צפייה בגרסה מלאה : קושיה טכנית: מה הסיבה לדיליי בין שילוב הנעילה והידלקות הנורה בלוח?
אני לומד את רזי הנעילה המרכזית שהתקנתי בדיסקברי TD5 שלי (במילה אחת: נפלא).
מה שמוזר לי הוא הזמן שעובר מהזזת הידית למצב נעול, ועד שנדלקת אינדיקצית הנעילה (פלוס שלוש צלצולים) בלוח השעונים.
לפעמים זה שניה שתיים, לפעמים חמש או עשר.
כנ"ל במעבר חזרה לדיפרנציאל משוחרר.
כמובן הכל נעשה במהירות נמוכה מאוד ועם הגה מיושר.
השאלה היא האם הדיפרנציאל באמת נעול מרגע הזזת הידית, או רק מרגע הדלקות הנורה?
מרגע הדלקות הנורה. לפעמים גם דורש נסיעה אחורה /קדימה
אני לומד את רזי הנעילה המרכזית שהתקנתי בדיסקברי TD5 שלי (במילה אחת: נפלא).
מה שמוזר לי הוא הזמן שעובר מהזזת הידית למצב נעול, ועד שנדלקת אינדיקצית הנעילה (פלוס שלוש צלצולים) בלוח השעונים.
לפעמים זה שניה שתיים, לפעמים חמש או עשר.
כנ"ל במעבר חזרה לדיפרנציאל משוחרר.
כמובן הכל נעשה במהירות נמוכה מאוד ועם הגה מיושר.
השאלה היא האם הדיפרנציאל באמת נעול מרגע הזזת הידית, או רק מרגע הדלקות הנורה?
תחשוב שהוזזת הידית מצד אחד דורכת קפיץ , ומצידו השני של הקפיץ נמצא שילוב גלגלי השיניים.
מרגע זה הקפיץ מפעיל לחץ קבוע על השילוב, וברגע המתאים כשהשיניים יהיו מול איפה שהן צריכות להכנס ,הלחץ של הקפיץ ידחוף אותן לשם.
בזה הסתיים השילוב והיוניט של מצב השילוב תדרך.(והנורה בלוח השעונים תדלק)
ההוצאה משילוב בדיוק באותו תהליך עם כוחות הפוכים.
Ofir Herman
13-04-15, 16:45
מתלבש על השרשור ברשותך. ברכבים אשר יצאו מהמפעל ללא נעילת דיפרנציאל.
האם צריך להגדיר במחשב הרכב הגדרה שכרגע הרכב עושה שימוש בנעילת דיפרנציאל למען עבודה טובה יותר של בקרת המשיכה.
מתלבש על השרשור ברשותך. ברכבים אשר יצאו מהמפעל ללא נעילת דיפרנציאל.
האם צריך להגדיר במחשב הרכב הגדרה שכרגע הרכב עושה שימוש בנעילת דיפרנציאל למען עבודה טובה יותר של בקרת המשיכה.
אנו עושים זאת באמצעות NANOCOM,TEST BOOK,GERSHONCOM
בתוך הכרטיס ABS/TC-SLABS
Ofir Herman
13-04-15, 17:22
גרשון תודה לך על המידע, רבים מבעלי המקצוע לא ידעו לענות לי על כך.
שאלה נוספת ברשותך, כאשר מותקנת נעילה אחורית. בזמן שילובה האם רצוי לנתק בקרת משיכה ? ואם להתחכם האם אפשר לבטל את עבודתה בגלגלים האחורים ולהשאיר את פעילותה בגלגלים הקדמיים ?
גרשון תודה לך על המידע, רבים מבעלי המקצוע לא ידעו לענות לי על כך.
שאלה נוספת ברשותך, כאשר מותקנת נעילה אחורית. בזמן שילובה האם רצוי לנתק בקרת משיכה ? ואם להתחכם האם אפשר לבטל את עבודתה בגלגלים האחורים ולהשאיר את פעילותה בגלגלים הקדמיים ?
לא לגעת בשום דבר
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.