התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מי נוסע על מיקי טומפסון MTZ ?

סופת המדבר
30-12-14, 00:07
לפני שנה בערך שחיפשתי לעבור.. או יותר נכון לחזור ל33חבר הציע למכור לי צמיגים שהיו לו של מיקי טומפסון דגם MTZ הצמיגים היו במצב ממש חדש והמחיר גם סביר. קניתי אותם מאז בקושי נסעתי בגיפ אולי פעם אחת טכני על יבש (שהיה בסדר) וקצת דיונותשבוע שעבר ההיתי בטכני היה טיפה רטוב הגיפ (סופה נעולה כפול עם 4.10)התנהגה בצורה זוועתית אחיזה שואפת ל-0 ממש כל מדרגה קטנה הפכה לאתגר עוד סופה שהיתה איתי עם כמעט אותם נתונים אבל עם צמיגי קופר STT עלה הכל כאילו כביש ובבוץ בכלל אין מה לדבר על הפנים לפני זה ההיתי עם מקסיס 31 שלדעתי עשו הכל הרבה יותר טוב..דבר ראשון ...למי עוד מורכב סט כזה ויכול טיפה לעודד אותי..דבר שני... אל תגעו בצמיג הזה חרא של דבר הוא נראה עצבני אבל בפועל על הפנים

shaypaj
31-12-14, 16:26
אני עם מיקי 33 על רוביקון בסלעים יבש הכל בסדר אחיזה טובה, בוץ לא יצא לי להיות איתם אבל לפי מבנה הצמיג לא נראה לי שזה הצד החזק שלהם ועל סלע רטוב לא הייתה אחיזה משהו אבל לא יודע אם משהו חריג, בכל זאת סלע רטוב , הבעיה שאין לי עם מה להשוואת. היה לי BF KM2 אבל על רכב אחר (פגארו).
דווקא אני התרשמתי מאד לטובה מהצמיג ... אולי הם יבשים? תאריך יצור? התייבשו בגלל שהם ישבו במחסן?

zor
31-12-14, 18:29
אולי זה עם הקופר נסע עם לחץ אויר נמוך יותר?
בכל מקרה פסלת אותו כמו שופט תעבורה.

סופת המדבר
03-01-15, 14:23
שי אתה מתכוון למיקי MTZ או BAJA
ואני אומר לפי ההרגשה שלי.. לפני המיקי ההיתי ביג הורן מידה 31
לדעתי אחזו הרבה הרבה יותר טוב מהמיקי 33
וזה עם הקופר נסע עם אויר פחות או יותר כמוני..

-->