צפייה בגרסה מלאה : צריך עזרה בחליצת בורג
נשבר לי ראש של בורג ואני צריך להוציא אותו, אשמח אם מישהו יוכל לעזור...
97830
97831
חנן-ג'יפולוג
21-04-15, 18:07
נשבר בסגירה או בפתיחה?
נשבר בפתיחה, אם אני לא טועה הצלחתי לשחרר קצת ואז זה נתקע, כנראה שהיתה קצת חלודה על ההברגה החופשיה (מחוץ לאום המובנה).
חנן-ג'יפולוג
21-04-15, 18:22
זה מצב פחות טוב, בהרבה. אפשר לרתך על הבורג פיק גבוה, ואז החום ישחרר אותו מהחלודה ותוכל לפתוח עם פלייר פטנט.
אתה מוזמן.
six 4 life
21-04-15, 18:26
אפשר גם בשיטה היותר מורכבת של קידוח, חימום הבורג עם ברנר עד לצבע אדום, הכנסת חולץ והוצאה שלו בלי יותר מדי מלחמות.
השיטה הטובה ביותר ,לקחת שטוח עבה כ-5 מ"מ ,בגודל 20X20 מ"מ ,לעשות קדח בגודל הבורג ,ולבצע קדיחת קונוס כ-2 מ"מ ולרתך ,ואז לסובב ,
כך תמיד חילצתי ברגים שבורים ,
יש עוד שיטה יותר מקצועית ,וזה לבצע קידוחים המרכז הבורג השבור ,מקוטר קטן ,עד לקוטר גדול ,ועם דורן להוציא את הבורג השבור.
בהצלחה
DANI 1
אלרואי, אני תופס טרמפ על השירשור שלך עם בעיה דומה:
אצלי יש בורג שבור במיקום הרבה יותר מחורבן - הבורג של תושבת הבודי שמתחת למסכה הקדמית (סופה). הבורג חלוד, ובנסיון פתיחה (רק רציתי להחליף תושבת) הוא נשבר. הידקתי את המסכה לשילדה עם המון אזיקונים כדי שהיא לא תרקוד, אבל ברור שזה לא פתרון.
מוזמנים להציע הצעות ורצוי ללא פירוק המסכה + רדיאטור+כנפיים+חשמל לפנסים וכו'... לא בא לי על הסרט הזה....
אלרואי, אני תופס טרמפ על השירשור שלך עם בעיה דומה:
אצלי יש בורג שבור במיקום הרבה יותר מחורבן - הבורג של תושבת הבודי שמתחת למסכה הקדמית (סופה). הבורג חלוד, ובנסיון פתיחה (רק רציתי להחליף תושבת) הוא נשבר. הידקתי את המסכה לשילדה עם המון אזיקונים כדי שהיא לא תרקוד, אבל ברור שזה לא פתרון.
מוזמנים להציע הצעות ורצוי ללא פירוק המסכה + רדיאטור+כנפיים+חשמל לפנסים וכו'... לא בא לי על הסרט הזה....
אם יש לך מקום להגיע עם מקדחה קטנה ,תנסה לפי הרעיון השני שלי ,זה עובד ,רק סבלנות ומקדחים איכותיים.
DANI 1
אי אפשר. בתוך תושבת הגומי כנראה נלכדת לחות והבורג היה כל כך חלוד עד שהקוטר שלו ממש הצטמצם וכמובן ששם הוא נשבר. כרגע זה נראה כמו שפיץ ולא כמו גדם של בורג. כמובן שהוא גם לא בולט מספיק על מנת לתפוס אותו עם פלייר-פטנט....
הדרך הנכונה תהיה כנראה להוריד את כל המסכה מהג'יפ ולעבוד בנוחות על שולחן, אבל אני רוצה להימנע מהפירוקיאדה הזו....
אם אתה באיזור אז תעבור אצלי ונראה מה נוכל לעשות
היי מיכה, תודה.
אעבור אצלך בכל מקרה. יש איזו עבודה קטנה בשבילך.
קודם כל, מפתיע שאף אחד כאן לא מדבר על חולצים.
כל מי שיש לו ג'יפ מזדקן צריך להחזיק לדעתי סט חולצים. לא עולה הרבה כסף. מה שכן, כשקודחים חור לעשות את זה רק עם מקדח איכותי למתכות קשות.
לגבי דרור, נשמע כאילו שהפתרון הטוב בשבילך הוא ע"י ריתוך. אם הגישה קשה ניתן לנסות להדביק אלקטרודה לגדם (עדיף עבה ובאמפראז' הכי נמוך שאפשר). לפעמים החום משחרר קצת וסיבוב האלקטרודה מאפשר פתיחה. אם לא אז בריתוך רגיל של פלח (מקסימום מוסיפים עוד ועוד חומר עד שיוצרים משהו שאפשר לתפוס).
אז השאלה הנשאלת, האם למישהו יש חולץ?
מדובר בבורג קטן יחסית, הראש שלו זה בוקסה 10.
יש לי סט חולצים הכי זול שיש. כאלו שנכנסים בהברגה הפוכה לתוך קדח שקודחים בגדם הבורג. עדיין תצטרך מקדח (יכול להיות שיש לי מקדח קובלט 4 מ"מ אבל לא בטוח) בכל מקרה אם אתה רוצה שלח ה"פ.
חנן-ג'יפולוג
21-04-15, 23:27
יש מלכודת שצריך להיזהר בה עם חולצים, ועוד יותר עם הזולים שבהם:
אם אתה שובר אחד כזה בתוך הבורג אתה בצרה גדולה יותר מזו שהתחלת איתה.
לכן, גם אם עושים שימוש בחולץ אני מציע לעשות את כל מה שאפשר לפני נסיון החילוץ כדי לשחרר את ההברגה של שני החלקים. חימום הבורג עד להאדמתו, זז קל וכו'.
דרור. המקרה שלך דורש חימום. קירור. חימום. קירור. חימום.
הבנת.
אסף.
4x1om-Israel
23-04-15, 00:26
דרור
סע לאילן (אתה כבר ביקרת אצלו) סיפור דומה חילץ בורג אצל ישי שושני
יפתור לך את הבעיה
הבנתי. ברנר וסבלנות, בקיצור.
כמו שאמרתי, תבוא ונעזור לך.
שבוע הבא. אחד הבקרים, אני אגיע. תחמם כבר מים לקפה....
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.