צפייה בגרסה מלאה : רכב עירוני לסטודנטית , עד 30,000?
שלום
בדיוק כמו בכותרת.
מחפשים לבת הסטודנטית (היא לא יודעת, אבל היא לא בג'יפולוג) רכב אוטומטי או רובוטי, כמה שיותר חדש וכמה שיותר בטיחותי, בתקציב של 30,000. בעיקר לעיר. יש המלצות?
תודה מראש
כנס לאתר של סוויצ' www.switch.co.il (http://www.switch.co.il) תקרא מה הרעיון שעומד מאחורי האתר (זה לא מגרש משומשות אלא 'תיווך' עם יתרונות של בדיקה מוקדמת, אחריות ואפשרות להתחרט) וחפש משהו שמתאים לכם. על פניו עולות לי כרגע ה 107/C1/אייגו או פנדה או ספארק.
לא הייתי מתקרב לתוצרת VAG עם TSI / DSG בתקציב הזה. בספק אם תמצא פיקנטו במחירים האלה.
אל תיגע בשום גיר רובוטי. גם לא עם מקל.
לא אירופאי ולא יפני.
לא חד-מצמדי ולא דו-מצמדי.
זה פוטנציאל לצרות צרורות. בטח ברמות המחירים האלה.
לדעתי לך שני דורות אחורה, למכוניות המיושנות עם קצת פחות בטיחות קצת פחות חסכוניות אבל הרבה פחות כסף ובלי מחלות ילדות.
דוגמה - יונדאי גטס.
אני לא סובל את המכוניות האלו מכל הסיבות שהופכות אותן לרכב מתאים בדיוק למה שביקשת.
אסף.
גטס 2008-9
דיהטסו סיריון או ניסאן מיקרה 2007-8
מניסיון שלי , בזמן שאני הייתי סטודנט - דיהטסו סיריון אכן אחלה רכב.
אולי סוזוקי סוויפט...ממודל ישן עד כה...לדעתי השינוי לא רב לעין, כך שאם אחת ישנה מקורית ויפה, תיראה גם כדגם חדש ולא מיושן
אבל הצעה נוספת לשלם את הסכום כמקדמה על אלפא רומיאו ג'וליה שההשקה שלה היום ומהתמונות ברשת...פשוט ...ממש לא פשוט. סוף הדרך
שולץ האיום
26-06-15, 17:08
כנס לאתר של סוויצ' www.switch.co.il (http://www.switch.co.il) תקרא מה הרעיון שעומד מאחורי האתר (זה לא מגרש משומשות אלא 'תיווך' עם יתרונות של בדיקה מוקדמת, אחריות ואפשרות להתחרט) וחפש משהו שמתאים לכם. על פניו עולות לי כרגע ה 107/C1/אייגו או פנדה או ספארק.
לא הייתי מתקרב לתוצרת VAG עם TSI / DSG בתקציב הזה. בספק אם תמצא פיקנטו במחירים האלה.
tsi ב 30 ? קשה לי להאמין
בכל מקרה, ה 107 לדעתי ממש לא מומלצת עקב גיר רובוטי עם מצמד אחד מורגש ביותר.
אני הייתי ממליץ על סופר מיני - פיגו 207.
סוזוקי אלטו 2009-2010, ניתן למצוא גם אוטומטי בתקציב אבל אם ידני זה אופציה, אז נכנס בקלות.
מיני קומפקטי לעיר ועם צריכת דלק מאוד שפויה
דווקא הפנדה דור קודם הפגינה אמינות יפה מאד, כולל הגיר הרובוטי שבישראל כבר למדו לשפץ בעלות לא גבוהה גם אם יש תקלה. קשה למצוא היום רכב עירוני עם יחס עלות-תועלת טוב יותר בתקציב הזה. הפנדה קלה לנהיגה, חסכונית למדי, לא יקרה לאחזקה, וב-30K אפשר להגיע לשנתון די גבוה. אילו הייתי ניצב בפני החלטה דומה זו הייתה בחירתי הראשונה.
מנסיון של מס שנים עם תיבה רובוטית של טויוטה(חד-מצמד), זה לא היתה הבחירה הראשונה לרכב עירוני.
לרכב שנוסע משולב, בהחלט, אבל לרכב עירוני במהותו, צריך לעשות סיבוב התרשמות, לא כולם מסתדרים עם זה.
במהירויות נמוכות מרגישים הבדל מאוטומט רגיל, לא היסטרי, אבל מי שרגיל רק לאוטומט מסורתי ירגיש את ההבדל.
החלפנו עכשיו קלאצ בפעם הראשונה, אחרי 205kקמ.
לעניות דעתי זה אומר שהמחשב יודע להחליף כמו שצריך ושומר על המצמד.
אני זוכר שבדור הראשון של התיבה הזו בטויוטה, חניה במקביל למדרכה בירידה. היתה משימה לא פשוטה, שלא לומר מבדרת עבור הצופה מהצד.
אסף.
דווקא הפנדה דור קודם הפגינה אמינות יפה מאד, כולל הגיר הרובוטי שבישראל כבר למדו לשפץ בעלות לא גבוהה גם אם יש תקלה. קשה למצוא היום רכב עירוני עם יחס עלות-תועלת טוב יותר בתקציב הזה. הפנדה קלה לנהיגה, חסכונית למדי, לא יקרה לאחזקה, וב-30K אפשר להגיע לשנתון די גבוה. אילו הייתי ניצב בפני החלטה דומה זו הייתה בחירתי הראשונה.
מצטרף להמלצה, מנוע פשוט ואמין, חסכוני בדלק וזול לתחזוקה. ממליץ על התיבה הידנית.
אני זוכר שבדור הראשון של התיבה הזו בטויוטה, חניה במקביל למדרכה בירידה. היתה משימה לא פשוטה, שלא לומר מבדרת עבור הצופה מהצד.
אסף.
אני נוסע עם הדור הראשון.
עדכון תוכנה פתר את זה לגמרי.
אחרי העדכון ההרגשה מאד קרובה לגיר אוטומטי רגיל.
במצב ״ספורט״, בכלל לא תרגיש הבדל, אבל הרכב מושך סלד.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.