צפייה בגרסה מלאה : שאלות בענייני ברזנט
אני שוקל סגירת ברזנט לארגז הטנדר, עם צדדים ואחורה מתגלגלים כלפי מעלה. יש המון דוגמאות ומידע באינטרנט - 95% ממנו באוסטרלית.
מבחינת חומרים - יש PVC שאם אני מבין נכון הגרסא הישראלית שלו זה שמשונית, ויש Canvas, ויש Marine Canvas שיש לו שם מסחרי שחוזר על עצמו - Sunbrella - שהוא לכאורה הבד האולטימטיבי.
אפשר להשיג את הסנברלה הזה בארץ? יש מתפרות שעובדות איתו? או שעדיף ללכת על שמשונית כמקובל במקומותינו?
להבהיר את השימוש - הברזנט יהיה מקופל במהלך טיול באופן רגיל, לטובת הכלבה, וצריך להסגר רק כשיש גשם.
עוד שאלה נוגעת לגבי איך תופסים את הברזנט לארגז - השיטה המקובלת ביותר, בהפרש עצום, בתמונות של כלים אוסטרליים היא על ידי בנג'ים קטנים שנקראים stayput (תמונות מהרשת מצורפות) למשל - http://www.ebay.com/itm/10-WHITE-Bungee-Shock-Cord-Clip-Loop-STAYPUT-Boat-Truck-Tarp-Canvas-with-Knobs-/121364724278?hash=item1c41e6ba36&vxp=mtr.
בארץ לא רואים את זה. מה אני מפספס?
98268982679826698265
רעיון יפה...
ניסית לשאול מתפרות מובחרות?
http://www.dabush1.co.il/
עידן מרץ מדבר?
כאילו דא... הכל לים בקרית אתא. הם עושים כל דבר שתרצה.
http://www.brz.co.il/
אבל איזה טנדר? כזה??
http://www.suzuki4x4.org/freedom/vision/photo/00026-42-201261065222.jpg
http://digilander.libero.it/xjconnection/aev_xj_africana_image01.jpg
מה אתה מפספס נמרוד?
1. פספסת שלא כולם יודעים שבגדת בדבר האמיתי ועברת ל.... נו.... קשה להגיד את זה, כי ארוחת הצהריים עולה לי.... נו.... טנדר לבן ומכוער מייד אין ג'פאן, נו, טויוטה ויגו.
אז שכולם ידעו - נמרוד נוסע להנאתו בטנדר ויגו כאחרון חבלני המשטרה. לזכותו ייאמר שהצ'רוקי האפור עדיין שלו.
2. פספסת את ווי הקשירה המקוריים שכבר יש לך סביב הארגז. תשתמש בהם. אפילו שזה פח מופלא, מהונדס באופן גאוני ועמיד לנצח-נצחים של טויוטה, חבל לקדוח בו עוד ועוד חורים (זה יוריד את הערך, וכל הסיפור של טויוטה זה שמירת ערך, לא?....). אז תופרים לברזנט גומיות שהולכות לשם וזהו.
עוד שאלה נוגעת לגבי איך תופסים את הברזנט לארגז - השיטה המקובלת ביותר, בהפרש עצום, בתמונות של כלים אוסטרליים היא על ידי בנג'ים קטנים שנקראים stayput (תמונות מהרשת מצורפות) למשל - http://www.ebay.com/itm/10-WHITE-Bungee-Shock-Cord-Clip-Loop-STAYPUT-Boat-Truck-Tarp-Canvas-with-Knobs-/121364724278?hash=item1c41e6ba36&vxp=mtr.
בארץ לא רואים את זה. מה אני מפספס?
לא רואים את זה בארץ כי בלבנט חושבים אחרת. חוט חבילות עושה אותה עבודה לא?
משתמש ב STAYPUT, מצורפת דוגמא ליישום.
ממליץ.
9827098271
אני הכי אוהב את המסתובבים הקטנים האלה שיש למשל בברזנטים של כלים צבאיים.
גם השיטה עם חח רצועה ורצועה כמו בג׳יפים עובדת נהדר.
אבל כן, האוסטרלים יודעים מה שהם עושים. זה פתרון נהדר והחיסרון היחיד שלו הוא בלאי מסויים כי החלק הגמיש מתבלה עם הזמן.
אסף.
רק מוסיף , שיש מקום שאני מכיר , (צריך לברר את השם המדוייק אם אתה רוצה)
שעושים סגירה כזו במשהו כמו 30 ש"ח למטר מרובע .... עם ברזנט כולל אבזמים או גומיות.
אני לא יודע איזה ברזנט זה , אבל הוא נימצא אצלי בטנדר ומגן יופי מגשם ...
הערכה גסה שלי - אתה יכול לסיים את זה שם בסדר גודל של 200 ש"ח.
30 שקלים למטר כולל הכל??? תנסה להזכר בשם של המקום. אני מדבר על משהו כמו בתמונות לעיל, כלומר כולל רצ'רצ'ים איכותיים. את הstayput האלו אפשר להזמין באיביי, המחיר סביר, אלא אם תגיד לי שקנית בארץ. מסגרת ברזל, זה בכיף שלי. בכל מקרה זה לא צריך להיות סיפור יקר במיוחד.
דרור, אין ווים מקוריים, הם נעלמו אי שם בתחילת העשור הקודם מההיילקסים שהגיעו לארץ.
מה לגבי סוג הבד?
א. תתחדש.
ב. לגבי הווים- אם אין לך מקוריים, אתה שם פלח 4 ממ על הקאנט של הארגז, אליו מרותכים ווים.
זה גם שומר על הדופן העליונה ממכות, במיוחד אם מתישהו תוביל משהו שנשען על הדופן.
אצלי יש כזה, נצלם מאוחר יותר.
אגב, תחפש ברשת, יש ברזנט מקורי של טויוטה לארגז.
א. תתחדש.
ב. לגבי הווים- אם אין לך מקוריים, אתה שם פלח 4 ממ על הקאנט של הארגז, אליו מרותכים ווים.
זה גם שומר על הדופן העליונה ממכות, במיוחד אם מתישהו תוביל משהו שנשען על הדופן.
אצלי יש כזה, נצלם מאוחר יותר.
דורון הווים צריכים להיות מרחק מסויים מתחת לשפה שעליה מתבצעת ה"אטימה", לא?
ודרור - אל דאגה, כמה חורים בפח זה לא מה שמפריע למכור או לקנות טויוטה... :rolleyes:
כן, ואני מציע שתהיה גם ״חצאית״ פנימית שתפורה לצד הפנימי של הברזנט, ומשפרת את האטימה.
זה מעיין רצועה רחבה תפורה שיורדת נמוך יותר מהשפה החיצונית, שנכנסת לארגז, כשהשפה החיצונית עוטפת את דופן הארגז.
הייתי מתבסס על שמשונית 600 גרם/מטר ומשתדל שרוב החיבורים יהיו בהלחמה ולא בתפירה
הייתי מתקין אלמנטים של מתיחה וחיבור שמשמשים לסגירת משאיות כי להערכתי מדובר באיבזור הטוב והמקצועי ביותר.
יש לי נסיון לא מוצלח עם הלחמות.
בפעם האחרונה, ביקשתי את שניהם, הלחמה לאטימה, ומעבר של 2 תפרים.
מאז מחזיק מעמד מעולה.
עוד דבר, לבקש לשלב רצועה בתוך המכפלת ששמים בה את הטבעות קשירה, כך שהטבעת עוברת דרך הרצועה, והמתח יותר מהברזנט.
מאריך מאד את אורך החיים של הטבעות.
אני עובד עם האחים נייער. מדובר בהלחמה ברוחב 4 ס"מ. נעשתה מתיחה אגרסיבית במיוחד באמצעות מותחנים עם בורג M15 והשמשונית עומדת בהצלחה מלאה כבר מספר שנים ברוחות חזקות ללא שום בעיה. היתרון של ההלחמה הוא שאין חדירת מיים.
השמשונית מחפה משטח בגודל 40 מ"ר עם מפנה מערבי .
יש לי נסיון לא מוצלח עם הלחמות.
בפעם האחרונה, ביקשתי את שניהם, הלחמה לאטימה, ומעבר של 2 תפרים.
מאז מחזיק מעמד מעולה.
עוד דבר, לבקש לשלב רצועה בתוך המכפלת ששמים בה את הטבעות קשירה, כך שהטבעת עוברת דרך הרצועה, והמתח יותר מהברזנט.
מאריך מאד את אורך החיים של הטבעות.
מציע לא להתבסס על טבעות אלא על על צינור /מוט מושחל בשרוול או איבזור מקביל של משאיות.
נמרוד, ד"א איזה דגם קנית?
אני עובד עם האחים נייער. מדובר בהלחמה ברוחב 4 ס"מ. נעשתה מתיחה אגרסיבית במיוחד באמצעות מותחנים עם בורג M15 והשמשונית עומדת בהצלחה מלאה כבר מספר שנים ברוחות חזקות ללא שום בעיה. היתרון של ההלחמה הוא שאין חדירת מיים.
השמשונית מחפה משטח בגודל 40 מ"ר עם מפנה מערבי .
מצאת משקיען,
אלו שקניתי מהם (נפרדים) ביצעו פס הלחמה סטנדרטי של 2-3 ס״מ.
למוד נסיון ביקשתי גם תפר.
אחים נייער עושים עבודה ברמה גבוהה אם יודעים מה לבקש.
שמשונית 610 חומר מספק בהחלט. למרות שהגודל לא גדול ושמשונית 900 תחזיק יותר זמן מעמד כולל קרבות עם ענפים של עצים שזה מה שבדרך כלל גומר כיסויים.
אפשר להשיג היום גם ברזנט אמיתי, אבל זה לא לויגו. זה רק לחובבי האספנות.
יש כיסויים משתי שכבות שמשונית עם שכבת ספוג דקה ביניהם. לא באמת נחוץ לארגז של טנדר.
אסף.
הקדשתי את סופ"ש להתחלה של המסגרת. בתמונה בדיקת התאמה ראשונה.
98346
אני מניח שאגש לתופרי ברזנטים פה בסביבה להצעות מחיר אחרי שאסיים את המסגרת בשבוע הבא.
נשאלת השאלה מה נכון לעשות בקיר שצמוד לקבינה. בתמונה הזאת יש קיר ברזנט עם חלון שקוף שאותו לא מקפלים, הוא צריך להיות מקובע ומתוח קבוע, מה הפתרון הנכון שם, אין שם מקום לבאנג'ים שירדו נמוך בכל מקרה כי יש אפס מרחק לקבינה. אפשר לעשות מה שרוצים לבסיס המסגרת שתמיד אפשר לקבע רק אחרי שהקיר האחורי כבר מתוח.
אפשרות אחרת, יותר נדירה, היא לעשות את הקיר הזה קשיח וקבוע - מפח עם חלון זכוכית/פרספקס קונבנציונאלי בתוכו, או פשוט לקחת חתיחת פרספקס או פוליקרבונט שלמה ולהתאים למסגרת. השאלה אז היא עדיין, איך נכון לחבר את שולי הברזנט למסגרת?
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=98267&d=1430995482
עוד שאלה משלימה - אני כן רוצה את הפונקציה של גגון לתיק המזרונים ושקי השינה. אני רואה בכמה מקומות את השילוב של גגון על ברזנט, ראיתי את זה פה ושם גם בסגירות ג'יפים בארץ. אני רואה שפשוט לוקחים מתכת, מצמידים לברזנט ועוברים עם ברגים דרכו. ככה נדמה לי עשו בתמונה הבאה. יש תובנות, המלצות? למרוח חומר איטום כלשהו, איך לבצע את החור - פשוט לקדוח דוח דרך סנדוויץ' הפלדה עם ממרח ברזנט באמצע?
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=98266&d=1430995482
לגבי חיבור ברגים דרך הברזנט, ממליץ לעשות בברזנט איבקה (טבעת) מספיק גדולה ולשים מתחת לברזנט ומעליו חומר איטום (חתיכת פנימית עם חור קטן שמתלבשת בלחץ על הבורג)
פנימית מעל ומתחת לוקחת את העובי של הטבעת עירא?
יש עוד דרך להתקין גגון מעל לכיסוי ברזנט, שלא כוללת את חירור הברזנט, אבל היא קצת יותר מורכבת וכוללת כיסוי ברזנט שעשוי משלושה חלקים: חלק עליון + 2 דפנות נפרדות.
וזה הולך ככה: המסגרת שלך כוללת 2 קשתות (קדמית ואחורית) וארבעה פרופילים ריבועיים סגורים שמחברים ביניהן.
1. תחליף את הפרופילים התחתונים (מימין ומשמאל) בפרופיל 90 מעלות.
2.את החלק העליון תופרים עם תיל משני הצדדים (כמו התיל שיש בחלק הקדמי של ברזנט לג'יפ, זה שנכנס במסילה שמעל לחלון הקדמי). את הקצוות הללו מכניסים למסילות (מסילות אלומיניום של וילונות. אם אתה צריך, אארגן לך. יש לי כמה מטרים). האת המסילות מחברים לפרופיל ה-90 מעלות ויש לך כיסוי קבוע מעל לארגז.
3. את הדפנות מחברים איך שרוצים - עם סקוצ'ים או עם פס אלומיניום וברגים.
זה משאיר לך את שפת הפרופיל 90 גלויה וחופשית, להתקין עליה רגלי גגון.
אם יוצא לך להיות במרכז, תקפוץ אלי, תראה איך החלק הקדמי של הברזנט בג'יפ שלי בנוי. תבין הכל. (כשיגיע הזמן לברזנט חדש לג'יפ, אני אעשה את זה כך לכל האורך).
עד שאני אקפוץ למרכז... אבל בשביל מה? יקח לך חמש דקות לדפוק איור טכני מדויק של זה :rolleyes:
ואם נשאר לך זמן אז אני מזמין איור של היילקס ute בסגנון מקס הלוחם בדרכים - אבל מותאם לתקנות הרישוי בישראל, כדי שתתאתגר.
הפנימית שם רק כדי לאטום יותר טוב, הטבעת נועדה למנוע פרימה של הברזנט. בכל מקרה הייתי ממליץ לתפור רצועה בקו בין שתי האבקות שתגן מחיכוך עם המוט התחתון ותחזק את האזור של החורים (ניתן לתפור אותה ולאחר מכן להלחים למעלה ברזנט לאטימה) ולשים שאיבה מעל לפנימית העליונה כדי שהמוט של הגגון לא ילחץ על הבד.
אפשר גם להחליף את הפנימית באטם של אינסטלציה בצורת דיסקה (חוסך קצת התעסקות)
אני מבין מה אתה אומר. אני בעצם מועך את הטבעת (אבקה? איזו מן מילה זאת? איך אומרים את זה?) בין שתי שכבות של פלדה, וכדי לאטום נראה לי הכי נכון לקחת טבעת אורינג במידה הנכונה סביב הבורג, לבצע אטימה סטטית לפי הספר. במצב כזה הברזנט בכלל לא רואה מאמצים אם אני דואג למרכוז סביר של הבורג בטבעת, ואת זה גם קל לעשות אם אני קודח את החורים אחרי שהברזנט מוכן ומולבש מתוח על הרכב.
משהו כזה. קנה המידה של החלקים לא מדויק מין הסתם, אבל זה בכוונה.
תסתכל טוב, תבין למה התכוונתי. בניתי ככה את המשקופים מעל לדלתות בג'יפ שלי. זה חזק מאוד, אטום למים ומאפשר להרכיב פסי/רגלי גגון על הפרופיל בלי לחורר את הברזנט.
ואם כבר היילקס ויגו עצבני - אין ספק שהכי מגניבים ההיילקסים הלבנים-משוריינים של ה-MNU מ"מחוז 9"....
98376
נמרוד,
את הווים תרתך לפלח שיושב על הקאנט של הדופן ארגז.
אם כבר קשת, תבנה את הקדמית הרבה יותר מסיבית, שתהיה גם קשת התהפכות.
זו קשת חיצונית, ולא חייבים 6 נקודות כדי שהיא תתפקד.
קשת בריאה בארגז, שמחוברת לפלח בריא לאורך, עם אלכסון אחד, תיתן לך הרבה.
אני מכיר 2 מכרים שקשת כזו, הייתה ההבדל המהותי בין מה שהסתיים לבין האפשרויות.
תבנה מראש את הקשת עם חורים לחיווט, והברגות/תושבת לפנס אחורי בתוך הארגז (על הקשת הקדמית פונה אחורה-להאיר בתוך הברזנט, ותושבות על הקשת האחורית להארה מאחורי הרכב.
למה לחדור דרך הברזנט? בשביל צ׳ימיגג אתה יכול לתפור לולאות לשמשונית עצמה ואליהן לקשור את הצ׳ימיגג שהמשקל שלו מונח על הקונסטרוקציה.
אסף.
ניצלתי את ההחלפה מתצורת חורף לקיץ כדי לצלם מספר תמונות
98492
98493
הברזנט מקובע חיצונית על ידי גומיות. יש עוד שתי טבעות בין הגומייה הקדמית והאחורית. פעם הייתי משתמש ברצועת תריס למתיחה נוספת מהטבעות לאזור תחתית הכנף , בה קיבעתי אומגות לקשירת הרצועה.
הפתרון האוסטרלי מוכר , אני פחות אוהב דברים בולטים על הפח. הפח של הכנף לא בדיוק עבה...
הקיבוע הפנימי של הברזנט לאורך הדפנות מתבצע על ידי גומי שנתפס לווים המקוריים (שלא קיימים בדגם שלך).
98494
בחלק הפנימי הקדמי הקשירה עם רצועות.
98495
בחלק הפנימי האחורי המתיחה על יד חוט וטבעות
98496
את הדלת האחורית ניתן לקבע פתוחה באמצעות רצועות
98497
הקונסטרוקציה לסגירה היא על בסיס קשת מתפרקת של "טל והדס" שהוספתי לה שלושה מוטות אורכיים מתפרקים.
98498
וזאת תצורת הקיץ
9850098499
לדעתי כדאי להוסיף מוט אורכי בשליש התחתון של החלון, להגנת החלון מציוד בארגז.
כדי למנוע עליית הכיסוי בחלק שבין הארגז לקבינה, מומלץ להאריך הדופן בכ 30 ס"מ מתחת לדופן הארגז (יותר נוח מלקשור). לא בוצע אצלי בכיסוי חורף, בכיסוי קיץ שחודש בשנה שעברה בוצע.
אם אתה מתכנן לנסוע עם ציוד וכלבה בארגז צריך מחסום לציוד. אולי גם וילון פנימי של ברזנט, על מנת לשמור על הציוד מכניסת אבק.
הכיסוי בשימוש כשבע שנים ומצבו מצוין. נתפר במתפרת מירית בבית שאן.
תודה תומר. יש לך שם ארגזי 105 שאתה צריך להחזיר לבונקר :rolleyes:
לגדוד שלנו זה כבר לא חסר...
סיכום השרשור - יש ברזנט. הלקוחה מרוצה. הפרטים הטכניים שווים כתבה נפרדת, בינתיים כמה תמונות.
99706
99703
99704
99705
יפה!
כמעט שווה לסבול בטנדר יפני בשביל הלוק...
סגירת מעגל בנוגע לציוד על הברזנט... הוספתי שני פסי אורך עשויים מזויתן 40X40 עם טבעות קשירה. כל אחד מחובר עם ברגי 3/8 לקשתות הראשיות. סימנתי על הברזנט המתוח את המיקומים, פירקתי אותו והלכתי בחזרה ל"הכל לים" שם שמו לי ארבע טבעות גדולות (במקום, ללא תשלום ועם חיוך - מחזק את ההמלצה לגביהם). הברזלים מהודקים חזק ומועכים את הטבעות. לא שמתי כרגע סיליקון או משהו דומה, מעניין אותי לראות אם זה אטום גם ככה.
מה שיעלה על הברזנט אלו רק שני שקי ציוד אטומים עם המזרונים וציוד הלינה.
101939
תשקול מאד בחיוב מוטות רוחב בין מוטות האורך.
שקי הציוד לא יהיו סטאטיים לחלוטין, ויהיה חיכוך ותנועה קטנה כל הזמן בשטח, בינם לבין המוטות שמתחת לברזנט, והדרך לברזנט קרוע מהירה.
דיסקיות גומי בסביבות 70 - 80 שור בין הברזל לעיניים גם יאטמו וגם יגנו על הברזנט.
אסף.
טוב הגג כבר עמוס... נספר לכם ביום שלישי איך החזיק :rolleyes:
איך מחזיק הסידור הזה?
סבבה. אין תלונות.
בתוכנית לבנות עריסת גגון גדולה שאפשר להרכיב ולהוריד ממוטות האורך האלו. מקווה להספיק עד פסח.
מאז ההחלטה ללכת על טנדר, במקביל לתהליך ההחלטה טריטון-היילקס, אני מתכנן את הדיגום של הארגז. הסגירה שאתה עשית ניראת הכי וורסטילית, העניין הוא שכואב הלב לקדוח חורים ברכב חדש. נצטרך למצוא פתרון אחר. כנראה שימוש בקשת העמסה מותאמת לצורך הזה.
מאז ההחלטה ללכת על טנדר, במקביל לתהליך ההחלטה טריטון-היילקס, אני מתכנן את הדיגום של הארגז. הסגירה שאתה עשית ניראת הכי וורסטילית, העניין הוא שכואב הלב לקדוח חורים ברכב חדש. נצטרך למצוא פתרון אחר. כנראה שימוש בקשת העמסה מותאמת לצורך הזה.
א. אתה יכול לקבל רעיונות מדיגום הארגז אצלי.
ב. אתה לא חייב לקדוח.
אם תתקין פלח ברזל על שולי הארגז, תוכל לקדוח בו בלי כאב, ולחבר אליי מתקונים.
הפלח מומלץ לדעתי בכל מקרה כגי לשמור על דפנות ארגז.
דורון איך חיברת את הפלאח לדופן / סף הארגז?
Sent from my iPhone using Tapatalk
העניין הוא שכואב הלב לקדוח חורים ברכב חדש. נצטרך למצוא פתרון אחר. כנראה שימוש בקשת העמסה מותאמת לצורך הזה.
היילקס או טריטון - זו בסה"כ ערמת ברזלים. על מה כואב הלב?
איך לדעתך מחוברת קשת ההעמסה ה"מותאמת"?
קשת תהיה בכל מקרה ותחובר בצורה הרגילה לדופן. לדעתי הדופן כבר מגיעה עם חורים.
ההתאמה בקשת זה בסה"כ הוספה של ווי קשירה עבור הברזנט.
אתם צריכים לראות אין ליסינג מחבר ליינר לארגז. ברגי גבס שכבר החלידו ולפחות אחד נשבר... שלא לדבר על זה שהם אפילו לא בחורים הייעודיים.
קשת תהיה בכל מקרה ותחובר בצורה הרגילה לדופן. לדעתי הדופן כבר מגיעה עם חורים.
ההתאמה בקשת זה בסה"כ הוספה של ווי קשירה עבור הברזנט.
לא הייתי בונה על זה. נראה שמיצרים את הארזים חלקים יותר ויותר. אולי משיקולי עיצוב, אולי הם מניחים שממילא תרצה התאמה שהם לא יכולים לחזות.
חבל לקנות ביוקר קשת צבועה (או מאיזה אלחלד) רק כדי לחבר אליה התאמות אם מראש אתה יודע שתרצה משהו אחר.
הבעיה העיקרית שלי עם הקשת שבאה עם הטנדר היתה אטימה לגשם. אם מחברים את הברזנט לקשת העמסה נשאר רווח מעל הארגז.
גם אני מתלבט בפתרון דומה, תוכל לראות תמונות של מה יש (בדגמי 2008, לא יודע כמה השתנה) בתמונות שהוספתי.
www.jeepolog.com/forums/showthread.php/97037-נקודות-חיבור-בארגז-ויגו-2008 (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/97037-נקודות-חיבור-בארגז-ויגו-2008)
אתם צריכים לראות אין ליסינג מחבר ליינר לארגז. ברגי גבס שכבר החלידו ולפחות אחד נשבר... שלא לדבר על זה שהם אפילו לא בחורים הייעודיים.
אצלי זה היה איזה ציקמוק דומה לא מליסינג...
אני לא בטוח שהארגז מגיע עם איזהשהם חורים מוכנים. הקאנט העליון של הארגז כפול, ויש אליו גישה מלמטה, מתוך הארגז, והוא נועד כדי שתקדח אותו ותחבר דברים איפה ואיך שאתה רוצה. כל הקשתות והארגזים למיניהם מחוברים כך. כמובן שאתה תקפיד לעשות את זה עם ברגים ואומים אמיתיים ולא עם ברגים קודחים כמו שיצא לי לראות קשתות מחוברות...
לגבי קדיחה בדופן בשביל אביזרי הקשירה StayPut כמו שאני עשיתי - מה שטוב למליון אוסטרלים כנראה טוב מספיק בשבילי... :rolleyes:
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.