צפייה בגרסה מלאה : Article: בואו לטייל עם "חווית בקעת הירדן"
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3522-%D7%91%D7%95%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%A7%D7%A2%D7%AA-%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%93%D7%9F
כבוד לנמרוד, שנהנינו מנסיונו הרב במשך כשנה בקורס מדריכי השטח של xcool בווינגייט..כמובן שכבר עשינו איתו טיול בבקעה, שהסתיים בהישארות מאוחרת עד שאחרון הרכבים שהתעכבו בגלל תקלות בגיפ, הצליחו להסתדר ולצאת בצורה מאובטחת ממורדות הסרטבא.. וכן נהנינו מטיפים מעודכנים לטיול שעשינו באזור עם "גיפים חברים" מהצפון.. תודה חבר,, טוב שאתה שם...ובהצלחה
- - - Updated - - -
כבוד לנמרוד, שנהנינו מנסיונו הרב במשך כשנה בקורס מדריכי השטח של xcool בווינגייט..כמובן שכבר עשינו איתו טיול בבקעה, שהסתיים בהישארות מאוחרת עד שאחרון הרכבים שהתעכבו בגלל תקלות בגיפ, הצליחו להסתדר ולצאת בצורה מאובטחת ממורדות הסרטבא.. וכן נהנינו מטיפים מעודכנים לטיול שעשינו באזור עם "גיפים חברים" מהצפון.. תודה חבר,, טוב שאתה שם...ובהצלחה
תרשום, תרשום
אנחנו מצטרפים!
איך נרשמים לטיול ביום הבחירות?
יש בכתבה את הטלפון של נמרוד,
צור איתו קשר
נמרוד וידר
10-03-15, 14:23
היי חברה אפשר תמיד לטלפן או לכתוב לטלפון שבכתבה או במייל (עדיפות למייל) רק ככה אוכל לענות באופן מסודר
תודה
נמרוד
נמרוד,
יש בחור בבקעה בשם דורון אלוש (אם אני זוכר נכון, פגשתי אותו בתערוכת התיירות) שמכין סילאן טבעי,
יש מצב שאפשר לרכוש דרכך או לרכוש דרכו ולאסוף ממך בטיול?
בכל זאת, אני עירקי ואצלנו בפסח את החרוסת מכינים מסילאן ואגוזים ואם כבר סילאן, אז מעדיף טבעי ולא זה שיש בסופרים עם 70% תוספת סוכר...
אולי אמא שלי תכניס אותי לירושה (פחחחח) אם אביא לה סילאן אמיתי
סביון
תרשום תרשום
במילא אין במי לבחור.... לפחות ניצול מקסימלי ליום שבתון
2 רכבים
נמרוד וידר
12-03-15, 16:43
סביון כשתגיע לטיול ביום הבחירות יחכו לך 5 צנצנות דבש סילאן טהור אורגני שמכינים רק ממים ומתמרי מאג'ול !!! וחברה נשארו כמה מקומות אחרונים לטיול ביום הבחירות אז מהרו להרשם יהיה טיול מטמטם עם אווירות נחמדה וחוץ מזה אילו הימים האחרונים לראות את בקעת הירדן בשיא תפארתה, ויש הרבה מה לראות...
נמרוד וידר
15-03-15, 10:51
חברה שלום לאור ביטול של 2 רכבים נשארו נשארו עוד 2 מקומות לממהרים להרשם
צרו קשר במייל או בטלפון (מופיעים בכתבה) לשאלות.
נמרוד
חברים, אפשר התפקדות?
סתם כדי שנדע אם הולך להיות נחמד או סתאם....
בקיצור, מי מגיע
אני מגיע עם טרופר ארוך, אשתי ושלושת הילדים
תודה רבה נמרוד,
היה אחלה טיול, אנשים נהדרים ונופי בראשית.
לצערי לא אוכל להצטרף לטיול בין הר למדבר בשישי הקרוב:(
96716
96718
96717
96711
96712
96721
96715
96714
96720
96710
96722
96719
96713
נמרוד וידר
18-03-15, 11:12
חברה היה מצויין והיה לי העונג לצאת איתכם חבורה של חברה מנוסים עם טיול שזורם ובפעם הראשונה נגמר באמת בנקודת הסיום שלו. עונג גדות המון תודה לכולם ומקווה להתראות בטיולים הבאים
בקרוב יעלו התמונות בפייס בוק של חווית בקעת הירדן
כמו כן נשארו מקומות לטיל הקצר בין הר למדבר טיול מצויין לילדים באוירות קלה בנוף שבעוד שבוע יעלם לגמרי לטובת היובש.
45 דקות מת''א באוירה כייפית עם נוף מרהיב !!!
מקווה לראות עוד נרשמים הטיול מתאים גם לג'יפים ללא הילוך כח.
שלחו מייל
[email protected]
תמונות מהנוף וחוויות אפשר לראות בפייס בוק של חווית בקעת הירדן מטיול ה''ג'יפסיונרים''
- - - Updated - - -
חברה היה מצויין והיה לי העונג לצאת איתכם חבורה של חברה מנוסים עם טיול שזורם ובפעם הראשונה נגמר באמת בנקודת הסיום שלו. עונג גדות המון תודה לכולם ומקווה להתראות בטיולים הבאים
בקרוב יעלו התמונות בפייס בוק של חווית בקעת הירדן
כמו כן נשארו מקומות לטיל הקצר בין הר למדבר טיול מצויין לילדים באוירות קלה בנוף שבעוד שבוע יעלם לגמרי לטובת היובש.
45 דקות מת''א באוירה כייפית עם נוף מרהיב !!!
מקווה לראות עוד נרשמים הטיול מתאים גם לג'יפים ללא הילוך כח.
שלחו מייל
[email protected]
תמונות מהנוף וחוויות אפשר לראות בפייס בוק של חווית בקעת הירדן מטיול ה''ג'יפסיונרים''
GodsFather
18-03-15, 18:13
תמונות יפות סביון!
נמרוד וידר, יש מצב שאתה מעלה את התמונות לכאן או שולח לסביון/אליי ונעלה כאן ? כנ"ל פרטים נוספים ?
לא לכולם יש פייסבוק
תודה
נמרוד וידר
18-03-15, 19:25
אני אנסה להעלות לכאן יותר מאוחר מקווה שאספיק מחר או לאחר הטיול של שבת :p
נמרוד וידר
19-03-15, 19:35
חברה בשל זה שאני לא מצליח להעלות את התמונות לאתר אפשר לראות אותם בפייס בוק שלי:
Nimrod Vider וגם בפייס בוק של חוות בקעת הירדן
- - - Updated - - -
מזכיר לכל מי שעדיין מתלבט, ההרשמה לטיול של יום שבת ''בין הר למדבר'' נמשכת יש כבר מספיק רכבים בשביל לצאת אבל עוד 2-3 רכבים לא יזיקו .
boaz avrahami
19-03-15, 20:03
נמרוד,
יש לך במקרה טלפון חכם?
תתקין אפליקציה שנקראת taptalk ותעלה ממנה את התמונות ישר מהטלפון.
זה עובד יוצא מהכלל
נמרוד וידר
20-03-15, 10:55
טלפון חכם יש ! מפעיל חכם שיודע להתעסק עם אפליקציות אין...
בכל מקרה הטיול של שישי בין הר למדבר יוצא! עם מספר יפה של רכבים הזדמנות אחרונה להצטרף למי שמתלבט אפשר לשלוח מייל או לטלפן עד היום בערב
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.