צפייה בגרסה מלאה : מזרים אויר למנוע - חוסך דלק או תרמית?
idanabuhav
11-02-15, 13:16
http://www.ebay.com/itm/Ford-Mustang-GT-Turbonator-Truckonator-Turbo-Air-Intake-Performance-Supercharger-/251323712775?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&fits=Year%3A1996|Model%3AExplorer&hash=item3a840f8507&vxp=mtr
מה אתם אומרים ? מישהו התקין וראה שיפור ביצועים . יש לי אקספלורר 96 190 אלף ק"מ .
תודה
If it sounds to good to be true, it probably is
חרטה בפיתה...
idanabuhav
11-02-15, 14:06
היי. אתה מדבר מנסיון או מידע מקצועי. בין אם מזה ובין אם מהשני - אשמח אם תסביר . אולי אחת ולתמיד ירדו לי הפנטזיות מפיתרון קסם. תודה
1. האם ניראה לך הגיוני שיש תוספת של אוויר אם שמים שבשבת בצינור היניקה
2. האם ניראה לך שיש סתם הפרעה לזרימת האוויר בצינור היניקה
אם לדעתך התשובה היא "1" לך תקנה אחד ותגיד לנו מה התוצאה
בועז
אין פתרונות קסם. אם היו הם לא היו נמכרים באיביי.
חפש ״שמן נחשים״...
אסף.
פעם לפני כ10/15 שנים נימכר משהו דומה. יחסית הרבה קנו והרכיבו את זה אז. אם היה כזה טוב היה נימכר בכמויות או מורכב במכלול סעפת היניקה המקוריות אצל יצרני הרכב. גם אם עושה משהו לא תרגיש בהבדל משמעותי בסחיבה או בחיסכון בדלק. השינוי שאולי תרגיש זה ברעש היניקה.
טל
- - - Updated - - -
פעם לפני כ10/15 שנים נימכר משהו דומה. יחסית הרבה קנו והרכיבו את זה אז. אם היה כזה טוב היה נימכר בכמויות או מורכב במכלול סעפת היניקה המקוריות אצל יצרני הרכב. גם אם עושה משהו לא תרגיש בהבדל משמעותי בסחיבה או בחיסכון בדלק. השינוי שאולי תרגיש זה ברעש היניקה.
טל
- - - Updated - - -
טל
יכול להיות שהאביזר מקטין את זרימת האוויר וכתוצאה מכך המחשב מזריק פחות דלק. אז אולי נצרך פחות דלק אבל גם על הדרך יש פחות כוח...??
היי. זה ממש כמו להתקין קוביית עץ קטנה מתחת לדוושה...
אסף.
ניסיון או מידע מיקצועי על כזה מוצר בדיחה?
תחפש mcm ebay Supercharger
זה עובד מעולה,
מזרים ים כסף למוכר-יצרן מכיסים של מטומטמים כבר מעל ל20 שנה.
הנה שעורי בית
https://www.youtube.com/watch?v=U81_0waqEWA
boaz avrahami
12-02-15, 11:48
ענק..,
כמה השקעה בשביל poc
חזק..לשניה הייתי בטוח שזה אכן עובד.
Sent from my Ass
כולם, כול אביזריי שיפור צריכת הדלק שיקרים. כולם.
אין יוצא דופן וחבל להרחיב על זה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.