צפייה בגרסה מלאה : מחפש קויל לטרופר בנזין
שלום רב,
מחפש לקנות קויל (coil) לטרופר בנזין 3.5 ליטר שנת 2001.
רונן
0526688995
רוקאוטו !
תוך שבוע אצלך , במחיר הזה פדקס לא אמורים לגבות מס שקר כל שהוא .98717
הקויל שלי שונה. מרובע ושטוח. לא דומה לקויל בתמונה. מכונאי הביא קויל דומה לתמונה אבל הוא לא התאים.
כנס לאתר שלהם ותנסה טרופר 98 מנוע V6 3.5
רענן
נכנסתי ועברתי על כל הדגמים והשנים האפשריות ועדיין לא מצאתי אחד הדומה לשלי.
מחר אפרק ואצלם את הקויל. אולי אמצא עליו מספר קטלוגי כלשהו
boaz avrahami
27-05-15, 22:43
רענן
ברטעה לא יותר קרוב מאמריקה?
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
רענן
ברטעה לא יותר קרוב מאמריקה?
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
קרוב קרוב ! אבל,
בניגוד לאחיו הדיזל 3.0 , טרופר בנזין 3.5 נדיר עד לא קיים בפירוקיות בארץ !
לפני כחודשיים "חרשתי" את הפירוקיות באזור (אום אל פחם, ברטעה ישראלית ופליסטנאית, ערערה)
עם הטרופר לחיפוש 4 ג'אנטיים סגסוגת קוטר 16" לסובארו B4 .
הבני דודים היו מופתעים שבכלל יש חיה כזאת טרופר בנזין ....
מזכיר לי שלפעמים קופץ עליי מתדלק צעיר בזעקות , "לה לה בנזין , צריך סולר לתדלק ....)
בקיצור, באזור שלנו אין טרופר בנזין בפירוקיות.
רענן
נ.ב - הג'אנטים לסובארו מצאתי רק בחולון ....
אתמול הסרתי קויל אחד מהמנוע והקלדתי את מספרו הקטלוגי באי.ביי. מספר סוחרים הציעו חלק זהה, משומש, במחיר של כ-90 ש"ח ליחידה. סוחר אחד הציע חלק זהה, חדש, אך ללא המספר הקטלוגי, במחיר דומה. עבור המשלוח נדרשו כמאה שקלים. למרות המספר הקטלוגי, באופציית בדיקת התאמת החלק לרכב, החלק נמצא לא מתאים. מאחר ואני סומך על המספר הקטלוגי, רכשתי את החלק המשומש.
לצורך השוואה, התקשר אלי בחור שמייבא חלקים לרכב והציע לי קויל חליפי חדש במחיר של 410 שקלים ומקורי ב-740 ש"ח, שעקרונית הוא זול מהיבואן הרשמי של איסוזו, שדרש 840 ש"ח עבור יחידה מקורית בודדת.
באותו עניין...
הקויל אמור להגיע תוך שבועיים שלושה. האם במהלך התקופה הזו, עלול להגרם נזק למנוע, במידה ואמשיך להשתמש ברכב בנסיעות מנהלתיות? (כשלושה ק"מ בבוקר ושלושה אחר הצהריים).
לאחר שבועיים הגיע הקויל המיוחל.
או שלא...
מסתבר שבטעות נשלח קויל אחר לגמרי.
מייל כועס, אך מנומס, גרם לסוחר לשלוח שוב את הקויל הדרוש ושוב, לאחר המתנה של שבועיים, הגיע הקויל הנכון.
שתי דקות של חשש, בזמן החלפת הקויל הפגום בחדש, שמא לא בקויל הבעיה, התנעת הרכב וחיוך רחב שנמרח על הפנים.
חזרנו לעניינים...
99566
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.