צפייה בגרסה מלאה : שאלת ובחירת פחח
איך אפשר לדעת אם פחח (הומלץ ע״י מי שאינני מכיר) הוא טוב?
יש אי אילו אינדיקציות למדידה?
סוג צבע?
סוגי חומרים?
משהו?
רק על סמך עבודות עבר שלו תבקש לראות רכב שהוא עשה לפני שנתיים שלוש
תסתכל על רכב שנמצא בעבודה
תודה, וכשאני מסתכל על רכב בעבודה, מה הדגשים?
אודי צריך לראות כמה שכבות הוא שם כמובן איזה חומר. גלים בבודי פינישים כמות החומר. יש חלקים שלא שווה לתקן וצריך להחליף ואז זה מיקר את העבודה אבל שווה.
אין תיקונים לחלקים, פשוט רכב בן 13 וצריך קצת תיקוני צבע, אולי הייתי צריך לשאול על צבעי רכב - אז מה בודק אצלו? איך אני יודע אם הצבע עצמו הוא טוב?
צבעי שמחזיק מעצמו מחזיק צבעים טובים. השאלה איך העבודות שהוא עושה ואים זה שהמליץ לך עליו מרוצה.
ראה שאלתי המקורית-
איך אפשר לדעת אם פחח (הומלץ ע״י מי שאינני מכיר) הוא טוב?
יש אי אילו אינדיקציות למדידה?
סוג צבע?
סוגי חומרים? (שמות יצרני הצבעים למשל)
תחפור בגוגל על סוגי צבעים
תודה רבה על תשובותיך המלומדות אשר לימדו אותי שצבעי טוב מחזיק צבעים טובים (איזו הפתעה) וחשפה בפני אמצעי שלא הייתי מודע לקיומו: גוגל.....
אבל ברצינות - מישהו מבין קצת יותר ויכול לעזור?
תשמע להיות ציני זה לא תמיד טוב. כשתהיה רציני אתן לך טלפון של פחח טוב!!! (כן גוגל לפעמים נשכח).
יש למישהו מידע קצת יותר רציני?
תודה
האספנים אומרים שפחחות טובה בודקים ביד ולא בעין.
להרגיש שאין גלים בפח, שהצבע בגוון וטיב פני שטח אחידים, תוך כדי עבודה להקפיד שקודם עושים את המיטב ביישור הפח ורק אז מתקנים עם שכבות דקות של חומר. לא עובדים על טיפת חלודה, הכל נחתך ומנוקה, ואם צריך את משלימים תלאים מפח בעובי דומה.
כל זה מנסיון של אחרים.
אף אחד לא מכיר צבע רכב טוב באיזור המרכז ?
מחדש את השאלה - צבעי ו/או פחח מומלץ במרכז ודרומה?
תודה
אני עובד במוסך פחחות וצבע. בין היתר משפצים רכבי אספנות עד רמת הבורג. אתה מוזמן לבוא להתרשם.0506961231 אזור מודיעין. מוטי
שלחתי מספר חברים שעשו פחחות וצבע אצל מוטי שהגיב מעלי.
גם לאחר תקופה של 5 שנים התוצאה נראית מצויין.
מומלץ !
בברכה,טושי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.