צפייה בגרסה מלאה : הגבהה לג׳ימיני
קניתי ג׳ימני vvt 2005 לפני שבוע.
ואני שוקל הגבהה של 2 אינצ׳ לרכב, אשמח לשמוע המלצות בנוגע לחברת / סוג הבלמים המומלצים לג׳ימני, השאלה אם שווה להוסיף 1000 ש״ח על שם מותג או שגם חברות פחות מוכרות רלוונטיות.
שורה תחתונה אשמח ליעוץ והמלצות.
תודה
תתחדש זה קודם כל.
לי על הרכב יש קיט של יצרן אוסטרלי EFS.
נותן כשני אינצ'.
אני כבר יותר משנתיים נוסע עליו ומאוד מרוצה, הקיט לא שקע והוא שינה את התנהגות הכביש והשטח לטובה. יתרון נוסף הוא שהוא מגיע שחור ולא בולט.
רכשתי והתקנתי אצל דוקטור מורי בראשון לציון. מומלץ.
Mor Gurevich
03-09-15, 07:31
כמו הבחור מעליי, גם אצלי מורי מראשון התקין EFS לפני כשנתיים וחצי - קיט מדהים ומומלץ.
ייתרונות: נוחות והתנהגות כביש (עדיין ג'ימני, לא להתבלבל, אבל מרגיש הרבה יותר טוב מהמקור), הגבהה מקסימאלית מבלי לחייב שינויים משמעותיים ברכב (מוט פאנהרד, מוט מייצב וכו'), עמיד לאורך זמן (יחסית).
חסרונות: מחיר.
ממליץ בחום על מורי להתקנת הקיט או בכלל - לכל טיפול בג'ימני. הבן אדם קטלוג מהלך ובעל ידי זהב.
בברכה,
מור
אני ממליץ לך להתחיל לטייל- ורק אח"כ שתבין מה אתה צריך ותהיה טיפה יותר משופשף לחשוב על הגבהה ואיזה הגבהה אם בכלל.
אל תרוץ לשפר סתם, אחכ תגלה שזה פחות מתאים לצרכים שלך.
בהצלחה.
לי יש בולמים מונרו וקפיצים קינג ספרינג. סביר בכביש, סביר בשטח. הרבה יותר טוב ממה שהיה במקור. זול יחסית.
תודה על כל התגובות, רק כמה זה אמור לעלות האירוע הזה? נגיד EFS?
לפני 5 שנים התקנתי הגבהה 2" OLDMAN , קיט אוסטרלי, אני מאוד מרוצה, שיכוך המהמורות בכביש השתפר פלאים, סט מצוין, יקר יותר מהאחרים, לא רציתי להתפשר :rolleyes:
מניסיוני: קיט 2.5" של פורארט - עולה 5000 שקל ומרגיש מאוד נוח ובעל מהלך מתלה טוב יחסית.
קיט EFS על רכב של חבר - מאוד מוצלח גם כן. לפי מה שאני יודע המחירים שלו ירדו והוא באיזור ה4200-4400.
מצורפות תמונות של הרכב שלי עם צמיגי 205 וההגבהה 2.5 של פורארט.
אלו שני הקיטים שאני אישית הייתי ממליץ עליהם למי שרוצה לעלות למידת צמיג של עד 215.75.15.
101203101205
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.