PDA

צפייה בגרסה מלאה : ייעוץ בקניית ג'יפ בתקציב של עד 70 אלף ש"ח

סטארגייזר
19-03-15, 11:13
שלום לכולם,

לאחר תאונת אופנוע קשה שעברתי לפני 4 חודשים (ממנה יצאתי לשמחתי ללא פגיעות פרמננטיות אבל עם הרבה כאבים) מכרתי את האופנוע שלי (שלא נפגע אגב, הגנתי עליו בגופי כנראה :D), והגיע הזמן לחפש רכב חדש.

למה ג'יפ? כי אני סולד סלידה עזה מקופסאות פח עם 4 גלגלים שרק מביאות אותי מנקודה א' לנקודה ב', והאישה, בצדק, הטילה ווטו על דו"ג.

מה הרקע? רקע ארוך מאוד ברכיבת כביש ומעט מאוד בשטח - כך שאני ירוק לחלוטין בתחום הג'יפאות.

מה השימושים מעבר לשטח? הרכב יהיה רכב שני במשפחה (יש לנו רכב משפחתי סטנדרטי) - כך שהוא לא חייב להיות מרווח, מפונפן או מפנק (אין לי דרישות גבוהות בקטע הזה של הפינוק). הוא כן ישמש אותי כרכב יום יומי - נסיעות לעבודה 5 ימים בשבוע, 10 ק"מ לכל כיוון.

מה הרצונות בשטח? שטח אמיתי ולא רק שבילי קק"ל - כך שקרוסאוברים למינהם (בקיצור - פרייבט מוגבה) לא רלוונטיים.
היות ואני מתכוון להחזיק ברכב לתקופה ארוכה ולהכנס לתוך העולם הזה ברצינות ובהתחשב בזה שאיו לי ניסיון בנהיגת שטח - הכלי לא חייב להיות חיית שטח מטורפת בצורתו הסטנדרטית אבל כן שיהיה בסיס טוב לשיפורים עם ההתקדמות ביכולת הנהיגה שלי.

מה התקציב? כמו שכתוב בכותרת - עד 70 אלף ש"ח, כולל יישור קו (אם כי בחריגה של 5 אלף ש"ח אוכל לעמוד...)

על מה חשבתי? הדבר הראשון שבא לי לראש זה סוזוקי ג'ימני - אבל אני פתוח להצעות!

אשמח לעזרה ויד מכוונת....

savyon
19-03-15, 12:00
הי,
צד שמאל למעלה יש שורת חיפוש, עשה חיפוש על המילים סקירת רכבי שטח/ 70,000 ₪/ רכבי שטח משומשים עד 70,000₪
דרור ברלי עשה כמה כתבות סקירה מאוד ממצות של כל רכבי השטח המשומשים בארץ, אם אח"כ יהיו שאלות, אתה מוזמן

סביון

סטארגייזר
19-03-15, 13:53
רב תודות. עברתי על הסקירה (על שני חלקיה) והיא רק רק חיזקה את דעתי לכיוון הג'ימני...

תודה!

klam
19-03-15, 18:00
ג'ימיני הוא תשובה ראויה למה שאתה מחפש, במיוחד אם אתה כבר רוצה אחד, מודע למגבלות שלו ומרוצה מיתרונותיו הרבים.
אין צורך להתלבט והתקציב יאפשר לך רכב נחמד במצב טוב. תקרא טוב את כל השרשורים והכתבות.
בהצלחה.

נמרוד
19-03-15, 18:49
החסרון של ג'ימני זה הגודל. אם המשפחה עדיין קטנה (או שאתה מטייל לבד) אז הבחירה מצויינת.

amit6009
19-03-15, 18:52
אם יש לך שאלות לגבי ג׳ימני, רוצה סיבוב לפני שאתה מחליט, להצתרף לטיול או משהו בסגנון לרכבי סוזוקי יש קהילה גדולה וחמה שתתן לך מענה..
לשאלות אני פה 0523589966, עמית

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

סטארגייזר
22-03-15, 11:27
אם יש לך שאלות לגבי ג׳ימני, רוצה סיבוב לפני שאתה מחליט, להצתרף לטיול או משהו בסגנון לרכבי סוזוקי יש קהילה גדולה וחמה שתתן לך מענה..
לשאלות אני פה 0523589966, עמית

עמית - תודה רבה על ההצעה הנדיבה - מעריך את זה מאוד. אני בהחלט אצור עימך קשר בימים הקרובים.

ולכולם - תודה רבה על התגובות - עזרתם!

amit6009
22-03-15, 14:34
בכיף, ג׳ימני זאת בחירה מעולה! (חוץ מהמקום..[emoji16])

ליאור מ
22-03-15, 19:46
ג'ימני היא בחירה מעולה, בשני תנאים-
עד זוג ברכב
אתה לא מפונק ומוכן לרכב ספרטני.
הרכב תואם את כל ההגדרות שלך. הייחוד שלו- אפשר להתחיל כרכב סטנדרטי, ולשפר אותו עד רכב עבירות אימתני.
זול, אמין, חסכוני, נפוץ, סחיר.
אם אתה לא מסתדר עם 2 התנאים, עבור הלאה וחפש משהו אחר. תגיד אם יש צורך.

-->