צפייה בגרסה מלאה : ברז לג'ריקן
מישהו יודע איפה מוצאים משהו כזה בארץ?
http://www.ebay.com/itm/Anti-Glug-Drum-Tap-for-Drums-Gerry-Cans-up-to-25L-2-Coarse-Thread-61-DIN-/300948905655?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4611f3deb7
קודם כל זה יוצא די יקר כשמוסיפים משלוח. ואני לא בטוח שזה מתאים - כתוב לג'ריקנים עם הברגה בקוטר 61 מ"מ, בדקתי כמה ג'ריקנים ישנים מכל מיני סוגים שיש לי ורובם עם הברגה בקוטר 50 וקצת מ"מ. אחד, שפעם אחת קניתי בו מים מזוקקים הוא עם הברגה של 60 ומשהו מ"מ.
בחנויות לבירה יש עם הברגה ואום נגדי אם זה מתאים לך
חנות המפעל של פחמס בקיבוץ עין החורש עולה כ 15 ש"ח למיטב זכרוני.
זה לקוטר 2״ לפי תקן din61
קונים בפחות מחצי מחיר ברז בארץ ומחברים לפקק?
97599
boaz avrahami
14-04-15, 19:36
בודד או כמויות?
אצל החברה האלו יש כל מיני דברים מגניבים ויש להם תצוגה במקום.
הם לא בנויים לעבוד עם לקוח פרטי אבל בטח יתנו לך אחד לדוגמא.
שווה ביקור אם אתה בסביבה.
http://www.huberman.co.il/ShowCategory.asp?catID=211
אלרז חומרי ניקוי מוכר כאלו. לא יודע מחיר.
דורון, בברז המדובר יש צינורית לכניסת אויר....
- - - Updated - - -
קונים בפחות מחצי מחיר ברז בארץ ומחברים לפקק?
97599
א. יש ברזים כאלו עם צינורית מובנית להכנסת אויר.
ב. לא שווה את המחיר הכפול לדעתי.
ג. ונטיל בגוף בג׳ריקן נותן פתרון הן להכנסת אויר והן לניפוח כדי ליצור לחץ.
כל פתרון מקובל עלי, תודה רבה נתתם כמה וכמה כיוונים.
boaz avrahami
14-04-15, 21:03
נמרוד, השארתי אצל לוריה כמה יח של נשם מעניין שעלול להתאים לך
יצא לי פעם להשתמש בברז דומה לקישור מEBAY, והזרם שהוציא היה ללא משהו. אביזר מעבר חבית+ברז קטן עושה את העבודה יופי עד היום, ובמקום נשם פותח קצת את הפקק.
משתמש בברז המדובר שנים ולדעתי מדובר באביזר מצוין. דווקא הספיקה הנמוכה מהווה בעיני יתרון בשטח.
אם הספיקה נמוכה למרות הנשם המובנה, באמת אין סיבה לשלם יותר מאשר ברז גינה פשוט בעשרה שקלים.
מה זה אביזר מעבר חבית? אתם יכולים לתת תמונות של הברזים למיניהם?
מה זה אביזר מעבר חבית? אתם יכולים לתת תמונות של הברזים למיניהם?
זה המחבר. אתה קודח חור בחלק התחתון של המיכל, ומכניס רק את הזכר. את הנקבה מבריג מהצד החיצוני ואז שני צדדיו של המחבר אוטמים על דופן הג'ריקן. אל ההברגה מבריג כל אביזר שתחפוץ.
ברזים כדאי לשים ברזי פלסטיק קצרים - יש בכל חנות גינון\אספקה טכנית. צריך לשים לב לשני דברים- הראשון הוא להתחשב בגובה תחתית הברז בקידוח, כדי שהפיה של הברז תהיה גבוהה במעט מהרצפה של הג'ריקן, והשני לא לשים ברז בולט מדי.
97615
יש ברזים שמגיעים מוכנים עם הטבעת נעילה.
הזכר על הברז, והטבעת נעילה מהצד שהפנימי של הג'ריקן.
עדיף את הברז להתקין על הפקק ולא על דופן הג'ריקן - בדומה לתמונה של דורון.
כשהוא ברכב כשהוא מלא הוא בעמידה והברז כלפי מעלה או אפילו מחליפים לפקק אחר אטום.
כשרוצים להתמש משכיבים את הג'ריקן על הצד.
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=97599&d=1429027995
פחות רגיש לדברים שמסביב בתא המטען ותופס פחות מקום באריזה.
זה
http://aquagarden.co.il/images/uploads/5169_Mid_Red_Small.jpg
מחבר חבית.
לא יותר פשוט לקדוח בפקק חור בקוטר 3/4, לשים ברז בקוטר זהה, מופה פלסטיק בקוטר 3/4 מבפנים. אתה יכול לשים אטם שטוח בקוטר הזה. כל החלקים מפלסטיק או PVC והם סטנדרטיים של גינון?
boaz avrahami
17-04-15, 01:01
אתה יכול להסביר איך הגענו מכאן
97639
למיכל פלסטיק עם ברז?
בכל זאת חתום על זה מהנדס בכיר [emoji12]
אל תנסה להגיד שזה לטנדר... לא תופס
עדיף את הברז להתקין על הפקק ולא על דופן הג'ריקן - בדומה לתמונה של דורון.
כשהוא ברכב כשהוא מלא הוא בעמידה והברז כלפי מעלה או אפילו מחליפים לפקק אחר אטום.
כשרוצים להתמש משכיבים את בג׳ריקן פחות רגיש לדברים שמסביב בתא המטען.
עברתי לברז בפקק אחרי שברז נתלש בדיוק בסיטואציה הזו, ו-20 ליטר מים שטפו את הרכב.
ידעתי שאני לא היחיד...
רק לידיעה הברז שבחנויות ציוד בירה לא מתאים. ניסיתי עכשיו, האום גדול מדי והפקק לא ייסגר חזרה למיכל.
עזבו אותכם ג'ריקנים עם ברז.. קניתי כזה (http://www.e-shetach.co.il/pl_product~isotainer10~20~0.htm). בצירוף ג'ריקן 20 ליטר (או שלא..), יש מספיק מים, אין התעסקות עם ברזים נזילות וכו'.. יכול להיתלות מכל מני נקודות ברכב או כמעט כל דבר אחר. נכנס לפינות ההזויות ברכב שבדרך כלל לא מנוצלות.. ובכללי, זה פשוט מגניב.
הזמנתי עכשיו את זה:
http://www.ebay.com/itm/Home-Hot-Drink-Spigots-Valve-Tap-Faucet-3-8BSP-for-Midea-Water-Dispenser-/301457829617?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item4630496ef1
הדרישות שלי קטנות. גריקן 4 ליטר מים וקצת סבון על השולחן של עמדת הבישול - אחרי שמתעסקים עם הפחמים,הבשר, הפוייקה וכו,,,
עזבו אותכם ג'ריקנים עם ברז.. קניתי כזה (http://www.e-shetach.co.il/pl_product~isotainer10~20~0.htm). בצירוף ג'ריקן 20 ליטר (או שלא..), יש מספיק מים, אין התעסקות עם ברזים נזילות וכו'.. יכול להיתלות מכל מני נקודות ברכב או כמעט כל דבר אחר. נכנס לפינות ההזויות ברכב שבדרך כלל לא מנוצלות.. ובכללי, זה פשוט מגניב.
ראיתי, קניתי
אתמול קניתי ברז בחנות בירה והתקנתי אותו. יצא סבבה
בועז
מוכר לי... פעמיים... :)
תודה! לי יש כזה
http://www.copperkettlehomebrewing.co.uk/buckets-kegs-spares/174/tap-fv-and-bucket-tap
מדדתי עכשיו, הבעיה היא אצלי, קוטר הפקק שלי הוא 4.3
הפעם המשלוח היה זריז, כמו שאמרו - בלי נשם הזרם נחלש אחרי כמה שניות. לחלוטין מספיק בשביל לרחוץ ידיים בבישול.
98193
98192
חנות המפעל של פחמס בקיבוץ עין החורש עולה כ 15 ש"ח למיטב זכרוני.
תשובה נכונה :rolleyes:
עברו כמה חודשים, יצא לי לעבור בפחמס בעין החורש. קניתי שני ג'ריקנים 25 ליטר עם ברז בפקק כמו שחיפשתי בתחילת השרשור. הג'ריקן עצמו עולה 23 שקלים, הפקק עם הברז עוד 21 שקלים.
99819
אתה יודע מה הבעיה? אין לך פתח כניסה לאויר... כל כמה דקות תצטרך להעמיד את הג'ריקן שיתמלא בחזרה באויר... מבאס לשטוף כלים/ירקות ככה...
sent from my WJ
זה לא כזה נורא במיכל 25 ליטר מה שכן הוא יכול לפתח עיוות עקב הקריסה של הדפנות תחת הוואקום.
תעשה נשם:
קח ונטיל מפנצ'ריה והוצא ממנו את הליבה
קדח חור בקוטר 8 מ"מ ליד הידית
השחל חוט דרך החור והוצא אותו מהפתח
השחל עליו את הונטיל
משוך!
והרי לך נשם
מי יכול להמליץ על דבק טוב למרוח בחור של הוונטיל ומסביב ? איפוקסי מתקלף לי.
תשובה נכונה :rolleyes:
עברו כמה חודשים, יצא לי לעבור בפחמס בעין החורש. קניתי שני ג'ריקנים 25 ליטר עם ברז בפקק כמו שחיפשתי בתחילת השרשור. הג'ריקן עצמו עולה 23 שקלים, הפקק עם הברז עוד 21 שקלים.
99819
בפעם הבאה ממליץ על מיכל בצבע כהה ( למשל ירוק) הפלסטיק עמיד טוב יותר לשמש ומקטין התפתחות צמחיה במים...
מי יכול להמליץ על דבק טוב למרוח בחור של הוונטיל ומסביב ? איפוקסי מתקלף לי.
הניסיון של אומר שלא צריך. אבל אתה מוזמן לבדוק - בצע את "נוהל החדרת ונטיל" על איזה בקבוק ריק של שתיה קלה, מלא במים ואז בדוק נזילות
יש לי בריחה קלה של לחץ מהמיכל שעל הגג (אני מדחס אותו בעזרת וונטיל) בגלל שהוונטיל משוך הצידה עקב לחץ של צינור האוויר. איפוקסי עזר אבל אחרי חודש התקלף.
galdanieli
13-07-15, 19:00
במצב נסיעה המיכל עומד סגור עם פקק רגיל (תופס פחות מקום) לפני שימוש מחליפים ראש פקק, משכיבים ופותחים את פקק הונטיל (בלי הביפנוחו של הונטיל) עפ"י הצורך
אצלי זה נראה כך:
998349983599836
למה להוציא את הבפנוכו של הוונטיל? האויר לא יכול להתגבר על הקפיץ בדרך פנימה? ומצד שני אטום ליציאת המיים החוצה מהטילטולים.
הלחץ השלילי במיכל לא מתגבר על הקפיץ של הונטיל.
גורילה גלו מדביק הכל להכל בערך.
Sent from my Ass
ויש לו גמישות או שהוא בטון? אני מחפש משהו אלסטי במידה מסויימת.
אתה יודע מה הבעיה? אין לך פתח כניסה לאויר... כל כמה דקות תצטרך להעמיד את הג'ריקן שיתמלא בחזרה באויר... מבאס לשטוף כלים/ירקות ככה...
sent from my WJ
בג׳ריקן והפקק שבתמונה (פחמס) אין צורך בנשם כי הברז מוציא מים ומכניס אויר למיכל בו זמנית (הפתח שלו חצוי מבפנים, חצי מוציא מים חצי מכניס אויר).
בג׳ריקן והפקק שבתמונה (פחמס) אין צורך בנשם כי הברז מוציא מים ומכניס אויר למיכל בו זמנית (הפתח שלו חצוי מבפנים, חצי מוציא מים חצי מכניס אויר).
1.פתח מתחת לגובה המים יגרום להם לצאת (אלא אם כן הוא חד כיווני)
2. גם לי יש ברז כזה :( (בתחתית) בסופו של דבר אני פותח את הפקק למעלה...
sent from my WJ
ויש לו גמישות או שהוא בטון? אני מחפש משהו אלסטי במידה מסויימת.
הוא לא בטון, הוא נהיה מעט בועתי בהתייבשות. חשבת על סיליקון שאיתו אוטמים מיכלי מים?
Sent from my Ass
הברז של פחמס מתפקד מצוין, אין מצב של נזילות ובנוסף מונע בזבוז מים. למקלחת קרירה בשטח פותחים את המכסה ומשחילים משאבה חשמלית טבולה :) בחורף מוסיפים 3 ליטר מים רותחים וקבלנו מקלחת חמימה..
אם במיכלי מים עסקינן .
לקחתי מיכל לחץ של מטהר מים ממישהו שזרק מטהר מים המיכל הזה מכיל 5 ליטר ובנוסף כרית אוויר ששומרת על לחץ המילוי .צינורית וברז בקצה הצינור ורקורד לחיבור לברז במילוי , המיכל מאחורי הכיסא בטנדר ואני שותה בלי להרים את המיכל , והמים בלחץ כמו ברז בבית .
משתמש בברז של פחמס לא מעט שנים. עובד מעולה! היתרון הגדול שלו כמו שנאמר זה פתח כניסת אויר מובנה בברז במקביל לזרימת המים. המלצה: אם כבר הגעתם לחנות המפעל בעין החורש תקנו גם לחברים... אצלנו בחבורה כולם מרוצים :)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.