צפייה בגרסה מלאה : לפני רכישת CRD 2004 - מבקש עצה
שלום לכם,
לאחרונה יש לי צורך לרכוש גרנד 2004 CRD.
מצאתי אחד שעומד ברוב הקריטריונים אך הוא מגיע עם מספר בעיות שאני מגדיר גדולות ואני רוצה לשאול לדעתכם:
1. הבעלים משתמש במים רגילים במקום מי קירור, לא ידוע כמה זמן..
2. נזילה רצינית מצינור הגה/משאבת ההגה - לא ברור בלי לפרק.
3. חופש רציני בהגה.
אלה הדברים החשובים, ברור מבדיקה מקיפה שהרכב לא מטופל כמו שצריך, אך המנוע מרגיש חי ובועט ועובד חלק ועגול.
האם לברוח מהרכישה? האם השד לא נורא כמו שאני חושב?
תודה!
six 4 life
14-12-14, 00:20
הבעיה בצינור מוכרת, המנוע הזה ויברטור רציני והצינור הזה הוא נקודת תורפה של המשאבה הזו, פתיר.
חופש בהגה, פתיר.
עניין המי ברז הוא הבעיה הקריטית ברכב שתארת, אישית הייתי פוסל רכב כזה בגלל העובדה הזו ולמרות שאין הרבה כמוהו למכירה.
המנוע הזה מנוע יקר מדי בשביל להסתכן באחד שעבד עם מי ברז מי יודע כמה זמן.
עניין המי ברז הוא הבעיה הקריטית ברכב שתארת, אישית הייתי פוסל רכב כזה בגלל העובדה הזו ולמרות שאין הרבה כמוהו למכירה.
המנוע הזה מנוע יקר מדי בשביל להסתכן באחד שעבד עם מי ברז מי יודע כמה זמן.
1+..
boaz avrahami
14-12-14, 01:29
זה מנוע עם ראש אלומיניום?
טוב, אני אנסה לתחקר את נושא המים - כמה זמן ולמה
בקיצור, אחרי שיחה עם הבחור הוא אומר שנוזל הקירור היה מסריח, הוא ניקה ושם מי מזגן..
boaz avrahami
14-12-14, 18:00
מסריח מרמז שיש דליפה פנימית מהרדיאטור חימום הפנימי בדשבורד. אחרת המערכת סגורה ואין ריח.
בדוק שיש חימום ולא ניתקו את הרדיאטור הזה.
חפש רטיבות מתחת לשטיחים שמכסים את הפח לרגלי הנוסע והנהג עד מעלה קיר האש
היום החלטתי לוותר עליו - הרכב לא שמור כמובטח במודעה, אפילו לא קרוב.. ולמרות זאת הבחור מבקש מעל המחירון ולא מוכן להוריד אפילו למחירון...
בקיצור - נתחיל לחפש אחד אחר..
תודה!
אם מדובר במנוע מרצדס, אז לא רק נוזל קרור ירוק רגיל אלא צריך נוזל מיוחד למנועי מרצדס שהוא מאד שמנוני מתוצרת מרצדס. מה שאומר שהמנוע של הרכב שבדקת עבד בטמפרטורה לא מתאימה אם מים רגילים.
טל
אם מדובר במנוע מרצדס, אז לא רק נוזל קרור ירוק רגיל אלא צריך נוזל מיוחד למנועי מרצדס שהוא מאד שמנוני מתוצרת מרצדס. מה שאומר שהמנוע של הרכב שבדקת עבד בטמפרטורה לא מתאימה אם מים רגילים.
טל
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.