התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ביטוח לנדקרוזר - זה מסחרי? פרטי? המלצות?

yoav
13-04-15, 17:37
לנדקרוזר ארוך 2007
זה נחשב רכב מסחרי? המלצות לביטוח?

DANI1
13-04-15, 17:54
תבדוק ברשיון אם כתוב M1 מרכב אחוד , אני עשיתי שינוי והמחיר החדש לחובה 1200 ש"ח
הטויוטא שלי מודל 2001

DANI 1

erezgur
13-04-15, 19:52
קבל הצעות ותשווה.. כאשר תכיר מעט את טווח המחירים, תוכל בלב שקט לבטח אצל אבי גולן שגם פרסם כאן וגם מומלץ מאד. מצליח תמיד להפתיע במחיר נמוך והוגן.

חפש כאן שרשורים קודמים עם המלצות עליו.

יואב פולס
07-05-15, 09:54
חייב לשתף,
בעקבות ההמלצות על אבי גולן פניתי לקבלת הצעה לביטוח הקרוזר 2003.
חזרה אלי בחורה מהמשרד שלו, מקצועית, מבינה עניין, ונתנה הצעה מעולה. ממש ממש טובה.
ביטחתי חובה ומקיף עם שני נהגים נקובים בשם.
כמה דקות אח"כ אני מקבל SMS מחברת כרטיסי האשראי על חיוב בסכום גבוה ביותר מ 700 שקלים ממה שסוכם בביטוח החובה.
התקשרתי מייד. סליחה. XXXית טעתה, הסכום הוא מה שסיכמנו. אנחנו מבטלים ומוצאים חדש. סליחה.
אני מקבל, מסכים. טעות. הכל סבבה.
עברו כמה ימים והגיע החיוב בכרטיס האשראי. חוייבתי על שני הסכומים, הנכון והשגוי...
שוב טלפון, סליחה, היה יום קשה, היא שכחה לבטל. אנחנו מטפלים. את הביטול תראה מחר.
למחרת לא היה ביטול. ולי נמאס קצת - טלפון לחברת כרטיסי האשראי והודעתי על חיוב שגוי. סכום אחד מדוייק. סכום שני שגוי.
שהם ירדפו אחרי.
במקביל, מוסר את כתובת המייל בבית, לקבל את פוליסת המקיף. כן שלחו או לא שלחו - הפוליסה לא הגיעה למייל.
אתמול שיחת טלפון, עכשיו תשלחו לי את הפוליסה למייל בעבודה. ממתינים יחד, מגיעה הפוליסה. אני קורא אותה, בשמות הנהגים המורשים מופיעים אנשים שאינני מכיר.
מייל לסוכנות, ומייד מקבל תשובה, אנחנו בודקים.
עד לרגע זה לא קיבלתי תשובה.

אני לא יודע מה קורה בסוכנות הזו, ואולי אלו חבלי קליטה של לקוח חדש, ואולי סתם יום רע שעבר על עובדת, אבל חליק, מקצועי זה לא.

אבי גולן
07-05-15, 10:23
היי יואב
מבטיח לך שהנושא יבדק ואני אחזור אליך

יואב פולס
07-05-15, 16:50
כפי ההבטחה הרשומה למעלה, מהר מאוד יצר איתי קשר הבן של אבי, התנצל 100 פעמים, והיתה שיחה טובה ועניינית. באמת!
נשארתי עם מחיר מאוד אטרקטיבי לביטוח.

OFF-RoaD
07-05-15, 19:01
לטעות זה אנושי. לסלוח...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

-->