צפייה בגרסה מלאה : Article: מסלול 4X4: ציר המצלעות, ציר המעיינות, עשוש וורדית
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3562-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C-4X4-%D7%A6%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7% AA-%D7%A6%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%A0%D7% 95%D7%AA-%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%A9-%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%AA
אשכרה טריוס???!!!
כבוד!!!
אשכרה טריוס.
בטיול חוצה נגב בפסח היה לי אחד בקבוצה, נהג טוב בטריוס (הדגם מהדור השני עם מנוע 1.5, מוגבה מעט, ממוגן ועל צמיגי AT).
עבר טוב יותר מגרנד ויטארה ואשכרה איתגר לנדקרוזרים. כמעט לא התגרד וכבר אחרי היום הראשון סמכתי עליו לחלוטין לעומת הנהגים ברכבים האחרים שהצריכו הרבה כיוונים. אבל כאמור - נהג טוב באמת, שמכיר טוב את הרכב ואת המגבלות שלו, יודע מתי ללחוץ ומתי להיזהר.
בטריוס, בגלל שזה לא באמת רכב שטח ובגלל שכל טיו לברמת עבירות בינונית כבר מביא אותו קרוב למגבלות, למיומנות נהג יש משקל רב - הרבה יותר מאשר בכל רכב שטח "נורמלי" עם הילוך כוח ומרווח גחון סביר.
לחסרון הילוך הכוח בטריוס שעושה שטח שכזה יש משמעות גדולה שתשפיע כנראה על אמינות לאורך זמן ויכולה אולי גם לפגוע בבטיחות בסיטואציות מסויימות, אבל באופן כללי היכולות לא פחות ממפתיעות.
מניסיוני, העבירות של הרכב, תלוייה בראש וראשונה בנהג וניסיונו. ראיתי כבר קרוזרים שלא עברו תלולית פשוטה וטוסונים "גיבורים" שעשו יפה את 21.
GodsFather
20-05-15, 10:58
עכשיו רק נשאר שתכבדו את המטיילים הסובבים אתכם ולא תסעו כמו בראלי כשאתם רואים שורה של רכבים חונה בצד הדרך ותמלאו אותם אבק והכל יהיה בסדר בסיום הטיול היפה הזה.
(לא כולכם נסעתם ככה, אבל מספיק אחד מכם כדי שכל החבורה הזו תקבל את הכתם).
עכשיו רק נשאר שתכבדו את המטיילים הסובבים אתכם ולא תסעו כמו בראלי כשאתם רואים שורה של רכבים חונה בצד הדרך ותמלאו אותם אבק והכל יהיה בסדר בסיום הטיול היפה הזה.
אני אדאג לטפל ולוודא שאירוע כזה לא יקרה בשנית, צר לי שזה קרה !
אהלן,
דבר ראשון, רציתי הגיד תודה לשניים מהאנשים שהיו איתך (ואולי אתה אחד מהם), שעצרו לעזור לי בצד הכביש (אני עם הקינג החולה :( ), למרות שלא נפגשנו אי פעם בעבר והייתם כבר בדרך הביתה.
לא, לא מצדיק מעבר מהיר של חבר (או כל נהג אחר), במהירות גבוה ליד קבוצה של מטיילים, לא משנה איפה ומתי, וכמו שאמר החבר, נדאג לזה בפעם הבאה.
רק משו קטן, עצרתם יפה ומחושב בצד הדרך הלבנה, אבל כחבורה עמדתם כמעט באמצע הדרך הלבנה, וזה קצת מסוכן לכולנו, לא משנה באיזו מהירות, אם כבר העמדתם את הרכבים בצד הדרך, מחוץ לשביל הלבן, למה לא לבצע התכנסות של סוף טיול מחוץ לדרך גם כן? נקודה למחשבה, לדעתי. ושוב אני אומר, לא מצדיק את הנהג שעבר לידכם במהירות גבוהה!
GodsFather
20-05-15, 17:14
תודה על התגובות שלכם, שמח שלוקחים ברצינות את שנאמר.
עמוד ענן הזה מדהים.
איזה סוג מחשיר GPS משתמש ב קובץ TWL ?
לאו יודע לענות על זה, מתכנן המסלול והכותב (גילי), השתמש בעמוד ענן מותקן על טלפון אנדרואיד
לאו יודע לענות על זה, מתכנן המסלול והכותב (גילי), השתמש בעמוד ענן מותקן על טלפון אנדרואיד
הפכתי את הקובץ ל gdb של GARMIN בעזרת תוכנה חינמית של GPSBABEL
הכנסתי את הקובץ לGPS שלי, עובד יפה.
איזה מחשיר GPS פופולרי בארץ ?
אין לי מושג...אנחנו ברוב המקרים מטיילים עם מפות :)
עברנו במצלעות בשבת.
הטריוס הזה גיבור על, לא כל כך בגלל המדרגה אלא בגלל כמה עליות שיש שם עם הצלבות יפות. יש לו בקרת משיכה לממזר הזה??
מסלול קלאסי, נהנתי לקרוא:D
עברנו במצלעות בשבת.
הטריוס הזה גיבור על, לא כל כך בגלל המדרגה אלא בגלל כמה עליות שיש שם עם הצלבות יפות. יש לו בקרת משיכה לממזר הזה??
יש לו נהג באמת מוכשר ובקרת עקשנות .
שלום רב
אני עושה את המסלול הזה בחג ראש השנה 2 לנקרוזרים 2 רנגלרים תקבלו רשמים מהטיול אחרי החג
יוסי
שלום רב
אני עושה את המסלול הזה בחג ראש השנה 2 לנקרוזרים 2 רנגלרים תקבלו רשמים מהטיול אחרי החג
יוסי
מחכה לרשמים...
שלום רב אז ככה עשינו את המסלול ביומיים ראש השנה 2 טייוטות 2 רנגלרים פורד משופר רפטור
מסלול טוב מעניין לא קשה במיוחד לנו לרכב מוגבה ונעול זה חגיגה וורדית זה מעלה טכני לרכבים נעולים ומוגבהים ונהג טוב עלינו את המעלה 5 רכבים טובים בעשרים דקות כולם אחד אחרי השני
ללא בעיה שאר המעלות כולל המצלעות לא מהווים בעיה מיוחדת לרכב גבוה נעול ונהג טוב לשאר הרכבים שלא נעולים ומוגבהים מעלות בדרגת קושי בנוני ++ אבל בהחלט מסלול טוב ומומלץ
לכולם יוסי 15-9-2015
וסיימתם לפני המימטרים ???
חיובי היינו במיצפה רמון בחמש בשבע וחצי בתל אביב
יוסי
Didi Turgman
26-09-15, 15:15
הולכים לעשות את המסלול בימים שישי שבת הקרובים (חומה"מ סוכות),
למעוניינים, העלתי את המסלול גם ל Trailze, כגיבוי למקרה הצורך לעמוד ענן אם פתאום יאבד קליטה (עדיין לא יצא לי להשתמש בניווט באפליקציה זו).
גילי - איפה תכננתם לישון במקור? אם לא הייתם מתעכבים עם התיקון... יש המלצות לאיפה רצוי שנכוון את עצמנו? (בתקווה שלא יהיו הפתעות במהלך/במעלה הדרך)
הולכים לעשות את המסלול בימים שישי שבת הקרובים (חומה"מ סוכות),
למעוניינים, העלתי את המסלול גם ל Trailze, כגיבוי למקרה הצורך לעמוד ענן אם פתאום יאבד קליטה (עדיין לא יצא לי להשתמש בניווט באפליקציה זו).
גילי - איפה תכננתם לישון במקור? אם לא הייתם מתעכבים עם התיקון... יש המלצות לאיפה רצוי שנכוון את עצמנו? (בתקווה שלא יהיו הפתעות במהלך/במעלה הדרך)
תכננו לישון בנחל צבירה- לא ממש רחוק מהמיקום שישנו בסוף .
תהנו ותרשמו חוויות לאחר מעשה...
חג שמח !
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.