צפייה בגרסה מלאה : מהיר והרסני...הערסיאדה של חיים8 מכה שוב. בכולנו
הבבוניאדה מכה שנית, היום בעמודי החדשות של עיתון זניח. ידיעות אחרונות.
כשכולנו נחטוף סגירות וחסימות - שלא נשכח לשלוח פרחים למארגן גן החיות.
:mad::mad:
אירועים כאלו מקרבים את הסוף....
אנחנו מתקדמים לאט אבל בטוח למצב בו נסיעה בשטח תאופשר רק במילואים או בפארקים יעודיים...
תלונה במשטרה על עבריין שעובר על כמה וכמה חוקים באותו יום, כל אזרח יכול להגיש.
אסף.
boaz avrahami
03-09-15, 19:50
רובכם ישן אבל האדיוט פירסם כאן אתמול בלילה את הארוע כולל תמונות וסרט משתוללים ללא תכלית.
חטף כמה העלבות ועד הבוקר נמחק.
לדבריו יריב קלר עדיין חבר פעיל בדרך השטח.
מקווה בשביל יריב שזו טעות...
אני לא מכיר את חיים כהן הנ"ל. אני לא בא לסנגר עליו, על הסגנון שלו או על האירועים הלא חוקיים שהוא מארגן, אבל אני יכול להבין מאיפה זה צומח ואני כבר עכשיו מזהיר שאני הולך לשחק כאן את פרקליטו של השטן - אני כבר לא כל כך חד משמעי נגד האירועים האלה ומצדי תיכנסו בי.
מה באמת? כתבו בעיתון? אז כתבו בעיתון.
אתם מאמינים לכל מה שכותבים בעיתון?...
אני עובד בעיתון. בעיתון הזה ממש. אפילו אני מתייחס בחשדנות לכל מיני דברים שכתובים בו. למעט התאריך, כל מה שכותבים בעיתונים יכול להיות נתון לויכוחים ופרשנויות.
נכתב בעיתון "גרמו לנזק נרחב". אוקיי. נניח. לאיזה נזק בדיוק? האם הכתב הנכבד יודע להצביע ולפרט על אותו נזק או שהוא מצטט את מה שאמרו לו בטלפון מהרשט"ג או סתם מישהו שהיה שם? הרי זה כמו להנהן ולבלוע את כל מה שמקשקשים ראשי אגף התנועה במשטרה כשרוצים לפרגן ל"הגברת האכיפה" שלהם.
רוב כותבי ועורכי העיתון הזה, אנשים משכילים ואינטיליגנטיים עם אג'נדות מאוד ברורות, מתגוררים בת"א וכמעט לא יוצאים מגבולות האיילון פינת הירקון. איפה חולון הם לא יודעים. עד אשדוד אתם רוצים שהם יתאמצו?.... האם אותו כתב בכלל יודע כמה דיונות היו שם פעם, אבל בנו עליהן שכונות ותחנות רכבת וקניונים, הפכו אותן למזבלות, חילקו אותן לטייקונים והפקירו אותן לגנבי חולות, האם גם אז הוא מיהר להזדעק על "נזק נרחב" לבעלי חיים למיניהם?....
רק על דבר אחד אין מה להתווכח וזה על אי חוקיות האירוע הזה. כמו כל האירועים של אדון חיים. גם בנושא הזה יש לפחות שאלה מטרידה אחת:.
אם זה כל כך לא חוקי, איך זה שאחרי כל כך הרבה תלונות במשטרה בשנים האחרונות (והוגשו הרבה תלונות נגדו) אותו חיים עדיין מסתובב חופשי ועושה שוב ושוב מה שהוא רוצה?....:confused:
כל עוד אין ספורט מוטורי חוקי בגלל הסיבות הידועות, מה שיקרה זה שיהיו עוד ועוד אירועים כאלה. וזה מביא אותי להטיל את הפצצה שלי:
הלוואי שחיים כהן הזה היה מחליף את יוסי ניסן בראש הרשות לנהיגה ספורטיבית.
להבדיל ממר ניסן, חיים אוהב ספורט מוטורי, יודע להרים אירועים ולא דופק חשבון לאף אחד. כאלה אנשים צריך שם.
במקום להתנשא עליו, לקרוא לו "בבון" ולדחוף אותו בכוח למשבצת של עבריין, הייתי מציע לו את הג'וב הזה - לעשות את מה שהוא יודע, רק במסגרת חוקית. אולי אז היה כאן ספורט מוטורי חי ובועט.
שיעשה מה שנוא יודע רק בצורה חוקית. ומסודרת. ונקיה. ובטוחה.
אני בעד.
אני מבטיח שכשזה יקרה אני אהיה שם לפרגן.
עד אז הוא עושה דברים שמוציאים לתחביב שלנו - לנהוג בשטח - שם רע.
ו״כתבו בעיתון״ יכול להפוך תוך יומיים להצעת חוק. כבר קרה ועוד יקרה.
אסף.
בשרשור שהוא פתח (ונמחק) הוא אמר שהמשטרה היתה במקום בזמן האירוע, אם זה נכון, אז התגובה בעיתון מגמתית מצידה הירוק, וזה לא יפתיע.
רט״ג, כמי שהן יודעים טוב מאד לתת דוחות בכל הזדמנות שיש שמץ של אפשרות לכיפוף חוקים קיימים לטובתם (חוק נסיעה בחוף..), לא היו שם..
דרור, אתה זוכר למה סגרו את הבור?
זוכר למה הגבילו את הגישה למקורות מים?
בגלל כמה ערסים ועיתון!
גם אני לא מאמין לכל מה שכתוב בעיתון אבל יש כאלה שכן מאמינים ויש פוליטיקאים שמנסים לגזור עלינו קופון, והם עושים את זה בהצלחה.
אז כתבו עליו בעיתון- אז מה?
אז כולנו יכולים לצפות לפגיעה כזאת או אחרת.
six 4 life
03-09-15, 21:18
הנזק התדמיתי שהאירועים האלו עושים הם עצומים לא בגלל היותם אירועים אלא בגלל הארגון החאפרי שלהם ובסופו של דבר הלכלוך העצום שנשאר לאחר מכן ועד היום האדיוט הראשי שמארגן את האירועים לא דואג לנקיון אחריהם כולל גם באירוע הזה.
באירוע הזה יצא לי להיות לזמן קצר ואני רק רוצה לציין לגביי עניין ה"תלונות במשטרה שכל אחד יכול להגיש", שנכחו במקום (בתוך הדיונה, על המתחם שבו האירוע נערך, וסמוך לסככות ה"ספונסרים") 6 שוטרים במדים, חלקם סיור חלקם יס"מ ולא עשו דבר לאף אחד ולאף ג'יפ אלא צפו, כך שעניין החוק לא ברור פה.
דבר שני ועיקרי הוא כרגיל הצביעות שחוגגת בכל מקום בתקשורת ולא מעט גם ברשת כשיש "אויב" משותף.
חשוב שמי שלא יודע ידע קצת עובדות מהשטח - במרחק אוירי של בערך 50-70 מטר מהדיונה נמצא פרוייקט ענק של בניית בית חולים בשלבי בניה מתקדמים. הפרוייקט הזה נגס בחלק עצום מהשטח המדובר (כמה דונמים אם לא כמה עשרות דונמים) ואף אחד לא הניד עפעף מתחילת הפרויקט (כמה שנים אחורה) ועד היום.
בנוסף, הבניה מכיוון העיר עצמה מתקדמת מפרוייקט לפרוייקט אל תוך החולות לכיוון הדיונה וגם על כך אף אחד לא מלין ולא אף מילה מהרשט"ג באף אחד מ2 הנושאים האלו.
אבל כשיש הזדמנות להצביע על "אויבי הציבור והטבע" הלא הם הג'יפים והג'יפאים יש המון אנשים (וגם ג'יפאים שמעניין אותם רק התחת של עצמם כי הם כנראה לא מתקרבים לאיזור הזה אז מה אכפת להם) שיקחו את ההזדמנות ב2 ידיים כמו בכתבה הזו וכמו בהרבה מקרים אחרים ויצטרפו לעליהום.
נזקים לדיונה? נו באמת. כל שישי ושבת עוברים באיזור מאות ג'יפים אופנועים וטרקטורנים במשך שנים, רק עכשיו שנעשה אירוע מישהו נזכר שאוי ואבוי העיפו חול.
אם מישהו קונה את הקשקוש הזה כנראה שהוא לא מכיר לא את האיזור ולא את הדיונה.
בשביל לפגוע בג'יפאים לא צריך את חיים ולא צריך עיתונים. אפשר לעשות את זה בכל רגע נתון.
"שם רע" כבר יש לנו אוטומטית ולא רק בגללו. מספיק שיש לך ג'יפ כדי שכל מיני בועלי טויוטה פריוס יתייגו אותך כ"עשיר", "ערס", "מניאק", "הורס טבע", "חסר בטחון", "בעל זין קטן" ועוד שאר תארים, כינויים ותובנות עקומות של פסיכולוגים בגרוש.
לא שאני בעד אירועים לא חוקיים או בעד חיים ופועלו, אבל בינינו, באים לדיונה הזו עשרות רבות של ג'יפים בכל יום שישי ושבת ואף אחד לא מתרגש.
אבל רק ברגע שזה "תחרות" ומפורסם בפייסבוק, כל הנשמות הטובות מתעוררות, כל "חובבי הטבע ושומרי הסביבה" שגרים במרכז ת"א (יסלחו לי התל-אביבים שבינינו, כן?...) ולא יודעים להבדיל בין יבלית לחרצית ומחבקים עצים מרחוק, דרך טלויזיה. ואני מבטיח לך שזה יהיה ככה בכל פעם שמישהו ינסה להרים תחרות. חוקית או לא. אבל אין מה לדאוג. ספורט מוטורי של ממש כבר לא יהיה כאן. בטח לא עממי ונגיש.
לדעתי, הבוקסה הקטנה הזו, בתחתית עמוד 34 הזניח-מינוס ובטח הכותרת הפלצנית שלה - היא סוג של פופוליזם זול. אבל זו רק דעתי ובכלל מה אני מבין.
boaz avrahami
03-09-15, 21:21
+1 ל zerez
לא ייתכן עם כמות כזו של משתתפים, ומיקום מול דלת תחנת משטרה גדולה שהם לא היו שם.
2. (א) לא ינהג אדם נהיגה ספורטיבית אלא לפי הוראות חוק זה.
9. (א) לא יקיים אדם ולא ינהל, בין בעצמו ובין באמצעות אחר, אירוע של נהיגה
ספורטיבית בקטע דרך או בשטח אחר שאינו טעון רישיון לפי סעיף 8 (להלן - מסלול מירוץ
ארעי), אלא ברישיון לפי סעיף זה ובהתאם לתנאיו.
20 . (א) הרשות המוסמכת רשאית לבטל רישיון שנתנה לפי הוראות חוק זה או להתלותו,
לאחר שנתנה לבעל הרישיון הזדמנות להשמיע את טענותיו, בהתקיים אחד מאלה:
...
...
( 3) הופר תנאי מתנאי הרישיון או הוראה מהוראות לפי חוק זה.
2
. (א) אלה דינם מאסר שנתיים או קנס כאמור בסעיף 61 (א)( 4) לחוק העונשין,
התשל"ז 121977- (להלן - חוק העונשין):
....
( 2) המקיים או המנהל אירוע נהיגה ספורטיבית במסלול מירוץ ארעי, בלא רישיון
או שלא בהתאם לתנאיו, בניגוד להוראות סעיף 9.
(ב) אלה דינם מאסר שנתיים או קנס כאמור בסעיף 61 (א)( 3) לחוק העונשין:
...
...
...
...
( 5) הנוהג בכלי תחרותי נהיגה ספורטיבית שלא במסלול מירוץ מאושר, בניגוד
להוראות סעיף 13 ;
מתוך:
http://www.knesset.gov.il/laws/data/law/2043/2043.pdf
אסף.
במדינה שלנו, עם המשטרה הזו שלנו, הכל ייתכן וחצי.
אם גנב רכב נעצר ונלקח לתחנת משטרה ושם פותחים לו עוד תיק ומשחררים אותו, אז הכל ייתכן.
אם במקום לתפוס גנבים ופושעים אחרים, קציני משטרה עסוקים כל הזמן בזיונים, אז הכל ייתכן.
אם חברת כנסת מעשנת מריחואנה מול המצלמה בהתרסה ולא עושים לה כלום, הכל ייתכן.
סתם כדי לדעת, האם הדיונה עצמה היא בתחום שמורה? יכול להיות שבעצם לא נעברו שם עבירות על החוק למעט הכרזת האירוע כ"תחרות"?...
אם אסור לנסוע שם, אז כל שישי ושבת היו מחטיפים שם דוחות על ימין ועל שמאל. מה שלא קורה בפועל. אז?....
כל מי שכתב בשרשור הזה מעליי עבריין עם הרכב שלו וגם סביר להניח בטיולים שלו, אנחנו חיים במדינה שבה התקנות נועדו להטיב עם בעלי ההון ולא מאפשרים לחיות:
1. כל מי שמגביה את הרכב שלו בחצי מ"מ - היום עבריין
2. אתה רוצה צמיגים גדולים יותר לג'יפ שלך, כמו שבכל העולם הנאור עושים בשניה, אתה עבריין גדול
3. אתה נוסע בשמורת טבע שבה פתחו שבילים אין קץ אבל רק אחד מסומן אתה עבריין
4. אתה רוצה אירוע ספורט מוטורי - אתה עבריין כי אין סיכוי שתצליח לעמוד בשלל התקנות המגוכחות
5. כי אם אתה מעיז לנסות להביא חלק לרכב שלך מאיביי, שהוא נופל ברשימת "אביזרי הבטיחות", אתה נידון למוות...
אז בא אותו חיים ומרים אירוע, שממש לא לטעמי ולא אגיע לאירוע כזה, אבל להרבה אנשים מתאים, כי הג'יפ שקנו ב 300,000 ש"ח לא יכול לרדת לנחל נקרות בגלל שלהגביה אותו ולשים צמיג נורמלי הוא לא יכול, כי הוא עבריין אם עשה, אז הוא בא לשחק בחול, להרגיש גבר, עם קהל.
אז תמשיכו לשלם בשקט לבעלי ההון, לממן את פקידי משרד התחבורע, שמחר יביאו איזה תקנה חדשה ולהקשיב לאיזה עיתונאי שרק רוצה רייטינג בלי להבין דבר וחצי דבר בתחביב שלנו.
. ואני מבטיח לך שזה יהיה ככה בכל פעם שמישהו ינסה להרים תחרות. חוקית או לא. .
כל פעם?
תן דוגמה. מהתחרויות החוקיות שהיו בשנים האחרונות. מעטות מדי - נכון. לא נגישות - נכון. אבל מה שכתבת פשוט לא נכון עובדתית.
אסף.
"תחרויות מעטות מדי"?.... כבר מזמן לא היתה כאן מכבסת מילים מגוחכת יורת מזו.
אנחנו בתחילת ספטמבר. מתחילת השנה ועד עכשיו היתה רק תחרות אחת.
יוסי ניסן הבטיח עוד אחת, נדמה לי שהוא דיבר על סוף החודש הנוכחי. יש חדש?
"לא נגישות". עוד מונח מכובס.
חשבת למה ה"תחרויות" האלה נערכות אי שם בנ.צ. עלום אי שם מעבר להרי החושך? ללא קהל?
כדי שלא יבואו כל החכמולוגים מהסוג שהתקשר לאותו עיתונאי ויתלוננו שהרעש/אבק/לכלוך מפריע להם.
אחלה של ספורט זה. כשכל מי ששווה משהו בספורט המוטורי שלנו כבר לא טורח להגיע בכלל ומעדיף להתחרות בחו"ל.
ואז אתם תכתבו בפעם המאה "האור בקצה המנהרה?".... אחלה של אופטימיות. או מזוכיזם. תבחר.
ותיכף גם תגיד לי שה"ספורט המוטורי" הזה נגיש לכל אחד. כן, בטח, כל אחד יכול. בתנאי שהוא מיליונר. לזה דאגו ביסודיות מרשימה ובלתי הפיכה גם אנשים טובים משלנו.
עזוב. אתה יודע טוב מאוד שכל העסק תקוע. זה לא מצדיק עבירות על החוק, אבל אני בהחלט יכול להבין שלאנשים נמאס והם רוצים פעילות מוטורית-ספורטיבית נגישה. את זה חיים נותן להם. ואם רק היה לו מספיק שכל להשאיר אחריו מקום נקי, בכלל הייתי בעדו.
בתור אשדודי אני יכול להעיד שהאירוע הזה הוא ילד לעומת החוליגניזם שתרחש באיזור ובחופים בסופי שבוע. נסו ביום שישי ב12 בצהריים לשבת בפארק של השיקמים יותר מעשר דקות בלי לצאת משם חירשים ומאובקים.. משום מה לאף אחד זה לא מפריע. סתם, מצאו סיבה להתייפיף אז תפסו עליה טרמפ. תמיד ניתפס בתור רעה.. כי שבוע הבא ידרס עוד ילד על ידי טרקטורון בחוף.
תטיילו, תהנו, ותשמרו על התחת שלכם.
"תחרויות מעטות מדי"?.... כבר מזמן לא היתה כאן מכבסת מילים מגוחכת יורת מזו.
אנחנו בתחיל תספטמבר. מתחיל תהשנה ועד עכשיו היתה רק תחרות אחת.
יוסי ניסן מבטיח עוד אחת נדמה לי שהוא דיבר על סוף החודש הנוכחי. יש חדש?
"לא נגישות". עוד מונח מכובס.
חשבת למה ה"תחרויות" האלה נערכות אי שם בנ.צ. עלום אי שם מעבר להרי החושך? ללא קהל?
כדי שלא יבואו כל החכמולוגים מהסוג שהתקשר לאותו עיתונאי ויתלוננו שהרעש/אבק/לכלוך מפריע להם.
אחלה של ספורט זה. כשכל מי ששווה משהו בספורט המוטורי שלנו כבר לא טורח להגיע בכלל ומעדיף להתחרות בחו"ל.
ואז אתם תכתבו בפעם המאה "האור בקצה המנהרה?".... אחלה של אופטימיות. או מזוכיזם. תבחר.
אבל מישהו עשה על זה כתבה שלילית?
ועל ארבעת התחרויות שהיו בשנה שעברה?
אסף.
אבל מישהו עשה על זה כתבה שלילית?
ועל ארבעת התחרויות שהיו בשנה שעברה?
אסף.
אם מישהו היה מתגורר ברדיוס של כמה ק"מ מהחור הנידח שבו נערכו ה"תחרויות" האלה, ללא קהל, ללא ספונסרים, ללא סיקור, ללא תקווה (נדמה לי ששלוש מהן נערכו בסוף דצמבר, יום אחרי יום אי שם בקצה הבקעה?... העיקר להספיק כדי לשריין תקציב לשנה הבאה) הוא כבר היה מוצא סיבה להתלונן על ה"חוליגנים" ואז אותו כתבלב היה כותב בעיתון על "פגיעה אנושה בטבע" ומשפריץ כותרת מרעישה.
. ואני מבטיח לך שזה יהיה ככה בכל פעם שמישהו ינסה להרים תחרות. חוקית או לא.
שורה תחתונה. כתבו או לא?
אסף.
אפילו לא ידעו. איך יכתבו?
ככה זה כשמתחבאים במחתרת. "ספורט חוקי" עאלק.
מחתרת זה גם מה שהיה עד לפני 10 שנים אבל אז זה עבד מצוין. בינינו אסף, לא בשביל זה עשיתם חוק.
זה כשלון חרוץ וגמור ואין לזה שום תקווה ואני עדין בניסוחים שלי. מאוד עדין ודיפלומטי.
חיים, להבדיל מה"תחרויות" החוקיות, מפרסם בפייסבוק ומגיעים 7,000 איש לאירועים שלו. חוקיים או לא. יש שם דוכנים, זה הפנינג, אנשים באים עם הילדים, זה כיף. ככה זה צריך להיות.
אם רק היה יותר מסודר והיו משאירים את השטח נקי, לא היתה לכם תחמושת נגדו בכלל.
וההבדל הכי גדול בין חיים לרשות, זה שהוא לא דופק חשבון ועושה אירועים - והם רק מחפשים סיבות מהתחת למה לא, ואיך אפשר להגביל ולהצר צעדים ולחנוק את הספורט ולדאוג רק לכסת"ח של עצמם ולג'ובים שלהם. אני חוזר ואומר - חיים אולי לא צדיק, אבל מבחינתי, כבר אתמול הוא היה צריך להחליף את יוסי ניסן.
אני לא עשיתי שום חוק. ולא הייתי חלק משום עשיית חוק.
אבל לכתוב שככה יהיה בכל פעם שמישהו ינסה להרים תחרות זה לא רק לא נכון זה מזיק ומרפה ידיים של מי שמנסה בכל זאת לעשות משהו טוב וכמו שצריך.
כי עובדה - אף אחד לא כתב על זה משהו רע. למה? כי עשו את זה בלי להשתין מהמקפצה.
האכיפה הדורסנית נגד נהיגה בחופים על בסיס חוק שלא קשור בכלל, התחילה ממקרה רע של דריסה בחוף הים שזכה בצדק לסיקור רב, ולא בצדק גרם לעליהום תקשורתי כם על מי שלא קשור.
זה עלול לקרות גם לגבי נהיגה בשטח בכלל, בסידור הכוכבים הנכון של עבריין אחד, צדקן אחד, עיתונאי אחד, פוליטיקאי אחד.
שים לב שהיום אוכפים באופן מזעזע חוקים פופוליסטיים שונים ומשונים שנוצרו רק לאחר סימון מטרות על ידי התקשורת.
אסף.
"בלי להשתין מהמקפצה" = במחתרת. בלי פרסום, בלי קהל, בלי סיקור. בלי ספונסרים. בחור נידח.
אז אל תתפלאו שבסוף גם מתחרים רציניים לא יבואו.
"אירוע" צריך להיות גדול, צבעוני, להיות מפורסם, להביא קהל של אלפים, דוכנים, להיות סוג של בילוי.
לא רק להארד קור אלא למשפחות. שאנשים יבואו עם האישה והילדים. שיהיה אקשן וכיף. כן, כמו שחיים עושה.
לא איזה מפגשון מחתרתי ממודר של 15 מתחרים באיזה חור-תחת אי שם בבקעה או בקצה הנגב.
עד מתי יסובבו את כולם באצבע ויקראו לזה "פיילוט" רק כדי שיעשו לכם טובה ויאפשרו לכם להתחרות בלי להסתכן במעצר?
דרור, האירועים בבקעה היו בגלל שקל לייצר אותם שם, למרבה האירוניה זהו מעין אזור ספר שהחוקים בו קצת מעורפלים,מעין שלטון צבאי,מספיק שיש לך תמיכה מהשריף המקומי ואין לך בעיה להרים אירוע,בלי כל הבועג'ראס שיש לנו פה עם המשטרה וכל גורמי הבטיחות למינהם,ואכן היתה תמיכה של המועצה המקומית ותושבי המקום, בכדי להזמין קהל לאירוע חוקי ולדאוג לשלומו "על פי חוק" אתה צריך תקציב של פי כמה מאירוע ללא קהל,אין שום אינטרס למארגן אירוע חוקי לייצר אירוע עם קהל כזה....בנתיים.
לגביי חיים...זה רק משקף את הצורך של הציבור לאירועים "ספורטביים",הלוואי והיה אפשר לאחד כוחות במקום להפריד אותם.
ביננו ,במאמר מוסגר ,פרצופה האמיתי של המדינה ,כל הכבוד לו.
אירועים בודדים כאלה "זוכים" לפרסום, אירועים רבים אחרים כמו הדגמה שאציג, בטח לא מוזכרים
בנסיעה בערבה, נאלצתי לעשות פרסה (אני טירון ומחוסר ידיעה לא מודע להשפעות המזיקות), קיבלתי הערה "מהמדריך" שהיה לידי, לעשות את הפרסה צמודה מאד באותו שביל שנסענו.. לא לעלות על כמה מטרים מהשוליים.....לא יודע כמה אנשים בציבור הרחב יודעים שנהגי ג'יפים ודווקא המנוסים, שומרים ללכת על אותו מסלול מתוך מטרת שימור...ואולי חלק מהמבקרים של ציבור רחב אם היה נאלץ לעשות אותה פרסה היה עושה ברדיוס 15 מטר עם זנק (ללא כוונת זדון) .
דרור, האירועים בבקעה היו בגלל שקל לייצר אותם שם, למרבה האירוניה זהו מעין אזור ספר שהחוקים בו קצת מעורפלים,מעין שלטון צבאי,מספיק שיש לך תמיכה מהשריף המקומי ואין לך בעיה להרים אירוע,בלי כל הבועג'ראס שיש לנו פה עם המשטרה וכל גורמי הבטיחות למינהם,ואכן היתה תמיכה של המועצה המקומית ותושבי המקום, בכדי להזמין קהל לאירוע חוקי ולדאוג לשלומו "על פי חוק" אתה צריך תקציב של פי כמה מאירוע ללא קהל,אין שום אינטרס למארגן אירוע חוקי לייצר אירוע עם קהל כזה....בנתיים.
לגביי חיים...זה רק משקף את הצורך של הציבור לאירועים "ספורטביים",הלוואי והיה אפשר לאחד כוחות במקום להפריד אותם.
ביננו ,במאמר מוסגר ,פרצופה האמיתי של המדינה ,כל הכבוד לו.
טל, אני יודע טוב מאוד למה. ואני גם לא רוצה לגלוש לפוליטיקה שגם היא משחקת כאן תפקיד.
הולכים "לשם" כי שם החוקים המטומטמים של מדינת ישראל לא בדיוק תופסים. נקודה.
כי הריבון שם זה לא יוסי ניסן ומירי רגב והמנוולים ממשרד התחבורע אלא אלוף הפיקוד. ובאמת הכי טוב ככה.
אבל "לשם" קשה להביא קהל. כי זה בשטחים ולהגיע לשם זה "מסוכן" וחוץ מזה שבכלל אסור לכם להביא קהל, לא? עד סוף כל הדורות כל מירוץ מוגדר "פיילוט". וברור לכם שבלי פרסום ובלי קהל אין סיקור תקשורתי = אין ספונסרים = אין לספורט הזה שום תקומה ושום תקווה. עד מתי "תתחרו" ככה כמו גנבים בלילה?..... עד מתי אתה תהיה הספונסר הבלעדי של הצרעה הכתומה?... לנצח?
גם מבחינתי כל הכבוד לחיים. על החזון, על הביצים ועל העקשנות.
זה לא הוא עקום, זו המדינה שלנו שעקומה. לגמרי.
כל מי שכתב בשרשור הזה מעליי עבריין עם הרכב שלו וגם סביר להניח בטיולים שלו, אנחנו חיים במדינה שבה התקנות נועדו להטיב עם בעלי ההון ולא מאפשרים לחיות:
2. אתה רוצה צמיגים גדולים יותר לג'יפ שלך, כמו שבכל העולם הנאור עושים בשניה, אתה עבריין גדול
4. אתה רוצה אירוע ספורט מוטורי - אתה עבריין כי אין סיכוי שתצליח לעמוד בשלל התקנות המגוכחות
5. כי אם אתה מעיז לנסות להביא חלק לרכב שלך מאיביי, שהוא נופל ברשימת "אביזרי הבטיחות", אתה נידון למוות...
אז בא אותו חיים ומרים אירוע, שממש לא לטעמי ולא אגיע לאירוע כזה, אבל להרבה אנשים מתאים, כי הג'יפ שקנו ב 300,000 ש"ח לא יכול לרדת לנחל נקרות בגלל שלהגביה אותו ולשים צמיג נורמלי הוא לא יכול, כי הוא עבריין אם עשה, אז הוא בא לשחק בחול, להרגיש גבר, עם קהל.
אז תמשיכו לשלם בשקט לבעלי ההון, לממן את פקידי משרד התחבורע, שמחר יביאו איזה תקנה חדשה ולהקשיב לאיזה עיתונאי שרק רוצה רייטינג בלי להבין דבר וחצי דבר בתחביב שלנו.
עולם קטן... :rolleyes: אילן אתה כתבת בערב, כמה שעות אחרי חיים 8 בעצמו מצטט אותך - מודגש באדום
דרך השטח ספורט מוטורי עממי (https://www.facebook.com/chiam888?fref=nf)
שעה אחת (https://www.facebook.com/chiam888/photos/a.824144587604886.1073741828.82414438093 8240/1043014545717888/?type=1) ·
חברים עוד תגובה אחרונה ממני על מה שנכתב היום בעיתון:
הצביעות שחוגגת בכל מקום בתקשורת ולא מעט גם ברשת כשיש "אויב" משותף.
חשוב שמי שלא יודע ידע קצת עובדות מהשטח - במרחק אוירי של בערך 50-70 מטר מהדיונה נמצא פרוייקט ענק של בניית בית חולים בשלבי בניה מתקדמים. הפרוייקט הזה נגס בחלק עצום מהשטח המדובר (כמה דונמים אם לא כמה עשרות דונמים) ואף אחד לא הניד עפעף מתחילת הפרויקט (כמה שנים אחורה) ועד היום.
בנוסף, הבניה מכיוון העיר עצמה מתקדמת מפרוייקט לפרוייקט אל תוך החולות לכיוון הדיונה וגם על כך אף אחד לא מלין ולא אף מילה מהרשט"ג באף אחד מ2 הנושאים האלו.
אבל כשיש הזדמנות להצביע על "אויבי הציבור והטבע" הלא הם הג'יפים והג'יפאים יש המון אנשים (וגם ג'יפאים שמעניין אותם רק התחת של עצמם כי הם כנראה לא מתקרבים לאיזור הזה אז מה אכפת להם) שיקחו את ההזדמנות ב2 ידיים כמו בכתבה הזו וכמו בהרבה מקרים אחרים ויצטרפו לעליהום.
נזקים לדיונה? נו באמת. כל שישי ושבת עוברים באיזור מאות ג'יפים אופנועים וטרקטורנים במשך שנים, רק עכשיו שנעשה אירוע מישהו נזכר שאוי ואבוי העיפו חול.
אם מישהו קונה את הקשקוש הזה כנראה שהוא לא מכיר לא את האיזור ולא את הדיונה.
בשביל לפגוע בג'יפאים לא צריך את דרך השטח ספורט מוטורי עממי ולא צריך עיתונים. אפשר לעשות את זה בכל רגע נתון.
"שם רע" כבר יש לנו אוטומטית ולא רק בגלל הארוע. מספיק שיש לך ג'יפ כדי שכל מיני בועלי טויוטה פריוס יתייגו אותך כ"עשיר", "ערס", "מניאק", "הורס טבע", "חסר בטחון", "בעל זין קטן" ועוד שאר תארים, כינויים ותובנות עקומות של פסיכולוגים בגרוש.
בינינו, באים לדיונה הזו עשרות רבות של ג'יפים בכל יום שישי ושבת ואף אחד לא מתרגש.
אבל רק ברגע שזה "מפגש רכבי שטח" ומפורסם בפייסבוק, כל הנשמות הטובות מתעוררות, כל "חובבי הטבע ושומרי הסביבה" שגרים במרכז ת"א (יסלחו לי התל-אביבים שבינינו, כן?...) ולא יודעים להבדיל בין יבלית לחרצית ומחבקים עצים מרחוק, דרך טלויזיה. ואני מבטיח לכם שזה יהיה ככה בכל פעם שמישהו ינסה להרים תחרות. חוקית או לא. אבל אין מה לדאוג. ספורט מוטורי של ממש כבר לא יהיה כאן. בטח לא עממי ונגיש.
לדעתי, הבוקסה הקטנה הזו, בתחתית עמוד 34 בעיתון, ובטח הכותרת הפלצנית שלה - היא סוג של פופוליזם זול.
כל מי שכתב נגד מלך הדיונה הוא עבריין עם הרכב שלו וגם סביר להניח בטיולים שלו, אנחנו חיים במדינה שבה התקנות נועדו להטיב עם בעלי ההון ולא מאפשרים לחיות:
אבל זו רק דעתי ובכלל מה אני מבין.
רובכם ישן אבל האדיוט פירסם כאן אתמול בלילה את הארוע כולל תמונות וסרט משתוללים ללא תכלית.
חטף כמה העלבות ועד הבוקר נמחק.
לדבריו יריב קלר עדיין חבר פעיל בדרך השטח.
מקווה בשביל יריב שזו טעות...
חיים כהן נחסם כאן לפני שנתיים, לצמיתות. הוא נרשם בשם משתמש חדש ונמחק באופן מיידי ברגע שראשון המנהלים התעורר.
אבל... זו לא סיבה להוריד את הדיון כאן ברמה. כן, המילה "אידיוט" אולי מדויקת אבל מיותרת בג'יפולוג. אז בבקשה. מי שמעוניין בדיון צבעוני - תמצאו אותו בפייסבוק.
boaz avrahami
04-09-15, 07:09
מכחיש כל קשר למילה אדיוט. התכוונתי ל״אדיב״ כנראה וזו בוודאי טעות סופר... [emoji48]
או שתוכנת התרגום האוטומטית החליפה לבד למילה המתאימה ולא שמתי לב.
בחיי
חיים שם מראה בפני הפרצוף של כולנו.
הוא עבריין? כן.
אבל אם לחפש אותו בקוצו של יוד לפי כל חוקי המדינה המטומטמת הזו, אז גם רובנו כאן עבריינים ואל תדאגו, אני לא אעשה אאוטינג לכל אחד עם העבירות הקטנות שלו על חוקי מדינת ישראל.
הוא מה שקוראים (עם לא מעט התנשאות) "בבון"?....
יכול להיות, אבל אם כן, אז גם רוב עם ישראל הוא כזה.
תסתכלו על אירועי "מלך ה...", מי מגיע אליהם. אלה אנשים כמוכם. שכנים שלכם, חברים שלכם. פני העם כפני מנהיגיו כפני התקשורת שלו כפני הערכים שלו. לחיים אנחנו באים בטענות?.... תסתכלו את מי ואת מה אנחנו הכנסנו לכנסת.
איפה המשטרה?
היתה משטרה באירוע שלו. עובדה. באו, צפו, לא עשו כלום.
מכאן אחת משתיים - או שהוא לא עבריין (ואז כולנו, כולל העיתונאי שכתב על זה "מהיר והרסני", יכולים ללכת למצוץ איצטרובלים - זוכרים את המונח הזה? עוד לפני "אידיוט" אפילו. אחח, עומר הבולדוג. איפה אתה) או שהשוטרים חדלי אישים ואפסים ופחדנים וצריך לבעוט אותם החצה מהמשטרה. ככה בפשטות. אין אמצע. שחור ולבן. בלי גווני אפור.
יש בישראל כמיהה ודרישה גדולה לספורט מוטורי ולא רק לאליטות הממון.
כשזה בלתי אפשרי באופן חוקי, זה נעשה וייעשה באופן לא חוקי. גם אנחנו עצמנו נתנו יד והשתתפנו באופן פעיל בספורט מוטורי מחתרתי ולא חוקי בימי טרום החוק האומלל.
חיים לא חבר שלי. אני לא מכיר אותו. יש לי הרבה טענות אליו.
אבל על עצם זה שהוא מעיז וקובע עובדות ומרים אירועים, מגיע לו שאפו ואם אפגוש אותו מתישהו, אלחץ את ידו. בחיי.
ביום שהוא ירים אירוע מסודר שכל הקצוות שלו סגורים (בטיחות וכו') וישאיר אחריו נקיון מבריק - הוא ניצח וכולנו נצטרך לסתום את הפה לתמיד.
אני בנושא הזה, סיימתי. מי שיש לו מה להמשיך - בכיף. רק תשמרו על תרבות דיון.
boaz avrahami
04-09-15, 07:27
ברלי אתה מפספס את הנקודה.
הסגנון מעצבן לא התחרות חוקית או לא...
היינו שמחים שהשוטרים ידבקו אליו ולא להימן .
רובנו לא צדיקים שומרי כל פסיק בספר החוקים.
מעצבן אותנו הערסיידה.
ההשתוללות ולא התחרות המסוגננת.
השימת זין על נקיון השטח בסיום ובכלל כל מה שנראה כמגנט עברינים קטנים וערסים.
למה אתה חושב שארועי red neck בארהב שונים מזה? בליגות הרוק באונסינג אתה חושב שהבטיחות טובה יותר? בכל האירועי ראלי שאנחנו שומעים שהנהג איבד שליטה ופגע בצופים אתה חושב שהבטיחות טובה יותר? לתת חוקים וכללים דרקוניים והכול באצטלת הבטיחות זה טוב? אישית אם אי פעם ארים ארוע אשים שלט ענקי בכניסה שיכתב בו שכל מי שמגיע לאירוע עלול לחטוף מנוע בראש. קצת אחריות אישית.
ביום שהוא ירים אירוע מסודר שכל הקצוות שלו סגורים (בטיחות וכו') וישאיר אחריו נקיון מבריק - הוא ניצח
היית כותב את זה בתגובה הראשונה וכל הדיון היה נחסך.
הסתובבתי חצי שנה באוסטרליה ושמעתי את השינאה ל red necks.
ההבדל בין מדינת ישראל הקטנה ומלאת האמוציות לאוסטרליה הגדולה הוא שבאוסטרליה (וגם בארהב) יש תמיד את המקומות שלשם ה"ציבור" לא מגיע ויש סוג של כבוד לאנשים אחרים.
בארץ אין את המקומות ויש עודף מטורף של אמוציות קיצוניות.
כבוד לאחר?.....הצחקתם אותי
ran.amir.9
04-09-15, 10:24
הייתי באירוע,היה מסודר ויפה,הילדים נהנו וכל האנשים שמסביב כולל שוטרי יס"מ ומג"ב שנהנו מהאירוע.
לגבי ניקיון המקום,בסוף האירוע היה צוות מתנדבים שהבריק את המקום.
לגבי פגיעת טבע,המקום משמש את צה"ל לאימוני נהיגה במשך השבוע וטרקטורונים וגיפאים עוברים עליו בסופי שבוע,כך שההפנינג שהיה זה לא מה שיפגע שם בבעלי החיים.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
אתה קצת מפספס את הנקודה.
אני (ואני חושב שרוב המשתתפים כאן) לא נגד אירועים כאלה, ההיפך הוא הנכון.
אתה גם לא צריך לשכנע אותי שכל סיפורי הנזק הם קישקוש.
הנקודה שאנחנו חיים במדינה שבה הדברים עובדים לפי פופוליזם זול ואמוציות ואנחנו לא בדיוק חביבי העם.
המציאות כזאת לא כדאי לייחצן דברים ולתת לכל מיני עיתונאים ופוליטיקאים קטנים את הכלים להתעמר בנו, עדיף לעשות אירועים כאלה מחוץ לאור הזרקורים.
ran.amir.9
04-09-15, 11:04
אם כולנו נעמוד כחזית אחת בפייסבוק וברשתות החברתיות ,ניתן רוח גבית לעניין אולי איזה חבר כנסת ימצא בנו עניין ויפעל לטובתנו.
עולם קטן... :rolleyes: אילן אתה כתבת בערב, כמה שעות אחרי חיים 8 בעצמו מצטט אותך - מודגש באדום
כל מי שכתב נגד מלך הדיונה הוא עבריין עם הרכב שלו וגם סביר להניח בטיולים שלו, אנחנו חיים במדינה שבה התקנות נועדו להטיב עם בעלי ההון ולא מאפשרים לחיות:
אבל זו רק דעתי ובכלל מה אני מבין.
ראיתי עכשיו, לפחות שהיה נותן קרדיט על דברי חוכמה :rolleyes:, לא יפה להעתיק.
לא אירוע בשבילי או הסגנון שלי, אבל אני מבין לגמרי למה אנשים רצים לאירועים כאלה...
six 4 life
04-09-15, 14:40
ראיתי עכשיו, לפחות שהיה נותן קרדיט על דברי חוכמה :rolleyes:, לא יפה להעתיק.
אל תתרגש כל ההודעה הזו ש"הוא" כתב מורכבת מ3 תגובות שנרשמו כאן, שלי שלך ועוד אחת תחת הכותרת שהוא נתן לה "תגובה אחרונה ממני" וגם מוחק בעמוד שלו תגובות שלא נראות לו. הדפקט הזה (שעדין ממשיך לקרוא כאן ולהעתיק מפה חומר) לא ילמד בחיים איך להתנהג ובגלל זה האירועים שלו לא יתקבלו באהדה לעולם.
snirjeepdreamer
04-09-15, 18:23
אני לחלוטין מסכים עם דרור.
לא הייתי באירוע וגם לא ביקרתי בשאר האירועים. בשורה התחתונה יש ביקוש לאירועים האלו
ואכן ממה ששמעתי הגיעו משפחות ואנשים רבים כאשר אני בטוח שלא כולם ערסים ובבונים כפי שמכנים אותם כאן
ומכאן גם התחושה שלי שיש כאן קצת התנשאות. תביטו קצת במראה חברים ותנו כבוד לאחר, גם אם הוא לא מה"מילייה" שלכם.
הבנאדם משקיע מאמצים ענקיים וכסף פרטי, עושה יומם ולילה בפרסום . שאפו !!!
אולי חלק מהאוכלוסייה שהגיעה לאירוע לא מייצגת אותנו או את הערכים שלנו אבל בשום פנים ואופן אין לעשות הכללות לכל הציבור.
אני מבקש מכל הוותיקים לנסות ולזכור האם במפגשים השנתיים של ג'יפולוג ביער בן שמן ובאנדרטה בתל חדיד לא הגיעו גם so called בבונים ?????
כשהם קהל שבא למלא את האירוע שלנו ולרכוש ממיטב כספו את סחורות המציגים הם מבורכים בבואם ???
וכן, גם אני שמעתי שהמקום נשאר מצוחצח ובאופן יחסי הסדר נשמר.
בשלב הזה אני מציע לכל המלינים לשתוק!!!
boaz avrahami
04-09-15, 18:39
אני מציע שאתה תוכל להגיד את מה שבא לך ואחרים את מה שבא להם ואל תחלק או תיקח מאף אחד את רשות הדיבור, במיוחד כשאתה במיעוט
ran.amir.9
04-09-15, 19:01
למה הוא במיעוט?
כי אנשים כאן מקובעים או שהם אולד סקול?
במקום להיות כולנו כמקשה אחת שתריץ את החוק המוטורי ותקדם אותו,אתם יוצרים פילוג בתוכנו ואז כשיש גזירה רעה כל אחד מפיל על השני.
אין במלך הדיונה שום דבר שהוא ספורט מוטורי, לא יותר מרייסים בדרך נמיר.
גם בעיני הצופים מבחוץ מדובר בהתכנסות של ג׳יפים ולא בספורט. ולכן הנזק התדמיתי.
ולאחר שזה נאמר, אני בהחלט תומך בכך שצריך לאחד כוחות כדי להזיז את עגלת הספורט המוטורי מהבוץ. ייקח את עצמו חיים ויפיק אירוע לפי הכללים. שייכתוב כללים חדשים ויאשר אותם ברשות אם הוא לא מרוצה מהקיימים. זה אפשרי וכבר עשו את זה. אבל לא לנסות אפילו ולעשות אירוע לא חוקי בתור ״מחאה צודקת״? צחוק מהעבודה וצחוק מהאנשים. ובעיקר פוגע במי שכן מנסה לעשות אירועים חוקיים- זה לא איחוד כוחות זה פיצול בכוונה.
אסף.
ran.amir.9
04-09-15, 19:20
אני הייתי עם 2 הילדים שלי,בני 8 ו 5,המקום היה מאובטח ובטיחותי,המון מרשלים וסדר מופתי.
מסכים איתך שבפעם הקודמת היה בלאגן וסכנת חיים ולכן הייתי שם כ 5 דקות ונסעתי משם.
אני מקווה שהסדר ישאר וישתפר עם האירועים כי בסופו של עניין כולנו בעלי אותו התחביב ורוצים להנחיל אותו גם לדורות הבאים.
חנן-ג'יפולוג
04-09-15, 21:48
בוידאו שחיים העלה בשרשור הקודם רואים במספר מקרים לפחות חמישה רכבים שבו זמנית חלקם עולים בדיונה, וחלקם יורדים, אחד מול השני מול השלישי וכן הלאה.
בטיחותי, מאורגן ומוכוון ע"י מרשלים?
מסתבר שגם "בטיחותי" זה בעיני המתבונן.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
תעשו חיפוש ב you tube תגלו שהאירועים הכי מצליחים הם של רדנקס, סתם דוגמאות:
https://www.youtube.com/watch?v=TQRIHiy2UnY
https://www.youtube.com/watch?v=JjmolB04uWI
פשוט תענוג, עם התקנות אצלנו אין מצב להרים אירועים כאלה.
לגבי בטיחות אפשר להתווכח, הכל בעיני המתבונן. תראו בסרטון השני היכן עומד הצלם ביחס למשיכה בכננת...
דווקא הפורמולה 1 שמיועד ל"אליטות" נהיה הספורט המשעמם ביותר.
כמו שאמרתי אני לא אוהב את הסגנון של האדון, לא אתקרב לאירועים, אבל הוא עונה על צורך שקיים, צורך שהרשויות חסמו בתקנות ללא תקנה.
חברים!
אני שייך לשתי הקבוצות הכי נרדפות בתקשורת הישראלית:
1. אני ג'יפאי (שגם מנחיל את ה"מחלה" הזו לילדיו).
2. אני אוהב כלי נשק ויורה להנאתי במטווח (גילוי נאות: אני בעלים של מטווח וחנות נשק).
ענף הנשק עבר לאחרונה משא רדיפות שנוצל במלואו על ידי הממסד הפקידותי שפעל למה שאני מכנה: "ניקוי רחובות ישראל מנשק חוקי והפקרתם לנשק הלא חוקי בלבד".
ארגון עם כוונות טובות (אולי) אבל קולני, שיטחי וחסר אחריות לחלוטין, ששמו "האקדח על שולחן המטבח", הציף את התקשורת בהשמצות, עיוותי מציאות, הפחדות מפני כמות אסטרונומית של גברים שכל מטרתם בחיים - רצח נשותיהם באמצעות נשק שניתן להם כחוק, ותרם תרומה נכבדת להכבדת הממסד, לסרוס הספורט הזה ולמניעת האפשרות להנחלתו לדור הצעיר.
אבל!!!!!!!!!!!!!!!
אם נשכיל לשלב ידיים ולא לירות אחד בשני בתוך הג'יפ, אולי יקרה לנו משהו מדהים, שחווה ענף הנשק בשנתיים האחרונות וששיאו היה בשבוע האחרון: כתבה אוהדת. ולא סתם, אלא בעיתון הכי הכי "אנטי" - עיתון הארץ.
והסוד: אפס התלהמות, אפס התגוננות בראש מושפל, 100% עמידה בעוז מול המקטרגים באמצעות נציגות שיודעת להתבטא ובאמצעות הצגת סטטיסטיקה ועובדות שלא ניתנות לערעור ושמעידות כי הפוסלים - במומם פוסלים.
והנה, פתאום נפלו האסימונים במקומות הנכונים והתברר שמדינת ישראל תלויה בבעלי הנשק הפרטי והארגוני (של חברות השמירה) לא פחות משאלו - תלויים בה.
בשעה טובה ולאחר עבודה קשה מאד, הצליח הממסד להבין סוף סוף שאקדח בידו (או על מותנו) של אזרח הגון ומיומן, יכול לא רק להרוג נשים אומללות ואזרחים חפים מפשע - כפי שדאגו לפמפם להם, אלא דווקא יכול להציל נפשות ולסייע למיגור הפשע החמוש והטרור הרצחני.
וההשלכות לגבי ענף הג'יפים:
אם נשכיל להתאחד ולדבר בשפה משותפת, נוכל לשכנע את מקבלי ההחלטות שג'יפאי הגון ומיומן בנהיגת שטח (ואיך רוכשים מיומנות אם לא בספורט מוטורי, תחרויות וכו'?), יכול לסייע ולשנות את התמונה האופן דרמטי - במקרי אסון לאומיים (איתור וחילוץ נעדרים, סיוע לשינוע כוחות, ציוד ומזון במקרי הרס המוני של תשתיות כתוצאה מרעידת אדמה / שריפה / טרור וכו') וזאת - הרבה יותר מהר מכל אזרח אחר שאיננו מיומן ושאין ברשותו רכב מוגבה, נעול, מזווד וכו' ומכל שוטר או כבאי שהוא עצמו וכמובן גם הרכב הייעודי שלו יהיה עסוק באותו זמן במשימותיו.
מדינת ישראל מבינה סוף סוף שללא סיוע הציבור, היא לא תוכל להתמודד לבדה ולראייה - קורסי "סע"ר" (סיוע עצמי ראשוני) שמעביר פקע"ר לאוכלוסייה האזרחית - כולל במה שמכונה "המגזר".
תאמינו או לא, בדיוק כמו בענף הנשק, גם בענף הג'יפים, המשטרה (כן כן. המשטרה!!!!) מבינה את החשיבות הרבה יותר משנדמה לכם והרבה יותר מהפקידות שממציאה תקנות, ביורוקרטיות וקשיים - על מנת להצדיק את קיומה.
אז במקום ללכת אחד נגד השני, בואו נחפש דרך לגשר, נקים עמותה (כמו בענף הנשק) שדובריה ידברו רק בשפה אחת מול הרשויות, חבריה יתאפקו מלבצע עבירות מטופשות של רמיסת שטחים חקלאיים ושטחי שמורה (ובוודאי - מהעלאת תמונות וסרטונים מקוממים של ביצוע אותן עבירות לרשת ב"און ליין"), ואולי - נראה את התוצאות במהרה בימינו.
חברים!
אז במקום ללכת אחד נגד השני, בואו נחפש דרך לגשר, נקים עמותה (כמו בענף הנשק) שדובריה ידברו רק בשפה אחת מול הרשויות, חבריה יתאפקו מלבצע עבירות מטופשות של רמיסת שטחים חקלאיים ושטחי שמורה (ובוודאי - מהעלאת תמונות וסרטונים מקוממים של ביצוע אותן עבירות לרשת ב"און ליין"), ואולי - נראה את התוצאות במהרה בימינו.
ופה בדיוק הבעיה ...האיפוק.
לי זה נראה שמשהו הטעה את הכתב וסיפר לו סיפורים ממניעים אישיים.
הרט"ג יודעים יפה שכל סוף שבוע יש שם עשרות כלי רכב על הדיונה,
אם המשטרה הייתה שם אז גם הפינה הזאת סגורה,
ברלי אתה מפספס את הנקודה.
הסגנון מעצבן לא התחרות חוקית או לא...
היינו שמחים שהשוטרים ידבקו אליו ולא להימן .
רובנו לא צדיקים שומרי כל פסיק בספר החוקים.
מעצבן אותנו הערסיידה.
ההשתוללות ולא התחרות המסוגננת.
השימת זין על נקיון השטח בסיום ובכלל כל מה שנראה כמגנט עברינים קטנים וערסים.
הסגנון מעצבן גם אותי.
למזלנו, מותר לנו לבחור מי החברים שלנו.
ממש כפי שגם אם אתה אוהד כדורגל מושבע, אף אחד לא מכריח אותך לשבת ביציע המזרחי בטדי יחד עם חברי "לה-פמיליה", כך אף אחד לא מכריח אותנו להגיע לאירועים האלה. אף אחד לא מכריח אותנו לטייל עם החבר'ה האלה או לצרף אותם לחוג החברים שלנו.
אבל רוב עם ישראל הוא מה שאנחנו מקטלגים כ"ערסים" ו"בבונים". לצערנו בועז, זה מה יש.
הם אוהבים את הסגנון הזה. הם גם אוהבים כדורגל, הם אוהבים מוסיקה מסויימת בווליום מטורף, הם אוהבים לפצח גרעינים, הם אוהבים שופוני. הם הרד-נקס שלנו.
אבל הם גם משתלבים מצויין במרחב הזה שכולנו חיים בו. אלה אנחנו שבמיעוט, שמתבדלים, שבטוחים בעליונות האינטלקטואלית-עאלק שלנו, בהתנהגות המתורבתת-עאלק שלנו, אלה אנחנו שרוחצים בנקיון כפינו-עאלק, אלה אנחנו שחושבים שנוכל לאכוף כאן על כוווולם את ה"תרבות" והנימוס האירופיים/מערביים, ולכן אנחנו מדברים אליהם ועליהם בהתנשאות, בזילזול, מבטלים את מחשבתם, את דעתם, את דבריהם ואת מעשיהם. הייתי מציע להצטנע קצת. לפשפש במעשינו אנו, לפני שנשפוט אחרים.
אל תדאג - אני לא עברתי צד. לא הצטרפתי "אליהם".
אבל אם כבר, אז את ה"קריירה הג'יפאית" שלי התחלתי ב-1990 אצלם ואיתם וחלק גדול ממה שאני יודע היום למדתי מכמה מהנהגים המצויינים שיש שם (ויש שם כמה שאת מה שהם שכחו מזמן, כולנו לעולם לא נלמד. באחריות) ואני מוקיר להם תודה והערכה על זה.
האמת? גם לא היה כל כך גרוע לנסוע איתם. ממש לא. פשוט התחלתי להשתעמם מתישהו מתפירת דיונות הלוך וחזור ופריצת התחביב שלנו ברשת חיברה אותי לאנשים אחרים שמצאו חן בעיני יותר והם לא במקרה מרוכזים כאן.
זה עדיין לא פוסל את ה"הם". יש ביניהם לא מעט אנשים טובים ויקרים, מבינים אמיתיים בג'יפים, נהגים מצויינים ואנשי שטח עם הרבה נסיון. לא כולם בבונים, לא כולם מלכלכים את השטח והורסים אותו. לא כולם מתנהגים כמו חיות. למעשה, רובם אזרחים טובים לא פחות ממני וממך ומכולנו.
נמאסה עלי הצביעות, ההתנשאות. אני מכה על חטא, כי עד לא מזמן גם אני אולי הייתי מתנשא וצבוע. אבל לא עוד.
אני אזרח שומר חוק, פחות או יותר, כמו כולנו. אני בעד שמירה על החוק. אבל חלק מהחוקים בישראל, לצערנו, הם מטופשים, מזיקים, מרושעים ופסולים מיסודם ומעיקרם. הם נקבעים על ידי 120 חדלי אישים שתמצא ביניהם גנבים, אנסים, מטרידנים סדרתיים, מושחתים, מסוממים, רועי זונות - בית המחוקקים והשירות הציבורי שלנו מרכזים אליהם את המיץ של הזבל של עם ישראל ממש כפי שמנורה דולקת בליל קיץ מושכת אליה פרפרים ומעופפים אחרים.
אנחנו ורק אנחנו אשמים, כי כולנו בחרנו באפסים הללו שעושים מה שבראש שלהם ומפליצים תקנות וחוקים שהציבור לא יכול לעמוד בהם. האירועים של חיים הם סימפטום לחוק מטומטם שכזה שמדיר את הספורט המוטורי מהציבור ואת הציבור מהספורט המוטורי.
יש לספורט מוטורי ותרבות מוטורית הרבה אוהדים בישראל. חלקם גם "ערסים ובבונים" ממש כפי שלכדורגל יש גם הרבה אוהדים שאינם בהמות גזעניות, עילגות ונמוכות מצח. חובבי הספורט המוטורי והתרבות המוטורית רוצים פעילות, רוצים אירועים, רוצים מפגשים. יש במדינה רשות ממשלתית שתפקידה לדאוג שיהיו אירועים, אבל היא לא עושה את זה. היא מועלת בתפקידה. אז צצים אנשים פרטיים כמו חיים שמארגנים אירועים מחתרתיים, סו קולד "לא חוקיים". במה הוא שונה מגדי צוקר ונועם היימן שניהלו כאן ליגות נהדרות בימים שטרום חוק הספורט המוטורי?... בזה שצוקר והיימן הם נחמדים, לא ערסים וכן מ"שלנו" ורק חיים הוא "ערס ובבון"?.....
תספרו עד עשר לפני שאתם משתלחים בו. לא הכל כאן שחור ולבן.
במה הוא שונה מגדי צוקר ונועם היימן שניהלו כאן ליגות נהדרות בימים שטרום חוק הספורט המוטורי?... בזה שצוקר והיימן הם נחמדים, לא ערסים וכן מ"שלנו" ורק חיים הוא "ערס ובבון"?.....
אם אתה שואל את זה אז אתה כנראה שוכח -
כשגדי והיימן הרימו ליגות מפוארות לא היה חוק, אז זה לא היה "לא חוקי",
היום יש חוק ולכן זה כן לא חוקי, ככה פשוט!
boaz avrahami
05-09-15, 20:46
אם אתה שואל את זה אז אתה אידיוט!
כשגדי והיימן הרימו ליגות מפוארות לא היה חוק, אז זה לא היה "לא חוקי",
היום יש חוק ולכן זה כן לא חוקי, ככה פשוט!
לא היה חוק אבל הם עברו על מגוון חוקים שכן היו, למשל נהיגה לחא ביטוח בתוקף, רישוי עסקים וכו.
את חלקם אתה מכיר מצויין מהמפגש המסחרי
סביון, אל תיתמם.
אם זה לא היית אתה, שבקיא במה שמתרחש ושהיית גם מתחרה פעיל ויש לך אי-אילו גביעים שיוכיחו את זה, הייתי אומר שאתה מתבלבל לגמרי. זה היה האם-אמא של הלא חוקי.
מה לעשות, אנחנו לא באמריקה. שם מה שלא אסור רשמית - הרי שהוא מותר. אצלנו זה הפוך. מה שלא מותר רשמית - הוא אסור.
גם לי יש גביעים. עוד משנת 2000. אני אול יאידיוט לפעמים, אבל אני לפחות לא מיתמם. הייתי שם, השתתפתי, גם אז זה עבר מפה לאוזן, ממודר היטב, בלי קהל, בחורים נידחים, במחתרת. כדי שהמשטרה לא תגיע ותפוצץ הכל. כי זה היה לא חוקי. ולו רק מפני שלא היה ביטוח - בגלל שמדינת ישראל דורשת ביטוח תקף לכל דבר שמחובר אליו מנוע, בגלל שהחוק הישראלי רואה בכל טמבל שהולך ברחוב וחולם ומקבל מכה ביד ממראה של מכונית חונה "נפגע תאונת דרכים" וכי בכל תעודת ביטוח כתוב במפורש שהביטוח לא תקף ב"תחרות, תחרות מהירות או מבחן יציבות" - זה הניסוח הרשמי והוא כתוב עדיין באותיות קטנות בצד האחורי של תעודת הביטוח-חובה של כל אוטו במדינת ישראל. זה גם למה אפילו לא קראו לליגות הללו "מירוץ" אלא "אירועי ניווט".... עניין סמנטי שלא היה עומד בשום מבחן אם מישהו היה נהרג חלילה. היימן וצוקר ויקי שקרל לקחו אז סיכון עצום. בלתי סביר לחלוטין. הם היו אנשי חזון, פועלם יכניס אותם ל"היכל התהילה של הספורט המוטורי הישראלי "אם אי פעם יהיה לנו דבר כזה, אבל לפי החוק היבש הם היו עבריינים. לא פחות מחיים.
במה הוא שונה מגדי צוקר ונועם היימן שניהלו כאן ליגות נהדרות בימים שטרום חוק הספורט המוטורי?.
אתה רציני?
האופי היה אחר, ההתייחסות לשטח היתה אחרת, וזה קשור גם למי שבא להתמודד וגם לרוח האירוע.
boaz avrahami
05-09-15, 20:59
למה אתם מתיפיפים?
זה ויכוח תרבותי ולא עקרוני.
הם מתרבות אחרת וסגנון שאנחנו לא אוהבים.
מספיק להתחסד.
דרור לא קלט את זה כי הוא אמנם פולני אבל מחולון [emoji56]
למה אתם מתיפיפים?
זה ויכוח תרבותי ולא עקרוני.
הם מתרבות אחרת וסגנון שאנחנו לא אוהבים.
מספיק להתחסד
+1.
וגם לי מותר לערוך את תגובותיי - קלטתי את זה כבר מזמן. מה שקשה לומר עליכם. נהפוך הוא - אני באמת גדלתי איתם וביניהם. מתי שהוא לא התאים לי להמשיך להתרועע איתם - זכותי - אז הפסקתי. לומר לך שבין ה"מתורבתים"- לכאורה שאנחנו מעדיפים להסתובב איתם היום אין אנשים שלעתים הם חארות?.... תאמין לי שיש ויש ואפילו לא מעט.
דורון, אתה חוטא בחטא היוהרה.
מה זה בדיוק "מי שבא להתמודד"?........
חלק מה"מתמודדים" הם חברים באתר, בשר מבשרנו, חברים שלנו באופן אישי, שפשוט רוצים לתת גז בלי לתת דין וחשבון לכל מיני טיפוסים שרק מחפשים מה לא בסדר (צדקנים).
זה הכל.
הטענה היא לא אליהם, היא למארגן, ששם אותנו, כולנו, כולל ה"מתמודדים" בעין סערה, בכוונה.
אם רצינו לשכנע את הרשויות שאנחנו בסדר, כציבור של ג'יפאים - על כל הסוגים שבציבור הזה - הדרך הכי לא נכונה לעשות את זה זה לתקוע לאותן רשויות מזלג בעין ולהצדיק את זה בעאלק "מחאה צודקת" ובקשר רופף לספורט מוטורי.
אסף.
אם הבחור אכן השאיר אחריו שטח נקי, אז אני קצת עם דרור.
הוא צודק למרות שבא לי להקיא.
ולגבי הרד נקס, אז כמו שלנו יש לאן לשאוף מבחינה תרבותית לעומת נניח ארה"ב (כמו שניתן לראות לא פעם בשירשור ההוא של ברנרד), לערס הישראלי המצוי יש הרבה לאן להתקדם עד שיגיע לרמת הרד נק המצוי.
תמיר, אולי לא פגשת רד-נק ממוצע?..... שיכור, גזען, נמוך-מצח?.....
בכל מקום יש את ה"עמך" שלו.
אנשים הם רק אנשים, ויודעים מה? טוב שלא כולנו יצוקים באותו דפוס כמו רובוטים. לכל אחד יש מה שאין לאף אחד.
כנראה שלעולם לא נוכל כולנו מהראשון עד האחרון להיות "בסדר" באופן גורף. קצת מפריעה לי ההתייפיפות הזו, כאשר בינתיים באירועי ספורט לא-מוטורי אנחנו רואים התנהגות בהמית בסד"ג הרבה יותר גדול וגם הרבה יותר נפגעים בנפש מאשר בכל אירוע של ספורט מוטורי, חוקי או לא חוקי, וכאשר גם בינינו יש לא מעט עבריינים, קטנים או גדולים, בכל מיני תחומים.
את ההתנהגות והאנשים שאנחנו רואים באירועים של חיים אנחנו רואים סביבנו בעוד סיטואציות שלא קשורות לספורט מוטורי. אבל זה עם ישראל, על מגוון הדעות, ההתנהגויות והאנשים שבו. זה מה יש. לא רק שמותר לנו לא לאהוב את כולם, זו זכותנו המלאה! אבל בשורה התחתונה כולם אמורים להיות שוים בפני החוק. דעתנו לא צריכה להיות נחשבת יותר מדעתם. מי שלא נאה לו עם ישראל, יכול לארוז את פקלאותיו ולהגר למדינה "מתורבתת" כלשהי ולהינות מחייו שם, רק שיהיה כן עם עצמו ויספר לנו על החוליגנים וה"ערסים" וה"בבונים" שיפגוש שם. ומתישהו הוא יפגוש אותם. תאמינו לי.
snirjeepdreamer
05-09-15, 21:56
הסגנון מעצבן גם אותי.
למזלנו, מותר לנו לבחור מי החברים שלנו.
ממש כפי שגם אם אתה אוהד כדורגל מושבע, אף אחד לא מכריח אותך לשבת ביציע המזרחי בטדי יחד עם חברי "לה-פמיליה", כך אף אחד לא מכריח אותנו להגיע לאירועים האלה. אף אחד לא מכריח אותנו לטייל עם החבר'ה האלה או לצרף אותם לחוג החברים שלנו.
אבל רוב עם ישראל הוא מה שאנחנו מקטלגים כ"ערסים" ו"בבונים". לצערנו בועז, זה מה יש.
הם אוהבים את הסגנון הזה. הם גם אוהבים כדורגל, הם אוהבים מוסיקה מסויימת בווליום מטורף, הם אוהבים לפצח גרעינים, הם אוהבים שופוני. הם הרד-נקס שלנו.
אבל הם גם משתלבים מצויין במרחב הזה שכולנו חיים בו. אלה אנחנו שבמיעוט, שמתבדלים, שבטוחים בעליונות האינטלקטואלית-עאלק שלנו, בהתנהגות המתורבתת-עאלק שלנו, אלה אנחנו שרוחצים בנקיון כפינו-עאלק, אלה אנחנו שחושבים שנוכל לאכוף כאן על כוווולם את ה"תרבות" והנימוס האירופיים/מערביים, ולכן אנחנו מדברים אליהם ועליהם בהתנשאות, בזילזול, מבטלים את מחשבתם, את דעתם, את דבריהם ואת מעשיהם. הייתי מציע להצטנע קצת. לפשפש במעשינו אנו, לפני שנשפוט אחרים.
אל תדאג - אני לא עברתי צד. לא הצטרפתי "אליהם".
אבל אם כבר, אז את ה"קריירה הג'יפאית" שלי התחלתי ב-1990 אצלם ואיתם וחלק גדול ממה שאני יודע היום למדתי מכמה מהנהגים המצויינים שיש שם (ויש שם כמה שאת מה שהם שכחו מזמן, כולנו לעולם לא נלמד. באחריות) ואני מוקיר להם תודה והערכה על זה.
האמת? גם לא היה כל כך גרוע לנסוע איתם. ממש לא. פשוט התחלתי להשתעמם מתישהו מתפירת דיונות הלוך וחזור ופריצת התחביב שלנו ברשת חיברה אותי לאנשים אחרים שמצאו חן בעיני יותר והם לא במקרה מרוכזים כאן.
זה עדיין לא פוסל את ה"הם". יש ביניהם לא מעט אנשים טובים ויקרים, מבינים אמיתיים בג'יפים, נהגים מצויינים ואנשי שטח עם הרבה נסיון. לא כולם בבונים, לא כולם מלכלכים את השטח והורסים אותו. לא כולם מתנהגים כמו חיות. למעשה, רובם אזרחים טובים לא פחות ממני וממך ומכולנו.
נמאסה עלי הצביעות, ההתנשאות. אני מכה על חטא, כי עד לא מזמן גם אני אולי הייתי מתנשא וצבוע. אבל לא עוד.
אני אזרח שומר חוק, פחות או יותר, כמו כולנו. אני בעד שמירה על החוק. אבל חלק מהחוקים בישראל, לצערנו, הם מטופשים, מזיקים, מרושעים ופסולים מיסודם ומעיקרם. הם נקבעים על ידי 120 חדלי אישים שתמצא ביניהם גנבים, אנסים, מטרידנים סדרתיים, מושחתים, מסוממים, רועי זונות - בית המחוקקים והשירות הציבורי שלנו מרכזים אליהם את המיץ של הזבל של עם ישראל ממש כפי שמנורה דולקת בליל קיץ מושכת אליה פרפרים ומעופפים אחרים.
אנחנו ורק אנחנו אשמים, כי כולנו בחרנו באפסים הללו שעושים מה שבראש שלהם ומפליצים תקנות וחוקים שהציבור לא יכול לעמוד בהם. האירועים של חיים הם סימפטום לחוק מטומטם שכזה שמדיר את הספורט המוטורי מהציבור ואת הציבור מהספורט המוטורי.
יש לספורט מוטורי ותרבות מוטורית הרבה אוהדים בישראל. חלקם גם "ערסים ובבונים" ממש כפי שלכדורגל יש גם הרבה אוהדים שאינם בהמות גזעניות, עילגות ונמוכות מצח. חובבי הספורט המוטורי והתרבות המוטורית רוצים פעילות, רוצים אירועים, רוצים מפגשים. יש במדינה רשות ממשלתית שתפקידה לדאוג שיהיו אירועים, אבל היא לא עושה את זה. היא מועלת בתפקידה. אז צצים אנשים פרטיים כמו חיים שמארגנים אירועים מחתרתיים, סו קולד "לא חוקיים". במה הוא שונה מגדי צוקר ונועם היימן שניהלו כאן ליגות נהדרות בימים שטרום חוק הספורט המוטורי?... בזה שצוקר והיימן הם נחמדים, לא ערסים וכן מ"שלנו" ורק חיים הוא "ערס ובבון"?.....
תספרו עד עשר לפני שאתם משתלחים בו. לא הכל כאן שחור ולבן.
תודה רבה דרור שסיננת את העצבים שלי והוצאת את התוכן במילותך שלך (ותסלח לי מראש שאני עושה שימוש בתגובה שלך)
אז אחרי הרבה מילים שנשפכו כאן הדיון עבר פתאום מה - What ל - How .. אחלה .
אז ישנם כמה אופציות שכולם כוללות להפסיק ולהתרעם מאחרי המקלדת:
1. להרים "קול אחד" כפי שאחד מהחברים ציין כאן ולגבש עמותה שתילחם על מה שחשוב לנו.
2. לפעול בצינורות הקיימים כדי לתת תנופה לתחום.
אדון חיים בחר בדרך שיש יאמרו, פרובוקציה (אגב, מאירוע לאירוע רמת הסדר, הארגון והניקיון משתפרים. זה מעיד על הקשבה ולמידה).
זו הדרך שלו ושל לא מעט אנשים \ גופים אשר בחרו בעבר בדרך זו של התרסה מול החוק וחציית גבולות.
פעמים רבות זה אפילו עבד והמטרה הושגה.
(שלא תיקחו את מילים אלו למקום של עידוד לעבירה על החוק חלילה)
ובהמשך לבקשת הצניעות ואי ההתנשאות לא הייתי פוסל שנציגות האתר, כגוף מכובד וותיק בקהילת הג'יפאים
תדבר עם אדון חיים כדי לראות האם יש מקום לנסות ולגבש דרך פעולה משותפת. מי יודע אולי מטרתנו משותפת ואנו יכולים לדבר על הדרך ??
תחשבו על זה...
+1.
דורון, אתה חוטא בחטא היוהרה.
מה זה בדיוק "מי שבא להתמודד"?........
למה יוהרה?
נכון, לא היה כמעט קהל.
השתתפתי במספר אירועים של צוקר ושות׳,
הסגנון היה אחר, אתה זוכר משהו אחר?
אני מאד בעד ״לעשות״, בניגוד למצב המשמים מאז שהוסדר התחום, אבל הדרך הזו פוגעת בכולנו.
אני מרגיש שתכף תגיד דרור שנטפלים למזרחיים.
כולה נתפס השם גנאי הזה מלך הבבונים ואתה נמלא רחמים והאדה כלפי האחר והשונה
אני גם לא מת על הכללות.. אצל כולם יש הכל ומהכל. טובים רעים.
אבל אני יותר מאמין בחיה ותן לחיות. אז בחייאת רבאק אתה לא מטייל לבד ולא הצרכן היחידי של הטבע.
ויש אחר שהוא גם גיפאי ממש כמוך . אוהב לתת בגז אבל לא רוצה שיחפשו אותו עד סוף ימיו. שכן מאמין שיהיה סיכוי לספורט מוטורי. שכן רוצה לשבת על דיונה נקייה ולשתות קפה בשקיעה במקום שהוא עדיין איננו שמורה.
אז אל תשאיר לי את יער קולה כמו אחרי מלחמה, גם ככה באים לפה היפה נפש עם הטראנס שלהם, כשאתה מתקשה להתאפק ונותן בגז תעשה את זה עם עצמך ועם חבריך. לא על נופשים אחרים ובטח אל תעשה אירוע מתוקשר של מאות אנשים שאתה לא יודע להתמודד עם המאסות. כי גם ככה כל דיונה קוטשים כל סופש בכלים מוטוריים או מכניים גדולים לבניית בתים.
ואם כבר עשית..את כל זה בחיית רבאק ציוד בטיחות למי שאתה מזניק.. אל תכניס כל חאפר כי כשהוא ימות.. זה יפגע בקהילה שלמה שנהנית מהתחביב הזה וגם ככה לא נהנית מהיחצנות הטובה.
בלי להעליב , באמת, אין מה להשוות ארוע קרוס קאנטרי למלך הדיונה
לא ברמת הבטיחות. ההתנהלות. הרצינות של המארגנים והמתחרים ...
לא אומר חס וחלילה שאין נהגים מעולים באירועים הללו .. או שהרכבים חלשים . הם פשוט בלי ציוד בסיסי.. קסדה לדוגמא.
נכון לא קיבלו כל אחד לאירועים של פעם ... אבל לא על רקע עדתי וגם לא תרבותי אלא על בסיס מקצועי, רמת בטיחות מינימלית.
מה שהיה פעם כבר לא היום. לא הספורט .
לא הטבע. כן הוא קטן יותר ושמור יותר ונדיר יותר והוא רק יגדל ויהיה כזה.
וגם פעם היה איסור נהיגה בחוף הים. מ97 למיטב זכרוני ורק בשנים האחרונות אוכפים זאת
ופעם לא היו לכולם גלגלי 37 וזחילת סלעים זה לא מה שהיום ועדיין נראה שהרשויות סופגות זאת בינתיים די יפה בזמן שמעלות נפרצים על ימין ועל שמאל.
.אם לא נפנים את הרגישויות של האחר לא נהייה רלוונטים. חיה ותן לחיות. תתנהג בכבוד לאלו שבאים אחריך
אל תגיד לי ששם בונים בניינים ובצד שני שופכים פסולת אז זה לגיטימי לעשות אירוע ענק במה שנשאר
ולבסוף דרור אל תטיף על הכללות וסטיגמות כאשר באותה נשימה אתה גם משמיץ ציבור אחר.
יש לך כתיבה סוחפת ומצחיקה לפעמים ולפעמים אתה סתם עיתונאי פופוליסט מגעיל, תכלס נעלבתי.
אורי, אתה נעלב?... ממה בדיוק?....
לך אין מה להיעלב.
השמיצו כאן על ימין ועל שמאל ציבור גדול עם שלל כינויים: "ערסים", "בבונים", "רד-נקס". אף אחד לא דיבר על אשכנזים ומזרחיים, אבל הזילזול וההתנשאות חגגו. את מי אני השמצתי בדיוק? את יפי הנפש שעובדים איתי בעיתון?... אנשים משכילים ומוכשרים נושאי שלל תארים שבנושא הזה לקרוא להם "בורים ועמי ארצות" יהיה אנדרסטייטמנט?.... אלה שבאמת לא יודעים אפילו איפה זה הדיונה באשדוד ומה קורה שם בכל יום שישי?... את נבחרי הציבור שלנו? ערב רב של עבריינים? תראה את מי בחרנו כדי שייבו בכנסת ויקבעו לנו חוקים - חבר גנבים, בליינים שיכורים, בועלי כוכבות ריאליטי, שרלטנים. ביום שבו מנהל בית-זונות הפך לסגן יו"ר הכנסת, הכל ברור ומובן. כך המדינה הזו מתנהלת.
גם הזדעקות הצדיקים הכללית כאן היתה יכולה להיות מצחיקה אם לא היתה כל כך עצובה. כולם פתאום רוחצים בנקיון כפיהם ומשחקים אותה יפי נפש שומרי חוק קלה כחמורה. ואתה יודע טוב מאוד שאף אחד כאן לא צדיק בכל מאת האחוזים. רחוק מזה. גם לא אני ואפילו לא אתה... אז די לזיין במוח.
אם מארגן האירועים עבריין - תתכבד נא משטרת ישראל ותטפל בו!!!
אני יודע שהוגשו נגדו בעבר כמה וכמה תלונות במשטרה, ועובדה - הוא עדיין מסתובב חופשי ומפיק עוד ועוד אירועים לא חוקיים לכאורה. נכחו שוטרים באירוע האחרון שלו בדיונה וכלום לא קרה. מה זה אומר?...
אם היה כזה עבריין גדול כפי שמציירים אותו, כבר מזמן היה אמור לשלם מחיר על אותן עבירות שביצע - או לפחות היה מפסיק את הפעילות הלא חוקית לתקופה כזו או אחרת. אם זה לא קורה, זה אומר דרשני.
כפי שבועז כתב ובצדק - הויכוח כאן הוא כבר מזמן לא על "כן חוקי או לא חוקי". זה ויכוח על תרבות. על הסלידה מתרבות הערסים על כל מה שמאפיין אותה - התנהגות בהמית, זילזול בחוקים, צעקות, רעש, לכלוך. זה מה שיש ידידי, ומי כמוך מכיר מקרוב את התופעה. עצוב, אבל ככה מתנהג רוב-רובו של עם ישראל, בלי שום קשר למוצא עדתי וצבע עור. טייק איט אור ליב איט. אתה ואני כבר לא נצליח לחנך אותם. מצד שני זה ציבור גדול. אלפים רבים שבאים לאירוע כזה כי הם אוהבים ג'יפים וספורט מוטורי ותרבות מוטורית לא פחות ממני וממך. אי אפשר להתעלם מציבור כל כך גדול רק כי "הם ערסים".
אני לא מרחם על חיים ועל החברים שלו. אין לי שום בדל אהדה או להבדיל - שום בדל שינאה אליהם. אין לי שום עניין בהם או איתם, לטוב או לרע. עד היום לא הגעתי לאירועים שלהם, בעיקר על מנת לא לתת להם את ההכרה והלגיטימציה למה שהם עושים ויודע מה?... אולי חבל שכך?... אני מצהיר כאן חגיגית שבפעם הבאה שחיים עושה אירוע, אני אגיע לשם כדי לצפות ולספר לכם ממקור ראשון מה באמת קורה שם. האם זה אכן שכונה של ערסוואתים ואנרכיה ואסון שאו-טו-טו עומד להתרחש, או שבאמת משתדלים שיהיה מסודר ושומרים על מינימום של כללי בטיחות (מרשלים, חגורות, קסדות, הפרדה בין הקהל למסלולים) ובסוף גם עושים נקיון של השטח. מוטב שנדע באמת את כל האמת, פעם אחת ולתמיד - לפני שאנחנו חורצים דעה.
אני יודע שחיים קורא את זה ומבין שזו זריקת כפפה רצינית לכיוונו.
יש לי תחושה שהוא ישתדל מאוד שהעסק ייראה טוב.
ובחיאת, אל תספר לי מה היה בליגות בתחילת שנות ה-2000 כשאתה כנראה עוד היית תלמיד בי"ס.
אני הייתי שם. בקטגוריה "סטנדרטית, או "משפחות" או "C" או איך שתרצה לקרוא לקטגוריה שבה אתה מגיע עם הג'יפ שלך מהבית כמו שהוא. לא דרשו קסדות, לא מעילים, לא נעליים, לא גרביים, לא קיטבגים, לא דובים ולא יער. לאירוע כזה היית בא עם הסמוראי שלך, מקסימום קסקט על הראש והיית מתחרה בקטגוריה סטנדרטית. תשאל את ג'וי בירן, שהיה מנצח סדרתי של הקטגוריה ה"מקצועית" עם דיסקברי סטנדרטי מהיבואן. את חן הרואה, שהיה מנצח סדרתי עם דיפנדר סטנדרטי ואח"כ עם סופה סטנדרטית, תשאל את נועם היימן בכבודו ובעצמו, שהתחרה עם פורסטר דור ראשון סטנדרטי... במקרה הטוב הם היו שמים קסדת אופנוע סמלית על הראש.
"אירוע ניווט" כזה היה "לא תחרותי" כמו שאני ראש ממשלת זימבאבווה.
נכון שכדי לנצח היה צריך לאסוף נ.צ, אבל היה צריך גם לנסוע מהר ומדדו זמנים. אנשים נתנו שם בגז, התחרעו.
אני זוכר טוב מאוד שתי התהפכויות של כלים סטנדרטיים לגמרי מהקטגוריה הזו. ללא נפגעים. לא אפרט יותר מזה, באיזה ראלי בדיוק זה קרה, איפה ומתי ואת הנ.צ. של ההתהפכויות, כדי לא לפתוח תיבות פנדורה ישנות....
זה לא היה חוקי. אבל זה כן היה ספורט עממי אמיתי. היה תענוג אורי. תענוג. הגביעים שלי שהבן שלי שומר על המדף שלו מזכירים לי שוב ושוב כמה היה כיף.
לא כמו היום. כשהכל מקצועני ויקר וכולם כל כך חרדים לתחת הפרטי שלהם, ו"קטגוריה עממית" כבר לא קיימת בלקסיקון, כשאתה כבר לא יכול לחלום להתחרות אם אינך לפחות מיליונר קטן. בדולרים.
והשירות הציבורי שלנו מרכזים אליהם את המיץ של הזבל של עם ישראל ממש כפי שמנורה דולקת בליל קיץ מושכת אליה פרפרים ומעופפים אחרים.
תספרו עד עשר לפני שאתם משתלחים בו. לא הכל כאן שחור ולבן.[/QUOTE]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
חנן-ג'יפולוג
06-09-15, 07:07
אורי, אם אף פעם לא יצא לך להימנות כפרט מאחת מהקבוצות שדרור ירה לכיוונן פעם, אתה צריך להיעלב. המשמעות של זה היתה שאתה לא קיים.
דרור יורה לכל הכיוונים, בהזדמנויות שונות. אני גאה לומר שאני משתייך ליותר מקבוצה אחת שדרור ירה לכיוונה [emoji3]
מאיר רוטברג
06-09-15, 07:31
קראתי עיינתי ועוד יותר חשוב שלל התגובות מעניין ,
נארוע בעיני אישית מאוס, אז מי שהולך ונהנה שיהנה, אבל גם ללכת וגם לקטר??
על פי התמונות היו שם מאות כאלו שקוראים לעצמם "גיפאים" זה מונח שאבד על הקלח עוד לפני עשור ,
אין פה איליטה ובוודאי אין פה אשכנזים מזרחיים,
יש פה עניין של תרבות והתנהלות , כמו שיש כאלו שמתאים להם מועדונים ולרקוד על שולחנות עם עוד מאה שחורדיניות עם מיני קצר
ויירכיים של גזע אלון, או כאלו שמתאים להם מועדון קריאה,
לפני יותר מעשור שהעזתי והערתי למישהוא שהוא פותח קוליסים וכמעט חטפתי מכות הבנתי שבתוך עמי אני חי,
אם הבן אדם עברין שהמשטרה תטפל(הצחקתי את עצמי) אם הבן אדם עברין והאנשים נוהרים במאות בסוף הוא יהייה נושא הדגל
לשורש העניין: עובדתית האיש מרים ארועים. נקודה סוף.
יש סרטונים רבים של הארוע של חיים כהן בפייסבוק וביוטיוב. כל מי שזה מעניין אותו מן הסתם ראה. מפגש ג'יפאים גדול של יום שישי, אולי יותר מיום שישי רגיל.
ספורט מוטורי אין שם - כלומר, אם זו תחרות טיפוס על דיונה, לא היה לא קו זינוק, לא קו סיום, לא מדידת זמנים, לא הפרדה לקטגוריות... רואים שורות של 5 רכבים שמוזנקים בצורה לא ברורה, ואכן חלקם מזנקים לפני הסימן חלקם אחרי, וחלקם בכלל לא. ובחלק מהמקרים כמו שחנן ציין יש גם תנועה נגדית.
זה לא ספורט מוטורי ולא תחרות מהירות על פי הגדרת החוק, או כל הגדרה אחרת. זה מפגש של ג'יפאים שמתחרעים על דיונה. כל מה שהמשטרה יכולה לעשות זה להוריד רכבים על שינויי מבנה, על אי חגירת חגורות בטיחות, ועל פגיעה בסדר הציבורי, ואת זה היא לא עושה מספיק או עושה יותר מדי, תלוי בנקודת ההשקפה שלכם, בכל מקרה.
לעניין אחר - חיים שמונה יצר קשר עם ג'יפולוג וביקש להגיב בעצמו כאן. הוא כנראה מייחס חשיבות לפורום הזה. מכיוון שהבטיח לסביון בצורה מפורשת לשמור על תרבות הדיון (זו הסיבה שנחסם בעבר מספר פעמים ובסופו של דבר לצמיתות) הוחלט לתת לו צ'אנס נוסף, אחרי התקררות של סוף השבוע. הוא הוזהר שאם לא יעמוד בהבטחתו יושעה באופן מיידי וללא אזהרות.
לא חשוב מה שאתם חושבים עליו - אם אתם מכבדים את הבמה הזאת שנקראת פורום ג'יפולוג, אנא אל תגררו בוויכוח ואל תכשילו את חיים בכוונה. מי שלא מסוגל לשלוט באצבעות שלו על המקלדת... ובכן, תשתלטו על עצמכם :rolleyes:
boaz avrahami
06-09-15, 08:46
נמרוד, מאחר וזה כבר מזמן לא ויכוח על חיים אלא על הסגנון ועל התרבות, אין שום חשיבות ממשית לדיון והשאלה היא רק אם אתם רוצים לתת לתרבות הזו על כל המשתמע ממנה יצוג באתר.
אתר פרטי, זכותכם לעשות בו כרצונכם.
לטעמי זה יפגע במרקם.
חיים שמונה יגיב פה בדיון הזה בלבד, ואם הדיון ידרדר הוא ינעל ויחסם שוב, בלי סנטימנטים. זו ההסכמה עימו.
אורי, אם אף פעם לא יצא לך להימנות כפרט מאחת מהקבוצות שדרור ירה לכיוונן פעם, אתה צריך להיעלב. המשמעות של זה היתה שאתה לא קיים.
דרור יורה לכל הכיוונים, בהזדמנויות שונות. אני גאה לומר שאני משתייך ליותר מקבוצה אחת שדרור ירה לכיוונה [emoji3]
חנן ... הייתי ציני... סתם.. זה היה מתבקש...
אחרי הכתיבה הארוכה שלו למען קבלת האחר.
חנן מעבר להיותו קיבוצניק, מתנחל (לשעבר), אופנוען, אשכנזי ועוד כמה בקטנה... הוא חבר בקבוצה המסוכנת ביותר ע"פ דרור - חנן תומך בקדמה, ואפילו אלקטרוניקה (!) בכלי רכב!
וכשדרור מתלהם אי אפשר שלא להזכר בזה:
https://www.youtube.com/watch?v=RnRkCemeV7k
boaz avrahami
06-09-15, 09:20
ודתל״ש
chiam cohen
06-09-15, 09:51
שבוע טוב ומבורך לאלה שמדברים פחות עושים יותר, לאלה שלא פוחדים לומר את מה שאחרים חוששים, לאלה שמתחברים לעמך יותר מאשר לחזקים, לגברים האמיתיים, אלה שלא ישכחו לעולם מהיכן באו אלה שעומדים על העקרונות החוקים והערכים עליהם גדלו וחונכו! בן אדם שאוהב את מה שהוא עושה לא תמיד מצליח למכור ! אבל אם יאמין במה שהוא עושה ! לפחות ירגיש שמיצה והרוויח את האמת של עצמו !!!!<o:p>כח עוצמה נחישות ודבקות במטרה זו הנוסחה!!! אני אוהב את המדינה, כי אין לי מדינה אחרת, ולכן הדברים הבאים אינם באים לקרוא תיגר על מערכת אכיפת החוק בישראל !!! אך מנסיוני בעבר תשובות לשאלות מתקבלות רק ביציאה לרחובות !!! מצרים, לוב, עיראק, תימן, תוניס, אלג'יריה, מרוקו, סוריה,ועכשיו גם בישראל !!! הם העלו להם את המחירים, הטילו עליהם גזרות קשות, ופגעובצורה בוטה באוכלוסייה החלשה. הם ביקשו שינוי ברפורמות, ואז יצאו לרחובות, וכל מילה נוספת מיותרת !<o:p>
מישהו אמר: הפושעים הקטנים עוברים על החוק! הפושעים הבינוניים מנצלים את החוק ! והפושעים הגדולים קובעים את החוק ! ואני אומר וואללה צדק:ישנם חלאות שגם אם ירדו על ארבע יתחננו על נפשם יבקשו מליארד סליחות. וישתו אלף חמש מאות חביות כלור מזוקק, לא יסולח להם על ליגלוגם וכנויים הניבזים שכוונו כלפי אנשים שכל פשעם שהגיעו לארוע של דרך השטח ספורט מוטורי עממי. הם רודפים בלי חשבון, יש להם שנאה עצמית, שנאה שאינה תלויה בדבר, אלה שנאה לשם שנאה ! ודי לחכימא ברמיזא ! <o:p></o
אני מאמין ולא מתכוון לקרוא תיגר בתורת ישראל אך בהחלט לא מסכים עם המשפט הכי פסיכי ששמעתי בחיי "בנפול אויבך אל תשמח"חחחח אין לי ספק שמי שהמציא כתב והוציאו לאור היה מסטול מקראק קולומביאני משובח,מה זה החארטה הזו ? כל חיי אני מתפלל שאוייבי יפלו, ועד שזה קורה אני לא אשמח ?ועוד איך אשמח ! אגב: נותרו לי עוד כמה אוייבים בודדים שלא יודעים שאני יודע שהם אוייבי, אני גאה בהם, זכות גדולה לי, עוד אהיה הדבר האחרון שהם יראו, סורי, בכדי לומר ת'אמת צריך אומץ, ואומץ לא בדיוק השטח של הרוב כאן.<o:p>
</o
ואכשיו כמה מילים על ארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי, והארוע האחרון מלך הדיונה 2015. בעצתם של עורכי הדין שמלוים אותי,ואת ארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי, שונה השם "למלך הדיונה 2015 מפגש רכבי השטח הארצי לכל רכבי ה-X4 4בישראל". הודענו למשטרת אשדוד על קיום המפגש חודש לפני הארוע ,והפעם בגלל שהדיונה לא שמורת טבע כנראה המשטרה הודיע לנו שאין לה התנגדות בתנאי שהם יקבלו דו"ח מיועץ בטיחות,שיקבע כללים לארוע,ושלא יחולקו גביעים ולא ימדד זמן למפגיני יכולת, וכמו כן ביקשו שיהיו 2 חובשים בארוע, לעדכן את כיבוי אש אשדוד לתאריך הארוע .וכך עשינו, אכשיו אתם בטח שואלים האם הארוע חוקי התשובה לא יודע,עורכי הדין אמרו שעל פי חוק מפגש חברים הוא חוקי והפגנת יכולת היא חוקית כל עוד הארוע לא נקרא תחרות. אנחנו הגענו בשעה 8:00 יחד עם כל נותני החסות לארוע על מנת להתארגן ויחד עם 30 מתנדבים הכנו את המקום על פי דרישת יועץ הבטיחות שפיקח על כל ההכנות,במיוחד על המקום שגידרנו למפגיני היכולת. הפעם בנגוד לשנה שעברה פנו אלנו כידונאים,הטרקטורונים,והריזרים ובקשו גם להשתתף ולהפגין יכולת במלך הדיונה 2015.בגלל שאני לא מגיע מהתחום שלהם פניתי לאופיר שזאת ההתמחות שלו ובקשתי ממנו לקחת אליו את כל התחום שאני לא בקי בו לכתוב כללים ולנהל את הפגנת היכולת שלהם וכך היה כל מי שנרשם חויב בקסדה בטרקטורונים וריזרים,ואופנועי שטח בציוד מלא וכך היה. בשעה14:00 קיבלתי טלפון ממשטרת אשדוד שהודיעו לי שצומת אשדוד דרום פקוקה באלפי רכבים ושחניון השקמים והרכבת מפוצץ והם העלו הלקופטר, ולפי הערכה שלהם יש קרוב ל 7000איש בדיונה. הוא הודיע לי שבצומת יש 4 נידות משטרה ושאודיע לחברים לא לנסות לברוח מהם כי הם לא יחלקו דוחות באותו יום. הם רק מכוונים את התנועה וכך עשינו הודענובמערכת הכריזה. הודענו לכולם שגם כלים לא חוקיים לא להבהל ולברוח,על מנת שלא יקרה תאונה מלחץ. בארוע היו נוכחים 4שוטרים ו 3 יס"מ 12 מארשלים אשר שמרו על הסדר והנקיון במקום. הארוע היה מאובטח ומסודר למעט כמה בני דודים שלנו על טרקטורונים שניסו להכנס למתחם הפגנת היכולת ואחרי עימותים איתם והפסקת הארוע ל15 דקות, עד שיצאו הכל התנהל למופט.<o:p>
</o
בסיום הארוע ניקינו את המקום בעזרת חבריםומתנדבים העמסנו את כל האשפה ל 2 טנדרים והנחתי חברים מתנדבים מאשדוד להגיע למחרת ולבדוק שנית שאין פסולת שלא ראינו וכך היה.<o:p>
</o
ואכשיו כמה מילים על קדם הארוע מלך הדיונה2015
<o:p></o
לפני בערך 9 חודשים קיבלתי טלפון מאילן גוורגי שהיה מחליפו של יוסי ניסן שביקש ממני להגיע לפגישה דחופה במשרדו ברחוב המסגר בתלאביב, על מנת לדון איתי לגבי הארועים שאני עושה. ארגנתי משלחת מכובדת,דוד ברוך,יריב קלר,אלי טמבור,מיכאל חן,ועוד כמה תותחים מהספורט המוטורי והגענו לפגישה. בפגישה העלתי לו את הדרישות שלי והם: 1 ) הפרדת הספורט המוטורי העממי מהתקנון.<o:p></o
2) כל רכב שיש לו טסט על פי חוקי מדינת ישראל יכול להפגין יכולת בעממי.<o:p></o
3) בטול תשלום למי שרוצה להפגין יכולת בעממי.4) אנחנו מתחייבים לא לבקש תקציב לארוע הכל ימומן על ידי נותני חסות בעממי.5)בעלי מספר אפור יוכלו להשתתף בעממי.6) לקבל ביטוח ממשלתי על הארוע בעממי. 7 )לכתוב תקנון חדש לעממי. הוא ביקש ממני לא לעשות ארועים חדשים עד שיתן תשובה לבקשה ומבטיח תשובה תוך חודש מהפגישה.<o:p></o
כעבור שבועיים צלצל אלי אילן ואמר לי שהמגמה היא חיובית על פי הבדיקות שעשה אבל יש בעיה אחת הוא מסיים את תפקידו ויוסי ניסן חוזר לתפקיד חזרה,<o:p></o
אחרי שרץ למשרת ראש עיר והפסיד אז הוא חוזר להיות להיות מנהל חזרה. <o:p></o
המשך השתלשלות ויש עוד הרבה יבוא בקרוב.
אם יש שאלות אשמח לענות
https://www.youtube.com/watch?v=Ov5pt1K1674
https://www.youtube.com/watch?v=8-OEHt-sO2A</o</o
big like חיים תמשיך ככה
ופעם הבאה תבוא לסלעים
יריב קלר ברוך
06-09-15, 12:04
שלום חברים
אני בעבר עזרתי לחיים עם האירגון ופרשתי לאחר שעברתי להיות בהנהלת עמותת העבירות.
לצערי במרוצים מסודרים יש קושי רב וגם שרלטני עבר אשר במקום לקדם ולעודד הפכו את הספורט לספורט של יחידים.
חיים כהן לא עבריין בדיוק כמו שעם נשחק כדורגל קבוצת גיפולוג נגד קבוצת דרך השטח זה לא משחק טעון רישוי כמו משחקי הליגה.
הספורט מוטורי העממי צריך להיות חופשי ומשוחרר ומשם יצמח הכול !
אני ישמח עם נארגן מפגש של דם חדש של חובבי ספורט מוטורי ונקדם את הספורט . אני מרים את הכפפה ועם יש עיניין נקיים ישיבה ונתחיל להזיז דברים.
לגבי האירוע האחרון לצערי לא יכולתי להגיע כי לשמחתי ההיתי בנופש משפחתי של סוף החופש הגדול.
אבל עם לא היה כך ההיתי מגיע ולוקח חלק באירוע כחובב מושבע של מפגשים מסוג זה.
כל הזעקה על תופעת הבבונים בעייתית כי זה פזור ברובינו וחלק של 50 אחוז מהעם בבון . ולכן 50 אחוז מחברי האתר בבונים וגם אני בבון גאה
.
90 אחוז מחברי האתר עבריינים מוטורים אז די להטפה של חוקיות !
מי נתן לכם את הזכות לבחור שמה שאתם עושים לא חוקי זה סבבה ומה שחיים עושה זה פשע נתאב?
לסיכום אני חוזר בכל קריאה בואו נשלב ידיים ונקדם את מה שאנחנו אוהבים
תודה מראש יריב קלר ברוך
אני יורה לכיוון של מי שאני משוכנע שגורם עוול לאזרחים.
אנחנו נמשיך להרכין ראש לפני כל יציאה דרקונית של המימסד, כי אנחנו שומרי חוק, גם כשהחוק מטומטם ולא לטעמנו - אבל אף אחד לא מחייב אותי להעריך ולכבד פוליטיקאים ועובדי ציבור שמשכורתם משולמת מכיסנו והם חוגגים על גבנו וממררים את חיינו סתם כי הם יכולים. והם רבים מאוד אורי. רבים מאוד-מאוד. זו דעתי. מכיוון שלא אמרתי אף מילה מילה רעה בשרשור הזה על הגוף בו אתה עובד, אז מה הבעיה שלך בדיוק?...
אל תשנו נושא. אני לא הנושא כאן.
אם נעברו עבירות, אם המקום הוא שמורה והאירוע פגע בטבע, אם ואם ואם - אם המארגן עבריין, אז המשטרה והרשט"ג היו נכנסים בו ובצדק.
הסיפור עם האירועים האלה לא חדש ובעבר נעברו עבירות והוגשו תלונות.
הפעם אני מאמין לחיים שהוא בירר טוב מאוד מה מותר ומה אסור לפני שהארוע נפתח.
מכאן והלאה, זה ויכוח על תרבות ועל אם אנחנו אוהבים את רוח האירועים האלה או לא. אנחנו לא. גם אני לא משתגע על זה.
אנחנו חושבים שזה מזיק לנו כקהילה. אולי זה נכון ועל זה אני לא מתווכח איתכם. לדעתי זה עדיין לא מצדיק את ההתנשאות על האנשים האלה כאילו הם חיות או נחותים ממכם במשהו. וכן, גם אני התייחסתי אליהם ככה בעבר. חשבתי על זה הרבה, שיניתי את דעתי.
דרור, כבר הרבה זמן רציתי לומר (עוד מה'ברלי עצבני').
גם אם מחר בבוקר המנסחים היחידים של חוק הספורט המוטורי יהיו האליטה (עלק) של ג'יפולוג, תוך זמן קצר כולכם תברחו מכל ארועי הספורט המוטורי שיהיו.
קצת ראיה למרחוק.
אני יודע, אתה עוצם עיניים ורואה את איירטון סנה בפול פוזישיין, אבל בפועל תראה את טדי ביום טוב.
אדון דרור היקר.
אתה לא הנושא... אבל אתה כותב נגד הכללות ומכליל בעצמך. אתה פופוליסט.
אתה נגד גידופים ומגדף בעצמך.
אתה נותן במה לחיים .....כמנהל באתר.. בהצלחה.. בחירה שלך ומכבד אותה.
כאילו שהמשטרה או הרטג מטפלים בכל עבירה במדינה... זה שלא תפסו. לא טיפלו. לא אכפו. לא עושה זאת תקין. עניין של סדר עדיפויות ושאלות חוקיות.
השינוי בהתנהגות ברחוב, בשטח, בכביש הציבורי... ובתור לקולנוע ... לא תגיע ממשטרה חזקה . תגיע רק אם אתה האשם הקטן תחליט לעשות שינוי בהתנהגות שלך ושל הסובבים אותך.
חיים פושע נתעב לא...יודע... לא מכיר אותו אישית. וגם לא אמרתי זאת.
רק יודע שבכל מקום שבו ערך ארוע... קיללתי על השאריות שהשאיר. והבארוע היחיד שהייתי נדרס נווט והקהל ניפץ את בקבוקי הבירה שלו על הסלעים במקום לשים בפח שלא היה במקום.
תפסיקו להשמיץ על שנאת חינם. זו לא שנאה אפילו... קשה לקבל ביקורת? עניינית? אז צועקים רודפים אותי... לוקחים לי סוגרים לי?!
יחס גורר יחס... לא תכבד את שאר העם .. צפה ליחס בהתאם.
תאמין למי שתרצה...
גם המתחרים שהגיעו למלך הסלעים האחרון.. היו בטוחים שיש אישורים...
וגם השוטרים בתחנה היו בטוחים שחיים איש של מילה והוא ביטל את הארוע.
אבל כשזה שיקר לזה וזה שיקר לזה....
הרבה צופים יצאו על גרר ועם קנסות והורדות... והארוע נסגר... ובמקום זעם על המארגן... קל לקלל את הממסדר והמשטרה...
כשהיו מירוצים בכבישים... זה הגיע עד כדי צווי חיפוש לאנשים בבית. לא עלינו. אז בוא לא ניתן לכחולים סיבות.
יאללה בהצלחה. רות סוף.
לא אני ולא אתה היינו שם.
אז איך אנחנו יכולים לקבוע אם השאיר מלוכלך/נקי ואם המקום היה מלוכלך/נקי לפני שהארוע התחיל?....:confused:
העיתונאי שכתב על זה, לא היה שם ובכל זאת היה מאוד נחרץ ("נזק נרחב" וכו'). לכן אני לא מאמין לו.
ראש דסק החדשות התורנית שגם היא לא היתה שם, קיבלה את החומר הזה מהכתב והחליטה להכניס את זה לעיתון, וגם קראה לזה "מהיר והרסני". ואת כוחה של מילה מודפסת בתפוצה שכזו כולנו כבר יודעים. לא משנה אם מה שכתוב נכון או לא נכון, זה כבר בלתי הפיך ואת הנעשה אין להשיב.
אנשים כאן אומרים שהשאירו שם טינופת. אחרים טוענים שדווקא ניקו. אז למי להאמין? וואלה, לא יודע. עבר הרבה זמן מאז שהייתי בדיונה באשדוד. אבל מהפעמים האחרונות אני זוכר שאף פעם לא היה בדיוק נקי שם למטה.
אתה צודק בהחלט שנסיון העבר עם האירועים האלה הוא רע. אבל זה לא אומר שגם הפעם זה היה ככה ושהם לא לומדים לקח ולא מנסים לתקן את הרושם.
אני לא "נותן במה לחיים" או לאף אחד אחר. הבמה כאן פתוחה לכולם, כמובן בהתאם לכללים שנהוגים כאן ושנקבעו על ידי בעלי האתר. כעקרון, אם חיים כותב לעניין ושומר על תרבות דיון - זכותו להגיב כאן כמו כל אחד אחר ותקרא שוב את מה שכתב נמרוד בתגובתו האחרונה. ברגע שחיים או כל אחד אחר יסטה מהכללים - יחסמו אותו. זו זכותם המלאה של בעלי האתר.
לכן אמרתי - לאירוע הבא של חיים אני אבוא באבו-אבוה, לא כדי להפגין סולידריות עם חיים ועם "דרך השטח" אלא כצופה מין המניין. אני אשכרה רוצה לראות ולהבין על מה כל הרעש. אל תדאגו, לא אגיע כנציג רשמי של ג'יפולוג אלא רק מטעם עצמי. אני מניח שלהתרשמות שאני אכתוב כאן - חיובית או שלילית, אתם תאמינו יותר.
כל עוד הדבר הזה מוגדר כ"מפגש חברים" ו"הפגנת יכולת" של החברים, והחוק יודע להפריד בין זה לספורט מוטורי ,אולי עדיף שכך.
כל עוד מתנוססת הכרזה של "ספורט מוטורי עממי" לדעתי ישנו פה ניגוד עניינים ופגיעה בענף.
צריך לעשות הפרדה מוחלטת בין המפגשים הללו לבין ענף הספורט המוטורי, כל אחד יבחר מה שמתאים לו ,גם המארגנים,אם זה ב"הפגנת יכולת" או באם זה בהשתתפות ב"מרוץ ספורטיבי "עם כל המשמעויות שנלוות לכך עפ"י חוק. הצופים והספונסרים גם יכולים לבחור אירוע כזה או אחר לפי טעמם. יש מקום לכולם כל עוד מכבדים את כולם.
אני לא מכיר את חיים ,אני חושב שהוא יודע לעשות חשבון ,מה שיוביל אותו לשיפור מאירוע לאירוע ובכך למשוך קהל רב יותר לאירועים שלו. מבלי להוות טרף קל להכללות התשקורת ובכך לפגוע בנו כל הקהילה.(אני מקווה שאני צודק).
מה שנשאר לבדוק זה האם החוק באמת יודע להפריד בניהם ,ואיפה עובר הגבול.
chiam cohen
06-09-15, 14:53
חמישה כיוונים שעל האדם להסתכל ולזכור בכל בוקר ובעיקר בתחילת שבוע !
קדימה - כדי לדעת לאן הוא הולך...אחורה - כדי לזכור מאיפה הוא בא...למטה - כדי לראות שהוא לא דורך על אף אחד...לצדדים - כדי לראות מי תומך בו בשעת צרה...ולמעלה - כדי להיזכר שיש מי שתמיד מסתכל רואה ושומר עליו !
ברצוני להגיב על הכתבה שפורסמה בתשקורת.
ביום שלישי צלצל אלי הכתב ובקש את תגובתי לארוע,שאלתי אותו האם הוא היה בארוע והוא אמר לי שלא היה נקודה. שאלתי אותו איך אתה עושה כתבה על ארוע שלא נוכחתה בו, הוא אמר לי שהרש"ט פנה אליו ואמר לו שהיה ארוע מוטורי בדיונה באשדוד, אז שאלתי על מה התלונן על הניקיון בארוע הוא אמר לא על זה שגיפים נסעו על הדיונה ושבדיונה בלילה יש בעלי חיים וזה שנסעו שם גיפים מרחיקים את בעלי החיים מהמקום.שאלתי אותו האם הוא היה פעם בדיונה באשדוד והאם הוא יודע שהצבא גם עושה אימונים שם ושכל יום שישי וסופי שבוע מאות גיפאים מגיעים לשם ומפגינים יכולת, גם אם אנחנו לא היינו שם. ואז שאל אותי זאת התגובה שלך, אמרתי כן. ובזה זה הסתיים הראיון. ואני שואל רבק אתה עושה כתבה לעיתון נפוץ לא תגיע לארוע, לא תשלח צלם, אפילו את התמונה הוא לקח מהפיסבוק אז זה רציני נו באמת.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11903976_1041093279243348_93923627576031 8143_n.jpg?oh=8c3375aa342bf6293852891c4f 9672bd&oe=56ABA8E0&__gda__=1449773962_5703eae5f896fa8ce4009 76b6d24dd02
https://www.youtube.com/watch?v=yJdpnTGs_uY#t=70
https://www.youtube.com/watch?v=8Npfyjke1Hk
יריב קלר ברוך
08-09-15, 10:22
חבל שכולם מתלוננים על זה שאיין ספורט מוטורי חוקי אבל אף אחד לא פועל לשנות את זה.
בעבר אני ועוד קבוצה עשינו ופעלנו לקיום אירועי ספורט הביקורות והתלונות על מה שהיה לא היו נעימות לאוזן .
וגם כמות המתחרים העידה שאנחנו קבוצה מצומצמת שבסוף מתייצבת על קו הזינוק .
בנוסף היו מתחרים שהגיעו ללא רשיונות נהיגה ספורטיבים בתוקף ולא נתנו להם להתחרות והיה כעס ומרירות .
בקיצור כולנו רוצים אוהבים ומקווים אבל הקושי והעליות מכריעות את הכף
השינוי מתבקש אבל עד שלא יבינו שפיתוח ספורט עממי יוביל למקצועי ולתרבות מוטורית
בדיוק כמו שממשחקים בשכונה ובבית הספר מתקדמים לספורט מקצועי אף אחד לא נחת במכבי מהשמיים
חג שמח
boaz avrahami
08-09-15, 12:38
יריב, די כבר עם הקשקוש הזה.
אם אתם ספורט, קבלו את הכללים
אם אתם ג׳ימיקנה עממית אז זה לא מעניין.
ההבדל שבתחרות מתחרים ובגמיקנה אין תחרות אלא רק מיומנות
אתם מנסים ללכת עם ולהרגיש בלי ועל הדרך מיצרים ארועים שעל התרבות והצורה שלהם יש מחלוקת.
יריב קלר ברוך
08-09-15, 13:46
משחק כדורגל בבית ספר זה ספורט ?
עם כן אז זה בדיוק מה שאני רוצה מעממי
זה שאנחנו לא חושבים אותו דבר זה בסדר אבל להגיד שזה קשקוש ?
שהיה לך יום קסום
boaz avrahami
08-09-15, 14:01
לכדורגל אין חוק.
כדורגל לא יפריע לאף שוטר אם תשחק בשכונה.
תפסיקו לשחק את המשחק הילדותי הזה כבר.
זה לא מוסיף לאינטיליגנציה שלכם דבר.
שיהיה לך יום כתום
בכדורגל נפגעו, נפגעים וייפגעו הרבה יותר מאשר בספורט מוטורי. הן שחקנים והן צופים.
ובכל זאת, אותו כדורגל שמנקז סביבו אמוציות, אלימות, גזענות, ואת המיץ של הזבל של תחתית החברה האנושית בכל מקום בעולם, הוא "ספורט בריא וחיובי".
ואילו ספורט מוטורי הוא "חוליגני ומסוכן", ומחייב חוק מיוחד לכבודו.
וזו בדיוק הבעיה של כולנו. החוק המטופש הזה, המעורבות ההרסנית של המדינה.
GodsFather
08-09-15, 14:24
כדורגל לא יפריע לאף שוטר אם תשחק בשכונה.
ועוד איך שיפריע ולראיה השילוט במגרשים השונים (מי אמר מתחם סגור??) והסיורים שיש בשכונות (בדגש על שכונות של עשירים) בשעות מסוימות של היום. מישהו צריך לישון שנת יופי גם במהלך היום ואוי למי שיפריע.
לגבי האירוע הנ"ל ואלה העתידים לבוא - אם אכן מדובר באירוע בסגנון ג'ימקאנה כפי שחיים תיאר, אין בזה בפסול, כל עוד כמובן שומרים על הערכים הבסיסיים של נקיון וסדר וכבוד לסביבה והקהל.
את הביטוחים והאישורים אני מניח שחיים או מי מטעמו דאגו לעשות, כי אחרת לא יהיה שום גיבוי או תמיכה של הרשויות ולסגור אירועים כאלה הם יודעים לעשות יפה מאד כשצריך.
כבר ראינו את זה גם אצל מיקי לפני שנים רבות כשהשריף המקומי החליט שלא מתאים לו, או שהוא קיבל תלונה מאזרחי האיזור שרכבים עוברים לו בחצר האחורית. אפילו שמיקי אירגן אירוע/ים יפים ומסודרים עם הקפדה על נהלים ופרופיל נמוך.
*בסופו של יום, הביטוח נועד לעזור למארגן האירוע למקרה שאחרי תאונה ולא למניעת תאונה, קרי גם אם חלילה יקרה משהו באירוע חוקי לחלוטין, הביטוח חשוב רק לשמירה על הישבן של המארגן מפני תביעות ואו פיצוי כספי על נזק שנגרם - הוא לא מונע את הנזק, המניעה נעשית על ידי הקפדה על נהלי בטיחות ברורים ועימם גם שמירה על נקיון וסדר.
אם חיים הצליח למצוא את התחום האפור בין החוקי ללא חוקי ולקיים אירועים, מה טוב, רק שישמור על הסדר. אין לי מושג מה הלך באשדוד ואולי אני אצטרף גם כן לדרור באירוע הבא (בלי שידע ;) ) כדי לראות עד כמה השד נורא.
אולי זו הפרצה בחוק שתאפשר לעוד מארגנים לקיים אירועים והרמה תעלה לרמה שהיינו רגילים לה בעבר ומעבר לכך. אני מניח שחלק מהטרוניות פה הן לא רק קיום אירוע כזה אלא כי אירוע כזה עונה רק על חלק מהצרכים של הספורטאים האמיתיים וכי ללחוץ בגז במסלול, בין אם עם ניווט ובין אם לאו, כרגע נראה כדבר הכי קשה עד בלתי אפשרי ליישום (שלא לדבר על חוצה ישראל), וזה עוד לפני ששמנו שם שעון-עצר וחילקנו גביעים.
*ואולי את החלק של הפרסים יעשו בסתר יום למחרת ? ואת המדידה יעשו בשו-שו עם מערכות מתוחכמות ? כי בתחבולות תעשה לך...וגו'.
חיים, אולי באמת את האירוע הבא תארגן בסלעים ולא בדיונות ? לדעתי זה ישנה גם את אופי האירוע שדבק בטיפוסים שלרוב נראים בדיונות, טיפוסים שהעיתונות אוהבת לקחת כדוגמה לבעלי הג'יפים ה"רעים"...
היו גם אירועי "מלך הסלעים" וכו'.
הקהל היה בדיוק אותו קהל - גדול וקשה לשליטה וכל העסק נראה קצת (הרבה) שכונה.
דווקא שם פוטנציאל התאונות/אסון היה גדול יותר כי לא בדיוק הקפידו על בטיחות ועל איך השטח נראה אחרי האירוע מוטב לא להשחית מילים... טינופת זה לא מילה.
מאז נראה שב"דרך השטח" למדו קצת לקחים והאירועים האלה התקדמו בכל מה שקשור לשמירת הסדר והאירגון.
GodsFather
08-09-15, 14:48
לגבי הבעיות ההתנהגותיות שציינת, אני איתך דרור, ונותן הזדמנות לאירוע הבא כפי שציינת גם אתה.
לגבי הסעיף השני - אני לא חושב שהבעיה היא ה"ערסים", כי כאלה היו גם בקהל באירועים של מארגנים אחרים. אני חושב שמה שהתרחש מסביב וכמובן מה שנשאר מהסביבה, הוא שהפריע. לכלוך, נזקים לטבע וכד'.
במקרה הנוכחי כאמור אני לא יודע להעיד, אבל תמונות מאירועים קודמים ועדויות מאנשים שהיו במקומות הקודמים ושנחשבים לאנשי אמת, הן שרודפות את שמו של חיים במקרה הנוכחי ולכן מאד קל להשתלח.
אני לא אומר שהוא צדיק (או שלא), אני מנסה להיות נייטרלי כאן ולהתייחס למקרה הנוכחי לגופו, חרף המוניטין השלילי שיש לאירוע על מארגנו... ומקווה שאולי אירוע הבא יהיה יותר מוצלח מקודמיו.
מסכים לגמרי.
אין לי שום ספקות בכנות דבריהם של מי שהיו באירועים וסיפרו מה ראו.
דעתי היא שאחרי הרעש שהתעורר והעליהום המתוקשר, ב"דרך השטח" עושים מאמץ כדי שהאירועים יהיו מסודרים יחסית.
כשהסתיימו מפגשי ג'יפולוג בתל חדיד ובבן שמן, לפחות שעה-שעתיים כולנו עסקנו בסריקה, איסוף ניירות, קרטונים ובקבוקים/פחיות ופינוי האשפה. זה ללא ספק קצת מבאס, במיוחד אחרי יום שלם שבו אתה כמארגן ו"מארח" נמצא על הרגליים ומזיע ומתרוצץ כל הזמן בין אלפי המבקרים, אבל אין ברירה. הנקיון שאחרי זה חלק מהמשחק.
"נזק לטבע" ייגרם תמיד. ברגע שג'יפ יזוז ממקומו חצי מטר ויעשה קוליס, מיד יקפצו כל מיני ירוקים/מחבקי עצים/"סביבתנים" ושאר נשמות טובות עם נפש מסוכסכת שמעדיפים קוצים ואבנים על פני בני אדם, והם יעשו רעש בתקשורת גם אם האירוע יתקיים במחצבה או בשטח שמיועד לבנייה - ובכל זאת חשוב לבחור מראש לוקיישן שאינו שמורה ובכל מקרה באמת לעשות מאמץ עילאי לנקות אחרי האירוע. גם אם מלכתחילה "קיבלתם את השטח מלוכלך" ואני יודע שבהרבה מקרים זה אכן כך!! תתעדו את זה לטובת הויכוחים שאחר כך, ובכל זאת תנקו אותו אחריכם היטב-היטב. אני מבטיח לכם שתצאו גדולים.
אני יודע שחיים קורא כאן הכל, מילה במילה.
ולכן אני פונה אליו ישירות - חיים, ביום ששתי פינות חשובות - בטיחות במהלך האירוע ונקיון בסוף האירוע יהיו סגורות ומתוקתקות - אתה ניצחת והאירועים שלך יהפכו ללגיטימיים לגמרי.
אילו "טיפוסים" רואים בדיונה? רבאק, תפסיקו עם ההכללות והתיוגים.....ראיתי בסירטון הפנינג יפיפה עם הרבה אנשים נחמדים ושמחים.
אני יודע שחיים קורא כאן הכל, מילה במילה.
ולכן אני פונה אליו ישירות - חיים, ביום ששתי פינות חשובות - בטיחות במהלך האירוע ונקיון בסוף האירוע יהיו סגורות ומתוקתקות - אתה ניצחת והאירועים שלך יהפכו ללגיטימיים לגמרי.
+1 - זה מהות כל העניין.
ובאופן כללי- לא צריך להיות כל-כך רגישים למה כותבים בעיתון....
GodsFather
08-09-15, 16:05
עמית, אין מה לעשות, ה"נותנים בגז" מתוייגים כטיפוסים פחות אהובים על ידי האליטות. בצדק או לא, זה כבר כל אחד והראיה שלו את העולם.
מספיק שאחד יעשה משהו בשביל לתייג את כולם, גם כאלה שסולדים ממנו אבל יש להם גם ג'יפ/אופנוע/טרקטורון/רייזר/חברה עם שיער מחומצן וחזה שופע.
שולץ האיום
08-09-15, 16:26
למה אתם כל הזמן יורים בתוך הנגמש? במקרה שלנו הוא מאוד קטן.
האויב לדעתי הוא הרט"ג.
כתבה בידיעות אחרונות ? וואוו.
עיתון מאוד רציני, גם אתר האינטרנט...
לא להתרגש מכל פלוץ שמישהו מפליץ.
GodsFather
08-09-15, 16:34
שולץ, ידיעה בעיתון מובילה ליוזמה בחקיקה והופס סוגרים לך עוד ועוד ועוד. צריך להזהר עם זה, לשמור על מה שעדיין יש לנו, ליצור באז חיובי או דממה ולא באז שלילי. שיווק חיובי, קיום אירוע בצורה שתתן תחושה חיובית, הזמנת עיתונות והתחברות עם התקשורת בצורה נעימה (לפעמים מלקקת, אין ברירה) ומשם גם דעת הקהל יכולה להשתנות או לפחות לא להחריף.
הייתי אתמול אחרה"צ בדיונה הגדולה.. לא יודע מה בדיוק ניקו שם, אבל בלוקיישן של ההזנקות יש המווןןןןן זבל.
איזו מכבסת מילים... תענוג.
עמית.
אנשים נחמדים ושמחים? אז מה?
יש אנשים שמחים ונחמדים ביום העצמאות, בגינת ארלוזורוב (לפני ש"הולאמה" (ככה כותבים את זה?) ע"י אנשים נחמדים אחרים) ויש אנשים נחמדים בגינת פלאטו שרון בסביון (לפחות היתה פעם גינה כזו).
לא תימצא אותי, לא שם ולא שם.
שתי "השמחות" חוקיות.
איזה קישוקשי PC.
גם אם יהיה סדר וגם אם יהיה נקי וגם אם יהיה חוקי, לא תמצא אותי (ואני מתאר שגם עוד כמה מפה, שמסתתרים מאחורי "חוקיותם של דברים") בהופעה של אייל גולן - ואני בטוח (בלי ציניות) שרובם שם אנשים נחמדים ולא "ערסים".
בדיוק כמו שלא תמצא אותי מתענג על איזו אריה, בקאמרי.
ובדיוק כמו שלא תמצא אותי בבלומפילד או בטדי (גם לא ביציע ליד ה"ל'הפמילייה").
חוקי?
נקי?
מארשלים?
הזנקה?
זמנים?
צבעוני?
עממי?
מעניין ת'תחת שלי - מה שראיתי זה בידור זול וחבורות של צ'וחים משתוללים, באיצטלה של "ספורט עממי" והמון סוחרים/"נותני חסות" מנסים לעשות קופה.
וכל הכבוד לחיים שעושה משהו, במקום סתם לקשקש ולבכות על ניסני, על מנת למלא צורך שקיים ובהעדר כל אלטרנטיבה אחרת, כולם (הרוב) מסתפקים בכנס וואחשיאדה המוני.
מזכיר לי את ה"יריד" שהיה מגיע פעם לרמלה, וכולם היו נוהרים לשם - כאילו... יש משהו טוב יותר?
וגם שם, ברמלה, יש אנשים שמחים ונחמדים, מה שלא שינה את האירוע ולא הפך אותו להיות משהו שהוא יותר מהתקבצות של המוני רמלאים וצ'וחים מכל הסביבה...
בנתיים זה מה יש וכל שכבות/"גווני" החברה נאלצים להגיע ולהתחכך - או להישאר בבית ולהצביע על כל הצ'חצ'חים שמלכלכים את החול.
וכל יפי הנפש, שדואגים "לסביבה"..
באמת, כאילו שהצבא משאיר אחריו שמורת טבע ומחילות ארנבוני החול נשארות שלמות אחרי כל אימון..
מכבסת מילים - מוקיעים את חיים (שאני בכלל לא מכיר, אבל נראה לי שיועיל לו קורס קצר בהבעה שבכתב (ואולי גם בע"פ - לא יודע..)) במקום להוקיע את הרשויות..
הייתי אתמול אחרה"צ בדיונה הגדולה.. לא יודע מה בדיוק ניקו שם, אבל בלוקיישן של ההזנקות יש המווןןןןן זבל.
יאללה חיים.
קח איזה נותן חסות שהוא במקרה גם בעל חברת נקיון ותרביץ נקיון כמו שצריך - ותסתום אחת ולתמיד את פיות "שומרי הנקיון"...
מעניין מה יגידו אחרי האירוע הבא, אם יהיה נקי... בטח יגידו משהו על הרעש או הבלונדית המזניקה..
זה מה שיעשה את האירוע הבא "אטרקטיבי" לבועז או לנמרוד או לי - נקיון וחותמת של מפקד המחוז?
חארטה.
בועז אולי יבוא "להוכיח לעצמו שצדק" ואני... גם עם חותמת "כשר" לא אגיע.
יכול להיות שזה טעים מאוד אבל... "לא כוס התה שלי", גם אם כרגע יצאה מהמדיח.. יותר מידי "חזק" ויותר מידי "מתוק".
פעם, לפני הרבה (הרבה) שנים, היתה (אולי)*קבוצה מיוחדת, עלית, שנקראה גיפאים.
כולם היו מסוקסים, צרובים מהשמש ורכבו על רכב המסעות האולטימטיבי של המזרח התיכון (סיקס של תע"ר).
אלא שמאז המצב השתנה.
המוני יפאנים /קוראנים ואמריקאים "חצופים" הצטרפו לחגיגה והגיפ הפך נגיש, זמין ואפילו סמל סטאטוס (יעידו הקוסמטיקיות).
ומכאן בנימה קצת יותר רצינית, אין דבר כזה גיפאים!!!
יש המונים בעלי רכבי שטח מכל שכבות וגווני האוכלוסיה.
מה שטוב לך לא בהכרח טוב לאחר.
אין קוד התנהגות גיפאי כפי שחווים ומספרים חלק מהגולשים באתר.
אני בעד חייה ותן לחיות, אך לדעתי, אירועים רוויים בבעיות בטיחות (תאונה עם נפגעים היא רק עניין של זמן) + התחשבות מינימלית באוכלוסיה הסובבת + לכלוך,
גורמים לכתבות שליליות, שגורמות למחוקקים שחיים מדעת קהל לחוקק חוקים דרקונים.
ראו חוק ה- 100מטר....
לדעתי חוק ה100 מטר לא דרקוני ולא נעלים. כולה 100 מטר מקו החוף. לא שאתה צריך ללכת קילומטרים.
לא על זה הוא הצביע. אכיפת החוק התחילה בגלל יחסי ציבור רעים לציבור נהגי השטח ש״משתוללים בחוף ודורסים מתרחצים״.
החשש הוא שיחסי ציבור רעים כאלו יסגרו לנו מקומות נוספים.
אסף.
נמרוד - מערד
08-09-15, 18:18
חברים
במקום לדבר כל הזמן, אולי ניקח יוזמה, ובשבת הקרובה 9\12 נגיע למקום וננקה את האזור מכל הזבל, אני מאמין שתוך שעה נסיים את הסגה הזאת.
נמרוד
boaz avrahami
08-09-15, 18:30
חברים
במקום לדבר כל הזמן, אולי ניקח יוזמה, ובשבת הקרובה 9\12 נגיע למקום וננקה את האזור מכל הזבל, אני מאמין שתוך שעה נסיים את הסגה הזאת.
נמרוד
גם אחרי הופעות בפארק הירקון אתה מתנדב לנקות?
האדון מקיים ארוע מסחרי ומקבל רשיונות לכך.
אם יש לעיריה , משרד לאיכות הסביבה או כל גוף אחר איתו אז שינקו ויתבעו לו את התחת על אי עמידה בתנאי הרשיון.
מה זה עסק שלנו?
אבל אין כמוך שאתה תמיד מתנדב לעזור....
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
נמרוד - מערד
08-09-15, 18:42
בועז
אם הטבע חשוב לנו אז ננקה, כל השאר לא חשוב, באים מנקים והולכים.
נמרוד
boaz avrahami
08-09-15, 19:15
זה לא טבע יתום ואומלל ואני כבר מזמן לא בתפקיד המושיע הלאומי.
שטח ערוני של אשדוד, למיטב ידיעתי עתודת בניה.
יש אבא ואמא ויש מי שיכול וצריך לקחת אחריות.
אני גם לא משוכנע שהדיון על הזבל במקומו ושזבל זו הבעיה.
מספיק לקרוא את נושא הדיוןבשביל להבין שזה אנחנו והם תרבותי.
זה שרשור סלידה או תמיכה בערסים שתחביבם כלי רכב
לא על זה הוא הצביע. אכיפת החוק התחילה בגלל יחסי ציבור רעים לציבור נהגי השטח ש״משתוללים בחוף ודורסים מתרחצים״.
החשש הוא שיחסי ציבור רעים כאלו יסגרו לנו מקומות נוספים.
אסף.
אני מבין אבל באמת היו נהגים שדרסו מתרחצים על החוף.
אני מתכוון לזה שזה מקרה של אין עשן בלי אש. אם, נניח, חיים הרים אירוע מדוגם למשעי, בסטנדרטים של אירועים אחרים ברחבי העולם, ובכל זאת יש כתבה עויינת אז זו עיתונאות רעה ואינטרסנטית. אבל אם, נניח שהאירוע היה REDNECK FEST אחד גדול שבנס לא נהרגו אנשים והשאירו הררי זבל, הכתבה מוצדקת ואני לא יכול לבוא בטענות שיהיה לובי נגד התופעה.
ההסטוריה מוכיחה שהאיש שם זין על כולם ועושה מה שבראש שלו.
התירוץ הנוכחי הוא מחאת המדוכאים נגד חוק הספורט המוטורי.
לפני שהיה חוק הוא סתם עשה את זה כדי לעצבן את מחבקי הכלניות.
לא קונה מילה אחת שהוא אומר. גם לאנשים שלו הוא משקר במצח נחושה.
אסף.
ברור שחייבים לקיים את החוק, להקפיד על הוראות הבטיחות ולשמור על הניקיון אבל כשאני בוחן בעיון את הסירטון אני רואה שם כמות מכובדת של כלים ומשתתפים ותמהיל נכון של תחרות עממית וכייף לטובת מי שאוהב את הזאנר הזה ...
דווקא אירועים כאלו יכולים לתרום לשמירה על הטבע ולרכז את כל השרוטים הדפוקים שנהנים לרדת ולעלות את הדיונה במקום אחד וגם להכניס יותר כסף לענף ה 4X4, בדומה למה שקורה במקום מושבו של ברנרד.
אל תתבלבלו, החבר'ה שאתם רואים בסירטון הם רוב רובו של עם ישראל....וחלקם הגדול, מתחת לתגית, חברה מצוינים.
מנגד לכל הגיפאים הערכיים, אני ממש לא מבין מדוע בטיולי אני תמיד מוצא זוהמה גם במקומות הנידחים ביותר, מקומות שמגיעים אליהם רק גיפאים ערכיים.....
ולאסף, מכיר את האמרה "המעז מנצח", חיים8 מעז וממה שאני רואה הוא גם מנצח ואם אנחנו רוצים לדאוג לשימור התחביב שלנו נעשה בשכל אם נתפקד כולנו למרכז הליכוד.
התירוץ הנוכחי הוא מחאת המדוכאים נגד חוק הספורט המוטורי.
לפני שהיה חוק הוא סתם עשה את זה כדי לעצבן את מחבקי הכלניות.
אסף.
זה משהו אחר לגמרי ודיון אחר לגמרי...
היה נדמה לי שאנחנו מדברים על משהו ולא על המישהו שהפיק אותו..
הדיון הוא לא על "מה", הוא לא על האם להיפגש בשטח ולתת גז כמו שרוב האנשים כאן אוהבים לעשות. רבים מהמשתתפים באירוע הזה הם מגולשי האתר שאני, וכולנו, אוהבים ומכבדים.
הדיון הוא על "איך". והצורה שבה האירוע הזה נראה ומאורגן קשורה באופן ישיר למי שמארגן את הקרקס. ולכן הדיון מכותרתו הוא על האיש, שממש בקלות יכול לגרום לנזק אדיר לכל ציבור חובבי השטח.
הבעיה לדעתי היא שרבים ממי שכותבים כאן שכחו לא רק איך האירועים הקודמים נראו, אלא גם איך הוא התבטא כלפיהם וכליםי כל מי שהעז למתוח עליו ביקורת. גם בדברים שלו שהוא כתב לכאורה ברוח חיובית, הוא פותח בפסקה שקודם כל מבטלת ומקטינה את כל מי שלא חושב כמוהו ולא מסכים עם הדרך שלו.
הוא מצא שהכרטיס שלו ללב האנשים הוא פטריוטיות, והצגה של לוחם חופש ועל זה הוא מנגן. ואנשים קונים את זה. אבל זו לא פרסומת להארלי דיווידסון (מי שלא מכיר, חפשו Screw it, let's ride).
הוא גם בונה על הזכרון הקצר שלכם.
אנשים שוכחים איזה נזקים נגרמו באירועים הקודמים, נזקים שבמקום שחיים יתנצל ויתקן, הוא עשה יופי של ספין והסית באופן פעיל את הגרעין הקשה של החבורה שלו נגד האנשים שהציגו את הנזקים שלהם הוא גרם. זה לא קרה פעם אחת, זה קרה שוב ושוב ושוב, כאשר כל פעם הוא מבטל כל מי שהתבטא נגדו במקרה הטוב, ומסית נגדו במקרה הרע. מסית נגד האתר הזה, מסית נגד הכותבים והחברים בו, ומסית נגד אנשים ספציפיים. הסתה של ממש, שייתכן גרמה לחבלה חמורה שכמעט הובילה לתאונת דרכים ברכב של אדם שפרסם דעה נגדו (וכאן אני נזהר כי לא בטוח מי חיבל ברכב... רק שזה קרה מיד אחרי שבקבוצת הפייסבוק של חיים פורסמו פרטיו של אותו אדם.)
כשבעקבות אירוע שלו בבור היה פרסום שלילי בעיתונות היומית הזניחה לדעתם של הכותבים כאן, העירייה הציבה שלטים האוסרים כניסה לחוף. נכון שזה צעד בלי שיניים, אבל זה נזק ומי שלא מבין את זה טומן את הראש בחול. כאן מדובר בשטח של עיריית אשדוד שיכולה בדיוק באותה דרך כמו עיריית תל אביב לסגור את השטח. וגם לא על זה בדיון - כי זה לא משנה אם זה יקרה או לא, לא משנה אם יהיו לזה שיניים או לא... משנה רק שנגרם נזק תדמיתי, בתקופה שבה אנחנו גם ככה תחת מתקפה.
אז יאמר חיים שכשאתה תחת מתקפה, תקוף בחזרה, ותראה שאתה חזק. בסדר. לתקוע מזלג בעין של מי שמסתכל עליך עקום, ואז לסובב ולהגיד לו "תעשה פוקוס", לא יגרום לו לחבב אותך יותר.
ובסוף זה כן האיש. כי אירועים שאחרים אירגנו היו ויהיו. גם המוניים. ואף אחד לא ספג כזו ביקורת שלילית מכל הכיוונים. ואף אחד שספג ביקורת לא עמד והודיע שהוא שם קצוץ על הביקורת. אני באמת פוחד שיהיה האירוע האחד יותר מדי, זה שבעקבותיו יקרה משהו שייטה את שיווי המשקל העדין ומישהו שם למעלה יחליט לזיין אותנו סופית. חוקית יש המון דרכים לעשות את זה, אני לא אפרט כדי לא לתת לרשעים האמיתיים רעיונות. אבל תסמכו עליהם, כשיקרה משהו, כשמישהו יידרס, או כשסתם ידרכו למישהו על עצב חשוף אחד יותר מדי- כשהם לא ירצו לתת לנו לנסוע בשטח, אנחנו נראה את השטח רק בתמונות.
אנחנו - כלומר הציבור שומר החוק. העבריינים ימשיכו לעשות מה שהם רוצים, כרגיל.
אסף.
טוב... כנראה שאת כל הסיפור הזה, שכתבת, אני פיספסתי..
אני לא מכיר את ההיסטוריה הזו ואת ה"מאחורי הקלעים".
אני התייחסתי למה שעלה פה - בפוסט שבמקרה ראיתי לפני שנעלם וזה, הנוכחי.
six 4 life
09-09-15, 02:03
רק לעדכן ששום דבר לא השתנה.
נאמר פה בשרשור שהשטח נשאר מצוחצח מאז האירוע המדובר. כנראה שלמצוחצח יש פירושים שונים ומגוונים.
תמונות מהיום שצולמו ופורסמו ללא קשר לאירוע (איזור הדיונה והלאה בקרוב עומד להפוך לשמורת טבע)
http://srv1.jpg.co.il/9/55ef683080c53.jpg
http://srv2.jpg.co.il/7/55ef683cc3009.jpg
boaz avrahami
09-09-15, 06:43
מצ׳וחצ׳ח לא משאיר שטח מצוחצח.
אבל בואו נהיה אמיתיים כל אלו שהגיבו ומכירים את המקום.
מדובר באזור שבו בכל סוף שבוע המוני כלי רכב שטח נמצאים גם לחא ארוע ואז הברדק חוגג יותר והלכלוך שם דייר קבוע ולמרות יופי המקום הוא לא ממש מעניין אף גורם כנראה בשל כך שהוא עתודת בניה.
כפי שאסף כתב ואני מצטרף לדעתו, הנושא הוא חיים 8 ופוטנציאל הנזק שלו לכולנו.
תסתכלו בגדול ולא בקטן ועל שטויות
חיים יודע להביא אנשים לאירועים ועל זה כל הכבוד לו,
אם הוא היה יודע לקבל ביקורת ולהשתפר הוא היה יכול להרים פה אירועים מדהימים ולדעתי וכולנו היינו מרויחים מזה
אבל עם הכרות דרך הרשת בלבד אסף ניסח זאת בצורה מושלמת
אסף.
חצי חוקי, לא חוקי.... בסופו של דבר אם חס וחלילה משהו יקרה לצופה (ואם לשפוט לפי הסרטונים זה רק עניין של מי ומתי, כי בברדק שהלך שם זה יקרה) חיים ימצא את עצמו עד הצוואר שקוע בבעיות, עם עלויות משפטים תביעות וכו' שיגרמו לו להצטער שהרעיון הזה נולד.
ולעניין הכדור רגל.
כן. אם אני מארגן אירוע חברים של 1000 איש לשחק כדורגל בפארק השכונתי, גם לזה צריך לפי החוק אישורים, בטיחות, כיבוי אש, מד"א ועוד 100 דברים קטנים כגדולים כדי להיות מכוסה (ואם לחזור לעלויות האישיות שחיים ישא בהן האופן אישי ובלעדי כמארגן ה"מפגש" כשמישהו יתבע לו את התחת... מישהו אמר ביטוח??)
בקיצור, תרבות הערסייאדה יהיה בסדר לי זה לא יקרה ואני גבר אשכב על הגדר למען עתיד הספורט המוטורי בארץ...
חיים יהיה עסוק במשפטים והסדרי חובות ואנחנו נישאר ללא עדיד מוטורי חוקי נראה לעין.
six 4 life
09-09-15, 13:14
מצ׳וחצ׳ח לא משאיר שטח מצוחצח.
אבל בואו נהיה אמיתיים כל אלו שהגיבו ומכירים את המקום.
מדובר באזור שבו בכל סוף שבוע המוני כלי רכב שטח נמצאים גם לחא ארוע ואז הברדק חוגג יותר והלכלוך שם דייר קבוע ולמרות יופי המקום הוא לא ממש מעניין אף גורם כנראה בשל כך שהוא עתודת בניה.
בנושא הזה אני יכול להגיד לך בתור אחד שפקד ופוקד את האיזור לא מעט האיזור של הדיונה אף פעם לא מלוכלך כמו שאתה מתאר. כן תוכל להתקל בעטיפה של ביסלי לפעמים ליד העץ שלה אבל בגדול זהו. הלכלוך בתמונות רחוק מאוד מהמצב הרגיל של הדיונה.
אני רק מעלה את הנושא מהאוב כדי לעדכן שגם כאן בדיון חיים שיקר לנו כשסיפר שהאירוע היה מאושר על ידי המשטרה.
לפי הודעת משטרת לכיש הוא נעצר ויואשם בקיום האירוע ללא אישורים, כולל המון תת אישומים.
אסף.
http://ashdod10.co.il/201510016340/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/6340-%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%AA-%D7%90%D7%A9%D7%93%D7%95%D7%93-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%9E%D7%9C%D7%9A-%D7%94%D7%93%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%94
ציטוט מתוך הידיעה:
מספר ימים לאחר קיום האירוע נתפס החשוד (מארגן האירוע) ע״י היחידה המרכזית של אגף התנועה ת״א כשהוא נוהג תחת פסילה באזור תל אביב. בגין אירוע זה הוגש נגדו כתב אישום ובימ״ש הורה על מעצרו עד לתום ההליכים נגדו.
אני שמח בשמחתכם.
אבל רק שאלה:
לפי העדויות של אנשים שהיו באירוע, נכחו שם גם כמה שוטרים.
אז אם "שלום הציבור" עומד לנגד עיני המשטרה המהוללת, איך זה שלא הפסיקו את האירוע במקום אלא נתנו לו להימשך (ולהמשיך "לסכן את הציבור")?...
או שבסופו של דבר כל מה שבאמת מעניין אותם זה עניין רישוי העסק?.....:confused: כי גם כדי להכניס לכלא את אל קפונה הגדול, ה-FBI נזקקו לתרגיל של "עבירות מס"...
אבל אם תפתחו באותו עמוד באתר "אשדוד10", תמצאו שם ידיעה מרעישה על פעולתן הנמרצת של הרשויות כנגד "סוכות בלתי חוקיות"... בהתחלה הייתי בטוח שעובדים עלינו, שזה מין מדור הומור-נונסנס שכזה, אבל זה אמיתי. אם במדינה הזאת גם בשביל לבנות סוכה בחג צריך אישור כחוק, אז מה אתם מתרגשים מחיים8 ומעלליו.
דרור ,
מהיכרות עם המגזר החרדי מדובר בסוכות שנבנות על פיגומים בצמוד לבניינים.
ואכן מדובר בסכנה .
ובנוגע לשוטרים בארוע - לדעתי הופעל שיקול דעת בנוגע לאפשרות לפזר אירוע כזה ללא נפגעים .
ומהתקלות בכמה טרקטורוניסטים וכמר חבר'ה עם רייזרים ,בארועים אחרים של הנ״ל עדיף לתת להם להתפזר עצמונית....
אתה רומז שהמשטרה מעדיפה לא להתעסק איתו ולא להפסיק את ה"אירוע המסוכן", אלא להכניס לו מהצד על רישוי עסקים וכו'.
למה רומז ?
הייתי נוכך באירוע שבוטל על ידו כי הוא הבין שלא יהיה אירוע.
אך כמובן שהוא לא טרח לעדכן את חבורת המשתוללים .....
בנס לא נפגע אף אחד.
Sent from my SM-G7105 using Tapatalk
דרור. אני לא שמח. הנזק כבר נגרם.
רק הפניתי את תשומת ליבם של אלו שהאמינו ואמרו שהאירוע היה עם אישורים - שזה היה שקר.
כרגיל לאורך השנים.
אני מתפלא עליך שהלוגיקה העקומה שלו שאם היה שוטר במקום זה אומר שהאירוע מאושר נדבקה אליך.
האיש נחקר באזהרה במשטרה - ״הייתי בפגישת תיאום עם סגן מפקד התחנה״
היו כמה שוטרים במקום - ״המשטרה אישרה את האירוע״.
הזהירו אותו שלא יקיים אירוע - שיקר לאנשים שלו ש״מישהו״ שם בטונדרות וחסם את המסלול.
הזהירו אותו לא לקיים אירוע שתוכנן לשישי - ״האירוע נדחה לשבת״
וכן הלאה...
אסף.
איזה קטעים...
כל הדברים הבאמת מעניינים, קורים מאחורי הקלעים.
יענו, במקום איזה "מוביל מחנה", יש לנו סתם איזה עבריין-שקרן-נוהג בפסילה, שעושה הרבה רוח...
קטעים.
אבל זו הבעייה של כל מי שכותב נגדו - יוצא מתוך הנחה שכולם מכירים את הפרטים...
הצעה קטנה - בפעם הבאה, אסף/נמרוד/חנן/כל יתר המנהלים, לפני/במקביל למחיקת הודעה/שירשור של איזה ליצן כזה, תנו רקע, על מה ולמה מחקו ומי הטיפוס...
קצת שקיפות לא תזיק.
דרור. אני לא שמח. הנזק כבר נגרם.
רק הפניתי את תשומת ליבם של אלו שהאמינו ואמרו שהאירוע היה עם אישורים - שזה היה שקר.
כרגיל לאורך השנים.
אני מתפלא עליך שהלוגיקה העקומה שלו שאם היה שוטר במקום זה אומר שהאירוע מאושר נדבקה אליך.
האיש נחקר באזהרה במשטרה - ״הייתי בפגישת תיאום עם סגן מפקד התחנה״
היו כמה שוטרים במקום - ״המשטרה אישרה את האירוע״.
הזהירו אותו שלא יקיים אירוע - שיקר לאנשים שלו ש״מישהו״ שם בטונדרות וחסם את המסלול.
הזהירו אותו לא לקיים אירוע שתוכנן לשישי - ״האירוע נדחה לשבת״
וכן הלאה...
אסף.
הלוגיקה העקומה היא של המשטרה ואולי גם שלך.
אני חוזר ושואל: אם במקום בו לכאורה מתבצעת העבירה נוכחים כמה שוטרים בתפקיד, מדוע הם לא מונעים את ביצוע העבירה? ועוד עבירה שמוגדרת על ידי המשטרה עצמה כ"מסכנת את שלום הציבור"?....
אז או שאין סכנה לשלום הציבור, או שהמשטרה מטומטמת, או ששלום הציבור מעניין להם את החור האחורי וכל מה שחשוב להם זה איסוף ראיות לצורך האשמת המארגן בהפעלת עסק ללא רשיון....
boaz avrahami
03-10-15, 10:53
איך אנחנו יודעים שהיו שם שוטרים?
במידה והיו שם שוטרים האם הם היו בשכר/ תפקיד או שבמקרה עצרו להסתכל ולא העלו בדעתם שהארוע ללא רשוי כפי שנטען?
יצא לי לא פעם לעקוף שוטרים במהירות גבוהה והם אפילו לא הסתכלו לעברי כי הם לא היו שוטרי תנומה.
רוצה לומר שלא כל השוטרים אוכפים כל עבירה...
שוטרי תנומה.
אני יודע שזו טעות סופר אבל עדיין יציאה מצויינת.
boaz avrahami
03-10-15, 13:17
אם תשים לב היטב תגלה שאני עקבי.
בכל אופן, תודה
six 4 life
03-10-15, 14:11
איך אנחנו יודעים שהיו שם שוטרים?
בדיונה עצמה בין הדוכנים עמדו 5 שוטרים, 2 שחורים 3 אפורים (יס"מ/ מג"ב).
שמן הסתם פשוט באו כמו הרבה אנשים אחרים, ולא ראו שום סיבה לשאול אם האירוע חוקי או לא.
אתם מצפים ליות מדי משוטר אקראי.
ולשם שינוי, כשהמשטרה כבר כן עושה משהו, גם יש לכם תלונות?
אסף.
אין תלונות. כולנו יודעים שהמשטרה לא עושה כלום.
עובדה שהאירוע ש"מסכן את שלום הציבור" התקיים ללא הפרעה מצד השוטרים שנכחו בו. כנראה ששלום הציבור לא עניין להם אפילו את אותו חור אחורי.
ועובדה שהבנאדם עצור על נהיגה בשלילה + הפעלת עסק ללא רשיון, ולא על הפקת אירוע מוטורי לא חוקי.
אם אתה שואל אותי, לתחושתי הוא יוצא מזה גם הפעם ללא עונש משמעותי.
גם את אל קפונה כלאו בסוף על מס הכנסה :-)
six 4 life
03-10-15, 17:49
אם אתה שואל אותי, לתחושתי הוא יוצא מזה גם הפעם ללא עונש משמעותי.
סביר מאוד שהעונש יהיה כלכלי בלבד תחת אזהרות כאלו ואחרות.
סביר מאוד שהעונש יהיה כלכלי בלבד תחת אזהרות כאלו ואחרות.
לא בטוח בכלל.
תלוי בעבר התעבורתי ובנסיבות.
יש מי שמצאו עצמם בכלא על נהיגה בשלילה..
לא עוצרים מישהו עד תום ההליכים(גם אם אח"כ משתחרר, עד סוף המשפט/ההליכים) ובסוף נותנים לו "קנס"... אין דבר כזה.
מצד שני.... לך תדע
six 4 life
03-10-15, 18:48
במדינה הזו זה השלב שבו התוצאה תהיה תלויה בטיב כישורי וקשרי העו"ד/ משרד העו"ד שישכר/ ישכרו.
האיש הזה, בואו נאמר, לא סובל מחסרון-כיס.... כך שאתם יכולים לצפות שיהיה מיוצג ע"י עו"ד טוב/ים.
מצד שני, הוא מייצג מקרה מובהק של צפצוף ארוך ומתמשך על חוקים, שזה משהו מאוד לא אהוב על שופטי ישראל.
אז קשה לדעת - אולי הפעם יכניסו לו חזק לטובת "יראו וייראו". אבל שלא תתפלאו אם הוא ייצא מזה גם הפעם בזיל הזול.
חכו חכו,הבן אדם יארגן כמה אלפים של עדי אופי למשפט,כי הוא יכול, עובדה, באמצע המשפט הוא עוד יהפוך לקדוש מעונה,וכמו בישראל הוא עוד יגמור בתור חבר כנסת.
הוא עוד יגמור בתור חבר כנסת.
עארס או לא עארס - הייתי שמח לראות אותו ח"כ. בטוח שיהיה יותר אפקטיבי לעניין ספורט מוטורי מחבורת מוצצי הצוף שיושבים שם היום.
אם לא הייתי ברור אז הציניות כבר נוזלת לי מהאוזניים.
זה מה שעצוב בתקופה בה אנו נושמים ,הכל נעשה ויכול לזוז כמעט רק בכוחנות ,בתוך ועל גבול העבריינות ,הבעיה הגדולה היא שנגמרה הבושה.
זו מחלה מדבקת וזה החינוך שלנו לדור הבא.
היידה חיים ,תן להם בראש.
זה מה יש.
בכנסת שלכם יושבים כמה טיפוסים שלעומתם הוא חסיד אומות העולם.
זה למה אמרתי לא פעם וברצינות מלאה - במציאות המוטרפת הזו, האיש הזה, ערס או לא, עבריין או לא, צריך להיות ראש הרשות לנהיגה ספורטיבית. זה לא יהפוך אותו לצדיק, אבל אצלו לפחות יהיה ספורט מוטורי.
תן להם בראש והספורט המוטורי היחידי שיהיה לך פה יהיה כמו הסרטונים של הדריפטים עאלק באבודאבי... ולא כמו אירופה ארהב או אפילו השכנים ממצרים וירדן.
אז תמשיכו לכיוון זה...
בושה לקרוא למפגשים עאלק .. עם הגביעים האלה ספורט מוטורי.
לא מאמין שכשהצרעה נבנתה... המטרה היתה לטפס דיונה טיפשית הכי מהר מכולם...
יש דיונות, ויש סלעים, ויש בוץ, ויש ראלי, ויש דראג, ויש דריפטים, ויש הכל. את כל זה אפשר לכנות "טיפשי" ולצערנו - במדינה הזו, אותם האווילים שתפקידם להחליט, רואים בכל הדבר הזה שנקרא "ספורט מוטורי" משהו טיפשי. וגם "מסוכן". הם מעדיפים כדורגל, ענף ספורט שהחוכמה, הסובלנות ודרך הארץ נוזלים ממנו לכל עבר....
כולנו יודעים שככל שיש יותר חוקים, כך יהיו יותר עבריינים.
אירועים לא חוקיים או שכונתיים/מאולתרים/מחתרתיים או איך שתרצה לקרוא לזה, זה מה שאתה מקבל כשהכל אסור, וכאשר רק קומץ מיליונרים יכול להרשות לעצמו להתחרות פעם בשנה או לצאת להתחרות בחו"ל.
אני נגד עבריינים ונגד עבירות על חוקים בכלל, אבל לפחות בנושא הזה אני מבין מאיפה זה בא ויודע מה? אני לא מאשים את חיים ואת הגרופיז שלו, ערסים או לא. האשמה היא בכל מי שהיה מעורב בחוק הספורט המוטורי, שהדיר החוצה את רוב חובבי הספורט הזה והפך אותו לתחביב איזוטרי של אליטות ממון משועממות.
דרור.
אתה עושה דבר מסוכן לדעתי.
כתבתי ואני כותב שוב. האירועים של חיים הם ספורט מוטורי כמו שרייסים בדרך נמיר הם ספורט מוטורי.
אין בין זה לבין ספורט שום דבר.
ואתה נופל לדמגוגיה של חיים. פעם, לפני שהיה חוק ספורט מוטורי הוא "סתם" ירד על כל שומרי הטבע. עכשיו, הוא רואה שיש לו קהל שצמא לספורט מוטורי אז הוא רוכב על הסוס הזה. זה לא שבאמת אכפת לו מספורט מוטורי, הוא בדיוק כמו הפוליטיקאים שאתה מתעב - אומר משהו פופוליסטי כדי לזכות באהדה שלך. מה שמפליא - הוא מצליח.
אסף.
מסע הצלב שלך הוא נגד האיש עצמו, ואני מסתכל מעבר לזה.
נוצרה לך במדינה הזו מציאות מסויימת. טל הזכיר את זה בקצרה - זו היום הדרך להשיג דברים. בכוחנות, על סף העבריינות ולפעמים גם מעבר לסף. אם לא היה חיים שמארגן אירועים כאלה, אז היה משה, או יוסי, או יעקב. או שלמה, או יצחק. יש לזה דרישה. אנשים אוהבים ספורט מוטורי ומפגשים מוטוריים. אי אפשר לחנוק את כולם כל הזמן לטובת איזה קומץ איזוטרי משועמם שטובע בכסף וחושב שהוא נמצא באירופה או אמריקה.
מה שחיים אמר פעם נגד "מריחי כלניות" וכו', וזה שהוא נתפס נוהג בפסילה ושהוא עבריין באופן כללי - אני אוהב את זה ואותו בדיוק כמוך, אבל אני מזכיר לך מי יושב בכנסת שלך - טיפוסים שלעומתם הוא צדיק ובר לבב. זה בדיוק הטיפוס שלפעמים צריך כדי לדחוף ולקדם עניינים. כי כבר ראינו מה קורה כשברשות יושב עורך-דין מאוד נחמד ונעים הליכות ושומר חוק - הכסת"ח נמצא אצלו בעדיפות הרבה יותר גבוהה מאשר התפקיד שהוטל עליו - וככה אין לך כאן ספורט.
אז כן, אני מעדיף איזה ערס, אבל כזה שדוחף דברים קדימה.
לרגע עוד יאמינו לך דרור...
מסע צלב זו סתם פופוליסטיות זולה...
ולהפנות אצבע מאשימה לרעה חולה במדינה... ובכך להצדיק עוול אחר זו סטייה מהעיקר על גבול הצדקה של עבריינות.
הלוואי לירוקים...
או סתם למשפחות הנופשים שבאים להינות מהטבע המועט שנשאר פתוח וחופשי ללא תשלום ופיקוח הדוק... כמו יער קולה. נחל ירקון. הדיונה באשדוד... היה ייצוג משכנע כמוך...
כי הם לא מבסוטים לבוא אחרי שחיים כהן ספציפית הביא לאיזור זה מאות צופים וזנח אותו עמוס בפסולת שצל הגזלנים והצופים שמשך עימו..
ואם זו אגב ההתנהגות כלפי הטבע מבחינתי אפילו שלא יהיה ספורט מוטורי.
בלי ספורט אני עוד חי ... אבל בלי הפינות האלו יהיה עוד קשה יותר.
בטח כל הגיפאים יהנו אם יסגרו הרמטית את הדיונה .. ואת יער קולה....
הם גם יודו לרטג על כך לא לחיים כהן..
ואגב ספורט מוטורי....
רייסים באיזורי חן ובדרך נמיר או באיילון לא שונים ממפגשי מלך הדיונות ומלך הסלעים - זו התוצאה הישירה של מדיניות האין ספורט מוטורי. זה מה שקורה במדינה שבה הורסים מסלולים (בעיני זה מקביל לשריפת ספרים) ושבה השלטון רודף את התחביבים המוטוריים ואת התרבות המוטורית.
תרבות מוטורית מתחילה מלמטה, מהספורט העממי. מקרטינג, מ"רייסים" על מסלול בין מכוניות חוקיות לכביש שיש להן מספר צהוב שבעליהן יכולים לבוא ביום שישי אחה"צ או בשבת בבוקר, לשלם כמה שקלים ולפרוק את האדרנלין בצורה מבוקרת. תרבות מוטורית מתחילה בקטגוריות סטנדרטיות/עממיות בראלי-רייד אליהן אתה יכול לבוא עם הג'יפ שלך.
ובדיוק את כל אלה החוק המקולל שלכם חיסל בהצלחה מרובה לטובת קומץ מיליונרים.
אורי ,בפעם השניה אני מזכיר שאני ציני.
הצרעה שוכבת בבית כאבן שאין לה הופכין,בין מרוץ למרוץ....
ולא ,לא תראה אותה באירועים ללא ביטוח.
לא אמרתי מילה על שמירת טבע, כי זו צביעות להאשים רק את חיים כהן בהרס הטבע. כאילו שאם היה לו רשיון עסק והדוכנים שם לא היו מוכרים בירה (איזו צביעות. כל פיצוציה מוכרת בירה לכל דיכפין. רק ב"אירוע" זה אסור), לא היה נשאר זבל בשטח הזה שהיה מזוהם עוד לפני האירוע שלו אבל אז זה לא הפריע לכם... ונניח שהיה באמת מנקה ומצחצח את השטח אחר כך, זה היה הופך את האירוע לכשר בעיניך?
מי כמוך יודע כמה זבל אנשים משאירים בשטח, לא רק בימי שישי, לא רק ג'יפאים.
אבל מבחינתך אדון חיים הוא האשם בהכל והוא המטרה ואחרי שישלחו אותו לקלבוש, הכל יסתדר?.... אתה לא באמת מאמין במה שאתה כותב, נכון?
ממש לא.
אבל בהר כל הזבל... והנזק לסביבה.... והנזק הפוטנציאלי.. לתחביב. ולתחום לא רק לספורט המקצועי.
ארוע של אלפי גיפים.... לא מנוהלים... משאיר יותר זבל פי כמה ממסיבת טבע או משבת רגילה בדיונה.
אני פעם האשמתי רק מישהו אחד בעומס שבני האדם עושים על בתי הגידול הטבעים והלא טיבעים שנשארו?'! אמרתי איפשהו שרק חיים כהן הורס את הטבע או שהוא האיום על הזרזיר החברוני?! מה אתה רוצה דרור?
תהייה אתה אמיתי וענייני לשם שינוי.
לכל הסנגורים של מפירי החוק אומר רק זאת:
בגללם (ולא פחות - בגללכם, כמי שנותנים להם גב):
סוגרים לנו צירים.
הופכים את כולנו מבחינה תודעתית לפורעי חוק.
מצרים את רגלינו (וגלגלינו).
מחוקקים נגדינו.
וההמשך ברור.
כן. אפשר להשתין מדי פעם במים. ואפשר ששוטה אחד ישתין מהמקפצה.
אבל כשמישהו בוחר לחרבן מהמקפצה על ראשי המתרחצים ועל צוות המצילים ועוד מתפאר בכך שעשה זאת...
מוציאים מהמים שהזדהמו את כל הציבור.
גניסלב רונן
04-10-15, 15:01
+1 !!!
סוגרים לנו צירים.
מחוקקים נגדינו.
וההמשך ברור.
אבל כשמישהו בוחר לחרבן מהמקפצה על ראשי המתרחצים ועל צוות המצילים ועוד מתפאר בכך שעשה זאת...
+ 1 !
סוגרים לנו צירים.
מחוקקים נגדינו.
וההמשך ברור.
six 4 life
04-10-15, 18:26
סוגרים לנו צירים.
מחוקקים נגדינו.
וההמשך ברור.
נטייה ישראלית היא לשכוח מהמצב הנוכחי כשיש אוייב משותף מסויים והעליהום הנקודתי גובר.
במקרה הזה האוייב המשותף בשרשור הזה הוא ברור (ובצדק) אבל העליהום משום מה משכיח מכם את העובדה שכל מה שרשמת בחלק שציטטתי - מתבצע כבר לאורך שנים באופן שיטתי נגד רכבי שטח. אז כן הוא אמנם אדיוט ושם ז אחד גדול על כולם וגם אני כמו כל ג'יפאי מקווה שזה יעלה לו ביוקר כי הוא מקרב את הקץ, אבל בואו גם אתה וגם כל המצטטים אותך לא נשכח שבלי קשר לאדיוט הנוכחי ולמרות המטאפורות הציוריות שרשמת, כל עוד אתה בעליו של 4X4 אתה אוייב הציבור והמדינה נקודה. ככה זה תמיד היה וככה זה תמיד יהיה ומי שלא מבין את זה או תמים או מיתמם.
הנקודה שלי היא שלא משנה כמה ציבור הג'יפאים יתנהגו כמו ילדים טובים (ואחוז גבוה מהם הם כאלה) זה לא ישנה מאום ב"תודעה הציבורית" שאתם מדברים עליה. מבחינת הציבור שאין לו רכב שטח הג'יפאים הם אויבי הציבור והטבע ומקומם של הג'יפים הוא כמה שיותר רחוק מהשטח. מבחינת הרשויות מדובר בכלי רכב שמהווים סכנה לציבור גם כשהם חונים בבית ומקומם בפירוקיות (בדיוק כמו רכבי ספורט, אופנועי שטח וטרקטורונים - או בקיצור כל מה שהוא לא רכב ליסינג משפחתי שמניע את גלגלי האוצר).
דרור.
אתה עושה דבר מסוכן לדעתי.
כתבתי ואני כותב שוב. האירועים של חיים הם ספורט מוטורי כמו שרייסים בדרך נמיר הם ספורט מוטורי.
אין בין זה לבין ספורט שום דבר.
ואתה נופל לדמגוגיה של חיים. פעם, לפני שהיה חוק ספורט מוטורי הוא "סתם" ירד על כל שומרי הטבע. עכשיו, הוא רואה שיש לו קהל שצמא לספורט מוטורי אז הוא רוכב על הסוס הזה. זה לא שבאמת אכפת לו מספורט מוטורי, הוא בדיוק כמו הפוליטיקאים שאתה מתעב - אומר משהו פופוליסטי כדי לזכות באהדה שלך. מה שמפליא - הוא מצליח.
אסף.
עם כל הכבוד והחוקים והזבל ושאר ירקות. אני מעדיף ספורט שבו אנשים שבים הביתה בלי פטיש בראש. הרגע צפיתי בחדשות. אוהד כדור רגל מובל לבית חולים והפטיש עדיין נעוץ בראשו. אבל כדור רגל הוא חוקי ולכן כנראה שלא רואים שום ציוץ בשילשול סליחה שירשור הזה. אישית הייתי בוחר בקצת זבל ובני אדם בריאים ושלמים. ואסף תבדוק מי השפיע עליך. באמת שזה מפליא שהוא הצליח.
נו...
עכשיו נגיד, לצורך העניין (ואם הבנתי נכון, מתוך כל המלל הלא מובן של מעיין רבי מלובביץ' שמישהו שם לו LSD במרק..), שגירסתו של חיים אמיתית..
איך תגיבו?
ואני במקום חיים... הייתי פונה לעו"ד תאב פרסום ומגיש תביעת דיבה... אני רואה קצת בעייתיות להוכחת "פגיעה בשם הטוב" אבל בטוח שאפשר למצוא איזה פיתרון יצירתי. מקסימום הפיצויי יהיה סימלי:rolleyes:.
היה פעם סרט מפורסם (כ"כ מפורסם, ששכחתי את שמו) עם אנטוני הופקינס (המון מזמן. הרבה הרבה לפני שתיקת הכבשים), שבו הוא היה רופא שהתפרסמה עליו כתבה משמיצה.. הוא תבע הוצאת דיבה ופגיעה בשם הטוב - כל הסרט היה על המשפט ומה מגלים עליו, תוך כדי העלילה..
הוא זכה במשפט, באופן חד משמעי - דיבתו הוצאה. הכתבה היתה לא מדוייקת בעליל.
והפיצוי על הפגיעה בשמו הטוב נקבע לדולר אחד ($1)...
והמבין יבין..
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/22/9d72cf46c5387dc79387aa3cd5df3a94.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/22/9d72cf46c5387dc79387aa3cd5df3a94.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
+1!!!
אוף, מנהלים, לא מיצינו?
"יקבל נשיכה שאף מומחה לרפואה לא יצליח לתפור לו אותה!
מלשן,עד מדינה, עד תביעה, רכלן או סתם קנאי"
"ברד אש גופרית"
"מלשין בחסות ובגיבוי מערכת אכיפת החוק ! מוקצה מחמת מיאוס, מנותק מהמציאות, ללא כבוד, ללא חברים, ללא מעמד, סמרטוט, מחוק, בוגד, קנאי, מעורר רחמים !! חי מת עם עיניים פקוחות"
"הטוב שבנחשים רצוץ מוחו !!! לעולם אל תתן אמון ברשע. כי הוא ערמומי כמו נחש. משורש נחש יצא צפע. ומרשעים נולדים רשעים מועדים...זרע עמלק וצאצאי אשמדאי"
אני יכול בבקשה לא לקרוא מלל כזה, שטוף איומים אלימים על הבוקר באתר האהוב עלי?
מי שיש לו עודף אנרגיה ואלימות מוזמן להתנדב לדאע"ש.
אנא טיפולכם המסור.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.