התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שברולט סילברדו החדשה - שאלות על גרירה, עגלה, ומה שביניהם

kiril
19-04-15, 03:09
היי חברים,
אני בעל חברה קטנה לשירותי הפצה וברשותי משאיות קטנות עמם אנו וגם הקבלנים שלנו עובדים בדרך כלל.

אני להוט לרכוש בשבילי את הסילברדו החדשה, דגם ה 3500 עם האמבטיה הגדולה ביותר שיש להם להציע, ויש לי כמה שאלות שאני מקוה שאולי תוכלו לעזור לי בהן.

1) גרירת עגלה - האם אני יכול לרכוש עגלה גדולה לגרירת רכב פרטי ולגרור את כל הסיפור עם הסילברדו? חוץ מזה שיש לי RZR יש לי תחביב קטן לרכוש גרוטאות אספנות ולשפץ. האם אני יכול לגרור דברים כאלו עם הסילברדו? האם אני יכול לגרור דברים כאלו למשל בתשלום עבור לקוח שרוצה גרירה? (שאלה היפוטתית, אבל מעניינת)

2) האם יש מקומות בהם ניתן לבנות סגירה לאמבטיה לפי הזמנה (כמו שעושים לדימקסים למשל) אך גבוה יותר מהגג של הרכב? מה הגבלת הגובה?

*עריכה:
לא סתם ציינתי את המידע על עיסוקי, מכיוון שרציתי גם לשאול - כיצד הרכב הזה יתפקד אם אצטרך לנסוע עליו כל יום כ-250 קילוטר בעומס של כ 500 קילו- מבחינת צריכת הסולר האמיתית שלו? נתוני היצרן נחמדים אבל אשמח למידע אמיתי מבעל נסיון עם רכב דומה (מנוע 6.6 400 כח סוס 8 צילינדר)

tzagi
19-04-15, 04:38
יש לך בעיות ארץ ישראליות
1. משקל הגרור נקבע ע'י משרד התחבורה והוא הרבה יותר קטן (קל?)ממה שהיצרן "ממליץ" או מעשית ממה שזה יכול לגרור שזה בסביבות ה12-13000 ליברות
2. כדי לגרור כלי רכב על עגלה אתה צריך רשיון (וביטוח)גרריסט ובלי קשר אם זה בתשלום או לא.(אני לא מומחה בחוקי ישראל, זה נאמר לי ע'י אדם שיש לו עגלה לגרירת רכבים)

כול זה בתאוריה, מה שנעשה מעשית זה משהו אחר.

lizard
19-04-15, 06:46
אתה צריך רשיון גרריסט אם יש לך גרר. מובילית למשל לא מצריכה רשיון גרר אלא ג' רגיל. גרר זה רכב שיש לו ציוד הרמה לרכבים, למשל משקפיים

tzagi
19-04-15, 07:54
מיכה
שים לב לסמנטיקה
משאית יכולה לשאת משא כולל כלי רכב בצורה פרטית, ALA אדון טלדנו
רכב שגורר רכב עם או בלי עגלה זה עולם אחר.

lizard
19-04-15, 08:28
עד כמה שאני יודע אתה יכול לשים על העגלה מה שאתה רוצה כל עוד לא עבר את המידות והמשקל המותר.

המשוטט
19-04-15, 09:37
אני נוסע יום יום עם סילוורדו 3500 מודל 2008 ארגז ארוך ובנוסף עגלה עם טרקטור מטעים.

כל עוד המטען בגבולות העגלה ומאובטח כראוי זה לא מעניין אף אחד למיטב ידיעתי.

אמור להיות לך ברשיון רישום של כושר הגרירה ,יש לנו סילוורדו 2500 דבל קבינה מודל 2012 עם ארגז קצר שכושר הגרירה שלו 3500 קג.

לגבי סגירה בדוק עם חיים רכס (רכסים).
ולא רחוק ממנו יש את ניתוב שזה כל עיסוקם.

לגבי צריחת דלק איזור ה 5-5.5 ק"מ/ליטר

בכל הקשור למרחקי נסיעה הסילוורדו הכי נוח על הכביש והכי מחורבן בשטח בגלל המתלה הקידמי.

gasgas
20-04-15, 07:31
ההגבלה של משקל הנגרר לרכבים כאלו הוא 3500 קג.
למיטב ידיעתי לא צריך שום אישור מיוחד לגרור רכבים, זאת אני יודע כי הזמנו עגלה כזו לרכב ועגלה לרייזר, בשני המקרים לא אמרו לנו כלום על אישור.
ריק עם נסיעות בינעירוניות הצריכת דלק אצלי עמדה על כ- 6 קמ/ליטר

-->