PDA

צפייה בגרסה מלאה : hi new to the clan plus help

ymet
23-12-14, 20:50
אהלן שמי יוסי אני גולש סודי בפורום הזה כבר קרוב לשנה מאז שהוחלט לעבור מעולם הפרייביטים לעולם ה4*4
טוב גם די עזר בהחלטה גניבת הרכב הקודם
וההרגשה שהגיעה הזמן להנות מסוג אחר של טיולי שטח ארוכים והחמור (אני) התעייף :rolleyes: קצת ברגליים
אז זרקתי את כל ההיגיון והשכל הישר ונתתי לגנים רדומים להתעורר וקנייתי גראנד צירוקי כי אם כבר 4*4 אז שיהיה jeep ומנוע זלזלן כמה שאפשר כי אם יש אפשרות ל-5.2l v8 אין מצב להתפשר וכסף לדלק ? די לצרה בשעתה !
אז זוהי הכלה:p החדשה גראנד צירוקי לימטיד הכי ישן שיש 1993 מיבוא

94421

ואכשיו לבעיה קנייתי אותו מראש בתור צרה רציניית הרכב היה אם מנוע שדרש החלפה, הורדה מהכביש, ללא טסט בתוקף ועוד ועוד
כן הכל היה בידיעה ולא לא הצמידו לי אקדח לראש :)
אז בעזרת החברה הפשוט מעולים במוסך המישור הושתל ברכב מנוע תקין ובוצע ישור קו רישוני לשאר הירקות אבל נתקעתי בבעיה שתוקע את סיום הסיפור הבעלים הקודמים שמו צמיגים במידה 235/75/15 שרשומים בטופס ההורדה מהכביש ואין טסט
אז בתור מוצא אחרון (כרגע לא עומד על הפרק קניית צמיגים חדשים ) נתונה בקשתי האם אחד מחברי הפורום יש לו במקרה יכולת להשאיל לי 4 צמיגים :rolleyes:PLEASE
במידות הבאות לטובת הטסט
ברשיון כתוב 225/70/15
אבל גם במידות האלה זה יהיה אפשרי
215/75/15
P245/75/15

ואם מישהו יכול לעזור מובטח לו בתמורה עזרה בכל שעה ויום ממני אם אחריות בלעדית לכל חיי הרכב:)
טוב עזרה ממני לא באמת תלויה בקבלת צמיגים .עזרה ממני תתקבל ל(כמעט) כל מי שיהיה זקוק לעזרה בנושא טיולים באזור ירושלים
(ללא כולל השעות בין 02:00-04:00 אז אני מעדיף לישון)

תודה מראש ושמח להצטרף לשבט יוסי

asafk
25-12-14, 11:46
ניסית לקבל אישור ממכשירי תנועה על המידה? ההגיון אומר שאין סיבה לא לאשר כי זו מידת ביניים בין 245 ל 225 ובכל מקרה מידה קטנה ומוזרה...

אסף.

boaz avrahami
25-12-14, 11:58
1. לא מדובר על הגיון אלא על מה שהוגש לאישור במועד היבוא וזה בהתאם למידות שהיצרן אישר לרכב.
גאנטים 15 הגיעו בשנים 93-95 אבל לדעתי יש לך בתא כפפות מידות מאושרות גם ל 16 שהן 225/70/16
אם אני צודק אז אוכל לסיע כנראה

klam
25-12-14, 13:54
ומה בדיוק אתה מתכוון לעשות מיד אחרי הטסט?
הרי לא תוכל להרכיב שוב את הישנים משום שהם יהיו שונים מהמידה ברשיון ואתה מסתכן בהורדה מהכביש..
עדיף לך כבר להשיג צמיגים חוקיים/מאושרים ברשיון ולהמשיך איתם.

ymet
25-12-14, 15:06
בלי טסט אני לא יכול לבצע העברת בעלות מצדי אני עושה טסט ושהאוטו ימשיך לשבת בצד העברת הבעלות היא העסק הלוחץ
הציעו לי כמה אופציות לא הכי לבנות שיש ואני יותר מדי צהוב לזה וקניית צמיגים כרגע זה לא בתקציב
ובועז אני אדבר אתך בפרטי
ואסף כמו שאמרו למעלה הגיון ושכל לא עובדים פה

יוסי

asafk
25-12-14, 15:11
המידה היחידה הנורמלית היא ה245. כל מידה גדולה יותר דורשת עיגול פינות וכל מידה קטנה יותר לא מתאימה באמת לשטח.
בכל זאת מציע לך להרים טלפון למנהל השרות במכשירי תנועה.

אסף.

ymet
25-12-14, 15:30
ניסיתי אכשיו את מכשירי תנועה הם מסרו שאין להם מידע על השנתון הזה " ושבחיים לא יאשרו לי במשרד הרישיו כל מדה אחרת זולת מה שכתוב ברשיון "

אבל תודה על הרעיון בכל זאת
יוסי

boaz avrahami
25-12-14, 16:44
מה שקובע זה מה שרשום באוטו דאטה.
בתא כפפות יש לך מדבקה שתואמת את מה שיאשרו לך בטסט אבל תצטרך לשלם כמה שקלים על שינוי מידה.

stdio
28-12-14, 21:37
Hi Yossi.
I have sent you a privet message
Give me a call i may have the tiers for you

Roy

ymet
28-12-14, 21:51
טוב עדכון למצב
מרפי-"Anything that can go wrong, will go wrong"
מסתבר שלא יעזור כלום המידה 225/70/15 שכתובה ברשיון אינה מופיעה בתור מידה חוקית לרכב באוטו דאטה אבל זה לא משנה
עקב כך שכתוב 225/70/15 כמידה הרשומה עלי להלביש אותה ורק אותה על הרכב כדי שיבטלו את הסעיף של ה"הורדה מהכביש" עקב צמיגים
אז נשברתי וקנייתי סט יד 2 היום בתקווה שזה סוף הסיפור מחר נעדכן אם יהיו עוד הפתעות :(

תודה רבה לכל מי שניסה לעזור no matter what
יוסי

-->