צפייה בגרסה מלאה : חופש בחיבור הקדמי בדריישפט בקדמי בטרופר
לפי מה שראיתי בספר הרכב, אין שם צלבים אלא משהו שדומה יותר לצירייה.
אם זה נכון, האם אפשר לשפץ את הדריישפט ואל איזה בעל עסק לפנות, או שצריך לקנות חלק חדש/מפירוק קומפלט.
אם מחפש מפירוק, האם הדריישפט זהה בדגם הבנזין והדיזל? ( שנת 2004 ).
האם החופש הזה יכול לייצר רעש חרחור כזה: חחחחחחחחחחחחחחחח שנשמע בתוך הרכב במהירות של 60 קמש ומעלה, בזחילה מתחת לרכב לא נמצא שום דבר משוחרר או חופש במקום אחר.
תודה
רק בדגמים עם TOD הדרייבשאפט הקידמי הוא עם CV JOINT , תשים לב שצריך להיות לו מעין כיסוי בדומה לגומי של צירייה, אם הוא ניקרע אז סביר להניח שיצא כל הגריז.
מומלץ לפרק אותו ולגרז ולאטום אותו עם גומי או משהו בסיגנון.
אפשרות שניה היא להחליף את הדרייבשאפט לכזה עם צלבים, נימתא בדגמים ללא TOD , אבל אז צריך להשיג גם את הפלאנג' בחיבור לפיניון ולהחליף.
תודה על המידע. אין שם גומיה וכנראה שגם הגריז נעלם ויש חופש לא גדול אבל מורגש קדימה אחורה ולמעלה למטה.
הרכב שלי הוא עם TOD.
לפי דעתך, הרעש שאותו אני שומע נובע משם? הרעש מתגבר עם העלייה במהירות ובולט מעל 60 קמש.
הרמתי את הסרן האחורי של הרכב על שני ג'קים והרצתי אותו על 60 קמש, מרגיש שמקור הרעש הוא מהדריישפט הקדמי, אבל קשה לאבחן בוודאות אם מקור הרעש אכן משם או מהגיר או הטרנספר.
השאלה אם החופש בצירייה הזו יכול לחולל רעש שנשמע בתוך הרכב גם אם החלונות סגורים.
הרעש דומה לחרחור חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתכתי.
אם ככה אז המצב שלו כניראה גרוע, סבירות גבוהה שהרעש מישם, נסה לחפש אחד כזה במצב טוב מפרוקיות, או לחלופין להחליף לרגיל עם צלבים ולחפש פלאנג' גם, שים לב בהחלפת הפלנאג' ליסגור עם מד מומנט כדי לא לידפוק את המייסב של הפיניון.
מצרף תמונה של הדריישפט, אין צלבים בשני הצדדים והשאלה היא אם לטרופר בנזין ודיזל יש את אותו דריישפט או כמו שציינת צריך גם להחליף את הפלאנג' .
הרכב שלי בנזין וככל הידוע לי דיזלים לא בעייה למצוא בפרוקיות, בנזין פחות נפוץ.
101353
לא רואים את התמונה.
בבנזין שני הצדדים הם cv joint , בדיזל רק הצד של הפיניון הוא cv joint , הצד של הטראנספר הוא צלב.
מיכוון שטרופר בנזין קשה למצוא בפירוקיה, על אחת כמה וכמה TOD, אתה יכול לקחת מטרופר דיזל ללא TOD את הדרייבשאפט עם צלבים ואת שני הפלאנג'ים זה שבסרן וזה שעל הטראנספר, ולסיים עם המפרקים הכדוריים האלה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.