צפייה בגרסה מלאה : פאגרו התנעה קשה - שינוי כיוון
בדקתי את הרכב לפני התנעה אחרי פתיחת סןיץ
יש רעש של דליפת סולר כמו של בקבוק קולה שהפקק פתות מעט מאוד
מעל הפילטר סולר
אולי משם נכנס אויר וזה גורפ בעיה
רואים שם גם נזילה עדינה של סולר ( איפה שהחץ האדום)
מה זה החלק עם הפומפה למעלה
האם להחליף אותו או אפשר לתקן
תודה יהודה
100350
א. אין צורך לפתוח שרשור חדש כל פעם, זה אפילו מזיק לך כי אנשים לא יודעים את ההיסטוריה של הבעיה והעזרה שתקבל מהם פחות טובה.
ב. לא ברור - אם הנזילה היא מהבורג? אם כן חזק אותו. באם הנזילה מהחיבור של הפומפה - החלק העליון שיושב על קיפץ או מהשפה שמתחתיו זה כבר משהו אחר. הייתי מתחיל מפירוק והרכבת פילטר הסולר מחדש.
החלק הזה הוא בית הפילטר, יש עליו משאבה ידנית (בחלק העליון) שלחיצה חזרתית עליה מעלה מטה שואבת סולר לכיוון המשאבה. מה שאצלך בעצם מבוצע על ידי המשאבה החשמלית.
ג. קל יחסית להחליף את החלק - עלותו 150 ש"ח. בית הפילטר מגיע עם עוד חלק שמתחבר לצד התחתון של פילטר הסולר ותפקידו לשמש כניקוז מים וחיישן מים בסולר. אם החלטת שלא לשמור על החלק הישן שמוכרב ברכב דע לך שהקונקטור של חיישן המים שמורכב בחלק החדש לא תואם לרכב שלך ויש לבצע החלפת קונקטורים (בדוק לפני אולי תהיה בר מזל והקונקטור מתאים)
בוקר טוב
תודה על התשובה וקיבלתי את דברך לגבי השירשור
הנזילה היא מהחלק שמתחת לפומפה ונראה רחב כמו פטריה
האם זה יכול לגרום לבעיות בהנעה?
האם זה מוברג כך שאפשר לחזק את זה?
אם אני מבין את התיאור שלך נכון אז- לא זה חלק יצוק לא זכורה לי שם הברגה. אם החלטת להחליף את החלק נסה (לאחר שניקזת אוויר בעזרת הפומפה או המשאבה שמחוברת) לנתק את המשאבה החשמלית אחרי איזה 100 ק"מ ובדוק האם ההנעות תקינות ולא נדרש סטרטר ארוך. עדיף שלא לההשתמש במשאבת עזר חיצונית. אם אין בריריה זה עיניין אחר אבל אם גיליתי את מקור הבעיה ותיקנת אותה נתק/פרק את המשאבה החשמלית ושמור אותה בצד.
יש מצב שהתקינו לך את המשאבת עזר מחוסר אבחון נכון לגבי למה לא מגיע סולר למשאבת הזרקה, כשבעצם יש כי יש שם משיכת אויר כבר הרבה זמן.
זה הגיוני,כי במידה ויש סדק, הוא קום בצנרת נפגע.
אז עכשיו זה החמיר,ואתה רואה גם סולר.
בוא נעשה סדר בדברים שלדעתי זה היה ככה:
בגלל שהמשאבת עזר היתה חלשה בעבר והשסתום אל חוזר במשאבה חלש הוא לא מחזיק לחץ והסולר חוזר חזרה למיכל, התקינו לך משאבה חשמלית לפני המשאבת עזר.
יש מצב שבגלל שהמשאבה החשמלית דוחסת סולר בכל מצב לפילטר היר פרצה את הפומפה הידנית ועכשיו זה בא בצורת נזילת סולר מהראש שלה.
אני מציע לך לפרק את המשאבת עזר ולזהות בדיוק מהיכן הנזילה, אם צריך(אני הייתי מחליף) תחליף אותה לחדשה( לא סיפור יקר), ותבטל בשלב ראשון את המשאבה החשמלית ותבדוק מה התגובה.
משאבה חשמלית שמים בין הפילטר למשאבת הרכב, ונראה לי שככה גם אצלו.
בוא נעשה סדר בדברים שלדעתי זה היה ככה:
בגלל שהמשאבת עזר היתה חלשה בעבר והשסתום אל חוזר במשאבה חלש הוא לא מחזיק לחץ והסולר חוזר חזרה למיכל, התקינו לך משאבה חשמלית לפני המשאבת עזר.
זה גם יכול להיות שאבחנו אותה כחלשה כי היתה פריצה של אויר מהסדק הנ״ל כשהיה קטן, ובפועל הבעיה היא משיכת אויר שמייצרת בועות וקצף, והתוצאה היא חוסר לחץ (הבועות והקצף דחיסים, בניגוד לנוזל מלא).
אז שמו פלסטר בדמות משאבה חשמלית.
פריצת האויר מאפשרת גם שבירה של הואקום בצנרת, ונוזל שמתנקז.
לדעתי תתחיל בתקלה הכי ברורה שיש לך מול העיניים- התושבת הסדוקה, כי זה משהו שנדרש תיקון ויכול לגרום לסימפטומים דומים.
אחרי זה, הייתי בודק את המערכת בלי המשאבה החשמלית שהוסיפו.
משאבה חשמלית שמים בין הפילטר למשאבת הרכב, ונראה לי שככה גם אצלו.
הוא כתב ששמו לו משאבה חשמלית לפני הפילטר סולר.
שתי אפשרויות התקנה הם סבירות, אבל בדרך כלל שמים לפני הפילטר.
החלפתי את הבית פילטר מצאתי רק אחד של H1 אמרו לי שזה אותו דבר
מה עושים אחרי ההחלפה כדי שלא יהיה לי אויר במערכת?
בדרך כלל ליד הפומפה יש בורג 10 מ"מ שצריך לפתוח אותו ואז לפמפם עד שיוצא רק סולר, לסגור את הבורג ולתת עוד כמה לחיצות עד שאתה מרגיש שהלחיצה נהיית קצת קשה תפסיק, תן סטארטר תנסה להניע.
אתה לא חייב לפתוח את הבורג, אלא לפמפם עד שהמשאבה נהיית קשה=הפילטר מלא בסולר, ואז להניע.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.