צפייה בגרסה מלאה : תיקון רדיאטור
שלום לחברי הפורום
יש לי בעיה ברדיאטור לקינג 2001
כמה אמור להעלות לי תיקון והאם זה מאלומניום הרדיאטור הזה
או שעדיף להחליף לאחד משומש כי חדש יקר
מישהו יכול להגיד לי מה כדי
שלום לחברי הפורום
יש לי בעיה ברדיאטור לקינג 2001
כמה אמור להעלות לי תיקון והאם זה מאלומניום הרדיאטור הזה
או שעדיף להחליף לאחד משומש כי חדש יקר
מישהו יכול להגיד לי מה כדי
מה הבעיה?
הבעיה ששעון החום למעלה מעל קו האדום והמזגן לא מקרר ובדקיה לאחר שעתיים לאחר הוספתי בבוקר מים לרדיאטור ככה בסביבות 11 בצהרים בדקתי עוד פעם ואין מים בדיאטור הוספתי והתחיל לנזול מתחת לפקק איזה 10 ס"מ לנזול רציני ולא יודע מה אני יעשה
רדיאטור חדש בלי עבודה והתקנה 1700
משומש דרשו 900
עכשיו תיקון לא יודע האם אפשרי
ואני צריך לדעת אם זה אלמניום אז אמרו לי שאין אפשרות לתקן אותו
מה אתם אומרים
תעזרו לי דחוף
Elad Shamir
23-06-15, 14:39
חכה רגע, בא נבין מה הבעייה?
הנזילה היא מהפקק?
כמה זמן אחרי התנעה החום מגיע לקו האדום?
באם היד אחרי ההתנעה מתחילים לצאת מים מהפקק?
איך המנוע? סוחב כרגיל? עובד עגול?
אלעד שמיר
ניידת שירות "TOMCAR"
052-5362703
המנוע עובד כרגיל אבל הנזילה לא מהפקק אלה מתחת לפקק באיזה 10 סנטים
כשאני מניע את האוטו ישר עולה שעון החום ונשאר על קו האדום ומתחיל המאורר לעבוד
הוספתי מים אך ראים את המים יוצאים מהרדיאטור
השאלה כדי לתקן אותו ואם זה אפשרי לתקן אותו
הרדיאטור הוא מאלומניום או ממה .. כי אמרו לי אם מאלומניום אין אפשרות לתקן אותו
עזרה הרכב תקוע במקום העבודה מתאמול
תודה למגבים
קודם כל תפסיק לעשות נזק לרכב. להפעיל מנוע על הקו האדום זה נזק וודאי. המזגן מתנתק כשהמנוע מתחמם וזה תקין, יש חיישן ייעודי ליד חיישן החום שבצד שמאל.
אני שילמתי 1500 לפני שנתיים לרדיאטור תחליפי. חברים אומרים שזה מחיר מוגזם ודיברו על 800-950 לרדיאטור בשן, אם אני זוכר נכון. השמות שעלו היו רדיאטור מודיעין ורחובות. לא כתבת איפה אתה גר
.
לא ממליץ על רדיאטור משומש לרכב
1. תחליף לרדיאטור חדש. לא מתעסקים עם רדיאטור ישן (בטח לא כזה עם דודי פלסטיק כמו שפג'רו).
2. מה זאת אומרת אתה מניע והוא מיד בקו האדום?
האם כשאתה פותח סוויץ הוא גם בקו האדום? האם מיד כשאתה מניע מד החום קופץ לקו האדום אבל נוזל הקירור שנשפך אינו רותח/חם מאוד? זה נשמע כמו שילוב של תקלות:
א. רדיאטור מפוצץ
ב. במידה ומד החום קופץ למעלה אבל המנוע לא באמת רותח, יתכן ויש לך בעיה בשעון עצמו- נפוץ בדגם הזה. בדוק האם זה המצב, אם כן, התיקון פשוט.
תתעלם מהמחירים שכתבתי. הם של q לא של קינג
לא שהאוטו מניע מספיק שאני מוסיף מים והכל יוצא יענו רואים את זה כשהאוטו כבוי רואים את זה
לרדיאטור חדש ביקשו 1700 לא כולל פירוק והתקנה
ומשומש דרשו 800 שקל
אז תיקון לא אמרו לי כמה כי צריך לראות את הרדיאטור
אני לדעתי הולך להלחיף למשומש
אני מאיזור עפולה
- - - Updated - - -
נראה לי שאלך על חדש וקבלתי הצעה מחלקי חילוף בעלות של 1200 ועל הדרך אני מחליף רצועות מזגן
- - - Updated - - -
המים שיוצאים בזמן שאני מוסיף מים לא רותח רגיל
נשמע כמו מנוע מנפח. בדיקה פשוטה אך לא חד-משמעית: האם כשאתה מניע עם מנוע קר, רדיאטור מלא עד הפקק במים והפקק עצמו מפורק עפים מים בכמות רצינית מהרדיאטור?
Sent from my Ass
יש סיכוי שיש לך בריחת לחץ וגזי פליטה מהראש למערכת הקירור, לכן מתחמם והפקק פורק. כשאתה ממלא מים עם מכסה פתוח האם המים גולשים או שאתה רואה בועות ?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
מוטי טויוטה
27-06-15, 04:21
מה הפתרון לשעון חום שמיד בהנעה עולה מעל קו האדום?
מיד עם ההנעה? כשיש מים במערכת? או כעבור מספר דקות כשהמנוע עובד. אם זה מיידי - בפתיחת סוויטש אז ייתכן שהחיישן תקול. אם אחרי מספר דקות הייתי חושד קודם בטרמוסטט, אם אין ידע מומלץ לגרור למכון רדיאטורים. הפעלת מנוע במצב שכזה הינה נזק וודאי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.