צפייה בגרסה מלאה : בג'יפולוג יודעים הכל #8756487654873: רכישת רכב משומש בישראל ע"י אזרח חוץ
אז ככה:
חבר גרמני רוצה לקנות רכב לא חדש מדגם ספציפי בישראל ולקחת אותו לגרמניה.... (אל תתחילו בניחושים וספקולציות וויכוחים למה זה טוב או לא, זה מה שהוא רוצה ואין אוטו כזה באירופה)
האם אפשרי בכלל?
אם כן, מה הפרוצדורה?
הצלחת למכור לגרמני שסופה זה רכב טוב?!
sent from my WJ
ידידי, את מה שהוא שכח בכל מה שקשור לרכבי שטח אנחנו כנראה כבר לא נלמד.
כשתראה את האוסף שהוא מחזיק בגרמניה, יעמוד לך....
בקושי הצלחתי להוריד אותו מהסופה שלי ואם הוא ירד ממנה מוקסם, כנראה שבכל זאת יש בה משהו...:rolleyes: גם אותי זה קצת מצחיק, אבל הבנאדם רציני בתחום והוא החליט שזה מה שהוא רוצה.
אבל עזוב את השטויות. כן סופה, לא סופה. דגם הרכב זה לא האישו כאן.
עצות לעניין יש?
לנוכח הקשיים שמערימות הרשעויות בישראל על כל אדם באשר הוא שמנסה לחיות חיים נורמליים כפי שמקובל בעולם התרבותי, בכל נושא שהוא, לא סתם אני שואל. האם אפשרי או לא?
אין שום בעיה.
קונים, נוסעים לחיפה או לאשדוד, קונים כרטיס, עולים על אניה.
הבעיה שלו בגרמניה, אבל שם זה פשוט מאוד ומסודר. רישוי, מיסוי, וזהו.
אסף.
מישהו בגרמניה אמר לי פעם שקצת קשה עם זה שם, ענייני TUV וכו'.
הבחור הזה טוען שדווקא אין שום בעיה עם TUV. יש תהליך של רישוי, מיסוי וכו' שצריך לעבור אבל לטענתו זה הליך סטנדרטי ואפשרי.
הוא באמת בעניין ומתכוון לבוא שוב לישראל במיוחד ואשכרה לעשות את זה - אני רק מודאג מהצרות שיעשו לו כאן.
לא מודאג אישית, אבל בכל זאת זה חבר - אני רק רוצה לחסוך לו טרטורים, עצבים והוצאות מיותרות. כל העסק תלוי באם ההליך הזה אפשרי.
ולא, לכל המודאגים שמפציצים בה"פ - אני לא מוכר לו את הסופה שלי.
אז כאמור... זה אפשרי וקל.
(וכבר נעשה הרבה פעמים)
אסף.
אין שום בעיה.
קונים, נוסעים לחיפה או לאשדוד, קונים כרטיס, עולים על אניה.
הבעיה שלו בגרמניה, אבל שם זה פשוט מאוד ומסודר. רישוי, מיסוי, וזהו.
אסף.
אם הנושא כבר עלה, רק מתוך עניין: איך ואיפה מתבצעת העברת בעלות?
במשרד הרישוי כאן בארץ.
http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=661:2010-05-03-12-10-07&catid=30:faqsrehev&Itemid=109
עד שגרמני אוהב אותנו לתת לו סופה ? אוי ווי זמיר.
boaz avrahami
11-07-15, 08:34
שיקח את הסופה של קיד. הסופה כבר דוברת אנגלית במבטא גרמני
חייבים לגשת איתו למשרד הרישוי עם דרכון שלו ות.ז של המוכר ורישיון רכב בתוקף.
שם יבקשו כתובת בארץ ורק אחרי שהוא יקבל כאילו מעמד רק אז ניתן לרשום את הרכב על שמו.
אחרי שהרכב יהיה על שמו ניתן להתחיל בהליכי היצוא לגרמניה.
בהצלחה
יוסי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.