PDA

צפייה בגרסה מלאה : האדום הזה של מישהו כאן?

GodsFather
19-06-15, 14:52
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/19/1486908b91f47bda0b61e7629486be41.jpg

כי מסתבר שאחד השכנים ברחוב הזה קצת כועס על אופן החניה....

יש קבוצה בפייסבוק בשם "חנית כמו זין" והוא מככב שם לצד שלל ברכות ותיאורים...

six 4 life
19-06-15, 15:03
SOS4 או משהו כזה, יוסי, שכבר לא מסתובב כאן וגם לא מפתיע מה שאתה מתאר על צורת ההתנהגות והמקום בו הוא מככב.

שולץ האיום
19-06-15, 16:19
לא יפה!
ההודעה, התמונה, והקבוצה המפגרת בפייסבוק - לא יפה!

יכול להיות שכשהוא חנה לא הייתה לא ברירה בגלל רכב אחר, ועכשיו זה לא ככה.

boaz avrahami
19-06-15, 16:22
זה של יוסי בנבנישתי, לפחות היה שלו.
לפי האבק על החלון הוא לא חונה אלא נח או תקוע.
באיזה עיר זה?

GodsFather
19-06-15, 16:34
לא יודע באיזו עיר.
הקבוצה עצמה הא אחלה, לגבי המקרה הספציפי קטונתי מלהגיב.

yoni_0000
19-06-15, 16:53
קבוצה אחלה? סתם משעמם להם... כמעט כל מה שהם מצלמים זה סתם התקטננות

סולי
19-06-15, 16:58
מעדיף קטנוניים מאשר כאלה ששמים זין על האחר..

סולי
19-06-15, 16:58
ולא דיברתי על המקר של יוסי.

GodsFather
19-06-15, 17:09
אם חניה בחנית נכה או חסימה של חניות פרטיות זה קטנוניות....
בכל מקרה, זו לא הסיבה לשמה העליתי את השרשור. רציתי רק לשאול פה בעניין האדום והתקבלה תשובה.

boaz avrahami
19-06-15, 18:02
אני מניח שהיה יותר קל לבקש ממנו להזיז קצת את הגיפ והוא היה עושה זאת בשמחה. אם הטענה גם מוצדקת אז המוקד העירוני יכול לטפל.
השכן המצלם כנראה גם לא מציאה גדולה..,

klam
19-06-15, 18:23
לא מגיע ליוסי. אם הוא חנה כך, היתה לו סיבה.

raanan
19-06-15, 18:54
ולי תקעו 250 ש"ח קנס על זה .
לא עזר מכתב הסבר שהחניה הייתה צפופה (בתמונה כבר הרכב מקדימה התחלף)
ומהרתי לבדיקה רפואית .
העיקר שהפעלתי פנגו לתשלום עבור הנבלות בעיריית חדרה.

99286

six 4 life
19-06-15, 19:00
לידע כללי התרעומת היא על זה שהרכב עומד על 2 חניות בדיוק באמצע של שתיהן ותופס את שתיהן ללא סיבה אמיתית ולפי המתואר עומד ככה באותו מקום כבר שבוע וחצי. נתקע? בעיה ברכב? לא רואה סיבה למה אי אפשר לדחוף אותו עוד מטר קדימה, אבל בא לכם לסנגר? שיהיה.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/1619487_854359907982157_8800236708313744 17_n.jpg?oh=2a167933c04d717f4f46b279919b b23b&oe=55E97D24&__gda__=1442283409_a055f8be5e269bf7edb23 2a11e9f05af

https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10380966_854359947982153_599516855171029 8743_n.jpg?oh=53bbf609a5be332b4eb31ed5a7 55eb71&oe=55F899E7

שולץ האיום
19-06-15, 20:27
אני לא מסנגר אבל גם לא אוהב את הרעיון של להעלות את התמונה, בגלל שאין לי מושג מה באמת קרה שם.
שבוע? שעתיים? רכב אחר שזז? אין לי מושג.
וחוץ מזה זה נראה לי קטנוניות לשמה.

GodsFather
19-06-15, 20:52
מי שצילמה את זה היא שכנה ברחוב (ההורים שלה גרים שם לצורך העניין). התלונה מלאה שלה בפייסבוק.
קטנוני או לא, תצטרך לבדוק מולה.

yomif
19-06-15, 22:02
קבוצה של משועממים, והבחורה שהעלתה את העניין לא רק משועממת אלא דור שני למשפחה שהצליחה להסתכסך עם כל שכן ברחוב. כל פעם על רקע שונה ...

גם לפי אופן ונוסח הכתיבה אפשר להבין עם מי יש עסק.

לגופו של עניין הג'יפ חונה ככה רק כדי למנוע מאותה שכנה יקרה לחנות מאחוריו. כי או שהיא חונה צמוד ולא מאפשרת לצאת, או כשהיא חונה שם היא חוסמת לי את הגישה לחניה שלי , הפרטית , בכניסה אליי הביתה!!
סך הכל בקטע הזה יש 4 חניות, וגם כעת יש אפשרות ל4 רכבים לחנות. ההבדל היחידי שמאחורי הג'יפ רק אני חונה ...
אז תודה לכל מי שהגן עליי בגופו, מול המלעיזים...

ולמלעיזים, חפשו מי שינענע אתכם!!

Sent from my iPad using Tapatalk

boaz avrahami
19-06-15, 22:46
ולי תקעו 250 ש"ח קנס על זה .
לא עזר מכתב הסבר שהחניה הייתה צפופה (בתמונה כבר הרכב מקדימה התחלף)
ומהרתי לבדיקה רפואית .
העיקר שהפעלתי פנגו לתשלום עבור הנבלות בעיריית חדרה.

99286

אני מצטער בשבילך שקיבלת דוח אבל יצא לי לא פעם למצוא חניה קטנה מדי בגלל נהג שלא חנה על פי הסימון.
זה מרגיז ואני שמח שאוכפים את זה.
חוץ מזה אתה לא חונה על המדרכה קצת?

raanan
20-06-15, 08:10
חוץ מזה אתה לא חונה על המדרכה קצת?
ועל זה הדוח .
מדרכה ברוחב של 2 מטר לערך אבל הפקח היה צריך לתת קנס להעשיר את הקופה ...

אגב,
השבוע נסעתי עם המפלץ הירוק ברחובות גבעתיים הצפופים ב 5:00 בבוקר,
שם כנראה חניה על מדרכות עם מרווח להולכי רגל (רזים במיוחד), זה חוקי וממולץ.

רענן

דרור ברלי
20-06-15, 21:24
התגובה שלי נכתבה לפני שראיתי שיוסי ענה.

אני מתפלא עליכם.
אני רואה את התמונה - אכן ה-ZJ האדום של יוסי בנבנישתי, חונה ברחוב שלו, מול הבית שלו.
מה עסקכם אם הוא עדיין גולש כאן, או שלא, או שהוא מעדיף להיות בפייסבוק, או שלא...

מי מכם לא נתקל ברחוב שלו או ברחובות אחרים במכוניות שחונות לא בדיוק לפי הסימון, והחנה את הרכב שלו ביניהן, היכן שהיה לו מקום?...
מי מכם לא נתקל בסכסוכי שכנים?
מי מכם לא נתקל בשכן/ה אחד/ת ממורמר/ת שיכול למרר את החיים לבניין משותף שלם או לרחוב שלם?
והיום, עם רשתות חברתיות, היכן שמישהו אחד מפליץ עכשיו ובעוד שעה אלפי אנשים נחנקים מהריח שהוא עשה, שכן שרוצה עימותים יכול לקבל המון חשיפה ולעשות המון רעש.

בקיצור - קישקוש. חירטוט. אז יוסי חנה כפי שחנה. הרבה מהומה על לא מאומה.
לא מאוחר לכם להתנצל בפני יוסי.
וליוסי - לא מאוחר לך לחזור לכאן, ולעזוב את פח הזבל של פייסבוק לאנחות....

ואני מזכיר שוב - התגובה נכתבה לפני שראיתי שיוסי ענה ונשלחה רק עכשיו.

asafk
20-06-15, 21:46
יש בעיה אמיתית.
לא עם זה שכל דביל פותח דף פייסבוק ובו הוא מזמין אנשים "להעלות תמונות של גברים שיושבים בפיסוק באוטובוס" או תמונות של "עברייני תנועה ללא משפט", או של "חניתי כמו זין".
לא זאת הבעיה.
הבעיה היא שיש יותר מדי אנשים שמתייחסים לזה.
מיותר.

לפני כמה ימים נסעתי במסלול השמאלי, במקום שבו שני מסלולים משתלבים יחד. אותתתי, ראיתי שיש מקום, והתחלתי לזוז ימינה. זאת במכונית שמאחורי צפרה כמו משוגעת ועשתה עם האורות, נבהלה כנראה. מסכנה, היתה עסוקה בדיוק בכתיבה בנייד. נתתי לה לעבור והשתלבתי מאחוריה. עד הרמזור הבא היא צילמה את לוחית הרישוי של האוטו שלי, בטח בשביל להעלות לדף הפייסבוק "נהגים מנייאקים שלא מתחשבים בזה שאני כותבת הודעה ומצפים שאני אראה מה קורה בכביש" או משהו כזה.
בתגובה צילמתי אותה והעליתי לדף "נהגים שמצלמים נהגים אחרים בכביש".
ראיתי שמהצד מישהו אחר מצלם את שנינו ומעלה לדף "סרטונים משעשעים מכבישי ישראל".
וכלום לא קרה.

אסף.

דרור ברלי
21-06-15, 09:31
תרבות הפייסבוק. להקיא.

"כלום לא קרה". זה נכון.
חוץ מלמשל - הלבנת פניו של אדם ברבים.

אז אחד "חנה כמו זין" (כי כל אלה שחנו מלפניו ומאחוריו חנו ככה מי יודע כמה ימים ולא היתה לו ברירה, אלא שלאותו "זין" יש ג'יפ גדול ואדום שבולט לעין וזה כבר נורא צורם לכל מיני נשמות טובות... וכל מי שיש לו רכב שטח קצת יותר גדול מג'ימני או ויטארה וחונה ברחוב או בחניות ציבוריות/משותפות, מכיר טוב מאוד את הנשמות הטובות האלה).

השני "נהג מניאק שלא מתחשב" (כי כל האחרים תועים כמו מסוממים על הכביש/מסמסים בנהיגה ובטוחים שהכל מגיע להם וחוץ מזה, ג'יפ גדול וגבוה ומפחיד ומזהם ומרעיש מעורר מיד את בלוטות האנטגוניזם של הנשמות הטובות)

והשלישי - הגרוע מכולם, כבר בכלל אידיוט שימושי. יש לו זמן פנוי ותחושת שליחות ורצון יוקד לתיקון עולם, וחוץ מהפירסום בפייסבוק הוא עלול גם לרוץ למשטרה או לעירייה ולהתלונן. נניח, רק נניח שהוא ימצא שם אוזן קשבת אצל שוטר/פקיד משועמם כזה או אחר - והופ - הנה הוא פגע בבנאדם. סתם. ככה. כי המניאק ההוא נוהג בג'יפ גדול ואדום וגם סתם ככה כי בא לו.
ומי שחושב שאני מגזים - במקרה הזה כבר לא מדברים על שיימינג בפח אשפה כמו פייסבוק אלא על קנסות אמיתיים. מספיק שאותה נשמה טובה וצרת עין היא גם "נאמן ניקיון" או כל תואר מטומטם אחר שהרשעויות מעניקות למלשינים ולשאר אידיוטים שימושיים שמתנדבים לסייע להן להתעלל בציבור - אחד כזה שמקנא באלה שיש להם ג'יפ גדול ואדום או שנדמה לו שחתכתם אותו בכביש או שסתם לדעתו "חניתם כמו זין" ולא בין הסימונים הקדושים, יכול גם להדביק לכם עבירה נוראית של השלכת בדל סיגריה למשל.
ואז תקבלו הביתה דו"ח עסיסי של כמה מאות שקלים. ואם אתם לא מאמינים לי, תבדקו. זה אמיתי.

opl
21-06-15, 20:24
ועדיין לא אישרת לי חבורת...

איל מ
21-06-15, 20:58
כתבתי תגובת מחאה כלשהי אבל החלטתי להרגע ולמחוק. עמכם הסליחה.

קונסטון
21-06-15, 21:33
יש בעיה אמיתית.
לא עם זה שכל דביל פותח דף פייסבוק ובו הוא מזמין אנשים "להעלות תמונות של גברים שיושבים בפיסוק באוטובוס" או תמונות של "עברייני תנועה ללא משפט", או של "חניתי כמו זין".
לא זאת הבעיה.
הבעיה היא שיש יותר מדי אנשים שמתייחסים לזה.
מיותר.

לפני כמה ימים נסעתי במסלול השמאלי, במקום שבו שני מסלולים משתלבים יחד. אותתתי, ראיתי שיש מקום, והתחלתי לזוז ימינה. זאת במכונית שמאחורי צפרה כמו משוגעת ועשתה עם האורות, נבהלה כנראה. מסכנה, היתה עסוקה בדיוק בכתיבה בנייד. נתתי לה לעבור והשתלבתי מאחוריה. עד הרמזור הבא היא צילמה את לוחית הרישוי של האוטו שלי, בטח בשביל להעלות לדף הפייסבוק "נהגים מנייאקים שלא מתחשבים בזה שאני כותבת הודעה ומצפים שאני אראה מה קורה בכביש" או משהו כזה.
בתגובה צילמתי אותה והעליתי לדף "נהגים שמצלמים נהגים אחרים בכביש".
ראיתי שמהצד מישהו אחר מצלם את שנינו ומעלה לדף "סרטונים משעשעים מכבישי ישראל".
וכלום לא קרה.

אסף.

חזק!

-->