dugi
21-06-15, 09:27
טראנו 2.7 דיזל אוטומט שנת 2000, 350000 ק"מ.
האוטו עובד טוב, גם הגיר, לא נדלקות נורות בקרה.
כשהרכב מגיע להילוך רביעי (אובר-דרייב) הוא 'מחזיק' אותו יפה, בכל מהירות ומצב.
אם עוזבים את דוושת הגז, או מחזיקים על המילימיטר האחרון, הגיר מוריד הילוך לשלישי... בכל מהירות ובכל מצב.
כל עוד הרכב בהאצה, אפילו לא מורגשת של 0.1% הרביעי 'מחזיק' ונוסע יפה.
בשנייה שהרכב עובר למצב של 'בלימה', ושוב, אפילו 'בלימה' לא מורגשת של 0.1%, הוא מוריד לשלשי.
לדוגמא, נוסע בכביש 6, 110 קמ"ש, קצת עלייה ו/או משקל כבד ברכב ו/או רוח נגדית, הרכב 'יחזיק' הילוך רביעי עד המילימטר העליון של הדוושה.
עוזב את המילימטר האחרון של הדוושה והגיר מוריד הילוך.
כמובן שבירידות הוא מוריד לשלישי אלא אם כן מאיץ ל140, וגם אז, אם עוזב את הדוושה מוריד לשלישי.
3 מוסכים ו2 מכוני הגירים שהייתי טענו שזה הגיר... למרות שאני טענתי שזה לא.
בלי קשר, לפני 3 שבועות הלכה המשאבה של הגיר וכל השמן ברח, נסעתי ל'גירים 2000' בחולון.
הם נסעו ברכב, גם הם טענו שזו לא בעייה בגיר אלא חיישן כלשהוא, אולי במשאבת הסולר... הוא לא מבין בחשמל.
הם שיפצו את הגיר... כמובן שהוא ואני צדקנו, שיפוץ הגיר לא פתר את הבעיה.
הייתי ב'דיזל השרון' והם טוענים שזה לא קשור למשאבת הסולר...
האם יש בארץ צדיק שמבין עניין שיכול להביא פתרון או כיוון לפתרון?
תודה
ערן
האוטו עובד טוב, גם הגיר, לא נדלקות נורות בקרה.
כשהרכב מגיע להילוך רביעי (אובר-דרייב) הוא 'מחזיק' אותו יפה, בכל מהירות ומצב.
אם עוזבים את דוושת הגז, או מחזיקים על המילימיטר האחרון, הגיר מוריד הילוך לשלישי... בכל מהירות ובכל מצב.
כל עוד הרכב בהאצה, אפילו לא מורגשת של 0.1% הרביעי 'מחזיק' ונוסע יפה.
בשנייה שהרכב עובר למצב של 'בלימה', ושוב, אפילו 'בלימה' לא מורגשת של 0.1%, הוא מוריד לשלשי.
לדוגמא, נוסע בכביש 6, 110 קמ"ש, קצת עלייה ו/או משקל כבד ברכב ו/או רוח נגדית, הרכב 'יחזיק' הילוך רביעי עד המילימטר העליון של הדוושה.
עוזב את המילימטר האחרון של הדוושה והגיר מוריד הילוך.
כמובן שבירידות הוא מוריד לשלישי אלא אם כן מאיץ ל140, וגם אז, אם עוזב את הדוושה מוריד לשלישי.
3 מוסכים ו2 מכוני הגירים שהייתי טענו שזה הגיר... למרות שאני טענתי שזה לא.
בלי קשר, לפני 3 שבועות הלכה המשאבה של הגיר וכל השמן ברח, נסעתי ל'גירים 2000' בחולון.
הם נסעו ברכב, גם הם טענו שזו לא בעייה בגיר אלא חיישן כלשהוא, אולי במשאבת הסולר... הוא לא מבין בחשמל.
הם שיפצו את הגיר... כמובן שהוא ואני צדקנו, שיפוץ הגיר לא פתר את הבעיה.
הייתי ב'דיזל השרון' והם טוענים שזה לא קשור למשאבת הסולר...
האם יש בארץ צדיק שמבין עניין שיכול להביא פתרון או כיוון לפתרון?
תודה
ערן