התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מה באמת שוות כננות סיניות?

דרור ברלי
02-04-15, 23:50
שאלה רצינית, ומצפה לתשובה כנה מבעלי נסיון - הכננות שמשווקות ע"י "אולסטאר" (סולן) (http://www.allstar.co.il/catPage.asp?CategoryID=70) ממותגות בשם "XDYNA"
מה הן שוות?

מישהו התנסה איתן ויכול לספק חוות דעת?

המחירים אטרקטיביים מספיק על מנת ליצור עניין.
אז בואו נעזוב לרגע את הייצור בסין כי היום כל המותגים בעלי השם מייצרים בסין ויש גם מוצרים סיניים באיכות טובה. השאלה היא מה במקרה הזה.

האם הכננות באיכות סבירה שניתן לסמוך עליה?

מישהו מכיר את היבואן הזה? השירות שהוא נותן? זמינות חלקים?

mik_l86
03-04-15, 02:23
יש על זה דיון פה http://www.isuzu.org.il/isuzu/index.php?showtopic=12440
מהתרשמות שלי מהדיון נראה כי הוא נכתב לטובת קבוצת הרכישה שהם הקימו ממש לפני זה
המחיר? אטרקטיבי, אבל מזכרוני יריב (קלר ברוך) מוכר כננות של rough country בסביבות ה 3000 שקל

*לא התנסיתי עדיין באף אחת מהן לכן לא יכול לשפוט לכאן או לכאן אבל לא אנסה את ה
XDYNA על בשרי ראשן :p

דרור ברלי
03-04-15, 10:35
גם ROUGH COUNTRY הן סיניות.

דיונים בפורומים אמריקאיים גולשים מהר מאוד לויכוחים על "חוסר הפטריוטיות" שבקניית מוצר שאינו MADE IN USA וכו'.
חלק מהמגיבים טוענים שבשימוש שפוי הכננות האלה עובדות בסדר גמור ואין הבדל ממשי.

אני מכיר מקרוב TMAX ויודע שהן טובות למרות שהן סיניות.
אבל הן יקרות יותר. השאלה היא אם כל המותגים הלא מוכרים האלה טובים כמו TMAX והשירות שמאחוריהם טוב כמו של ל.כ (ול.כ. טובים. מנסיון). אם כן אז אין מה להתלבט.

יריב קלר ברוך
03-04-15, 10:43
חברים יקרים מי שרוצה לערוך מבחן לכננת מוזמן מורכבות לי 2 כננות כאלו על הרכבים שלי והן עובדות אש מושכות את הרכב במצבי קיצון
לא ראיתי עד היום כננת של מותג אמיתי שיש מאחור חברה גדולה שלא עובדת טוב

דרור ברלי
03-04-15, 10:48
בדיון באתר איסוזו הם מוטרדים שם ממים.
הוורן 9500HS שהיתה לי פעם על הג'יפ הירוק (נרכשה משומשת) טבלה פעם במים וכמה דקות אחר כך נזקקתי לה לחלץ רכב אחר - עבדה דקה שתיים, הוציאה אותו איכשהו מהתקיעה - ועצרה.

אחרי כמה ימים התפניתי לטפל בה ופתחתי קופסת פיקוד. הכל היה מלא קורוזיה. בניתי את כל החיווט מחדש והחלפתי שני סולנואידים כדי שתחזור לפעול.

אין לי ספק שכננת וורן חדשה תהיה יותר טובה. אבל המחיר גבוה ביותר מפי 2 וכננת משומשת בסכום דומה זה קצת הימור. במקרה הטוב היא יכולה להיות במצב תקין.

השאלה איך הכננות האלה בהשוואה ל-TMAX שמבחינתי היא טובה ויש לה יבואן שנותן לה גב (ל.כ)

- - - Updated - - -

כננת אצלי לא תהיה לקישוט. היא תצטרך לעבוד מדי פעם. לכן אני חופר בשאלות.

ד ו ר ו ן
03-04-15, 10:54
אני מכיר מקרוב TMAX ויודע שהן טובות למרות שהן סיניות.
TMAX
אמנם מיוצר בסין, כמו הרבה מאד פסי ייצור של מותגים מובילים, אבל הוא מותג אוסטרלי.
בעיתונות שטח אוסטרלי הוא מאד נפוץ.

האוסטרלים להתרשמותי לא פראיירים במה שנוגע באבזור שטח והמותג לא היה מחזיק מעמד אם לא היה שווה משהו.

כל פעם חוזרים לשורה התחתונה שברוב המקרים בשביל איכות צריך לשלם קצת יותר, בטח אם אתה הולך להעביד את הכננת ולא קישוט או במקרה האוב פעם בשנה לפרוס כבל.

כמה ההפרש ביחס ל-TMAX?

asafk
03-04-15, 11:32
מי שרוצה להבין את ההבדלים באיכות שיפתח את המנוע של הכננת. ההבדלים יהיו בסליל ובעובי החוטים. עוד הבדל בולט לעין יהיה ברוחב הגגשים של התמסורת הפלנטרית ובמיסב המרכזי שלה.
ההבדלים בולטים לעין. והם ההבדל בין נתיחות טובה לנציבות פחות טובה, כננת שמתחממת ומושכת הספק בלי להזיז את הג׳יפ אחרי פחות זמן.
בהשוואה שעשינו לפני מספר שנים ונגנזה כי לא כל הכננות היו תקינות, הנצילות של סופרווינצ׳ משומשת ומשופצת היתה טובה יותר משל המותגים הסיניים - וזה לא קשור לארץ המוצא אלא לאיכות הייצור.

אסף.

sgill
03-04-15, 15:47
כשאתה משתמש בכננת לחלץ מישהו מאוזן מבוץ או כל חילוץ שבו אם הכבל נקרע או הכננת כושלת, הנזק לרכב ולאנשים לא יהיה גדול - נייחא.
כשאתה רוצה לעלות את עצמך על סלע גבוה וכמעט מאונך, לחלץ מישהו משיפוע צד מסוכן וכדומה - או אז, אסור להתפשר על איכות !

יריב קלר ברוך
03-04-15, 17:11
למה לא נזמין כמה ספקים למבחן כננות ?
הרכב שלי טבע עד מעל הפנסים והכננת עדיין עובדת מצויין .
ועבדה בשימוש אקסטרים לפחות 20 פעם ולא נעצרה לרגע .
אני מוכן למבחן כננות וסיבולת עד כשל של המתחרים כדי לראות את ההבדל האמיתי בזמן אמת

חג שמח לכולם

landY
04-04-15, 18:49
יש כננות זולות גם ליצרנים האמריקאים. אני הבאתי כננת של superwinch 9500 בפחות מ2500 ש"ח. וכן, היא עושה את העבודה.

-->