צפייה בגרסה מלאה : Article: הקיץ הגיע: טנק-העל Ripsaw קורע את חולות צאלים
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3583-%D7%94%D7%A7%D7%99%D7%A5-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%98%D7%A0%D7%A7-%D7%94%D7%A2%D7%9C-Ripsaw-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A2-%D7%90%D7%AA-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A6%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%9D
עידו לוריה
27-06-15, 16:25
מעניין היה לראות כלי כזה בבחאה 1000 .
עידו
קודם כל.. אני חושב שאם אלוהים היה רוצה שניסע על זחלים הוא לא היה נותן לנו בטובו כי רב, גלגלים.
אבל משזה נאמר.. וכיוון שהסרטון הזה גרם לי להסתכל על הרבה מאוד דיוני וסרטוני "איך לבנות בבית רכב זחלי" - וואלה, זה מעניין.
אסף.
אסף אנחנו נאלץ לא להסכים הפעם,
אני זוכר את הכלי הזה כשהיה אב טיפוס יחיד לפני כעשור...עדיין היה מדליק ועדיין קרא תיגר על כל כלי גלגלי. לדעתי הכי קרוב לרחפת [emoji39] ולדעתי חסרות לך שע"מ על זחלים
הוא נוסע יופי בבוץ וחול עמוק.
די צפוי.. וזהו.
אהה, והעיקר בקו ישר בלי עיקולים כדי לא לפרוס.
דווקא עם כלי כזה קל ביחס לגודל הזחל אני לא צופה בעיה של פריסה בסיבובים,הרי לא מדובר פה על טנקים ממוגנים כבדים .
ביחס למהירות שזה נוסע נראה לי שזה לא יעבור קילומטר בלי איזה שבר.
לא פרקטי גם ביחס למוטציות מוטוריות אבל מה זה מגניב..
Sent from my iPhone using Tapatalk
דווקא עם כלי כזה קל ביחס לגודל הזחל אני לא צופה בעיה של פריסה בסיבובים,הרי לא מדובר פה על טנקים ממוגנים כבדים .
גם בובקאט עם זחל גומי פורס.
מרכבה ברבע מהמהירות של הצעצוע הזה, על הבולדרים של הגולן הרבה יותר מרשים לדעתי.
גם בובקאט סובל מיחס של משקל/זחל לרעה לעומת הכלי הנ"ל,זו לא דוגמא טובה.
לראות עדר מרכבות דוהר ליעד זה מחזה מרשים בכל היבט לעומת הצעצוע הזה,אבל אני חושב שמדובר פה על אספקט אחר של כלי זחלי,לא רושם ,אלא מדידת זמנים לעומת כלי רכב גלגלי.
אסף אנחנו נאלץ לא להסכים הפעם,
אני זוכר את הכלי הזה כשהיה אב טיפוס יחיד לפני כעשור...עדיין היה מדליק ועדיין קרא תיגר על כל כלי גלגלי. לדעתי הכי קרוב לרחפת [emoji39] ולדעתי חסרות לך שע"מ על זחלים
לא חסרות לי בכלל. טוב לי ככה.... עומדות על אפס וככה זה כנראה יישאר. למרות שכמה ימים בשנה יש תחת אחריותי המקצועית כמה עשרות כלים זחליים....
אבל אני חייב להסכים שנשמע לי מעניין לבנות כלי זחלי בסגנון פנאי שטח.
וכן... זה כלי מדליק... אני מודה.
אסף.
כלי מרשים מאוד ללא ספק
למה שיפרוס זחל?
גם בסימן 3(ולא רק) אפשר לנסוע מהר ולפנות בחדות בלי לפרוס.
הכל עניין של נהג מיומן,מפקד מודע ליכולות וכמובן זחל מתוחזק.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.