PDA

צפייה בגרסה מלאה : התלבטות לפני קניית סורק OBD2...

avig70
04-08-15, 13:45
שלום לכולם,
יש לי שתי תקלות שאני צריך לטפל בהן, אחת זה שהאוטו חותך כל כמה שניות כשהמנוע יחסית קר ובטורים נמוכים והשניה קשורה לכריות האוויר.

אחרי שעברתי על הרבה פוסטים פה בפורום ובאתרים בחו"ל, הכי מתאים לי סורק תקלות על ה-BlueTooth שמתחבר לנייד (Android).

בעתיד אולי יהיה טרופר אבל כרגע יש לי מאזדה אז צריך משהו שיודע לקרוא את התקלות של מאזדה/פורד, מצאתי את ה-OBDLink MX שבשילוב עם תוכנה שיושבת על מחשב נייד ScanXL PRO או TOAD, תומכות בהרבה מהפרוטוקולים היחודיים של פורד/מאזדה ונותנת תקשורת עם שאר המחשבים של הרכב (ABS airbag, גיר ועוד), גישה לנתונים בזמן אמת. אפילו מצאתי את התוכנה פתוחה מאיזה אתר שיש שם כל תוכנה אפשרית למלא רכבים (mhhauto.com). השאלה שלי היא לגבי המתאם והיכולות שלו, איזה מתאם עדיף ולמה. יש כל מיני...

OBDLink MX, לפי מה שהצלחתי להבין, הוא די ישן אבל עובד טוב מאד. נותן גישה, בשילוב עם התוכנה המדוברת להמון מידע מהרכב. תמיכה טכנית טובה.
https://www.scantool.net/obdlink-mx.html

OBDKey, עוד אופציה, לא בטוח לגביה כל כך.

BlueDriver, ככל הנראה הוא המתחרה העיקרי ל-OBDLink, עובד על כל המכשירים

ELM327, יש כל מיני גרסאות של הדבר הזה, חלקן מזוייפות מאיביי' ה"זבל הסיני" וחלקן בעלות די גבוהה מכל מיני אתרים מבוססים יותר או פחות.

מבחינת התוכנות שנותנות את הסריקה המתקדמת של הפרוטוקולים היחודיים, יש עוד תוכנות שעושות את זה? יודעים מה עדיף?

יש מישהו שקצת מבין בסיפור הזה ולא תגובות כמו קניתי ב-5$ מאיביי ועובד פצצות?

תודה לכולם

-->