צפייה בגרסה מלאה : חלודה ברכב חדש?
מה זה הדבר הזה?
לא מצחיק (http://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast-q1_2015/Article-97bb9ea7eda6b41004.htm?sCh=e90dbec0bf6aa 410&pId=1792181790)
מה זה הדבר הזה מטפטף מהמפעל?
לא מצחיק (http://www.landrover.com)
שכחת את המבחן של הדאציה דאסטר?
גם שם עלה הנושא של חלודות ברכב חדש
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3478-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%93%D7%90%D7%A6-%D7%99%D7%94-%D7%93%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8-4WD-2015-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C
עוד דרך של התקשורת למשוך תשומת לב.
מדובר בחלודה שיטחית... גם אם היה משוחרר ״נקי״ לבעלים אז היתה נוצרת החלודה שלושה חודשים אחריי...
זה לא באמת משפיע על משהו.. וכמובן עוד ״מומחה״ חייב להידחף ולטעון שזה לא תקין מסוכן ובלה בלה בלה......
boaz avrahami
09-02-15, 14:04
האמת, זה לא נחמד אולי אבל זה כנראה חסר משמעות.
הייתי מסתפק בהרחבת האחריות חלודה לבודי לזמן ממושך ודורש החלפת מוט מייצב ואגזוז.
מעבר לכך זה רווח נטו.
נראה קצת כמו כתבת לחץ על היבואן.
חנן-ג'יפולוג
09-02-15, 14:13
סתם שטויות. אין לזה שום משמעות.
הקונים מכניסים את עצמם לסרטים, במקום לתת ליבואן לטפל בזה נקודתית, לקבל פיצוי כלשהו ולהנות מהרכב.
בג'ימני שלי אין חלודות. למה שאקנה רכב חדש מהניילונים שנראה ככה?
וברור שלאורך שנים יש לזה משמעות. על אחת כמה וכמה כשלחלק מהרכבים מאותו הדגם יש חלודה ולחלק אין.
אם הייתה קונה היית מעדיף את הרכב עם החלודה ה'שטחית' הזו או בלי?
שהיבואן ייתן להם רכב אחר ויספוג את ההפסד אחרי שימכור את הרכב הזה כמשומש עם החלקים צבועים או למישהו שלא אכפת לו לקבל רכב עם חלקים חלודים ב 360 אלף.
כל החלודות בסרטון הן לא בשלדה ולא במרכב, אלא בחלקי פלדה עבים - מוט מייצב, ציריות, והגוף של גל הינע. זה באמת חלודות שטחיות וחסרות משמעות שהיו מתפתחות תוך כמה חודשים בכל מקרה. כנראה שהג'יפים באמת עמדו יחסית הרבה זמן בנמל.
באמת שטויות.
boaz avrahami
09-02-15, 14:43
כנל באגזוז למרות שדוד אחורי פחות מושפע ברגיל.
התביעה ללא ספק מוגזמת מצד אחד.
מצד שני יבואן עם תודעת שירות גבוה יותר היה מוצא בוודאי כמה דרכים יצירתיות יותר לא להיכנס לפינה או לצאת ממנה באלגנטיות.
לא מסובך מדי.
נ.ב.
מת לראות שמאות שתקבע על זה ירידת ערך....
מת לראות שמאות שתקבע על זה ירידת ערך....
תזכיר לי כשתבוא....
נכון שזה חסר משמעות כמעט לחלוטין אבל...
יש שמאים וגם מכוני בדיקה שיקבעו שזה ליקוי עם ירידת ערך וכך בעל הרכב נפגע.
יש טיפול די פשוט שמיישמים בריסוס טרם העמסת הרכב על האניה בארץ המוצא, בדיוק כדי למנוע את החלודה הזו. יש אם אני זוכר נכון גם קוד לציפוי הזה בהזמנת הרכב על ידי היבואן. אז חסכו כמה דולרים וזכו ביחסי ציבור שליליים בתמורה.
אסף.
boaz avrahami
09-02-15, 15:30
הרמיזה שלך הופכת את המידע לבעל ערך ציבורי.
מה אומר החוק לגבי ירידת ערך ברכב חדש?
נדמה לי שמותר ליבואן לא לבצע החזרה עד 10 אחוז או משהו בסיגנון
מכשירי תנועה אין לי דבר טוב להגיד עליהם, ממש לא מסובך לטפל בעניין כזה בחוכמה. הם לא מבינים כמה בעלי ה WJ וה WK מתרחקים מהם, מביאים חלקים לבד מחו"ל ומטפלים לבד.
אבל מצויין תמשיכו ככה, שמחירי ה WK2 ירדו חזק, צריך להחליף את ה WK שלי עוד כמה שנים.
הם חברה אטומה שלא מבינה באיזה עידן הם חיים.
הרמיזה שלך הופכת את המידע לבעל ערך ציבורי.
מה אומר החוק לגבי ירידת ערך ברכב חדש?
נדמה לי שמותר ליבואן לא לבצע החזרה עד 10 אחוז או משהו בסיגנון
אני רק יודע שכשאני ייבאתי כלי רכב בים מארהב, ווידאתי שמיישמים עליהם חומר מגן.
אם מכשירי תנועה בוחרים כן או לא לעשות את זה, זו כבר בחירה שלהם, ולא נראה לי שמישהו צריך שאני אספר לו שהאפשרות הזו קיימת...
כאמור. זה באמת לא נזק, סתם מפריע בעין.
אסף.
בכתבה היתה גם חלודה על האגזוז
Sent from my iPhone using Tapatalk
במוסך המרכזי היו מסירים את החלודה השטחית ומרססים בחומר מגן, ללא שום בעיה וללא עלות.
הם עשו זאת עבורי בשמחה, לפני שהופיעה חלודה, כמניעה לקראת החורף (והמלח של השלג).
ברור שאם היו רוצים היו פותרים את העניין לשביעות רצון הלקוחות. אז היו מחליפים חלק שניים, עכשיו יפסידו בבתי משפט ויעלה להם יותר.
מצויין שימשיכו ככה, איבוד הערך של הג'יפים האלה בשנים הראשונות הוא אדיר, טוב שכך, ככה אנחנו קונים אותם בני 3-4 משפרים אותם מכל הכיוונים, קונים חלקים בגרושים בארה"ב ונהנים מרכבים מעולים אבל בעלי אטרף של ג'יפ (שלא תבינו לא נכון, דעתי על רכבים אמריקאיים היא די לא משהו, אבל אני נהנה מכל רגע מהג'יפ שלי). למכשירי תנועה ניכנס שאין ברירה וצריך רק את ה Scan star של המוסך (שגם לזה אנחנו מוצאים פתרונות לאט לאט).
סתם מסקרנות,
מעניין אותי מה היו התגובות אם היה מדובר בלנדרובר.
סתם מסקרנות,
מעניין אותי מה היו התגובות אם היה מדובר בלנדרובר.
שאתה צריך לבדוק שמן.....[emoji56]
כולם היו מקבלים את זה בהבנה..
חברים יקרים מכשירי תנועה הם לא היחידים ולא רק רכבים מארה"ב מגיעים עם חלודה
ונכון יש חלודה ויש חלודה אבל יש רמות של חלודה שהיא מסוכנת לרכב אל תשכחו שחולדה נוצרת עקב מגע עם מים ומי ים מאוד אוהבים מתכת ומי יכול לקבוע לאן החלודה הגיעה לחלקים קרטיים ברכב ????????????
לא יתכן שיבואני הרכב ומשרד התחבורה לא יחיבו את הרכבים להגיע עם ציפוי נגד חלודה מהמפעל ???????????????.
ויש כזה בכול מפעל רכב בעולם
הסיבה לחלודה היא לרוב השהייה הארוכה של הרכבים בנמלים השונים עד שמגעים לארץ ושינוע במעבורת ולא באוניות סגורת והחשיפה למי הים
אבל לסיכום הם צודקים !!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו משלמים באמת את מיטב כספנו לקבל רכב חדש !!!!!!!!!!!!!!!!!
ולא רכב חלוד לא יתכן שהיבואן מבקש מחיר מלא ונותן מוצר פגום וזה לא משנה כרגע אם זה קוסמטי או טכני המוצר והטעם של הקניה נפגע
GodsFather
10-02-15, 00:59
וואלה...
אין קשר לאוניה, נמל, מי מלח או כול תרוץ אחר.
ב2001 הזמנתי דוד'ג רם חדש, מיוצר במקסיקו עם FOB לקליפורניה, הרכב היה אצלי תוך פחות משבוע מהיום שיוצר (הוא מגיע עם כול הניירת וכתוב)
ובכל יזאת הגיע עם דרייבשאפט וחלקי יציקה אחרים בצבע חלוד (כי לא נצבעו במפעל מסיבה אחת או אחרת)
היום,14 שנה אחרי הם(החלקים) נראים בדיוק כמו ביום שיצאו מהמפעל, אין חלודה, אין כשל או כול בעיה אחרת. בטוח שאין כול ירידת ערך.
אם זה מפריע למישהו....קח פחית צבע שחור, 2 דקות עבודה וזהו, להתלונן ולהתבכיין על זה טיפשי וקטנוני וזה בטח לא אשמה או תפקיד היבואן לעשות ביבי סיטינג לתינוקות.
אתם ממש עם של בכיינים.
בעניין הלנד רובר, האנגלים חשבו על הכול ותמיד היה מערכת שימון מתוחכמת למנוע חלודה בשלדה וכן, "לנד רובר חלוד" זה אקסימורון"
לא יעזור מה שתגידו. קניתם רכב חדש בהרבה כסף, וזה מבאס לקבל אותו עם חלודה.
חוץ מזה , לא ראיתי הרבה מכוניות עם ציריות חלודות גם אחרי שנים, אז נראה שיש פה מדחיקים למיניהם.
95961
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.