צפייה בגרסה מלאה : בעייה בגיר לטרנספורטר 87
יונתן VW T3
16-06-15, 20:59
היי חברים, ברשותי טרנספורטר 87 ולאחרונה יש לי בעיה עם ההילוכים והם הולכים קשה ולפעמים אפילו לא נכנסים, אני הנחתי שמדובר בשמן גיר ואולי זה הזמן להחליף אותו. מי יכול לעזור ולכוון אותי בנושא או לחילופין להפנות אותי למישהו שתותח ברכבים האלה ולא יספר לי סיפורים או יהפוך את הרכב לשפן נסיונות.
אני גר ברחובות.
תבדוק כבל קלאץ' או משאבות קלאץ' אם זה הידראולי
מן הסתם גיר 091 (עם שיפטר באמצע בצד ומצמד הידראולי). האם הוא קופץ מהילוכים או רק לא נכנס?
כל ההילוכים לא נכנסים או רק ראשון ורוורס?
איך התחושה בידית ההילוכים? חלק או מהלך קשה?
אסף.
יונתן VW T3
17-06-15, 22:02
הייתי במוסך היום ומצאו שהיה חסר חלק בין המוט הארוך לגיר עצמו, נדמה לי שהשם של זה שטנגה...בכל מקרה אילתרו משהו , אבל כרגע הכל הולך קשה מאוד, בקושי נכנס, ואחרי שמכניסים להילוך שלישי זה ממש נתקע לגמרי ובקושי אפשר להחזיר ולנסוע :( לטענת בעל המוסך צריך גיר או שיפוץ גיר וזה אמור להכנס ממש חלק. כשהוא בדק הוא גם מצא חלקי מתכת שחוקים בגיר. אולי תוכלו לעזור במציאת חלקים או שיפוץ , תודה על התגובות שלכם
מוסך שמכיר טוב מאוד את המכוניות האלו נמצא בפ"ת - איחוד מוסכים - דבר עם גל או עם יוסי.
בגלל שהגיר הרחק מאחורה, יש מוטות (שטנגות) ביו הידית לגיר. אילתורים במקום הזה גורמים לנזקים פנימיים בגיר.
החלק הרגיש ביותר הוא מערכת המשלבים הפנימית בגיר (שלושה מוטות דחיף וביניהם גל ממוסב) שנשחקת ויוצאת מכיוונון.
אני מציע לך לא לאלתר. קודם כל לאבחן נכון את התקלה, ולתקן בחלקים מתאימים בלי אילתורים.
אסף.
גיר כזה משופץ הוצע למכירה כאן באתר ע"י חנן.
דבר עם יוסי וגל כמו שאסף המליץ.
יונתן VW T3
18-06-15, 09:32
אתה צודק וחפרתי קצת בגוגל, אכן יש שם מיסב בין המוט לגיר והמוסכניק הנוכחי רק עשה יותר נזק. אני בקשר עם גל ושלחתי לו תמונות
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.