Nir Fraifeld
21-09-15, 17:06
ביום שישי האחרון נסעתי בנהריה על כביש 4, רכב שהיה במרחק קצר ממני בלם בפתאומיות מכיוון שעבר כלב בכביש (מדובר על הכביש שליד היכל התרבות, מקום שנוסעים בו במהירות של 40-50 קמ"ש לפחות בכל שעות היום, והוא כמעט תמיד צפוף.
אני בלמתי חזק, והצלחתי להמנע מפגיעה ברכב שהיה מולי, אבל ג'יפ (לנדקרוזר) שהיה מאחורי לא הצליח לבלום ונכנס בי חזק, כתוצאה מהפגיעה שפשפתי גם את הרכב מקדימה (יצא יותר בזול - סה"כ עיוות קטן בפח).
סה"כ מה שנפגע זה:
מאחורה - שלדת גרירה (מקורית של אספיר), פנס מחזיר אור.
מקדימה - מגן רפש שמחובר לפלסטיק קדמי, בנוסף מאז התאונה החלו להופיע כתמי לחות בפלסטיק שמגן על מד המהירות ושאר הצגים (אולי עקב זעזוע הוא זז?).
כשיצרתי קשר עם עם חברת הביטוח, נאמר לי כי אוכל לבצע תיקון במוסך מטעמם רק על חלקי יצרן, ולא חלקים שהוספו על ידי (שלדת גרירה).
אך נאמר לי כי אני אוכל לבצע תביעה מול אותה חברת ביטוח שמבטחת את הנהג, על הנזק שנגרם לי גם לחלק הנ"ל.
האם מישהו כאן בפורום עבר תהליך דומה?
למישהו יש מושג מה עלות של שלדת גרירה (כולל תפוח מן הסתם) + התקנה של אספיר?
תודה לכולם.
אני בלמתי חזק, והצלחתי להמנע מפגיעה ברכב שהיה מולי, אבל ג'יפ (לנדקרוזר) שהיה מאחורי לא הצליח לבלום ונכנס בי חזק, כתוצאה מהפגיעה שפשפתי גם את הרכב מקדימה (יצא יותר בזול - סה"כ עיוות קטן בפח).
סה"כ מה שנפגע זה:
מאחורה - שלדת גרירה (מקורית של אספיר), פנס מחזיר אור.
מקדימה - מגן רפש שמחובר לפלסטיק קדמי, בנוסף מאז התאונה החלו להופיע כתמי לחות בפלסטיק שמגן על מד המהירות ושאר הצגים (אולי עקב זעזוע הוא זז?).
כשיצרתי קשר עם עם חברת הביטוח, נאמר לי כי אוכל לבצע תיקון במוסך מטעמם רק על חלקי יצרן, ולא חלקים שהוספו על ידי (שלדת גרירה).
אך נאמר לי כי אני אוכל לבצע תביעה מול אותה חברת ביטוח שמבטחת את הנהג, על הנזק שנגרם לי גם לחלק הנ"ל.
האם מישהו כאן בפורום עבר תהליך דומה?
למישהו יש מושג מה עלות של שלדת גרירה (כולל תפוח מן הסתם) + התקנה של אספיר?
תודה לכולם.