התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחפש רעיונות עסקיים בתחום הרכב

mightyaad
17-04-15, 15:42
שלום,

יש לי עניין רב בתחום הרכב בדגש על מכונאות/מערכות ושטח.
בעבר ניסיתי למצוא רעיונות עסקיים בתחום.

אשמח לשמוע מכם אילו רעיונות עסקיים יכולים להצליח לדעתכם.
מבחינתי אין מגבלה לסוג העסק כל עוד הוא נוגע לתחום.

תודה.

OFF-RoaD
17-04-15, 16:40
אם יש למישהו רעיון מקורי שיכול להצליח, למה שיחלוק אותו איתך באינטרנט?
ואם לא מקורי, פתח דפי זהב, תראה אילועסקים קיימים, ותבחר

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

mightyaad
17-04-15, 19:46
זה לא חייב להיות רעיון חדש.
אלא משהו שיש לו שוק סביר.

זה לא בהכרח צריך להגיע ממישהו שעוסק בזה.

יואב פולס
17-04-15, 20:14
לפתוח תחנת דלק נשמע לי רעיון טוב.

bizon
17-04-15, 21:03
ברז בירה נייד לאירועים בשטח , נגרר עם שאוורמה ,אוטו גלידה 4X4,התקנת נעילות ומיגונים בבית הלקוח,שטיפת ג'יפים ביציאה מהשטח, פתיחת חוף בכינרת ובים במיוחד לג'יפאים (בהצלחה עם זה) כמובן שניתן לשלב בין הרעיונות .

המון בהצלחה

מור

איל מ
18-04-15, 11:19
מוסך לעבודה עצמית.
היו כאן כמה שרשורים בעבר.
המון בעיות, בעיקר בכל הקשור לביטוח אבל אם תצליח להתגבר עליהן לדעתי תמצא נישה עם קהל לקוחות לא קטן.

mightyaad
18-04-15, 16:33
תודה על התגובות!
איל מ תוכל לפרט קצת יותר? הצלחת לסקרן אותי...

wonderd
18-04-15, 17:26
מוסך לעבודה עצמית.
היו כאן כמה שרשורים בעבר.
המון בעיות, בעיקר בכל הקשור לביטוח אבל אם תצליח להתגבר עליהן לדעתי תמצא נישה עם קהל לקוחות לא קטן.

בצפון יש מוסך כזה.. בערך..

איל מ
18-04-15, 18:59
בגדול היו כמה שרשורים גם כאן וגם באתר פולגז שהחלו בשאלה של "מי יודע איפה יש מוסך בו ניתן לעבוד על הרכב".
הרעיון הוא מקום בו יש כלים ואמצעים בהם אנשים יכולים לשלם לפי שעה/יום/עבודה או כל קונסטלציה אחרת על שימוש באותם אמצעים (ליפט, עגלת כלי עבודה בסיסיים, כלי עבודה ייעודיים של מוסך, לחץ אוויר ועוד).
כמובן שבמקום אמורים להיות גם אנשי מקצוע שידעו לעזור או להכווין אם צריך וכמובן לפקח על העבודה מבחינה בטיחותית. כמו גם לוודא שה"לקוח" לא גורם נזק לכלי העבודה וכי בסוף העבודה הכל חוזר למקום.
הסוגיה הביטחותית היא הקאץ' כאן מכיוון שלכאורה עובדים אצלך במוסך אנשים ללא הסמכה מקצועית ומכאן שאינך יכול לגבות תשלום כמו מוסך רגיל, אלא על השכרת חלל.
נושא הביטוח כאן הוא קריטי ולדעתי מחייב התעמקות בחוק וייעוץ הן עם חברת ביטוח והן עם עו"ד המתמצא בתחום. למיטב הבנתי, סתם חתימה על כתב ויתור רגיל מול ה"לקוחות" לא בהכרח מפצה במקרה של פציעה/נזק מכיוון שתמיד יוכל עו"ד טוב להגיד שהחוזה אינו חוקי (או שקרכלשהו - שוב אינני מומחה בתחום).

למרות כל האמור לעיל,
אני מכיר שקיימים מקומות כאלו בחו"ל, ובמיוחד בארה"ב שם אוהבים לתבוע על כל דבר מה שאומר שיש אופציה לקיים מקום כזה..

סולי
18-04-15, 19:01
מתחם ספורט מוטורי.
מסביב טריבונה עם מקומות ישיבה במרכז מתחם מעפר שניתן לפסל אותו עפ האירוע.
מסלול זחילת סלעים כמו we.rock
עבירות כמו שהיה בעבר עם מכשולים מלאכותיים בורות מים וכו.
מסלול עם מקפצות ופניות הדוקוצ לבאגים חד מושבים או חיפושיות.. משהו עממי יחסית שחא מפתח מהירויות מטורפות בשביל קצת אקשן.

six 4 life
18-04-15, 20:03
הבנאדם מחפש רעיונות לעסק, נותנים לו פה עיצות איך לפשוט רגל.

דרור ברלי
19-04-15, 13:00

התאפקתי עד שמישהו יגיד את זה.

thebips
19-04-15, 13:34
התאפקתי עד שמישהו יגיד את זה.

העסק צריך להיות עסק אם עליות הקמה מנמליות לכן לדעתי העסק צריך להיות עסק של ידע.
לדוגמה אם תוכל להקים עסק שבו הלקוח יוצר איתך קשר ומבקש לינק לחלק שהוא מחפש לרכב שלו (הוא לא יודע מק"ט אוVIN רק מספר רכב) ואתה שולח לו לינק למוצר הנדרש ואם צריך גם את המסמכים הנדרשים ליבוא אז יהיו אנשים שהיו מוכנים לשלם עבור השרות (היבוא הינו יבוא אישי לא שאתה מיבא את החלק).

מקור הכנסה:
1. תשלום לפני משלוח הלינק
2. תשלום עבור מסמכולגיה
3. AFFILIATE אם אתרים בחו"ל

אריה פאהן
19-04-15, 13:53

גדול !!!

אני לא יודע מה הכיוון של השירשור הזה, אבל יש לי 500 מ"ר במושב במרכז הארץ עם רישיון לעסק (לא חקלאי )
אז אם יהיה למישהו רעיון מעניין ( לא מוסך ) בתחום לעשות פה, אשמח לשמוע .

-->