צפייה בגרסה מלאה : חייב את עזרתכם!!!
שלום לכום..
אני מאוד מקווה שמישהו כאן יודע מה עושים או חושב שהוא יכול לעזור...
יש לנו גורה (רועה גרמני - ללא תעודות) בת 5 חודשים
היא באמת הדבר הכי חמוד ויפה שיש בעולם
לפני שבועיים וחצי היא עברה תאונה שנראתה יחסית קלה..
לאחר כמה ימי מנוחה היא חזרה לרוץ ולשחק והכל נראה טוב..
אבל כמה ימים לאחר מכן היא התחילה להתעייף.. (קושי לעלות מדרגות, לרוץ, לשחק)
לקחנו אותה לווטרינר והוא חשב שהיא מתחה רצועה בברך..
עברו כמה ימים והיא לא הצליחה לקום.. היינו צריכים להחזיק אותה שתעשה צרכים אפילו..
בדיקה וצילום רנטגן הראה לנו שיש לה שבר בחוליה אחורית בגב.
רגע היא במרפאה במנוחה עם תרופות מקווים שהיא תחלים.. אבל ביום ראשון נצטרך לקבל החלטה.. במידה והיא לא תחלים יש אופציה לקחת אותה לצילום סיטי ולבדוק אם אפשר לנתח או להרדים אותה..
חשוב מאוד להגיד שהיא גורה קטנה, היא עדיין בריאה מלבד הלחץ הזה על עמוד השדרה היא אוכלת משחקת ומנסה להתאושש.
אולי מישהו מכיר גוף או ארגון שיכולים לעזור במימון של ניתוח כזה.. אני מוכן להתחייב להחזיר כל שקל עם הזמן וגם חלק מהכסף אני אוכל לארגן כרגע
זה בערך 15,000 ₪ צילום + ניתוח
אני יודע שזה סכום לא קטן ואני מאוד לא אוהב להיות במצב הזה... אבל אני אעשה הכל כדי להציל אותה.
אשמח לכל התייחסות שיכולה לעזור
תודה רבה מראש!!!!!!! ושבת שלום
נקווה לטוב...
בכל בי"ח וטרינרי נורמאלי (הכפר הירוק/ בית ברל), יפרשו לך את הסכום ל 12 תשלומים לפחות.
עדיף לך מהלוואה.
אני הייתי במצב דומה עם כלבה שבכלל לא הייתה בהתחלה שלי, מבחינתי לא היה מה לעשות אלא לעשות את הניתוח. ממליץ בחום להתרחק כמו מאש מבית החולים הווטרינרי בבית דגן. גרועים זו לא מלה כדי לתאר אותם. בכל פעם שהבאתי אליהם חיה היא יצאה או בשקית או שהם לא זיהו את הבעיה שווטרינר אחר פתר בחמש דקות. מאיפה אתה? יש בשוהם ווטרינר שאני מאוד מעריך, אפילו שניים.
אני מעמק יזרעאל.. אנחנו אחרי כמה בדיקות וצילום רנטגן..
רואים די בברור את השבר בחוליה..
יש לה תחושה ברגליים מרגישה כאב אבל לא יכולה לקום.. כל הגוף מלבד החלק האחורי בסדר גמור..
הווטרינר המליץ ללכך ל"חוות דעת" זה או שם או בית דגן.. לעשות סיטי והסתכלות של ניורולוג
הרבה תלוי במצבה הנוירולוגי.האם החולשה הקיצונית היא מכאב(פחות סביר)או מחוסר עצבי?האם יש איזו תחושה ברגליים האחוריות?
במקביל חשוב לדעת בדיוק מה הנזק וכמה תזוזה יש באזור השבר בגב.
רק בעקבות הערכה כזו תדע אם יש טעם לנתח,לנסות טיפול שמרני או להתכונן להפרד.
שיהיה בהצלחה.
אני עובד עם אחד מהבעלים של המרכז הוטרינרי בבית ברל, הם אנשים מקסימים, מקצועיים והגונים מאוד. עוד וטרינר שאני ממליץ בחום להתייעץ איתו הוא יובל סמואל, אמנם המרפאות שלו מרגישות קצת כמו סרט נע אבל בעת הצורך הוא הוכיח את עצמו יותר מפעם אחד.
ועכשיו בנימה קצת יותר אישית, בתור מי שמגדל כלבה עם אפילפסיה קלה כבר עשור ומחזיק כמה חתולים בבית ומאוד אוהב חיות אני יכול להגיד לך בודאות שאם הייתי עומד מול החלטה כמו שלך ועם כל הצער שבדבר הייתי מרדים את הכלב, במיוחד אם הסכום הוא הוצאה אדירה מבחינתך.
קודם כלתודה על התגובות!!
ישלה תחושה ברגליים.. היא מגיבה לכאב באזור.. כמו שנכתב פה, מדובר בחוסר עצבי, בצילום נראה כאילו החוליה האחרונה בגב נוטה באלכסון ולוחצת על תעלת עמוד השדרה..
כל הסימנים מלבד החוסר העצבי נראים טוב.. (אוכל שתיה תגובה וכו׳)
עוד אופציה מאוד שווה לבדוק הוא מדקר לכלבים. זה עושה פלאים מניסיון גם על כלבה שעברה דריסה
בינימין - 0545654355
הדר גוטמן שטרן (איתה לא היה לי ניסיון אישי אבל שמעתי המלצות) - 054-5509857
אתה מכיר עלויות פחות או יותר?
בנימין היה לוקח לנו על טיפול (לאפילפסיה בכלל) סביב 130 ש"ח, אבל מאז עבר קצת זמן, תתקשר.
נפיחות סביב חוט השדרה בהחלט משפיעה על התנועתיות עד כדי שיתוק.
לחתולה שלנו, אחרי שבירת חוליה בגב וריאה מנוקבת (ביס מבוקסר, נחשב כמו תאונה?), לקח מעל חודש לחזור ליכולת תנועה סבירה, כשבכל הזמן הזה התנועה שלה הוגבלה בכוונה כדי שהעסק יחלים.
ללא ניתוח ולא התערבות כירורגית.
malikmalik
15-08-15, 00:21
לפני כמה שנים עמדתי בסיטואציה דומה. הכלבה נדרסה ושתי הרגלים הקדמיות נזקקו לפלטינה. ההוצאה היתה גבוהה ממה שאתה מתאר ואדירה מבחינתי. השיקול שלי היה שהכלבה צעירה וההחלמה היתה אמורה להיות מלאה. "חוות דעת" בבית ברל היו נהדרים ולמרות הקושי הכספי ביצענו את הניתוח. לאחר מכן היתה הסתבכות, היו עוד שני ניתוחים אחד להחלפת פלטינה (המפלצת שברה אותה!) והשני להוצאת אותה פלטינה אחרי איחוי בגלל דלקת. בניתוח האחרון שילמתי רק מחיר עלות של הניתוח כי גם הם הבינו שאני כבר חנוק לגמרי כספית וגם אז הוחלט מראש שאם תהיה הסתבכות נוספת נרדים כי לא היו יותר משאבים כספיים.
לשמחתי כל התהליך היה שווה את זה כי הכלבה החלימה אחרי כל הסאגה הזו החלמה מלאה וכבר כמה שנים שהיא כלבה בריאה שמחה פעילה וטיפשה כמו קודם.
בהנחה והסכום הכספי לא דמיוני לחלוטין עבורך, זה השיקול שהייתי עושה גם הפעם, האם צפויה החלמה מלאה ותקבלו כלבה צעירה ובריאה שהחיים לפניה?
אגב כהערת שוליים - כל אחד מהניתוחים שלה היה גם מיד לפני נסיעה לחו"ל רק כדי להוסיף גורם לחץ להחלטות ...
למיטב זכרוני, ניתן לבטח חיית מחמד בביטוח בריאותי.
malikmalik
15-08-15, 08:09
"שי לחבר" זה הביטוח הרפואי היחיד שאני מכיר לבעלי חיים. בזמנו עלה 1030 שקלים לשנה. עשינו שנה אחת בשנה שאחרי הבלגן ואחר כך החלטנו שזה כבר סכום לא הגיוני להוציא כל שנה.
boaz avrahami
15-08-15, 08:12
http://www.fnx.co.il/sites/docs/polarchive/generalinsurance/polisa_best_friend.pdf
malikmalik
15-08-15, 08:14
גם "שי לידיד" זה של הפניקס. יקר מאד לטעמי וגם הכיסוי די נמוך
http://www.pet-insure.co.il/main.asp
"שי לחבר" זה הביטוח הרפואי היחיד שאני מכיר לבעלי חיים. בזמנו עלה 1030 שקלים לשנה. עשינו שנה אחת בשנה שאחרי הבלגן ואחר כך החלטנו שזה כבר סכום לא הגיוני להוציא כל שנה.
כמו בכל ביטוח, כל אחד עושה את ה risk analysis בהתאם להבנתו...
malikmalik
15-08-15, 10:22
ברור.
הי,
אני אשתו של שי החבר בפורום ואני וטרינרית.
שבר בחוליה בצירוף עם העובדה שאתה מתאר סימנים של פגיעה עצבית הם בתחום התמחותו של וטרינר נוירולוג. לפי מה שסיפרת אני מסכימה עם המלצת הוטרינר שלך שהשלב הבא הוא לא עוד וטרינר כללי אלא מרכז מומחים.
מאוד ממליצה על דוקטור איתי סרוגו בחוות דעת- מקצועי מאוד ולא ידחוף לניתוח אם יש אפשרויות פשוטות יותר . מתחילים בבדיקה גופנית, רואים את הצילומים שנעשו ואז יציעו לך איך להתקדם (אגב, יכול להיות שהוא יכול להגיע אליכם לבדיקה הראשונית ולפי התחזית שייתן תחליטו איך להתקדם).
כל עוד יש תפקוד עצבי הסיכויים יכולים להיות מאוד טובים להחלמה, אפילו מלאה, ולא הייתי מקבלת החלטות קיצוניות בלי לפחות לעבור בדיקה של נוירולוג מומחה.
גם לבית החולים ברור שבמקרים מסוימים העלויות הן גבוהות מאוד והם בהחלט באים לקראת הבעלים/לקוחות באפשרות לפרוס את התשלום.
ואפילו אם תחליטו שניתוח אינו אפשרות עבורכם- ייתכן שיש אפשרות לטיפול שמרני (כלומר ללא ניתוח), שגם אם סיכויי הצלחתו פחות טובים, אפשר לשפר אותם בעזרת פיזיותרפיה ודיקור סיני, ולא לוותר מראש.
שיהיה לכם בהצלחה ואשמח לעזור אם יש לכן עוד שאלות.
כרמית
׳›׳¨׳׳™׳× ׳×׳•׳“׳” ׳¨׳‘׳”!!! ׳–׳” ׳׳¢׳•׳“׳“ ׳׳©׳׳•׳¢ ׳©׳™׳© ׳×׳§׳•׳•׳”..
׳§׳‘׳¢׳*׳• ׳׳” ׳‘׳™׳•׳ ׳¨׳‘׳™׳¢׳™ ׳×׳•׳¨ ׳‘׳´׳—׳•׳•׳× ׳“׳¢׳×׳´ ׳‘׳¢׳§׳‘׳•׳× ׳”׳׳׳¦׳•׳× ׳¨׳‘׳•׳×.. ׳*׳¨׳׳” ׳׳” ׳§׳•׳¨׳” ׳׳—׳¨׳™ ׳¦׳™׳׳•׳ ׳•׳‘׳“׳™׳§׳”..
׳׳*׳™ ׳׳¢׳“׳›׳..
׳×׳•׳“׳” ׳¨׳‘׳” ׳׳›׳•׳׳ ׳‘׳׳׳×!!!! ׳–׳• ׳©׳•׳‘ ׳”׳•׳›׳—׳” ׳©׳׳¡׳×׳•׳‘׳‘׳™׳ ׳₪׳” ׳׳*׳©׳™׳ ׳׳“׳”׳™׳׳™׳, ׳׳—׳׳ ׳׳× ׳”׳׳‘
׳•׳”׳׳•׳•׳׳™ ׳©׳*׳¦׳ ׳׳–׳” ׳‘׳©׳׳•׳ נ™
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.