צפייה בגרסה מלאה : פירגון לחברת לקרדה
לראשונה קראתי על מוצרי לקרדה באתר הזה. בעקבות מה שקראתי אז קניתי מתקן מצויין לטאבלט שמשרת אותי היטב כבר שנה וחצי. השבוע החלפתי רכב והייתי זקוק למדבקה חדשה לרכב החדש. זוהי מדבקה שדבוקה באופן קבוע ללוח המכוונים ועליה מדביקים את המתקן באמצעות כפתור היניקה. אותו אופיר שצויין לשבח כבר על ידי אחרים ענה למייל ששלחתי לו ובתוך יומיים קיבלתי ממנו בדאר שתי מדבקות חדשות חינם אין כסף. מצאתי לנכון לשתף אתכם בחוויית לקוח חיובית זו ולהמליץ על מוצרי לקרדה גם בגלל איכותם וגם בגלל השרות של אחרי המכירה.
gal rotman
24-12-14, 21:43
אלופים !
שוקל לקנות גם ההמלצה חיזקה תודה רבה
1+++
גם אני רכשתי מוצרים של לקרדה (רד פרו וטאבלט פרו), המוצרים מדהימים, הם מחזיקים מעמד בנסיעות שטח קשות, אמינים, איכותיים, לא מאכזבים אותי וכמובן שהשירות מדהים. אני כבר כמעט שנתיים עם הרד פרו, אפס תקלות !! וזה לא ברור מאליו.. החלפתי לא מעט סוגים של התקנים לנייד (בזבזתי המון כסף והתאכזבתי לא מעט..), לקח לי המון זמן עד שהגעתי למוצר הנכון שפתר לי את כל הבעיות.
אני באופן אישי ממליץ בחום על המוצרים.
בעבר ריכזתי רכישה קבוצתית לשבט האינדיאנים במחירים אטרקטיביים. אני מוכן להרים את הכפפה שוב אם יהיו מעוניינים פה..
במקרה רואה עכשיו את השרשור, אבל! אני רכשתי רד פרו ברכישה הקבוצתית שערך השועל. לאחר שנה וחודשיים של שימוש יום יומי, בכביש ובשטח, כאשר אני מרוצה עד מעל לראש מהמוצר (ויש עוד שלושה או ארבעה במשפחה, בעקבותיי), נשברה לי חתיכת פלסטיק שתופסת את הקפיץ.
מייל קטן לחברה, ולמרות שהמוצר לא באחריות והצהרתי על כך, שלחו אותי לתחנת השירות הקרובה להחליף את החלק התקול ללא תמורה נוספת.
ממליץ בכל פה, מוצרים מדהימים!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.