PDA

צפייה בגרסה מלאה : תיקון מדיח כלים דולף

ibinder
08-04-15, 16:08
הי,

יש לי בדירה מדיח כלים צר של Beko, לא יודע איזה דגם במדוייק, לא מצאתי עליו מדבקה (קניתי אותו מהשכור הקודם כשניכנסתי לגור בבית הנוכחי).
הוא דולף, וקצף יוצא ממנו החוצה - ניתן לראות בתמונות. לא יוצאים מים, רק קצף.

ניקיון של הגומי עם סקוץ ומעט סבון כלים , עזר בעבר למעט מאוד זמן, ולאחרונה כמעט ולא עוזר כלל (חשבתי בהתחלה שאין אטימה בגלל אבנית, אבל אין אבנית והגומיה נראית נקיה).

האם ניתן לתקן בעלות סבירה? רכישה של גומיה בלבד?
האם בכלל שווה לתקן תקלה כזאת, יחזיק מעמד? או לקנות מדיח חדש (המחירים מתחילים ב 1600 ש"ח)?

97429

97430

97431

97432

97433

עידן

shmil
08-04-15, 16:52
בדקת שהפילטר לא סתום?
שהמשאבה מוציאה מים החוצה?

ibinder
08-04-15, 17:38
מים יוצאים, כלים יוצאים נקיים...
עכשיו בדיוק הסתיים מחזור שטיפה, יצא נקי ומבריק.

אממ, איפה נמצא הפילטר!? הולך לבדוק עכשיו.

עידן

לביא
08-04-15, 17:42
תבדוק שאתה משתמש בסבון מתאים. סבון של מדיח כלים לא מקציף...

ibinder
08-04-15, 17:46
אני משתמש בטבליות למדיח של פיניש.
אני מנקה את הכלים לפני הכנסתם למדיח, בשביל שלא יתמלא בליכלוך. אז אני מניח שהקצף מגיע מנוזל הכלים...

עידן

ibinder
08-04-15, 18:17
פילטר היה יחסית נקי. מצאתי סירטון שמסביר לנקות את תא התיקון התחתון עם סודה לשתייה חומץ ומים חמים... ננסה 😊

DANI1
08-04-15, 18:44
מה שיכולה להיות הבעיה שלך ,זה שאין מספיק זרימה טובה של מים לפעולת העבודה ובשטיפה מפני שיציאת המים מהמדיח לצנרת הביוב עובדת יחד עם לחץ מים ,בשונה ממכונת כביסה שהמשאבה לריקון המים עובדת ללא זרימת מים נקיים ,לכן מומלץ אחת לכמה זמן להפעיל את המדיח עם מלח לימון לניקוי כל המעברים של המים וצנרת הניקוז ,
בהצלחה
DANI 1

ibinder
08-04-15, 19:06
פשוט להניח ערימה של מלח לימון על תחתית המדיח ולתת לו לעבוד? ריק, או יחד עם מחזור שטיפה רגיל?

DANI1
08-04-15, 20:46
בתחילת פעולה של המדיח היא קודם כל מרוקנת מים שנשארו בקרקעית המדיח ,ולאחר מכן היא מתחילה להכניס מים ,אתה צריך לשמוע את פעולת הוצאת המים ,להפסיק את המדיח ולהכניס את מלח הלימון באיזור הסבון/טבליות ולהמשיך בפעולת העבודה ברגילה ,היה וזה ניקה לך את הדיזות להעברת המים זה בסדר ,ולא תחזור על הפעולה .
בהצלחה
DANI 1

ibinder
08-04-15, 20:48
ניקיתי את הפילטר, ניקוי נוסף עם סודה לשתייה, חומץ ומים רותחים( מצאתי סירטון שמסביר שזה מנקה לא רע), הפעלתי את המדיח, הפעם שטפתי את הכלים והם נכנסו ללא נוזל שטיפת כלים רגיל... עבד מעולה, בלי קצף שיוצא החוצה, וכלים נקיים מאוד [emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji6]

Gilad
09-04-15, 11:35
סבון הכלים הוא הבעיה שלך - הוא מקציף מאד אפילו בכמויות קטנות.
האטם לא נועד להחזיק מים עומדים אלא למנוע ממים זורמים לצאת החוצה.

לא מכיר כלכך מדיח ביתי אבל במדיחים תעשייתים הקצף בדכ גורם לשריפה של גופי החימום עקב עבודה בקצץ ולא במים

-->