צפייה בגרסה מלאה : Article: השקה ישראלית: סובארו אאוטבק
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3523-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7% AA-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%98%D7%91%D7%A7-%28%D7%91%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%94% 29
למה מכניסים פוליטיקה לאתר ?
מה שמותר ליופיטר אסור לפלבאים ?
למה מכניסים פוליטיקה לאתר ?
מה שמותר ליופיטר אסור לפלבאים ?
על מה אתה מדבר?
אולי הוא מתכוון לזמנים שסובארו מכרה כאן למרות החרם הערבי?
לא חבר'ה
עכשיו זה הורד , אבל בתחילת היום בחלק שמתחת לחלון התגובה "בנוסף אולי תאהב/י גם את זה"
הופיע קישור לאתר הממליץ על ה"צמד חמד" שרץ להנהיג את המדינה (עם התמונות שלהם).
המנהלים כאן מקפידים לא לשלב פוליטיקה והנה היא מופיעה !
זה נקרא Outbrain, זה שרות שמפנה לכתבות ברחבי האינטרנט ומרחבי האינטרנט לג'יפולוג. קיים כמעט בכל אתרי התוכן היום, גם אתרי חדשות וגם אתרי נישה ומגזינים כמו ג'יפולוג. ההפניות אינן בשליטה של האתרים ויתרה מזאת, האלגוריתם שלהם (Outbrain) מציג לכל גולש, בכל כניסה, דברים אחרים, שהוא חושב שמותאים לאותו גולש. במקרה הזו הוא קלע בול - הפוך ב180 מעלות כנראה - לטעם שלך :D
בעונה הזאת המפלגות מפרסמות בכל אמצעי אפשרי כולל כל רשתות הפרסום באינטרנט ולכן אתה תראה את זה בכל אתר כמעט, וזה לא קשור לאתר - האתרים כמו ג'יפולוג משכירים שטח פרסום לגוגל, outbrain ועוד רשתות כאלו.
דידין,
לדעתי אתה מבלבל בין פרסומות לתוכן האתר.
האתר מקציב שטח לפרסום, כדי להתקיים, אבל אינו בוחר את הפרסומות שיופיעו בו. סביר להניח שבכל אתר הכולל פרסומות בימים אלו אתה עשוי לראות פרסומת של מפלגה זו או אחרת...
"עכשיו זה הורד" זה גם לא מדוייק, כנראה בכל רענון של הדף הייתי יכול למצוא פרסום שונה.
לפחות אני שמח שלא קלעו כלל לטעם שלי בפוליטיקה - מסקנה , המחשב הוא לא כל-יכול.
בקשר לפרסומות - כנראה הכרח מגונה מכורח המציאות , רק מה ,באתרי אקטואליה/עיתונות וכו ... זה פשוט נראה יותר "לגיטימי".
תודה על ההסברים
הזבל הזה (מכמעט כל המפלגות, אגב) מגיע גם בס.מ.ס לטלפון.
הזבל הזה (מכמעט כל המפלגות, אגב) מגיע גם בס.מ.ס לטלפון.
יותר גרוע, זה מגיע מאיזו קומבינת אינטרנט שלא מאפשרת לאתר את השולח בחזקת חוק הפרטיות.
שלום לכם
משהו יכול להמליץ לי על מקום שבו ניתן לעשות הגבהה ומיגון לרכב ?
יש לי אאוטבק 2017 בנזין אוטומט
תודה מראש
שלום לכם
משהו יכול להמליץ לי על מקום שבו ניתן לעשות הגבהה ומיגון לרכב ?
יש לי אאוטבק 2017 בנזין אוטומט
תודה מראש
שלומות
אני יכול להמליץ. גם אני בעל אאוטבק 2017 ויש לי מיגון.
בעניין הגבהה אני על זה... מחפש משהו חוקי וטוב.
שלחתי לך הודעה פרטית - אשמח לשוחח.
כל טוב
ערן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.