צפייה בגרסה מלאה : רכב לעבודה חקלאית, עד 20k~
מחפש רכב בעיקר לנסיעה בדרכים חקלאיות, לא מחייב 4x4 אבל כן חשוב שיהיה אמין, אחזקה/טיפולים זולים.
ג'יפ/ג'יפון או טנדר, יש משהו מומלץ במחיר הזה ± ?
six 4 life
15-02-15, 19:26
אם אתה איש טכני גם טומקאר ממודלים של 2001-3-4 יכול להכנס לך בתקציב.
האחזקה זולה אם אתה תטפל בו.
תוסיף עוד 10 ותקנה סופה...... ררר.....
תודה על ההצעות חברים, אני מחפש רכב ולא טרקטורון.. בכל זאת צריך רכב שני למשפחה אבל שיהיו לו קצת יכולות שטח.
לפי חיפוש שעשיתי במסגרת התקציב ולפי מחירון שאף אחד לא מתייחס אליו ביד2 יש כמה דגמים של איסוזו די-מקס 2x4(מ2004-2006) ומיצובישי מאגנום 2x4 (מ2004-2006)
מיותר לציין שאם בכלל אחד מהנ"ל מופיע במודעות ביד2 אז המחיר הוא כפול מה"מחירון".
יש גם מוסו (2004-2006) וקורנדו (שנתון יותר נמוך 2002-2003) של סאנגיונג.
המוסו יש גרסאות 2x4 ו4x4 וידני מול אוטומט.
על איזה מהדגמים של המוסו עדיף להתמקד? מה הכי אמין?
ובכלל, איפה אני יכול למצוא מוסו או קורנדו למכירה? לא מצאתי כמעט בכלל מישהו שמוכר אותם..
יש עוד רכב שלא הוזכר שכדאי להתמקד?
אם אתה מסתדר ב 2×4 גם בחורף בוץ וכו אז זה יחסוך לך במחיר הקנייה.
טנדר דיזל כמו דימקס יכול לתת פתרון
קח בחשבון שעלות הטיפולים אינה זנחיה.
תחשוב על טנדר אמריקאי כמו סונומה
אומנם לא חסכוני בבנזין אבל מאוד מאוד אמין . לא יקר לקניה ולא יקר לאחזקה.
בק"מ נמוך לדעתי תמורה נהדרת לכסף.
היה לנו כזה מ 93
עכשיו יש 2001
כלים נהדרים.
טנדר סובארו. פתוח אם מספיק לשניים, אם צריך לקחת פועלים אז עם ארגז סגור.
'קצת' שינוי..(לא רציתי לפתוח נושא חדש)
התקציב נשאר אותו תקציב סביב ה20K
העדפה היא לג'יפ על פני טנדר (כבר יש אחד), וכן חשוב 4X4 (אם כבר לשטח, אז כבר).
נשארתי עם רשימה מצומצמת של 4 רכבים, אם יש משהו אחר מומלץ מאותו "ז'אנר" אשמח לשמוע:
*סוזוקי ויטרה
*סוזוקי גרנד ויטרה
*דייהטסו טריוס
*ניסאן ווינר 4X4
על מה יותר מומלץ להתמקד (ואם יש איזה שנתון מסויים שצריך להיזהר ממנו, אף על פי שמבחינת תקציב השנתונים יהיה עד גג איזור ה2000 ומטה)
תכניס לרשימה גם ג'יאמסי ג'ימי, לא להיט גדול בשום מובן, אבל עושה את העבודה.
אסף.
boaz avrahami
22-02-15, 21:56
היה לי ווינר 99 מהנילון למשך 5 שנים.
עבד וטייל המון בלי תקלות מהותיות עד 180000.
איכות גימור גבוהה ולפעמים אני מתגעגע אליו.
אני חושב שהוא מעל התקציב שלך קצת ואין לי מושג איך הוא שורד במרוצת השנים אבל שוב, המון כבוד לרכב הזה שבנוי חזר
אתן לך זוית אחרת, אתה מחפש רכב לעבודה ב20 אלף ש"ח רוב אם לא כל הרכבים האלה נסעו יותר מ300 אלף ק"מ=הרבה בעיות טכניות שיעלו הרבה כסף במידה ואתה לא מכונאי שיודע להסדר לבד אם תיקונים.
אני מציע לך במקום לשלם בתשלומים במוסכים קח הלוואה של עוד כ20 30 אלף וב50 אלף תוכל להנות מרכב יותר חדש אם פחות בעיות טכניות והיצע יותר גדול של רכבים בתקציב.
לעסק גם לא מתאים השבתה של רכב ישן בתדירות גבוהה
בהצלחה טל
- - - Updated - - -
אתן לך זוית אחרת, אתה מחפש רכב לעבודה ב20 אלף ש"ח רוב אם לא כל הרכבים האלה נסעו יותר מ300 אלף ק"מ=הרבה בעיות טכניות שיעלו הרבה כסף במידה ואתה לא מכונאי שיודע להסדר לבד אם תיקונים.
אני מציע לך במקום לשלם בתשלומים במוסכים קח הלוואה של עוד כ20 30 אלף וב50 אלף תוכל להנות מרכב יותר חדש אם פחות בעיות טכניות והיצע יותר גדול של רכבים בתקציב.
לעסק גם לא מתאים השבתה של רכב ישן בתדירות גבוהה
בהצלחה טל
תודה על העצה טל, אני כרגע מעדיף להתמקד בסכום הנוכחי בשאיפה למצוא רכב אמין שלא מצריך ביקור תכוף במוסך..
בתקציב יש בעיקר טריוס (רובם עם קילומטרז' דווקא די נמוך של בין 130-180 אלף), איך הרכב?
להעדיף גיר ידני או אוטומט (שנתונים של 1999-2003)?
[QUOTE=Psy;623870]תודה על העצה טל, אני כרגע מעדיף להתמקד בסכום הנוכחי בשאיפה למצוא רכב אמין שלא מצריך ביקור תכוף במוסך..
בתקציב יש בעיקר טריוס (רובם עם קילומטרז' דווקא די נמוך של בין 130-180 אלף), איך הרכב?
להעדיף גיר ידני או אוטומט (שנתונים של 1999-2003)?[/QUOTE
זה לא גיפ ובטח ובטח שלא חעבודה חקלאית.
זה גיפון שמהונדס גרוע
בלי הילוך כוח גבוה וצר.
מצכון לצרות במיוחד אם אינך מיומן בשטח]
מצטרף להמלצה על הווינר.
תתאזר בסבלנות, חפש כלי שתוחזק כמו שצריך, תהיה מוכן לשלם עליו 20% יותר מהמקובל על המודל הספציפי, ותוכל להנות ממכונה בסיסית, פשוטה ואמינה שלא תאכזב אותך. צריכת סולר סבירה מאוד, מבנה חסון, זמינות חלקים ועלויות אחזקה סבירות, לא הרכב הכי גניב.
אל תתקרב לצעצועים כמו ג'יפונים, תומקארים, או מזללות דלק כמו רכב אמריקאי גדול (אלא אם אתה באמת צריך אותו, לטובת גרירה למשל).
אם אין צורך לסחוב משקלים גדולים, אין אתגרי עבירות בדרך, ויש לך יכולת טכנית בסיסית, תשקול גם טנדר סובארו 4X4. בקניה של כלי שמור גם תשאר עם עודף מהתקציב שהגדרת. סיכוי גבוה יותר למצוא כלי שמור או משוחזר, בגלל שהרבה (מאלה ששרדו) משמשים כרכבי פאן וסופ"ש. שמור עליו בשבע עיניים, מאוד גניב.
מאוד פשוט לטיפול ותחזוקה, צריכת בנזין סבירה, גם בשטח.
השימוש שאני צריך מהרכב מלבד נסיעה בדרכים חקלאיות (לא הולך לטפס גבעות או לעלות על בולדרים) והצורך ב4X4 (בעיקר בחורף כשהאדמה רטובה), צריך מרווח גחון יחסית גבוה כדי שאני לא אגרד את הבטן שלו (הסובארו נמוך מאוד יחסית) והכי חשוב - רכב שאני אוכל לחבר לו עגלה ולסחוב משטחים בסביבות ה2 טון.
אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אני מנסה למצוא משהו עם שנתון יחסית 'גבוה' (תחילת שנות ה2000), כידוע רכב מעל 20 שנה על הכביש צריך טסט פעמיים בשנה, ושיכול להחזיק כמה שנים עם אמינות גבוהה.
הווינר 4X4 יכול לעשות את העבודה בקלות אבל קשה מאוד למצוא אותו (אפילו במחיר של כמעט פי 2 מהתקציב) וגם אם יש אז הקילומטרז' שלו גבוה (400K).
אולי יש הצעות אחרות מהרכבים שהחלטתי להתמקד עליהם?
דווקא ג'יפ\ג'יפון אמור לעשות את העבודה, השאלה אם משהו מהנ"ל מומלץ
השימוש שאני צריך מהרכב מלבד נסיעה בדרכים חקלאיות (לא הולך לטפס גבעות או לעלות על בולדרים) והצורך ב4X4 (בעיקר בחורף כשהאדמה רטובה), צריך מרווח גחון יחסית גבוה כדי שאני לא אגרד את הבטן שלו (הסובארו נמוך מאוד יחסית) והכי חשוב - רכב שאני אוכל לחבר לו עגלה ולסחוב משטחים בסביבות ה2 טון.
אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אני מנסה למצוא משהו עם שנתון יחסית 'גבוה' (תחילת שנות ה2000), כידוע רכב מעל 20 שנה על הכביש צריך טסט פעמיים בשנה, ושיכול להחזיק כמה שנים עם אמינות גבוהה.
הווינר 4X4 יכול לעשות את העבודה בקלות אבל קשה מאוד למצוא אותו (אפילו במחיר של כמעט פי 2 מהתקציב) וגם אם יש אז הקילומטרז' שלו גבוה (400K).
אולי יש הצעות אחרות מהרכבים שהחלטתי להתמקד עליהם?
דווקא ג'יפ\ג'יפון אמור לעשות את העבודה, השאלה אם משהו מהנ"ל מומלץ
חביבי טנדר נועד לקילומטר.זה רכב שנועד לעבוד.
גיפון לא יסחוב לך 2 טוב גם אם כן הוא יצלע בדרך
בטח ובטח שלא טריוס חגבי הסוזוקיים אני בספק יעידו פה בעלדיי סוזוקי.
על פי הצרכים שלך וממה שהצגת הווינר יעשה את העבודה .
הייה סבלני תמצא משהו טוב הסבלנות משתלמת.
סיקס/סופה. תפור בול על הצרכים שלך:
- 4X4
- חזק
- עביר
- גבוה
- אמין
- קל וזול לתחזוקה ולתיקונים
- קל לניקוי עם צינור
- ימשוך עגלות בקלילות
- לא תרגיש לא בנוח לטנף אותו בבוץ או לחבוט בו.
חסרונות:
- ישן יחסית
- צריכת דלק גבוהה (אם הק"מ נמוך, זה לא נורא)
- ספרטניות הכי בסיסית שיש
- קצת קשה למצוא אקזמפלר במצב טוב בתקציב שלך. תוסיף 10K בערך כדי שיהיה לך מבחר גדול יותר.
בכסף הזה קח מוסו טנדר (יש עד 2006) או מוסו סגור, עונה למרבית הדרישות ובתקציב.
איסוזו איפון ידני - סוס עבודה.
מיצובישי באפאלו (!).. אבא שלי נוסע על אחד מיד ראשונה במושב ובתנאים הכי קשים כולל גרירה של 2טון +. וגם מטייל באזור.ישאיר לך גם עודף (אם תמצא אחד...)
שמע... עם רשימת הדרישות שהולכת ומתארכת... אתה צריך טרקטור.
אבל אם לא - כל טנדר יפני מסוף שנות ה90, וגם מוקדמים יותר אם תמצא במצב טוב - כל L200 בנזין אפילו, וגם SUVים מסוף שנות ה 90 - טרופר למשל, אם אפילו דיסקברי - יתאימו.
האחזקה בכל מקרה לא תהיה זולה כי מדובר בכלים ישנים, אבל הנסועה כל כך נמוכה שזה באמת לא משנה.
אסף.
הייתי מחפש היילקס ללא הנעה קדמית בשאיפה לדגם הגבוהה ..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.