צפייה בגרסה מלאה : Article: שעה וחצי של Mint 400 יסדרו לכם את הבוקר
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3574-׳©׳¢׳”-׳•׳—׳¦׳™-׳©׳-Mint-400-׳™׳¡׳“׳¨׳•-׳׳›׳-׳׳×-׳”׳‘׳•׳§׳¨
GodsFather
15-06-15, 14:48
מתחרה בן 94!!
חנן גולומבק
15-06-15, 21:36
קצת מגוחך שהם אומרים בתחילת הסרט שזה המרוץ הקשה ביותר בעולם כשתכלס מדובר על משהו בסדר גודל של חוצה ישראל.
בדקר עושים את זה 11 יום ברציפות, חנטרישים האמריקאים האלה.
מדהים כמה האמריקאים מלאים בעצמם וכמה פעמים הם מסוגלים להגיד על כל מיני דברים מקומיים בארה"ב כ"הכי קשה/הכי ארוך" וכו' בעולם, כשהמרוץ הזה הוא לא יותר מלג יומי של הדקאר.
הם באמת לא מכירים את שאר העולם?
הלג האחד הזה, במהירויות האלו, היה מפרק את המכוניות של דקאר. זה משהו אחר לגמרי.
מדהים כמה האמריקאים מלאים בעצמם וכמה פעמים הם מסוגלים להגיד על כל מיני דברים מקומיים בארה"ב כ"הכי קשה/הכי ארוך" וכו' בעולם, כשהמרוץ הזה הוא לא יותר מלג יומי של הדקאר.
הם באמת לא מכירים את שאר העולם?
ככה גם אני חשבתי, עד שהגעתי לכאן והתחלתי להבין איך הם חושבים ועלמה הם מדברים ומה בדיוק קורה פה (ועדיין אני לא מבין לגמרי..).
מסובך פה, שאתה לא מאמין.
ואז, אחרי כמה זמן שאתה פה ומתאקלם קצת ומבין (קצת) על מה הם מדברים ו(קצת על)איך הם חושבים ו(קצת)מה קורה פה ואז אתה מגיע להכרה, בין היתר, של מה שנמרוד אומר:
הלג האחד הזה, במהירויות האלו, היה מפרק את המכוניות של דקאר. זה משהו אחר לגמרי....
מה שקורה פה, במיוחד עם הטרופי טראקס האלה, שאין בשום מקום אחר, זה בכלל לא כמו בדאקר... או בכל מקום אחר.
אפשר להתווכח אם זה טוב יותר או טוב פחות או ילדותי או צ'חצ'חי אבל...
המירוצים האלה, לא דומים לכלום שאנחנו מכירים.
אלה ממש פורמולה אחת של השטח והעינויי וההתעללות והמאמצים שהם עומדים בהם במרוץ אחד... לא להאמין... והמהירויות..לכל אורך המירוץ...
זה כמו להשוות מיאוץ 200 מטר, שנמשך יום שלם, לתחרויות 200 מטר שנמשכות יומיים... כל פעם מקצה אחר, עד שמגיעים לגמר..
תאר לך גמר שנמשך יום שלם...
אני מתאר נכון, נמרוד?
boaz avrahami
18-06-15, 07:22
מעניין שבדקר עצמו הם לא על הפודיום.
בארופה משחקים כדורגל, באמריקה פוטבול. זה עד כדי כך שונה.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
אני חושב שהאמריקאים, כמוני :-), אוהבים מרוץ של יום אחד אבל מאוד מאוד אינטנסיבי. כמו שברנרד אמר, המרוצים שלהם נגזרים בסופו של דבר ממרוץ מיאוץ. כלומר, 110% לזמן קצר ולא 70% לשבועיים. מרוצי סיבולת ארוכים זה לא בשבילם.
רובי גורדון אמר בעצמו שהדקאר הפתיע אותו כמה הוא קשה.
ועובדה שעם כל הפאסון של אלוף הבאחה הוא אכל חצץ כשזה הגיע לדקאר.
צר לי, לא קונה את האמירה של נמרוד מסיבה פשוטה, מאד קל לתכנן מסלול קצר ועבה מאד.
מאד קשה להצליח במירוץ ארוך שמחייב סיבולת והפעלת שכל להבדיל מהפעלת רגל ימין עד לפח (ציטוט של הקריין שוב ושוב).
על אותו משקל אפשר להגיד שאף טרופי-טראק לא מסוגל להשלים מסלול יחיד של KOH.
אני מאד אוהב את המירוצים האלו, אבל בחייאת, האמריקאים נראים יותר פרובינציאליים מאיתנו..
אני ממש לא מבין את התגובות פה,מה הקשר בין הדקאר לבין הבאחה הנ"ל ?, שני סגנונות שונים ,בשני תצורות רכבים שונות ,בהגבלות בניה שונות...
טרופי טראקס אלו "משאיות" כבדות עם צמיגי ענק ומהלכי מתלה פסיכיים שיודעים לרוץ במהירות מטורפת על באמפים בגובה מטר כמו ששום רכב אחר בעולם לא מסוגל,וזהו.
רכבי דקאר מנצחים יודעים לעשות דברים אחרים יותר טוב...וזהו.
הנהגים מתנהגים בהתאם, קשה יש בלחם.
אני ממש לא מבין את התגובות פה,מה הקשר בין הדקאר לבין הבאחה הנ"ל ?, שני סגנונות שונים ,בשני תצורות רכבים שונות ,בהגבלות בניה שונות...
טרופי טראקס אלו "משאיות" כבדות עם צמיגי ענק ומהלכי מתלה פסיכיים שיודעים לרוץ במהירות מטורפת על באמפים בגובה מטר כמו ששום רכב אחר בעולם לא מסוגל,וזהו.
רכבי דקאר מנצחים יודעים לעשות דברים אחרים יותר טוב...וזהו.
הנהגים מתנהגים בהתאם, קשה יש בלחם.
שגם כשהשביל עם באמפים פחות ממטר גובה, הם לא מנצחים תחרויות שטח בינלאומיות.
היית מצפה שרכב כזה יהיה בעל עליונות גם כשהשביל קצת פחות קשה ומאפשר לשמר את המהירות הנ"ל על באמפים פחות גבוהים, כאלו שעדיין מאטים רכבים פחות גיבורים, וזה לא קורה.
וזה לא מפריע להם לחיות בסרט שלהם שהכל "הכי קשה אצלם".
ומצד שני, זה מה משעשע אצלם..
שימשיכו.
שוב, תשים לבהמת 3 טון טרופי טארק רסטריקטורים והגבלות של דקאר,וקיבלת טנדר ירקנים של שוק הכרמל,לאן הוא יגיע ?
הקריין מדבר על 100 מייל/שעה בקטעים מסויימים, ולא על הבאמפים.
אלו המהירויות של הדקאר בקטעים מסויימים.
אז באותן המהירויות, הבהמות האלו לא נוסעות במצטבר מהר יותר..
מה גם שרובי גורדון אומר שהיה לו קשה יותר.
הוא אפילו ציין שזה כמו הבאחה רק שבועיים ברצף, אז מי אני שאגיד לו אחרת?
אחד כייף טהור וסיפוק מיידי, השני משחק אסטרטגיה.
100 מייל לשעה זה על באמפים של מטר.... בישורות ללא באמפים הם עוברים גם את ה 140...
המסלול שם רע ,רע מאוד,וזה לא רק באמפים טורדניים אלא גם אבנים שפיציות בגודל כדורגל שמפרקות כל צמיג שלא מיועד לתואי.
רובי גורדון נהג מעולה בדיוק כמו שהוא איש תקשורת מעולה...היה לו קשה כי הוא והרכב שלו כנראה לא בנויים לסגנון בזה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.