התחברות

צפייה בגרסה מלאה : התלבטויות לג'יפ הבא

cyber2200
22-08-15, 12:22
התקציב נמוך, נמוך מאד, משהו כמו 20K ואני לוקח בחשבון שיש מצב שאני אצטרך להשקיע כסף בנוסף, נגיד משהו כמו 10K על תיקונים ועוד משהו כמו 10K על שיפורים, בשנה שנתיים הראשונות + בלאי ודברים לא צפויים. יש לי מרווח נשימה, אם לא לא הייתי מתעסק עם כלי כל כך ישן.
הרכב אמור לשמש אותי גם ביומיום ובגלל זה רכבים כמו סמוראי או ויטרה קצת פחות מושכים אותי.
איסוזו טרופר קצר וידני או טראנו קצר וידני ניראים לי ממש טוב - הבעיה היא איך הכלים האלה בשטח במצב המקורי שלהם והאם יש שיפורים זמנים ומבחירים הגיוניים. האם יש איזה יתרון או חיסרון במנועי דיזל? מה אתם חושבים מבחינת הזמינות של שיפורים? אני מדבר בעיקר על מיגונים והגבהה של משהו כמו 2" ואולי בעתיד על נעילות דיפרנציאל.
אשמח לכול דעה.
המון תודה!

אמיר ב.א
22-08-15, 15:39
בסכום כזה יהיה לך קשה למצוא רכב סביר שהוא לא נבלה - שתוציא עליו הרבה יותר בתיקונים.
אם אתה לא רוצה סמוראי או ויטרה זה מצמצם לך מאוד את האפשרויות שעוד נישארו בתחומים האלה.

תשקול לרדת מזה ולחזור עוד כמה שנים עם סכום קצת יותר גדול.

omri_t
22-08-15, 17:19
משהו בחשבון שלך לא מסתדר.

20 לקניה ועוד 20 ליישור קו ושיפורים?
תקנה כבר אוטו ב 30 ותשאיר 5+5 זה יפתח לך אופציות.

ב 20 ועוד רכבים כמו שציננת זה פשוט מתכון להוצאות גבוהות והרבה תסכולים...

שגיא S
22-08-15, 18:14
תחתור לכיוון של פג'רו Q ידני קצר. יש כאלו עם נעילה אחורית, צמיגי 31" זה חוקי אצלם. לא צריך כלום יותר מזה, אולי הגבהה קטנה. יעשה כל מה שהג'ימני שלך עשה

cyber2200
22-08-15, 21:20
תחתור לכיוון של פג'רו Q ידני קצר. יש כאלו עם נעילה אחורית, צמיגי 31" זה חוקי אצלם. לא צריך כלום יותר מזה, אולי הגבהה קטנה. יעשה כל מה שהג'ימני שלך עשה
ג'ימני זה ג'ימני :) וסוזוקים בכלל, כולל ויטרה ידנית או סמוראי או ג'ימני ידני הם תמיד אופציה מבחינתי. פשוט רוצה לשקול גם דברים אחרים בעיקר בגלל עניין הנוחות ביומיום. ד"א אני מדבר פה כרגע תאורטית, אני באמת מאמין שהג'ימני הזה יהיה בסדר ואני מאד מקווה שבסוף אני אשאר איתו, לפחות בחודשים הקרובים.

cyber2200
31-08-15, 12:11
מבחינת שיפורים: נגיד ואני אקנה טרופר או טראנו - להבנתי נעילות דיפרנציאל זה רק ARB וזה מאד יקר כך שאני לא מאמין שאני אעשה כזה דבר אלא אם אני אמצא רכב שכבר יש עליו ARB. עדיף כבר לקנות סמוראי או ויטרה.
מבחינת שיפורים אחרים - ניראה שמיגונים כולם מוכרים, מה בקשר לבולמים וקפיצים (הגבהה של משהו כמו 2")? קל למצוא מישהו שישפר במחיר הגיוני?
ברור לי שזה לא סוזוקי...

שגיא S
31-08-15, 13:39
מבחינת שיפורים: נגיד ואני אקנה טרופר או טראנו - להבנתי נעילות דיפרנציאל זה רק ARB וזה מאד יקר כך שאני לא מאמין שאני אעשה כזה דבר אלא אם אני אמצא רכב שכבר יש עליו ARB. עדיף כבר לקנות סמוראי או ויטרה.
מבחינת שיפורים אחרים - ניראה שמיגונים כולם מוכרים, מה בקשר לבולמים וקפיצים (הגבהה של משהו כמו 2")? קל למצוא מישהו שישפר במחיר הגיוני?
ברור לי שזה לא סוזוקי...

אנשי הסוזוקי לא מבינים שבסוזוקי חייבים נעילות כי לרכב צמיגים קטנים, חחסר כוח ואין לו מהלך מתלה מספק.
מה שסוזוקי ג'ימני עושה עם נעילה - הטרופר עושה בלי.

סולי
31-08-15, 13:44
לא הוא לא.

raanan
31-08-15, 15:26
אשמח לכול דעה.
המון תודה!
רוצה את השורה הסופית ?
קנה פרייבט "וכשתגדל" ויהיה באפשרותך מזומנים לרכוש ובעיקר להחזיק, אז SUV מגודל !
אם אין לך סבלנות, אז סוזוקי צנוע בינתיים.

נעילות, הגבהות וכו' .... תשאיר לשלב הבא ...
(גם כך התקציב יקשה עליך למצוא רכב שטח
ברמת אחזקה פדנטית)

בהצלחה
רענן

-->