צפייה בגרסה מלאה : ערכת הגבהה ללא קפיץ אחורי?
תראו את המוצר הזה של אספיר: http://www.asfir.co.il/Improvements-shocks/improvements-shocks-isuzu/SA-Demax-2012/%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA%20%D7%94%D7%92% D7%91%D7%94%D7%94%20%D7%93%D7%99%D7%9E%D 7%A7%D7%A1
באתר כתוב שהמוצר נמכר כערכת הגבהה. (ובאתר אף כתוב שיש לבצע כיוון פרונט אחרי ההתקנה)
זה באמת הגיוני להתקין קיט הגבהה הכולל קפיצים קדמיים ללא קפיצים אחוריים?
אם מדובר ברכב שגם ככה עמוס קבוע בנגיד כ- 300 ק"ג ומלכתחילה מעט שקוע מאחורה, זה לא יגרום לו ללכת עם האף למעלה?
לפי האתר של פדרס (שאלו הקפיצים שהם מוכרים באספיר) קיט הגבהה כולל גם 2 קפיצים אחוריים.
http://shop.pedders.com.au/make-and-model/isuzu/d-max/2012-on-4wd.html
מה אני מפספס?
אגב, באתר של אספיר לדגמים הישנים יותר מוכרים בקיט גם קפיץ אחורי...
תתפלא אבל מקובל ויש ביקוש תמידי להגבהה של הסרן הקדמי בלבד לטנדרים, מה שנקרא "ליישר את הרכב". זה כמובן מתאים לטנדרים לא עמוסים. אספיר מזהים צורך, ונותנים מענה. עבור טנדר עמוס שסוחב באמת, אתה כנראה רוצה קיט הגבהה מלא, שאני בטוח שאספיק ישמחו למכור לך.
אז זהו שלא...
הם טוענים שעבור הרכב הזה הם לא מוכרים ו/או נוגעים בקפיץ האחורי "כי זה שינוי מבנה".
ובאותה נשימה טוענים שהחלפת בולמים מאחורה מספיקה ותגרום לרכב להיות גבוה יותר (או לשקוע פחות מהמשקל. או משהו כזה...) כי "אלו בולמים מיוחדים על גז".
וכן, לדבריהם הקיט מתאים לרכבים שנוסעים עמוס קבוע.
שוב,אני מפספס משהו?
יש בכלל קפיצי סליל מקדימה או מוטות פיתול?
סליל
הקיט כולל שני קפיצים ספיראליים
אז זהו שלא...
הם טוענים שעבור הרכב הזה הם לא מוכרים ו/או נוגעים בקפיץ האחורי "כי זה שינוי מבנה".
ובאותה נשימה טוענים שהחלפת בולמים מאחורה מספיקה ותגרום לרכב להיות גבוה יותר (או לשקוע פחות מהמשקל. או משהו כזה...) כי "אלו בולמים מיוחדים על גז".
וכן, לדבריהם הקיט מתאים לרכבים שנוסעים עמוס קבוע.
שוב,אני מפספס משהו?
לדעתי לא אתה זה שמפספס.
תשאל אותם אם אחרי הרכבת הערכה ובעומס של חצי טון הרכב יעמוד ישר כפי שהוא היום במצב עמוס.
אסף.
- - - Updated - - -
אגב.. יכול להיות שיש בלוק הגבהה לקפיץ האחורי במסגרת הערכה?
אסף.
לדעתי לא אתה זה שמפספס.
תשאל אותם אם אחרי הרכבת הערכה ובעומס של חצי טון הרכב יעמוד ישר כפי שהוא היום במצב עמוס.
אסף.
- - - Updated - - -
אגב.. יכול להיות שיש בלוק הגבהה לקפיץ האחורי במסגרת הערכה?
אסף.
לא חושב שיש בלוק הגבהה. הוא לא מופיע במפרט ולא נאמר על כך כלום. מה שכן נאמר זה שלא ניתן לגעת בקפיץ האחורי כי זה שינוי מבנה שאסור ע"פ חוק. אז בלוק הגבהה...?
אני מודה שלא הצלחתי להבין את התשובות שקיבלתי לגבי גובה הרכב לאחר ההתקנה של הקיט שמוגדר כ"קיט הגבהה" (שזה גם מה שביקשתי). לכן שאלתי כאן...
בקיצור, כמו שחשבתי....
לי בכל אופן אין מה להוסיף לדיון.
יונתן, אספיר זה חברה גדולה, כנראה שדיברת עם מישהו חדש שלא בדיוק סגור על הפרטים. בקש לדבר עם האיש הטכני הבכיר שאחראי על המתלים (לא יודע מי זה, אני מבין שהדר לא שם כבר די מזמן).
יונתן, אספיר זה חברה גדולה, כנראה שדיברת עם מישהו חדש שלא בדיוק סגור על הפרטים. בקש לדבר עם האיש הטכני הבכיר שאחראי על המתלים (לא יודע מי זה, אני מבין שהדר לא שם כבר די מזמן).
בוא רק נגיד שמי שדיברתי איתו לא יכול להפנות אותי לאף אחד יותר בכיר ממנו...
עזוב נמרוד, אין לי כוונה להוציא אותם בצורה לא טובה.
העליתי את השאלה כדי לבדוק אולי יש משהו שאני לא מבין עד הסוף.
נראה לי שאני כבר מבין.
תודה על התגובות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.