התחברות

צפייה בגרסה מלאה : Article: בלעדי: פולריס ספורטסמן ACE 570 במבחן שטח

דרור ברלי
16-04-15, 16:01
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3536-%D7%91%D7%9C%D7%A2%D7%93%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%A1-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%A1%D7% 9E%D7%9F-ACE-570-%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%A9%D7%98%D7%97?

איל מ
16-04-15, 20:01
בקיצור,
אם בגלל המקובעות לכיסא אי אפשר לייצר איתו השתוללויות וקצבי נהיגה מהירים/עבירויות קיצון, הרי שהוא מאבד את כל היתרונות של טרקטורון.
במחיר הזה עדיף כבר לקנות ג'ימני משנתונים מתקדמים ומקבלים גם בונוס של נסיעה על כביש ואופציה לעוד שותפים/ציוד.

asafk
16-04-15, 20:31
לא מדוייק. כי ברגע שמתרגלים לשחק בהעברות משקל עם גז וברקס, הקצב עולה. עשינו טיול שהיה לוקח 5 שעות בג׳יפים שנוסעים מהר, בתזמון של פחות משעתיים, מה שאומר שאפשר לרוץ עם זה מהר.
בעבירות, זה בהחלט לא טרקטורון. אבל זה משהו אחר.
למשל. עברנו באחד המעברים שמתוארים בסיפורי הג׳יפאים ברשת בתור מעבר שנהרס והלך ואי אפשר לעבור בו. אני ברייזר הגדול אפילו לא האטתי (מראש לא נסעתי מהר מאוד), דרור מאחורי בצעצוע הקטן קצת זז הצידה ובחר קו זהיר יותר אבל גם בלי להתייחס למקום בתור בעיה או משהו ששווה התייחסות.
שורה תחתונה, יש בחוויה הפרימיטיבית של האייס הרבה מהמשהו הזה שאין באף ג׳יפ ולכן ההשוואה או החלופה לא במקום.

אסף.

asafk
16-04-15, 21:29
מספרים שבשנת 2012, בעת ביקורו בארץ הקודש של בכיר מפולאריס ארה"ב, הוא ראה באחד מסיוריו בשטח מושבניק צעיר על טרקטורון פולאריס, אבל עם שינויים מקוריים שלפעמים רואים במושב - כיסא של סובארית מחובר במקום האוכף והגה של פורד פיאסטה מחובר לכידון בחוטי ברזל. הוא חשב שזה מצחיק, הוציא את הבלקברי וצילם את הכלי המשונה, בטח חשב להשתמש בזה במצגת סוף השנה בתור בדיחה, ושכח מזה.
כשחזר לארה"ב, עוזרו האישי שאל אותו לאן לפרוק את התמונות של כל מיני רוכבים ישראליים שזופים על טרקטורונים שהוא צילם בארץ הקודש, והבכיר שכבר לא זכר מה הוא בכלל צילם ומה הוא עשה בביקור שלו, ענה כלאחר יד "לתיקיית רעיונות מעניינים" (זו התיקייה שבה הוא שמר תמונות שלא ידע מה לעשות איתן, אבל היתה קיימת כדי שיחשבו שיש לו רעיונות מעניינים), וכך עשה העוזר.
כמה חודשים מאוחר יותר, אותו מנהל פוטר בלי יותר מדי הסברים, אבל עם רכילות שזה קשור למשהו עם איזה עוזר אישי או עניין כזה. כאשר מחשבו האישי נסרק על ידי מחליפו בתפקיד שנכנס בלי שום חפיפה, הוא מצא בתיקיית "רעיונות מעניינים" המון רעיונות לא מעניינים, אבל גם תמונה של מה שנראה לו כמו ניסוי באתר לא מוכר ועל ידי נהג ניסוי לא מוכר, של אב טיפוס של טרקטורון עם מושב והגה.
הוא קרא מייד למנהל הדגמים בהנדסה, איש מלא חשיבות כיוון שהחזיק בכל הסודות של החברה, כזה שבחיים לא יודה שהוא לא היה בסוד העניינים, ולכן השיב מייד שמדובר בפרוייקט סודי, שבוצע מחוץ למתקני החברה כדי שלא ידלוף, תוך שהוא קורץ ומזהיר את הבכיר לא להדליף את דבר הניסוי שעליו לא היה לו שום מושג בעצמו עד לפני רגע. כשהוא חזר למשרד הוא הזמין את אנשי הניסויים ופקד עליהם לבנות מייד דגם של טרקטורון עם הגה וכיסא, ולהכניס אותו לניסוי. עוד השבוע ונשבע כשהפרצוף שלו מאדים, שהוא ימצא מי בנה לו דגמים מתחת לאף ויפטר אותו.
השמועה, כמובן, דלפה מייד. דגמים נוספים נבנו, ומישהו בהנהלה הבכירה אפילו הצטער שזרקו את אותו מנהל בכיר, זה עם החשיבה מחוץ לקופסה, שממציא סגמנטים חדשים. אז הוא מתעסק עם העוזר שלו, ומחזיק תיקייה מלאה תמונות של רוכבים צעירים ושזופים על טרקטורונים. אם זה מה שעוזר לו להיות יצירתי, מה רע?
מחלקת המחקר התחילה מייד לחפש מה לעזזאל יכול להיות השוק לדבר הזה, טרקטורון עם הגה, ומצאה במחקרי שוק וקבוצות מיקוד כמה קהלי יעד.
מחלקת השיווק נכנסה גם כן לתמונה והתחילה לעבוד במרץ...

והשאר... הסטוריה.

אסף.

(הטסקט שלמעלה הוא טקסט בדיוני, ואין כל קשר בינו לבין המציאות, כמובן..... אם מישהו נפגע ממנו, זו בעיה שלו. )

יונתןמצפה
16-04-15, 23:03
הכלי שעומד לפנינו בסוכנות "אופרוד" בקיבוץ מזרע שבעמק יזרעאל

דרור, בפעם הבאה שאתה נמצא דקה הליכה מהמשרד שלי, גם אם תבוא לקפה אני לא אכין לך...
:mad:

דרור ברלי
17-04-15, 07:45
דרור, בפעם הבאה שאתה נמצא דקה הליכה מהמשרד שלי, גם אם תבוא לקפה אני לא אכין לך...
:mad:

אם הייתי יודע שהמשרד שבו אתה מחמם כסא נמצא במזרע, היינו סוחבים אותך איתנו למבחן הזה.....

אני אדבר איתך.

-->