צפייה בגרסה מלאה : דיפנדר עם מנוע LS3 מבית היוצר של Twisted
520 כ"ס, עד כמה שאני הבנתי הנ"ל נוסע על כבישי הממלכה המאוחדת בלי בעיות מיוחדות.
https://www.youtube.com/watch?v=Z1SRkhPwEoc&feature=youtube_gdata_player
http://www.overfinch.com/
http://www.overfinch.com/
החבר'ה שציינת עושים דיגום קוסמטי; רכבים יפים אבל יש לא מעט סדנאות כאלו.
החבר'ה ב Twisted נוגעים בפנימי מבחינת איטום וסידור הפאקים מהיצרן, אבל המהות של השינוי זה המנוע האדיר ושיפור התנהגות הנסיעה והבלימה.
מה שמקומם קצת אותי זה - אם כלים כאלו עולים על הכביש באנגליה ללא בעיות אז מה הבעיה במדינתו הקטנטונת מושפעת האימפריה לחקות אותם?
האבסורד מתחיל מבחינתי כשדיפנדר בישראל לא יכול לקבל מנוע 3.9 בנזין של דיסקו, לא שחס וחלילה ארצה לעשות שטות שכזו, אבל בארהב אין כלל בעיה וכל הדיפנדרים הקצרים או הדיסקו הגיעו עם מנוע 3.9 או 4.6 (בגרסת sd).
יפה...
אגב יש לא מעט סדנאות שעושות שיפורים דומים.
גם לנדרובר דראפ הרכיבו בסוף שנות ה90 דגם עם מנוע חזק... המנוע v8 של ב.מ.וו. בגרסת ביצועים. לא זוכר מה היו הנתונים אבל הדבר הזה נוסע. מהר.
זה היה מהיר חזק ויעיל מכל גרסאות הבנזין מבית רובר.
אסף.
ניראה לי שאני צריך אחד כזה.
חוץ מהגריל המכוער הייתי מאמץ אחד כזה בשימחה. מושלם....
למיטב ידיעתי דווקא ההסבה של דיפנדר למנוע בנזין של הדיסקו אפשרית וחשוב מכך חוקית וכשרה בארץ...
למיטב ידיעתי דווקא ההסבה של דיפנדר למנוע בנזין של הדיסקו אפשרית וחשוב מכך חוקית וכשרה בארץ...
10 +
בבדיקה לפני מספר שנים התשובה מחברת המזרח היתה שלילית. המדיניות השתנתה מאז?
אסף.
לי יצא להכיר מישהו מתל אביב ואפילו גם לנהוג בדיפנדר שלו . דיפנדר 90 בנזין
בזמנו הגיעו 90 בנזין עם 3.9 ו- 110 עם 3.5.
אני מכיר לפחות 110 בנזין אחד עם 3.9. לגבי חוקיות לא שאלתי.
לי יצא להכיר מישהו מתל אביב ואפילו גם לנהוג בדיפנדר שלו . דיפנדר 90 בנזין
אחד משלושה אמריקאיים שהגיעו לארץ עם מנוע מוזרק.
ה110 בנזין כולם היו מנוע 3.5 קרבורטורים, שונה מזה של דיסקברי. בפירוש התשובה של המזרח בזמנו לגבי הסבת tdi לבנזין של דיסקברי היתה שלילית. זה היה לפני מספר שנים, כאמור.
אסף.
אבל הסבת דיפנדר מבנזין 3.5 לדיזל Tdi היתה חוקית לגמרי. אני מכיר לפחות אחד שעשה את זה.
כשחיפשתי לקנות ג'יפ לפני 5 וחצי שנים עשיתי סיבוב גם על 110 שהוסב לבנזין 3.9 חוקי. כנראה הוא גם נולד במקור כבנזין 3.5.
שלא תחשבו שעוד 400 סמ"ק הפכו אותו למהיר במיוחד. הרעש של מנוע V8 כמובן מגניב, צריכת הדלק מין הסתם עלתה משמעותית, אבל העגלה נשארה עגלה.
אז אמרו שהתשובות שונות. ההסבה של שחף היתה בלי שינוי התושבות וזה הבדל ידוע בין ה3.5 ל 3.9.
שוב.... אם זה השתנה, מה טוב.
אסף.
פתחתי ואמרתי שהמנוע 3.9 לא יהיה מעולם אלטרנטיבה טובה לדיזל הרגוע והצפוי.
ה ls3 לעומת זאת עושה חשק לעבור לבנזין. אבל אני מניח שזה לא בא לבד וכי ישנם עוד רכיבים שצריכים לקבל חיזוק ושינוי ברכבת ההנעה והמתלים כדי לקבל כזה מנוע.
LS3 הוא מנוע ברוטלי ופרוע שישנה את הדיפנדר מקצה לקצה.
מין הסתם צריך לחזק כל מה שבא אחרי המנוע, אבל מה אכפת להזות הזיות..... לדמיין זה בחינם.
אגב, באמריקה התחילו עם שגעון חדש - Muscle cars עם מנוע דוראמקס דיזל 6.6 ליטר... כפול מגדשים, ניהול מנוע עצבני, אגזוזים פתוחים... בסקירה האחרונה שראיתי, שברולט שוול 70' עם דוראמקס משופר וגיר אליסון, כ-1,000 כ"ס, 248 קג"מ... (לא טעות, 248 קג"מ. זה מומנט של משאית כבדה. האוטו עושה רבע מייל בפחות מ-9 שניות והבעלים/משפר עוד טוען שההספק הנוכחי "מתון יחסית" לטעמו והוא מתכנן על הגברת התפוקה בכ-50% כדי להתקרב ל-7 שניות ברבע מייל... לא נורמלים)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.