PDA

צפייה בגרסה מלאה : ציריות אחוריות מחוזקות לדיסקו נעול - שאלה.

LIOR B
26-08-05, 22:36
שלום לכולם.
החלטתי לנעול את הדיסקו שלי מאחור ומלפנים ( אולי ) ואני מתלבט מאוד לגבי ציריות אחוריות מחוזקות.
במידה ואני נהג רגוע ( באמת כזה...) עם צמיגי 245/75/16 , האם הצורך בציריות אחוריות מחוזקות הוא באמת צורך ולא סתם עוד הוצואה ?
מישהו מכיר את הציריות של "מקנמרה" יש לי הזדמנות לרכוש אחוריות כאלו במחיר לא רע , אך עדיין אני מתלבט מאוד .
אשמח מאוד עם מישהו שנוהג נעול ונוסע ללא ציריות אחוריות מחוזקות יכתוב האם הוא שבר מספר פעמים ציריות ? האם לא ? האם הדבר נגרם בגלל נהיגה אגרסיבית?
תודה מראש ואשמח לתשובה בהקדם , ליאור .

LIOR B
26-08-05, 22:44
שחכתי לציין את העובדה שהרכב הוא ממודל 97 דיזל עם EDC .

ארז
27-08-05, 01:39
קצת קשה להגיד חד משמעית, לאחד הנהגים היותר אגרסיבים שאני מכיר עם דיסקו בנזין וצמיגי 32" ,רכב שעשה הרבה מאוד טיולי עבירות והרבה מאוד טיסות נמוכות בנחלי הנגב ,לו לקח שנתיים לשבור ציריה אחורית...
מצד שני יש לי לקוחות שלקח להם 10 דקות לשבור ציריה מרגע התקנת הנעילה...

LIOR B
27-08-05, 17:21
ארז - תודה על התגובה העינינית.
דווקא בגלל זה ההתלבטות שלי היא גדולה , האם לנסוע נעול עד שישבר ( או שפשוט לא יישבר) , אחרי הכל במיוחד עם נעילה או זוג כאלה הנהיגה שלי תהיה אפילו רגועה יותר .
לאומת זאת המחיר המפתה של המקנמרה לאומת המקסי דרייב די קורץ לי .
אשמח לעצות נוספות מבעלי ניסיון.
ליאור

עמי
28-08-05, 01:27
איזו נעילה אתה מתכוון לשים מאחורה? אם דטרויט, אז המלצתי החד משמעית היא לציריות מחוזקות.

יעקוב60
29-08-05, 00:02
ליאור - היום רכשתי זוג ציריות מחוזקות ופלנג'ים מחוזקים של מקנמרה לסרן האחורי של הדיסקו.
בימים אלה מורכבים השיפורים על הרכב ( ARB X2 ) , בדיסקו בנזין הקודם שלי , הייתה במשך שנה נעילה אחורית של ARB , אני אמנם לא שברתי ציריות , אך שמעתי על מקרים ( ממקור ראשון) שבהם הציריות נגזרו במקרים ממש מצחיקים שמעידים על האיכות המחפירה של הציריות , אני לאומת זאת לא הייתי רץ להשקיע סכום גבוהה על מקסי דרייב , יש הבדל גדול במחיר בין המקסי דרייב למקנמרה , במידה ולא היה מקנמרה בארץ ( אירוע די נדיר ) לא הייתי מחזק את הציריות כרגע .
בהצלחה , יעקב .

אריה פאהן
31-08-05, 01:31
אם יש לך הזדמנות לקנות ציריות מקנמרה בזול אל תתלבט תקנה,שתישבר לך ציריה (והיא תישבר ) תצטרך לקנות במחיר מלא

asih
31-08-05, 11:40
תראה, לי יש ARB קדימה אחורה, זה שלפני התקין את הנעילות
הוא אמר לי ששבר ציריה אחורית וגם קידמית.

כשנה לאחר שקניתי (ללא טיולים רציניים באותו זמן) החלפתי מאחורה לצריות מקנמרה, מקוריות כבר היו עם הרבה חופשים יחסית.
התקנתי מקנמרה מאחורה, והתחלתי לטייל יותר אגרסיבי. מאז שברתי כבר 3 פעמים מקדימה ומאחורה הציריות כמו חדשות. לפני כשבוע פרקנו אותן לבדיקה אצל אורי במוסך, אין אפילו חופש קטן, ממש כלום .... כמו חדשות.
אם היה לי כסף היתי קונה סט לקדימה אצלי, אבל אין לי כסף עכשיו, אומנם זה יותר זול ממקסידריב אבל עדיין די הרבה.

-->