צפייה בגרסה מלאה : סוזוקי ג'ימיני - אורות רוורס לא עובדים - צריך לעבור טסט
שלום, סוזוקי ג'ימיני 2004 אוטומטי - שני אורות רוורס לא עובדים (ימין ושמאל) נורות תקינות, בלוח מכוונים סימן רוורס עובד במצב רוורס. מלבד לבדוק פיוז שרוף, מה עוד רלוונטי לבדוק - איפה נמצאת היונית UNIT רוורס (ליד הידית? ליד הגיר? מקום אחר?), ואיך מפרקים? תודה.
Ido Malinovitch
10-12-14, 20:01
זו בעיה נפוצה. יש גשש שיושב בתוך הגיר ונוטה להפסיק לעבוד לאחר זמן מסויים. מגיעים אליו דרך המכסה מנוע (בין המנוע וקיר האש אם אני לא טועה). אם אני זוכר נכון זה מפתח 20 (אני החלפתי עם ג׳פקה). אפשר לנתק את הקונקטור ולבדוק שמגיע מתח לפני שמפרקים וקונים חדש.
יש לקנות במכשירי תנועה במחסן חלפים (70-80₪).
תודה עידו !
המפסק שאתה מתכוון אליו אכן רלוונטי בגיר רגיל (95 ש"ח לפני מע"מ במכשירי תנועה) - לי יש גיר אוטומטי - במקרה הזה יש יוניט שיושב על הגיר בצד הנוסע (וכולל משבת התנעה - מונע התנעה בשוגג במקרה שאתה לא ב- N או ב-P) מתחבר דרך הצמת חיווט עם שני הפלגים הגדולים שבראש המנוע ( ליד מכסה פלגים) ולכן הכי קל לבדוק שם - עולה הרבה יותר - (395 ש"ח לפני מע"מ).
למזלי נמצא הבעיה בעזרתו של רפיק (חשמלאי שעובד עם ארז טופ גיר - ממליץ בחום !!!)- נתק חיווט מתחת להגה - טופל ועברנו טסט - שוב תודה!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.