צפייה בגרסה מלאה : מהי הכדאיות בהחלפת בית פילטר אוויר לטרקטורון
שלום,
רכשתי לאחרונה DS 650 וקבלתי איתו בנוסף בית פילטר מנירוסטה עם 2 כניסות לפילטרים קטנים (כולל 2 פילטרים של K&N ) מהפילטר הבודד המקורי.
מצורפת תמונה.
שאלתי היא: מה העדיפות בין הפילטרים? ולמה? אשמח להרחבה בנושא...
תודה רבה מראש
לירן
101733
פילטר K&N הוא בעצם פילטר לכל החיים , אין צורך להחליף כל טיפול,לטענת K&N לפילטרים שלהם זרימת אוויר משופרת והתוצאה : מנוע בריא יותר (יותר כוח) ,
החיסרון התמכרות לתחזוקה של הפילטר , על פי היצרן הפילטר חייב להיות משומן ונקי לפני כל נסיעה ,בנוסף מומלץ להוסיף K&N Air Filter Wraps על מנת להוריד את תדירות התחזוקה ולהבטיח שאבק לא עובר דרך הפילטר(לא קיים בתמונה שלך).
בפורומים של CAN-AM העולמי טוענים שהפילטרים של K&N לא טובים ובעצם האבק עובר דרכם למנוע , בסופו של דבר אם אבק נכנס עם האוויר למנוע זה מקצר את חיי המנוע בצורה קיצונית.
עופר,
תודה על המענה. ממה שאני מבין כל חברה משמיצה את האחר לגבי מוצריו..
מה אתה ממליץ לי לעשות? כרגע יש לי בית פילטר מקורי של קאן אם ופילטר ספוג פשוט.
האם לקנות את ה Air Filter Wraps ולהוסיפם לפילטרים המשופרים או להישאר עם המקור ולהחליפו כל תקופה?
כח לא חסר לי בכלי, אפילו החזרתי את האגזוז המקורי מה FMF שהיה מותקן שזאת גם שאלה שרציתי לשאול. האם האגזוז מספק רק יותר כח (ורעש שאותו אישת אני פחות אוהב) או שיש לו יתרונות נוספים?
תודה.
בפורומים של CAN-AM העולמי טוענים שהפילטרים של K&N לא טובים ובעצם האבק עובר דרכם למנוע , בסופו של דבר אם אבק נכנס עם האוויר למנוע זה מקצר את חיי המנוע בצורה קיצונית.
והם צודקים.
מסתבר שלא רק מעביר יותר אבק, גם נסתם מהר יותר מפילטר מקורי, ואז הוא מעביר פחות נפח אויר.
תעשה חיפוש באתר, יש דיון לגבי פילטרים פתוחים, וגרף השוואה של מעבר אבק דרכם ביחס לפילטר נייר, ופילטרים פתוחים אחרים.
קראתי הרבה דיונים בנושא , בטרקטרון החדש שלי אני שם את האוריגינל.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.