צפייה בגרסה מלאה : nakatanenga - מי מכיר?
אחרי ששברתם את השיניים - מישהו מכיר אותם?
חברה גרמנית עם פתרונות מעניינים מאד - כולל פתרון עם ציר בודד למנשא לגלגל ספייר ללא צורך בקידוח בגוף.
http://nakatanenga-tours.de/shop/catalog/details?sessid=4swGQNET3O9HyxT3jZ28qdLo2 6SszqlxX3Y7TZjnX7fGMzTXC5oexqBSxVgyZDUp&shop_param=aid%3DNARRTDEF%26
המחיר לא בשמיים אם אצליח להביא ללא דמי משלוח, בהתחשב בכך שעשוי נירוסטה ושכאן בארץ קבלתי תשובה שזה בלתי אפשרי לייצר מתקן ללא קידוח בבודי ושיפתח יחד עם הדלת ללא פתיחה כפולה של שני מנגנונים.
יש להם עוד כמה דברים מעניינים, חבל שהאתר רק בגרמנית
להרבה סדנאות גרמניות יש דברים טובים ומעניינים לדיפנדר. זה רכב השטח הכי פופולרי שם.
גילעד, זה נושא "שהתעסקתי" איתו רבות...בהתלבטויות. פחות הדאיג אותי הקידוח, כי אצלי זה רכב ישן וכבר קדחו כנראה למתקן אחר שנשבר. מה שעניין אותי זה המרווח שנוצר בין הגלגל כשהוא מותקן לבין הדלת. אצל כל המתקנים שראיתי ושאלתי...ישנו מרווח יותר מאשר המרווח הצר שמשאיר המתקן המקורי (העדיפות בעיניי למראה שיהיה תמוד כמה שיותר לדלת..אחרת ייראה כמו חפץ שתלוי..משהו מאולתר ולא שייך).
התמונות לא ברורות כל כך...אבל נראה מבטיח לעניין המרווח...יש בו מעין ציר כיוון כמה קרוב...
אני ללא ידע הנדסי, אבל התחושות לחבר משקל קבוע שמתנדנד על הפגוש (שהוא חלק מהשלדה למיטב הבנתי)...בעייתי.....מעדיף שהנזק יהיה מקומי בדלת...בצירים וכיו"ב. (מעלה זכרונות של שרשורים קודמים בעניין...שבזמנו העדפתי את דעתו של איל...לחיזוק הדלת...וכך עשיתי...מעין דלת בתוך דלת עם חיזוקים גם לציר התחתון לחיבור עם הפגוש האחורי (בהתייעצות עם "מהנדסים" ובדיקת כוחות ומומנטים)
בכל מקרה אודה לך באם ראית לנכון לרכוש...להעלות צילומים לגבי כיצד הגלגל יושב
המחיר של הדבר הזה בגרמניה - 595 אירו. אין לי מושג כמה יעלה לבנות כאן בארץ.
לא לחינם מתקן הגלגל המקורי מותקן במרווח קטן מהדלת. ככל שהגלגל יהיה רחוק יותר מהדלת, הוא יפעיל "מנוף" גדול יותר = עומס מוגדל.
בכל מקרה, העומס הזה קשה מאוד לצירי הדלת המקוריים. אותו סיפור בסופה. בסופו תהפתוחות עם חצ ידלת אחורית, צירי הדלת די קטנים ומפתחים חופש שגורם לדלת לרקוד על המנגנון שלה ולהרעיש.
בסופות הסגורות הצירים מסיביים בהרבה ועדיין, דלת שלא מכוונת היטב עלולה להיפתח כתוצאה מהעומס הזה.
מתקן לגלגל על הפגוש זה סיפור אחר. הפגוש חזק מאוד ויעמוד בקלות בעומס הזה.
המחיר אכן 595 יורו לפני קיזוז מעמ מקומי שאין צורך לשלם.
בהתחשב במחיר של כ-2500 שח לפני מעמ שעולה פה מתקן פשוט זה נראה לי מחיר סביר ביחס לאיכות שנראית גבוהה ולזה שהוא עשוי נירוסטה ולא ברזל שחור כולל ציר חזק maintanance free.
אכן נראה שמרחק הגלגל מהדלת ניתן לכיוון -http://nakatanenga-tours.de/.media/394994813953.png
אצלי במתקן הקיים (מקורי, דומה לזה שבדיסקו 2) הבעיה הפוכה - הגלגל קרוב מדי לחלון והווישר לא יכול לעבור...
המחיר אכן 595 יורו לפני קיזוז מעמ מקומי שאין צורך לשלם.
בהתחשב במחיר של כ-2500 שח לפני מעמ שעולה פה מתקן פשוט זה נראה לי מחיר סביר ביחס לאיכות שנראית גבוהה ולזה שהוא עשוי נירוסטה ולא ברזל שחור כולל ציר חזק maintanance free.
אכן נראה שמרחק הגלגל מהדלת ניתן לכיוון -http://nakatanenga-tours.de/.media/394994813953.png
אצלי במתקן הקיים (מקורי, דומה לזה שבדיסקו 2) הבעיה הפוכה - הגלגל קרוב מדי לחלון והווישר לא יכול לעבור...
לגבי המתקן המקורי (אצלי זה הישן אבל לא אתפלא עם נפלאות ההנדסה) אולי גם אצלך נדרשים אומים של כיוון שצריך להבריג לפני הגלגל "לכוון את המרחק". בישן מכנסים כאלה ומבריגים לשלוט במרחק (אולי כן חשבו הנדסית לרוחב צמיגים שונים)
אצלי מותקן מתקן דומה לזה שבתמונה (לא מנירוסטה) שיוצר ע"י ראסטה.
עובד שנים ארוכות ללא דופי.
המרחק מהדלת ניתן לכיוון.
מציע לפנות לצדי ולקבל הצעת מחיר לנדון.
ניר - המתקן שלך נפתח יחד עם הדלת או שיש לו סוגר נפרד שצריך לפתוח כדי לפתוח את הדלת?
סוגר נפרד. קודם פותחים את המתקן ואח"כ את הדלת. אם זוכר נכון, בדגם המשופר הוכנסה גם בוכנה ויתכן שמסתרכרן לפתיחת הדלת
תודה, אבדוק מול רסטה.
אני חושב שהפתיחה המשותפת חשובה גם מבחינת נוחות, גם מבחינת זמינות אם משתמשים בכסאות 6,7 וגם בחירום אם צריך לפתוח הדלת מבפנים כדי לצאת (למרות שבדכ אפשר לשבור חלון בכל מקרה)
אולי אפשר לבדוק עם חבר האתר דרור הראל
לשעבר בעל דיפנדר משופר בארץ וכיום עוסק בנושא השיפורים בגרמניה
https://www.facebook.com/dror.harel.5?fref=ts
אני לא רוצה לצטט את דרור לגבי הדברים שהיה מוכן לעבור... ולא להיות בקשר עם החברה הזו.
המילה ערפאת הוזכרה.
ואם רוצים מתקן גלגל ללא חיבור לבודי.של רסטה הוא מצויין ואני אומר זאת מנסיון. קיימאר מאוסטרליה הוא מעולה.וכל המתקנים שאיזה שהיא צורה מחוברים לדלת,רועדים בסופו של דבר .מי שרוצה פתרון אמיתי ונוסע הרבה בשטח צריך להתקין מתקן שלא מתחבר בשום דרך לדלת.ושיזכרו שכל המוצרים היפים שהם רואים בגרמניה לא נבחנים כמעט אף פעם בשטח טכני כמן שיש בארץ.ואף דיפנדר גרמני גם לא של ההרפתקן הגדול ביותר עושה כל כך הרבה קמ בשטח קשיח כמו דיפנדר ישראלי. כאן עיקר הנסיעות הן באזורי יערות בוציים.או שטח מדברי כמו מרוקו ותוניסיה
אצלי אגב יש את המתקן של אספיר ואני ממש מרוצה. למה לא?
מה שכתבתי הובא בשם דרור אם לא הובן...
גם לי יש מתקן של אספיר.
הוא מתוכנן טוב לדעתי, פתיחת הדלת ללא ידית נוספת,
בוכנה עם קפיץ כד שיישב במקום.
חבל שהצינורות ששימשו לבנייתו הם מנייר.
מצד שני לא היה צריך פרס כדי ליישיר אתם....
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
שחר - איך הצלחת לפגוע בצינורות שלו ?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.