צפייה בגרסה מלאה : אבק בתא נוסעים בגרנד ויטרה
שלום.
בנסיעה בשטח, נכנס לתא הנוסעים אבק.
רעיונות מה יכול להיות?
אולי עוד משהו נתקל בבעיה?
סרקולציה סגורה, גומיות בדלתות נראות שלמות.
מה עוד?
תודה, יום טוב.
במושב האחורי בדפנות הרכב יש פתחי אוורור מעל משענות היד, שמתחברים לפתחי איוורור שיש מחוץ לרכב בסוף החלונות האחוריים.. זה נוראי ואני גם מחפש פיתרון לזה.. מתיישב מלא אבק בכל הרכב ובפרט במשענות הידיים של המושב האחורי
Sent from my iPhone using Tapatalk
איזה מודל (שנה) הרכב שלך?
שחכתי לציין שמדובר על מודל 2015.
אני עם הצורה הישנה [emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
אף אחד לא נתקל בבעיה הזו בדגם החדש?
בדקת שקיים פילטר מזגן?
Sent from my Ass
לא ספציפית לויטארה אבל מכל סוג אחר של רכב שטח שנסעתי בו (נא לוותר על ההערות על התוצרת האנגלית, זה גם בטרופר, גם בלנדקרוזר ובעוד מותגים):
גומיית הדלת האחורית. גם אם נראית תקינה, היא לפעמית לא צמודה לפח הרכב כמו שצריך. אמנם ברכבים ישנים בהם יש גלגל כבד על הדלת זה יותר נפוץ, אבל גם בחדשים זה קורה.
זה משהו חדש? או שכך הרכב מאז שהוא אצלך?
פילטר מזגן עדין לא בדקתי. מורגש רק כשנוסעים בשטח באזור עם הרבה אבק, או אחרי רכב נוסף.
זה מאז שהרכב אצלי והוא רק בן חודש.
רעיונות, איך אני בודק את אטימות הדלת האחורית? (לפני שמפרקים לי את כל הרכב, לחפש את הבעיה)
פילטר מזגן עדין לא בדקתי. מורגש רק כשנוסעים בשטח באזור עם הרבה אבק, או אחרי רכב נוסף.
זה מאז שהרכב אצלי והוא רק בן חודש.
רעיונות, איך אני בודק את אטימות הדלת האחורית? (לפני שמפרקים לי את כל הרכב, לחפש את הבעיה)
תבדוק את הפילטר מזגן. הוא נמצא בתא הכפפות. כאשר הוא מתמלא אבק הוא עשוי להישאב לתוך המאוורר ואז חודר אבק לתא הנוסעים.
חוץ מפילטר וגומיות, אתה נוסע עם החלונות סגורים...?
הרכב חדש, הפילטר של המזגן לא הספיק להיסתם. נוסע רק עם חלונות סגורים, סרקולציה סגורה.
הרכב היה בבדיקה במוסך, בנתיים לא מצאו משהו.
את האיטום של הדלתות (לפחות) אפשר לבדוק כדלהלן: מכניסים לרכב צינור אויר ממדחס מסיבי ואטמים סביבו.
דוחסים אויר ומעבירים מים עם סבון סביב המסגרות של הדלתות. איפה שיש בועות, שם הבעיה.
היתה לי בעיה דומה פעם, קח צינור גינה, או שאתה בשטיפת רכבים, תשפריץ מסביב המסגרות של הדלתות(אם זה גרניק אז לא מקרוב)כמה דקות על כל איזור,הנקודה שלא אטומה יכנסו ממנה טיפות לתוך הרכב, בדוק.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.