PDA

צפייה בגרסה מלאה : המשך סיפור הגיר האוטומטי של ג'ימני 1999

cyber2200
02-09-15, 13:23
טוב, אז אחרי ניסיון ראשון לא מוצלח במיוחד הגעתי למכון גיר שני בסדרה. הפעם אחרי בירור קצת יותר מקיף והמלצה של אחד מחברי הפורום. הסיפור לקח משהו כמו שבוע ועלה סביב ה-8 אלף וכלל בנוסף לחלקים מכנים של הגיר גם התעסקות עם ה"מוח" ההידראולי של הגיר. המוח הזה כנראה עדיין לא מושלם ועדיין לא החלטתי אם אני משאיר את זה ככה או ממשיך לנסות לתקן. כרגע ההעברה בין ראשון לשני לא חלקה, עד כמה שאוטו מ-99 יכול לסוע חלק. יכול להיות שזה יסתדר עם תוסף לשמן וקצת שחיקה, יכול להיות שאני אלך על המשך טיפול, אולי לנסות להחליף סולונואידים או למצוא מוח משופץ או חדש.
אז המון תודה למי שהמליץ ועזר.

הלקח שלי מהסיפור הוא שמאד חשוב לבדוק טוב טוב מה האפשרויות בצורה רגועה, כי בדיאבד יכול להיות שהייתי יכול למצוא גיר קומפלט ולחסוך כמה שקלים ואולי להגיע לתוצאה יותר טובה. לא בטוח, אבל תמיד שווה לבדוק.

omri_t
02-09-15, 13:39
רק חבל שפתחת שרשור חדש במקום להגיב בשרשור הישן של עצמך...
ככה שהמידע יהיה מובן גם לאחרים, אולי ישרת מישהו.

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/93798-%D7%95-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A8

על פניו נשמע שאתה לא בכיוון.
אם שיפצו גיר הוא אמור לעבוד.
אם לא עובד- יש אחריות.
מוח הידראולי זה אחלה, פעם היה לי כזה, לקחתי שניים אקמול והוא הפך למוח קרימינאלי.

Saar
02-09-15, 13:44
אל תסכים לשחרר רכב שלא עובד כמו שצריך ממכון גירים.
אח"כ, בכל בעיה שתצוץ הוא יוכל לומר לך שזה בגלל שנסעת כאשר המוח לא תקין והנזק נגרם על ידך שלא באחריות

rob
02-09-15, 15:56
אחרי שיפוץ הגיר צריך להיות במצב חדש!

בזמן השיפוץ מחליפים את כל החלקים שמתבלים ולכן אחרי השיפוץ הגיר חוזר למצב חדש

cyber2200
03-09-15, 11:53
הכול נכון. הבעיה התחילה כשעברתי ממכון אחד למכון שני. השני כמובן לא יהיה מוכן לקחת אחריות על מה שהראשון עשה.
אני מפרסם את זה כאן כדי שאנשים ילמדו לא לעשות את מה שאני עשיתי.

rob
03-09-15, 20:42
השני לא אמור לתת אחריות על מה שהראשון עשה, הוא אמור רק לשפץ את הגיר.

למרות הדעה הרווחת שלשיפוץ גיר אוטומט צריך גורו, האמת היא שהגיר האוטומט הוא בסה"כ מכונה, וככזו אם משפצים בהתאם למפרט של היצרן אז הוא חוזר להיות חדש לאחר השיפוץ.

-->