התחברות

צפייה בגרסה מלאה : זרקורי לדים כחול לבן..?

asafk
24-08-15, 22:58
100828

ביקרתי היום אצל מכר שמייצר כל מיני פנסים לשוק הצבאי בעיקר, וראיתי אצלו מוצר שהוא פיתח. זרקורי עבודה, בכל מיני גרסאות - הצפה וממוקד ומשולב פליקרים... בכל מקרה לא מוצר שמיועד בכלל לשוק של חובבי השטח במקור, אבל נראה לי מעניין. העקרון הוא שהוא לוקח חלק אחורי מתכתי סטנדרטי שרוב היצרנים הסיניים משתמשים בדומים לו, ומרכיב אלקטרוניקה שלו, לדים איכותיית ועדשות איכותיות במיוחד, וחלק קדמי מתכתי בהתאם ללקוח (מה שאתם רואים כאן זה חלק קדמי אחד "רגיל" ואחר שמיועד להתקנה בתוך פגוש).

אז למה אני מספר לכם את כל הסיפור הארוך הזה?
כי ראיתי שיש כאן הרבה דיבורים סביב זרקורי לדים כאלו ואחרים. ולצד הסיניים הזולים יש שוק גם למוצרי פרימיום - האיכותיים נמכרים ברשת במאות דולרים ליחידה. כלומר - אם יהיה מוצר כחול לבן אפשר לעשות עם זה משהו.
אז אם רוצים להתמקד בדגם או שניים ספציפיים שיהיו ברמה הגבוהה ביותר מבחינה טכנית, מה נראה לכם הדגם הנכון? עוצמה / צורה / גודל..
??

אסף.

גלעד .ג.
24-08-15, 23:30
אסף היום שהזמנה מסין היא נגישה מאוד וזולה הוא יידרש להציע את המוצרים במחיר אטרקטיבי (גם אם יהיה גבוהה יותר)...

בכל מקרה מעניין להכיר את המוצר ואת הרמה שבו הוא יעמוד.

בהצלחה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

asafk
24-08-15, 23:39
התחרות לא תהיה מול הסיניים הזולים. זו לא הכוונה. אלא מול מוצרי הפרימיות האמריקאיים (בעיקר) והאירופיים.
ההבדל באיכות מוחשי - מי שמחפש זול לעולם ימצא יותר זול. מי שמחפש איכות יהיה מוכן לשלם יותר. וכאן מדובר במוצרים איכותיים ומוכחים שעומדים בבדיקות די קשות שדורשים יצרני כלים צבאיים.
אבל כאמור, עוד לא הצלחתי לשכנע את הברנש למכור לשוק האזרחי... רק הבטחתי פידבק על הדגמים שיכולים להצליח.

אסף.

boaz avrahami
24-08-15, 23:44
אסף, מה פוטנציאל שוק הפרימיום הישראלי?

שלא יבנה על השוק הפרטי אם הוא לא רוצה להחזיר חובות בשנים הבאות.
שוק קטן, תקורות גבוהות חוקי המשחק נגדו כיצרן.

אגב, יש לו יתרון מול שוק הפרימיום הבנלאומי?

asafk
24-08-15, 23:53
המטרה כאן היא לא ניתוח שיווקי. אלא באמת לראות מה אנשים צריכים. הכוונה היא לג'יפאים שמוכנים לשלם קצת יותר כדי לקבל מוצר הרבה יותר איכותי מהזבל הסיני הממוצע.
כמה זה יעלה... מה גודל השוק... זה אחרי זה.

אסף.

boaz avrahami
25-08-15, 00:09
אני לא מהנדס ולא בעל תואר בשיווק אבל לא מבין איזה ערך תשיג אם המוצר/ים לא ממש מוצגים לבחינה והמחיר לא ברור...

באיזה אופן האיכות מוחשית?
בכמה אחוזים המוצר יעלה יותר?
אחריות היא גם פקטור, במיוחד בשוק פרימיום. מה מקבלים?

אולי תעשה שאלון כמו שסביון עשה בזמן לימודיו

joedavni
25-08-15, 08:51
מתוך היכרות טובה עם שוק תאורת הלדים אני מבקש להדגיש את חשיבות האיכות של גוף המתכת, התפסים, הברגים והזכוכית. פנסי האיכות האירופים והאמריקאים נבדלים גם ואלי במיוחד ברמת גוף התאורה-עמידות לקורוזיה ולויברציות, גוף שלא מתנפץ בנפילה, זכוכית עבה ושקופה, הלחמות טובות, חוטים בעובי הנכון ועוד ועוד.

shachar
25-08-15, 11:05
אני יכול להגיד מה היו הדרישות שלי מפנסים נוספים שמותקנים אצלי ברכב.
1. זוג קידמיים - הצפה - מוטים הצידה מעט במטרה לפתוח את השביל לצדדים.
2. זוג בצדדים על הגגון - הצפה - תאורת מחנה הספק לא גבוה כדי לא לסנוור.
3. אחורי - הצפה - תאורת עבודה ותוספת לאור רוורס במידת הצורך.

מדי פעם שוקל לתגבר את הקידמיים כדי ליצור פיזור יותר רחב של האור.

asafk
25-08-15, 16:02
תודה שחר. אתה יודע מה העוצמה?

אסף.

נדב ש.
25-08-15, 16:26
אצלי מותקנים זוג מקדימה הצפה 27w ככה כתוב עליהם, 9 לדים, עגולים.
אני צריך עוד זוג לאחורה(או 4, להחליף גם את הקיימים), אותו עקרון.
לציין שלא קניתי עד עכשיו כי אני לא כל כך מרוצה מהקידמיים, ניראים לי חלשים מידי לעומת מה שכתוב עליהם, היו לי כאלה דומים ברכב הקודם שסיפקו יותר עוצמה.

100844

shachar
25-08-15, 16:36
לזכרוני הקדמיים 27w האחורי 18w או משהו דומה והצדדיים 18w או פחות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

המשוטט
25-08-15, 16:55
מבחינת לקוחות אפשריים :
חקלאים ,ביחוד המרססים בלילות ומפעילי הקומביינים למניהם (באיזור הנגב המערבי /חוטף עזה מוציאים תפו״א בלילות).
נפוצים אצלהם ה 27w העגולים ביחוד כאור מפוזר.

יש לציין שרוב החקלאים שאני מכיר מרוצים מהפנסים הסיניים ששורדים הרבה יותר מהזרקורים הרגילים....

Sent from my SM-G7105 using Tapatalk

סולי
25-08-15, 20:08
אני הייתי שמח אם היו 6*10וואט. בכל יחידה. בתצורה של הפצה...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

גלעד .ג.
25-08-15, 23:02
אני בטוח שלא יתמודד מול המוצרים הסיניים הזולים, איכות עולה כסף...

אני יכול להעיד על עצמי שהזוג פנסי לד 27w (לפחות זה ההספק המוצהר) הסיניים עושים עבודה טובה יותר מהרביעייה הממותגת (לא לד) שהיו לפני...

Sent from my iPhone using Tapatalk

-->