PDA

צפייה בגרסה מלאה : סובארו אימפרזה GL 1994, ידנית, יד 2, שמורה מאוד.

Derish
26-06-15, 19:21
חבר מוערך בפורום השכן מוכר מכונית במצב נדיר, חשבתי שכדאי לשתף גם פה.

יצא לי להיפגש עם הבחור בעבר בנושא אחר ולראות את הרכב. הוא באמת נראה מעולה, הבעלים הוא טיפוס אמין וידידותי, ואילו הייתי מחפש כרגע משהו דומה לעצמי כנראה שלא הייתי חושש להיכנס איתו לעסקים.

להלן המודעה כלשונה:

הרכב שלי למכירה עקב התקדמות לרכב חדש.
סובארו אימפרזה, שנת 94 , ידנית, יד 2, רמת גימור GL (הגבוהה ביותר), 256,000 ק"מ ,1600 סמ"ק.
יד ראשונה החזיקה ברכב 18 שנים, אדם מבוגר ופדנט מאוד, היא ברשותי 3 שנים.
הרכב שמור ומטופל בצורה מטורפת,טיפולים כל פחות מ 10000 ק"מ (שנה), חלקים מקוריים ואיכותיים, טיפולי מנע ולא טיפולי שבר.
פירוט טיפולים בזמן שהוא אצלי,חוץ מטיפולים שנתיים:
-טיימינג נעשה בדצמבר 2012 עם 233,000,כולל משאבת מים ותרמוסטט מקורי כמובן.
-2 ציריות חדשות בדצמבר 2014.
-צלחות ורפידות קדמיות במאי 2014.
-בטיפול האחרון הוחלפו פלאגים.
-הרכב שנתיים מטופל עם שמן 5W40 ומציג צריכת דלק מעולה (1:14 בממוצע)
-המצבר מחורף 2014 בערך,הקודם החזיק 6 שנים.
יש לציין שגם אני וגם הבעלים הקודמים נוהגים בדרכים בין עירוניות בלבד, על מהירות של 80 קמ"ש.

חיצונית:
הצבע במצב מדהים לגילו, הרכב לא עבר תאונות מעולם, אבל הגריל והטמבון הקדמי נצבעו כתוצאה משריטות קלות שהיו, הכנף צד נוסע נצבעה כתוצאה ממכה קלה שהרכב קיבל בחניה, חוץ מזה הכל מקורי.
-הגג עם נקודות של קילופי צבע באמצעו.
הרכב נשטף כשהיה איתי רק ידנית עם חומרים מאוד איכותיים.
בבדיקה לפני מספר חודשים עובי הצבע דומה לשל רכבים חדשים (אאל"ט כ 120 מיקרון בממוצע)

פנימית:
הכל מקורי ושמור, שום דבר לא בלוי ואין שריטות או קידוחים כתוצאה מהתקנות,הכל תקין ועובד.
כמובן שהמזגן והחימום מעולים.
-אבזור:הרכב ברמת גימור הכי גבוהה, GL, עם מושב נהג מתכוונן לגובה, 4 ח"ח,מראות חשמליות, מושבים אחוריים מתקפלים, מחזיק כוסות,ג'אנטים 14" עם בלמים גדולים יותר ועוד כמה שטויות.
-אבזור לא מקורי : מערכת אזעקה של CLIFFORD עם גלאי נפח,יעילה מאוד. רדיו דיסק של LG ורמקולים אחוריים של פיוניר (קטנים)

מכנית:
למרות הקילומטראז',הרכב נשמע ונוסע כמו רכב חדש, הכל מתוקתק וחדש, ללא שום תקלה,המנוע בריא מאוד, לא אוכל טיפת שמן או מאבד נוזל קירור. מטופל כל שנה בטיפולי מנע לא שבר ולא נחסכת אגורה.
-צמיגי KUMHO במצב טוב.
-הקלאץ' מפריד דיי גבוה ואני מאמין שבחצי שנה הקרובה צריך להחליפו (אם תוואי הנסיעה הוא בין עירוני אפשר גם יותר)
-ישנה הזעה קלה מאטם מכסה שסתומים (מלמטה), רואים את זה רק על הליפט, לא מיהרתי להחליף כי הרכב לא מאבד שמן, מדובר במספר טיפות.

פדנטיות: הרכב חונה בחניה פרטית ונדיר מאוד שבין מכוניות כדי למנוע שריטות וסימנים, המזגן נדלק רק שהמנוע בטמפ' עבודה ובסל"ד סרק(שומר על המדחס- שהוא מקורי ד"א) וכבה 5 דקות לפני סיום נסיעה כשהוא במצב אווורור כדי למנוע עובש. לא נוסע בפקקים (90 אחוז בין עירוני).

הרכב נוסע ומרגיש כמו רכב חדש, 0 בעיות, צריכת דלק מדהימה, אני בטוח שהקונה יהנה ממנו ,אני מוכר אותו בלב כבד.

בנוסף הקונה יקבל קיט טיימינג כולל מותחנים של GMB ומשאבת מים של GMB בעלות של מעל 1000 ש"ח! ושמן גיר (חדש שלא נפתח) של Eurol בעלות של 240 ש"ח.

המחיר:8000 ש"ח
לאור העובדה שהרכב שמור בצורה יוצאת דופן, לאחר שקלול עלות החלפת הקלאץ' והאטם.
מי שמחפש סובארו בגרושים, יש אימפרזות בשנתונים יותר גבוהים בפחות כסף בלוחות,מוזמנים להשוות את מצבן לשלי.

052-479-3934, אור.
אפשר SMS,טלפון או הודעה פרטית.
נמצא בחולון, ולפעמים ראשון לציון והרצליה.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=427752&d=1434642878

Derish
03-07-15, 18:38
המחיר יורד ל-7K וכנראה גם מתחת לזה עם קצת מו"מ, יש כבר רכב חדש והסובארו חייבת לעוף.

אם יש בסביבתכם סטודנטים שמחפשים תחבורה זולה ואמינה לשנת הלימודים הקרובה - זו יכולה להיות אופציה טובה.

-->