צפייה בגרסה מלאה : ביטול גג נפתח - לא מקורי-מי הדביל שעושה דבר כזה לרכב?!!
אז ככה,
יש לי גראנד משנת 93 ואיזה גאון במהלך החיים שלו החליט שהוא חייב לראות את השמש מהגג ועשה סאן רופ.
עכשיו החלון דולף אינו מתפקד וכבר בקושי מחובר לרכב, האם ישנה דרך לרתך מחדש את הגג? או פתרון אחר ?( לשתול חלון קבוע? ) אני ממש לא מעוניין בסאן רופ
מחכה להערות ותבונות ,
תודה
שתי האופציות שהצעת מציאותיות, אבל גם מצריכות השקעה מסויימת.
לסגור בפח- אפשר לרתך לוח פח למקום, אצל פחח כמובן, או בעצמך בהתאם לכישוריך, ולאחר מכן לבצע פחחות וצבע לפחות לגג (אם רוצים תוצאה אחידה לגמרי יש לצבוע את כל הרכב, אבל לא הייתי משתגע עד כדי כך). בנוסף כנראה שתצטרך להחליף את ריפוד התקרה או לעשות השלמה יצירתית איפה שפעם ישב חלון...
אם תרצה חלון קבוע, זגג רכב מקצועי יכול להתאים לך שמשה קבועה על גומיה, הבעיה היא שבגלל שאין לך מרזב מסביב לפתח כמו בסאן-רוף מקורי, יכול להיות שאחרי זמן מה חומר האטימה יתייבש ותהיה לך חדירת מים מהיקף החלון.
קיימת אולי אופציה נוספת, של שיפוץ טוב לחלון הקיים או החלפה שלו לאחד שעושה את העבודה כמו שצריך, יודע להיפתח ולהיסגר כשצריך, וגם משאיר את המים בחוץ כשיורד גשם...
בהצלחה-קובי
הדרך הכי נכונה היא לקחת גג שלם מרכב מפורק, ומאותו רכב לקחת גם ריפוד גג.
מהגג שלך חותכים קצת יותר מהחלון ומתאימים טלאי מהגג של התורם.
פחח ברמה סבירה יחבר הכל יחד בצורה טובה ואטומה. אין כאן דרישה לדיוק מדהים כי בד״כ לא רואים את הגג. אבל האטימות כן חשובה.
אסף.
boaz avrahami
06-04-15, 07:57
הפרקטי ביותר זה לגשת לזגג או מתקין סאן רוף ולתקן את הקיים או לקבע אותו.
חפש בתור התחלה סימני זעהוי של המתקין כמו רישום כלשהו על הזכוכית באחת הפינות
תודה לכולם, אני בכיוון של לסגור את החור עם פח , ולכן צריך למצוא רכב תורם.
מחר ניפגש עם פחח לשמוע עלויות -יש למישהו המלצה על מישהו בגבולות י-ם רחובות ?
האם מישהו מכיר איפשהו רכב לפירוק ?
תן לפחח למצוא רכב תורם. כשאתה בוחר, קח בחשבון גם עבודה של השלמת התקרה מהצד הפנימי.
ויש לי המלצה, אבל בפ״ת אם לא תמצא באזור שלך.
אסף.
boaz avrahami
06-04-15, 18:45
תורם תבדוק אצל אודי מזרחי בצומת בילו
הדרך הנכונה ביותר שפחח מקצועי יבחר בה היא להשיג רכב תורם ולהחליף את הגג קומפלט. הגג הוא פח אחד גדול (עם חיזוקים) שמרותך לשתי דפנות הרכב, פחח טוב יודע לפתוח את הריתוך ולקלף את הגג כולו. מהרכב התורם לוקחים גם את התקרה.
זה תיקון יקר - אני מניח שקודם כל כי גראנד צ'רוקי זה לא רכב נפוץ כמו טויוטה קורולה או מזדה לנטיס (גג חתוך של מכונית נוסעים נפוצה יעלה לחח פחות מאלף שקלים) וגם כי זה עבודה לא קטנה.
אני נוטה להסכים עם בועז - החזרת מצב לקדמותו תהיה תהליך יקר מדי, בטח ביחס לערך של הרכב. דוגמא קלאסית לכמה קל להרוס וכמה קשה יותר לתקן. צריך למצוא דרך לבטל ולאטום את החלון חיצונית בצורה סבירה, גם אם צריך לחדש אחרי כמה שנים.
אז לאחר בירור עלויות והבנה שלהגיע למצב שאני רוצה זה יעלה ים של כסף ובסופו של יום זה יתנהג ויראה דומה למצב תקין של גג נפתח , הוחלט על שיפוץ הגג הנפתח.
פרקתי אותו ליסוד ניקיתי מסילות החלפתי נקזים וחדשתי גומיות והדבקות.
בנתיים עובד טוב , ועבר את מבחן הדלי מים והצינור בהצלחה
תודה לכולם.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.